duminică, 21 mai 2017

Arhetipul ocult numit Vaccinare


    Mai întâi ce înseamnă arhetip? După Dex, un arhetip este o structură profundă a psihicului, înnăscută, care generează imagini simbolice și guvernează organizarea experienței umane. Acest cuvânt se folosește și în spiritualitate, prin el exprimând reprezentarea simbolică (pictură, foto sau sunete) a unei energii particulare de manifestare a Creației, prin care noi ființele umane ne putem racorda prin inefabilul fenomen de rezonanță, pentru ca apoi să creăm propria realitate.

În multe articole din trecut (la categoria Vaccinurile), am desprins așa-numita știință a vaccinurilor și am arătat cât de înșelătoare este. Iată o altă abordare: examinarea arhetipurilor și simbolurilor care înconjoară vaccinarea și care îi dă puterea ocultă, pentru că cei deja informați despre cum a fost și este creată și manipulată realitatea noastră, știu deja că elita conducătoare planetară organizează totul după o simbolistică și ritualuri conform unor conjuncturi astrologice foarte bine planificate, într-o oarecare ordine universală, pentru ca ele să se poată manifesta.

Fără niciun atac direct la medici în general, mă înclin în fața celor de bună credință, acest articol este cu atac direct, dar subtil, la cei ce ,,propovăduiesc” vaccinarea, la fel ca popii ce propovăduiesc religia actuală, care nu duce nicăieri, ci doar la control și supunere oarbă în fața unor autorități corupte moral, ce perpetuează un sistem imoral, corupt, eugenic și globalist care conform legilor divine nu are niciun viitor.

Începută ca o versiune brută a homeopatiei ("tratează ca și cum ar fi"), în care o versiune ușoară injectată a unei boli ar presupune o protecție împotriva bolii actuale, vaccinarea s-a transformat curând într-un avanpost militar, comandantul ordonând apariția cercetașilor : Anticorpii și "Împreună cu oamenii, acum vânați!"
Astăzi, ca o renaștere a simbolisticii antice, vaccinarea este un sigiliu conferit, un semn al neprihănirii morale. Este un semn pe braț, care semnifică includerea tribală. Nici un membru al tribului nu este lăsat pe dinafară. Incluziunea prin vaccinare îl protejează împotriva spiritelor invizibile (virușii). Noțiunea de trib este impusă de predicții directe ale pandemiilor: spiritele altor triburi (din zonele fierbinți necunoscute anterior din junglă) atacă tribul bun, tribul nostru. Mamele, păzitorii copiilor, primesc o modalitate de a sărbători rolul lor de femele protectoare, considerat simbolic, ca "leoaice": conferă sigiliul pe urmașii lor prin vaccinare. Protejează viitorul tribului. Vorbiți și defăimați și blestemați mamele care nu își vaccinează copiii. Excomunicați-le din trib...!!

Ceremonia de vaccinare este un ritual de trecere pentru copil. El este acum mai mult decât urmașul părinților. Copilul este al tribului (statului). Copilul este proprietatea tribului (statului). Pe măsură ce anii trec, imaginile de ,,grijă” a statului față de nounăscuți reconfirmă această stare. Unele ritualuri antice au prezentat pericole. Copilul, pe cale să devină bărbat ar fi trimis să locuiască singur în pădure pentru o perioadă scurtă de timp și să supraviețuiască. Vaccinarea simbolizează acest lucru printr-o manieră pasivă (parșivă): injectarea virusurilor bolii care ar putea fi dăunători, ce se transformă în spirite protectoare în organism. Injectarea de substanțe chimice toxice reprezintă un drum către imunitate. Dacă un copil este îmbolnăvit prin acest proces, părinții și tribul îl consideră un risc tragic dar acceptabil, deoarece în general tribul și satul sunt protejați împotriva spiritelor rele (virușii). Este vorba despre sacrificiul personal pentru binele general, ceea ce în acest context este unul FALS (aș vrea să văd care părinte, dacă ar știi dinainte și-ar sacrifica copilul pentru binele general).

Impactul psihologic și arhetipal al vaccinării este esențial: părinților moderni li se dă posibilitatea de a simți, la un nivel subconștient, revenirea la vremuri din trecut, când viața era mai condensată, mai imediată și mai vitală. Aceasta este mitologie. Viața modernă, pentru consumatorii de bază, are mai puține dimensiuni - dar vaccinarea trezește amintiri adormite ale unei epoci, când ritualul și ceremonia erau esențiale pentru viitorul grupului. Nimeni nu ar fi refuzat aceste momente. Refuzul era de neconceput. Supraviețuirea era Totul. Mandatul a fost puternic. La un nivel profund, părinții de astăzi pot experimenta această putere. Este satisfăcătoare.
Medicul care administrează injecțiile este, desigur, preotul tribului, medicul - titularul de secrete. El este sursa spirituală și legătura cu "tărâmurile nevăzute" în care spiritele opuse desfășoară războaie și luptă pentru supremație. Fără medic, tribul s-ar dezintegra. Medicului îi este permis să spună și să facă orice. El poate spune minciuni, dacă minciunile servesc unui scop nobil și conferă o forță mai puternică tribului. El poate manipula limbajul, adevărul și semnificația. El poate transforma ziua în noapte. El poate prezenta paradoxul și contradicția. Nimeni nu poate pune la îndoială pronunțările sale. Loialitatea față de medic este absolută. În acest sens, un rebel este exilat sau distrus.

Persoanele care trăiesc astăzi în societățile industriale și tehnologice sunt relativ amorfe. Opțiunile și alegerile lor par a fi limitate la o gamă de produse pe care le pot cumpăra (cu foarte limitate opțiuni adiacente). Ei doresc să câștige absolutul prin asta. Ei doresc o comandă care să corecteze nevoia de stimulare a adrenalinei și să supraviețuiască riscului. Ritualul de vaccinare, alături de amenințarea permanentă a bolilor și a focarului de pandemie, trezește nevoia și riscul.
Părinții moderni au nevoie de arhetipuri și simboluri ale spiritelor demonice. Viruși, Ebola, Zika, Nilul de Vest, SARS, Gripa Porcină, etc. Aceste spirite sunt nevăzute. Ar putea ataca oricând (ele fiind fabricate în laboratoare secrete, de multe ori finanțate chiar din bani publici). Ele ne atacă. "Trebuie să mergem la medic pentru ritual. El va pune sigiliul de protecție asupra noastră și a copiilor noștri. Nu trebuie niciodată să punem întrebări sau să-i provocăm pe medici. Este interzis. El este mândru și puternic și ar putea să ne aducă blesteme. "


Apoi, există semne rușinoase, care trebuie evitate în orice mod posibil. Un copil care prezintă erupții și umflături ale bolilor este extrem de suspect. Nu a participat la ritualul de protecție? Părinții lui sunt răi? Sunt posedați? Copilul și părinții lui ar trebui să fie evitați? Medicul îi va ajuta, sau va pune un blestem ireversibil asupra lor pentru că nu s-au conformat programului? Îi excludem, prin legi interne, din sistemul național de învățământ?...
Subconștient și arhetipal, "știința modernă a vaccinării" a devenit o doctrină. Este alchimie. Este magică. Mergând împotriva magiei este echivalent cu încercarea de a răsturna însăși baza vieții în trib. Printr-o vedere extremă, rebelii sunt purtători ai spiritelor rele (virușii). Sunt infecțioși. Ei transmit spirite rele prin trib și sat (stat). Ei fac ca oamenii să se îmbolnăvească și să moară. Da, medicul face tot ce poate pentru a-și proteja poporul (prin vaccinare), dar acesta este războiul. Nimic nu este garantat. Spiritele rele sunt împrăștiate împotriva medicului. Trebuie să-l ajutăm și să-i consolidăm puterea și avantajul. Avem rolul nostru de jucat. El este eroul. Să-l lăudăm...

În plinătatea timpului, face tot ce poate pentru a-și crește slava. El este angajat într-o luptă ocultă pe nivele pe care nu putem spera să le înțelegem. În numele nostru..., din cadrul tribului. Numeroasele sale căi de atac (neînțelese pentru noi) merg pe o linie fină. Din cauza puterii lor, au riscuri (efecte secundare). Aceste riscuri sunt numeroase. În fiecare seară în întâlnirile colective (anunțuri de televiziune, mass-media, etc.), ni se spune despre numeroasele probleme care pot apărea (întrebați medicul dacă X este potrivit pentru dvs.). Dar impactul auzului acestor avertismente este extrem de pozitiv, pentru că simțim pericolul și senzația de pericol este ceea ce avem nevoie și dorim, pentru că, din nou, suntem într-un război împotriva duhurilor rele - și senzația de risc este preferabilă față de a Nu simți nimic. Dați-ne mai multe avertismente și permiteți-ne să ne întoarcem în zilele antice când am trăit la marginea extincției și am știut că sângele curge prin vene și este viu...!

 Este nevoie de un sat (stat). Suntem tribul. Suntem războinicii.
Acul este transmițătorul magic. Pistonul seringii este forța. Fluidul din seringă este transformatorul alchimic. Fiți tăcuți în prezența lor. Acceptați harul lor misterios și credeți în continuare că ne salvează de virușii care ne atacă permanent....

   Fuck...!  Pentru mai multe info accesați http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.