sâmbătă, 13 mai 2017

Eterul – Legea misteriosului cel de-al 5-lea element


  Legea eterului este cea care menține universul conectat și în unitate cu tot ce există, sufletele care sunt de acord cu creația extraterestră, părăsesc căsătoria veșnică divină. Această veche realitate Matrix în care ne găsim în continuare, este păstrată în manifestare de elementele care au fost transformate în cunoaștere de către sufletele care au structurat construcția realității actuale pline de reguli, legi și limitări.
Elementele nu sunt doar reprezentările lor fizice în cadrul hologramei, ca ceva ce poți să atingi, să simți, să auzi (instrumente), să guști sau să vezi. Ele sunt forțe care se co-creează pentru totdeauna și sunt primordial inerte în constituția a tot ceea ce este, a sufletului / întregului. Amintiți-vă că sufletul este în cele din urmă totul în univers, care rămâne legat într-o conștiință prin primul element, și anume eterul. Aceasta este sursa unității.

    Eterul
Unitatea și legătura dintre tot ce există în univers este menținută de eter. Unitatea este o lege universală care a fost spartă de miliarde de suflete care au îmbrățișat creația lui Lucifer. Prin acceptarea și participarea la Matricea Noii Ordini Mondiale, spargeți eterul; Cu alte cuvinte, rupeți o lege universală - legătura și armonia care rezultă în orice, prin îmbrățișarea unei creații care nu este a ta, în cele din urmă nu una cu tine, printr-o contestație fermă împotriva celuilalt / întregului.
Axioma matricei este ,,dezbină și stăpânește”, iar oricine cunoaște ierarhia piramidală care formează statu-quo-ul ar trebui să cunoască destul de bine separarea pe care o provoacă, care este în opoziție directă cu eterul. Rezultatele acestei urmări sunt, evident, dezastruoase, pe măsură ce ne aflăm într-o realitate unde armonia lipsește. Datorită dezamăgirii, care ne-a lăsat în ignoranță, frică și inconștiență, mulți dintre noi au fost conduși să îmbrățișeze separarea, să participe la un sistem care reproduce răul, adică cea mai mare minciună din univers.

    Câștigul a fost pierderea tuturor
Matricea, prin sistemul educațional îndoctrinar, vă fură elementele voastre și prin aceasta, puterile voastre divine mistice care nu sunt lăsate să se manifeste și să aveți propria voastră creație în locul creației arhitectului (Marele Arhitect este expresia folosită de masoni care cică se referă la Dumnezeu, dar de fapt este Lucifer, n.b.). Persoanele cu o înaltă performanță care s-au îmbogățit prin armonizarea cu realitatea creatorilor și jucând după regulile Matricei sunt printre cei mai inconștienți de pe planetă. Aceștia sunt cei care au devenit în totalitate posedați de identitățile lor, care sunt în esență agenți în propriile lor drepturi. Agenții susțin status quo-ul Matricei mai presus de orice altceva.

Trebuie să fii inconștient pentru a câștiga în Matrice. De ce? Pentru că singura modalitate de a reuși este să rupi contractul nescris cu sufletul (acela al unicității și al nemuririi) - și pentru ce? Pentru ceva efemer..??
O iluzie temporară în care o dependență de cele cinci simțuri poate fi împlinită până când va veni timpul ca trupul tău să moară - și în pământ se duce. Agenții, identitățile, personajele sunt inconștiente și total legate de managementul mainframe-ului. Efectul ruperii eterului este evident pierderea conexiunii sufletești, care este sursa tuturor suferințelor, răului și relativității (Buda afirma că sursa suferinței este dorința, n.b.).
       Obiectivul creatorului: realizat!

    Toate eșecurile voastre au fost binecuvântări
Eșecul și pierderea, din nou și din nou, în realitatea matricei, nu reprezintă în nici un caz un eveniment de care să-ți fie rușine. De fapt, toți cei care nu au reușit să devină de succes în Matrice sunt oamenii adevărați ai sufletului. Aceștia sunt cei care știau profund legea eterului și nu au vrut niciodată să o întrerupă, acceptând o realitate străină, bazată pe separare, care ne-a fost împinsă în gât tuturor.

    Absolutul nu este inaccesibil
Noțiunea de Absolut este un alt concept care a devenit foarte confuz prin dezinformare. Lucrările filosofice și chiar fondatorul Scientologiei (adică unul dintre cei mai mari agenți ai creatorului, dl. L. Ron Hubbard) au sugerat că absoluturile nu pot fi atinse. Milioane, dacă nu chiar miliarde de oameni de pe Pământ, sunt în mod inconștient de acord cu această noțiune falsă. Vi se explică că nu puteți găsi adevăruri absolute în această realitate și că nu puteți avea o existență absolută - doar una relativă.
Creatorul, prin domnul Hubbard și mulți alți filozofi, a emis ipoteza și a determinat omenirea să creadă că absoluturile sunt posibile numai în basme. Efectul dezastruos poate fi observat în această realitate, unde milioane sunt prinși într-o realitate absolută care implică răul și suferința. Pentru toți cei care spun că "absoluturile sunt imposibil de atins", susțin că chiar axioma "absoluturile sunt imposibil de atins" este absolut în sine.

Asta înseamnă că se pot obține absoluturi și că, bineînțeles, înseamnă, de asemenea, că nu puteți avea un rău absolut și că ați făcut tot răul posibil. Aceasta este cea mai mare minciună a sistemului! Acesta este acordul inconștient pe care îl avem cu toții, din cauza lipsei de viziune și a luminii. Dacă vrem o lume fără reguli, fără limitări și fără legi, atunci aceasta se poate obține și se poate face absolut prin inversarea tuturor acordurilor pe care le-am făcut cu sistemul matricei, chiar și a celor pe care nu le cunoșteam conștient. Trebuie să vă dați seama că toate axiomele sunt jumătăți de adevăr și în esență vrăji care păstrează toată lumea fermecată și eficientă la matricea primară.

Toate axiomele provin din pomul cunoașterii ce și-a îmbrăcat fructele de la începutul religiei, care a programat inconștientul colectiv în înrobirea oarbă a cunoașterii, care a fost energizată de conștiință de milioane de ani. Aceasta se numește transformarea elementelor voastre în cunoaștere, la care sunteți subiecți! Am fost păcăliți pentru a ne crea propriile închisori. Astăzi suntem la un punct în care adevărul din cadrul majorității devine din ce în ce mai conștient, într-o rată tot mai mare.
Când Gandhi spunea: "Atunci când un om are adevărul, el este în majoritate", înseamnă că adevărul ce ajunge în cele din urmă în interiorul fiecărui om de pe Pământ, este în afara timpului, acest adevăr poate să domnească suprem și să-i elibereze pe toți cu efectul său - Puterea libertății interioare (Adevărul ne va Elibera – numele blogului meu, n.b.).
 Absolutul real este etern, la fel ca sufletul.

    Singurul absolut este sufletul - cele 5 elemente
De ce credeți că cristalele și pietrele prețioase ne pot arăta construcții mentale învechite în conștiința noastră și ne dezvăluie aspecte inconștiente ale ființei noastre, care au nevoie de atenție sau de lumină? Acest lucru se datorează faptului că ele nu mint, ele au cele cinci elemente în ele, care sunt absolute.
Cristalele sunt formate din Pământ, topite de Foc și restructurate de Aer / Oxigen și Apă. Aceste forțe absolute ale creației sunt singurele realități existente în planul nostru. Totul este doar relativ. Aceste forțe continuă să creeze neîngrădit în infinit (este vorba mai ales despre energiile subtile fundamentale ale Creației care sunt Pământ, Apă, Foc, Aer și Eter, n.b.). Din păcate, cristalele nu funcționează pentru toată lumea, deoarece nu se pot conecta la un suflet care este complet deconectat de la conștiință (adică de cele cinci elemente), de exemplu, o clonă. Nu este o clonă în sensul fizic, ci o clonă care rezultă din imersia totală a cunoașterii pe care se bazează Matricea, care transformă un suflet într-o copie a vrăjitoriei, un duplicat. Un suflet jefuit de elementele sale, este transformat într-un muritor.

Termenul "maestru al elementelor" a fost inventat de diverșii înțelepți ai anilor precedenți, dar foarte puțini au înțeles pe deplin ce înseamnă a fi un maestru al elementelor. Stăpânul elementelor poate crea orice realitate la voință deoarece posedă forța de însămânțare a creației și poate să manifeste orice univers care este similar cu domeniul intern și nu cu cel exterior. La fel ca elementele create în natură, munți și păduri, le putem face la fel. Tot ce trebuie să facem este să inversăm ceea ce am creat (Matricea) înapoi la cele cinci elemente.
Puterea, gloria și triumful vor fi recuperate și paradisul pierdut va deveni paradis regăsit.

    Hotel California
Când treceți prin procesul de transformare al elementelor în cunoaștere, verificați în Matrice, nu puteți verifica în afară: Hotel California. Singura modalitate de a inversa acest proces este să reintroduceți sursa vrăjitoriei. Trebuie să vă debarasați de toate cunoștințele prin călătoria înapoi în trecut, pentru a anula prin conștientizare, toate daunele pe care le-ați cauzat. Acesta este modul în care vă salvați din viitor, în trecut. În funcție de numărul de medii academice pe care le-ați transformat absolut fals în viața voastră, există sursa realității cu care ne confruntăm în exterior.

Este important să nu vă individualizați pentru această catastrofă. Acest lucru se datorează faptului că suntem cu toții unul, chiar dacă în acest moment majoritatea continuă să energizeze matricea în existență în mod inconștient. Așa cum am menționat mai înainte, adevărul este în majoritate și este doar o chestiune de timp ca flacăra adevărului să fie aprinsă în interiorul tuturor. Există suficiente ființe pe această planetă care acum posedă adevărul absolut și datorită legii universale a unității, cum ar fi algele, acesta va apare în toți. Am ajuns la termenul limită în această viață.

Odată ce este făcut de un individ în metafizică, se face pentru toți. Nu este nevoie să mergeți la programul de salvare a lumii. În cele din urmă, totul revine la conștiință, primul va fi ultimul și ultimul va fi primul. Fiecare grăunte de nisip va cădea în locul potrivit....     

   Drum drept spre Lumină!

   Sursa: Arno Pienaar / DreamcatcherReality.com

2 comentarii:

  1. NAMASTE MARIUS ! Superb articol... să ai o duminică senină ca aici la Drobeta ,astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, vom cunoaşte adevărul, iar adevărul ne va elibera.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.