duminică, 2 aprilie 2017

Scurtă actualizare a evenimentelor planetare


  Așa cum menționam în articole precedente, evenimentele se precipită la nivel planetar, apropiindu-ne tot mai mult de punctul final, adică învingerea definitivă a cabalei și relansarea economico-financiară pe principii sănătoase și echitabile pentru toate statele lumii și toate ființele umane trăitoare pe această planetă.
O să redau mai jos acțiunile principale ce s-au întreprins de către forțele luminii împotriva cabalei, aceste informații fiind accesate și confirmate din mai multe surse:

-         Fostul președinte Obama (Barry Soetoro) este arestat și se află în custodia Armatei.
-         Din 101 baze secrete de clonare, doar 9 au mai rămas și urmează și acestea să fie închise
-         Serviciile secrete ruse au interceptat o valiză cu armă nucleară în România, ce urma să fie detonată pentru a se începe al treilea RM
-         Programul Spațial Secret a fost avertizat să oprească toate programele negative și
agresive sau se va confrunta cu distrugerea.
-         Pe 31 martie la 4 dimineața militarii au început arestările în rândul membrilor de top ai cabalei, primul a fost Obama
-         Primul Ministru englez, Theresa May, la aceeași dată a dat ordinul înlăturării tuturor oficialilor care erau în contact (slugi) cu familia Rothschild
-         La aceeași dată s-au început arestările membrilor cabalei și în Africa de Sud. Alte informații despre aceste arestări vor veni curând.
-         Armata americană se pregătește să intre în Washington DC și în Langley, Virginia (sediul central CIA), pentru a aresta membrii cabalei. Taberele FEMA sunt pregătite pentru a-i primi (se pare că ce ne-a fost pregătit nouă, vor fi folosite tocmai pentru deținerea lor), precum și Tribunalele militare care au fost activate.
-         Mari manifestații sunt planificate în data de 15 aprilie în New York City, Londra, Paris și Turcia. Stați departe de ele !!
-         John Kerry nu a mai fost văzut, se pare că este și el arestat
-         Trump a repus în funcție generalii înlăturați de marioneta Obama, aici lista ofițerilor patrioți înlăturați de Obama http://www.rense.com/general96/listof.html
-         Oameni necinstiți din CIA au fost identificați ca fiind orchestratorii din umbră ai traficului de copii, din cercurile pedofile la nivel mondial.
-         Ca urmare a arestării lui Obama și „ciripirea” lui ca un canar, s-a arestat un avion plin cu heroină din Afganistan și unul cu amfetamine din Coreea de Nord, pe Aeroportul Internațional Argyle din St. Vincent și Grenadine din Caraibe. Banii obținuți din vânzarea drogurilor erau destinați grupării Daesh (ISIS). De asemenea, o nava cu 4,2 tone de cocaină urmează a fi capturată, urmare a dezvăluirilor lui Obama.
-         John Bolton, al 25-lea ambasador al SUA la Națiunile Unite, a afirmat la un post TV că guvernul din umbră al cabalei va încerca să-l omoare pe președintele Trump sau va încerca să provoace un atac terorist asupra Washington DC prin manifestațiile de amploare care vor fi la 15 aprilie. Sunt implicate toate ONG-urile lui George Soros.
-         Atacul terorist din fața parlamentului englez a fost un steag fals și s-a încercat detonarea unei miniarme nucleare pentru a împiedica ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (printr-un avertisment).
-         WikiLeaks va elibera informații către public despre toate afacerile murdare ale CIA și FBI. Kent Dunn spune să acordăm atenție, deoarece acestea pot fi eliberate în orice moment.

Acestea sunt câteva informații accesate de mine, dar ele pot fi mult mai multe. Totuși să avem habar cu ce se petrece cu adevărat în lume în prezent. După cum ați putut citi, este o cu totul altă realitate decât cea expusă în mass-media oficială, o realitate paralelă. Pași importanți s-au mai făcut și cu implementarea noului dolar emis de către Trezoreria SUA din Reno și închiderea Federal Reserve și apropierea de punctul eliberării Fondurilor Colaterale Globale pentru omenire. De semenea ne apropiem de Dezvăluire, atât despre ceea ce se petrece în Antarctica, cât și în ceea ce privește Programul Spațial Secret și eliberarea către omenire a tehnologiilor free energy (am înțeles că Trump ar fi semnat un astfel de ordin). Vom avea o vară de mari schimbări...

   Marius Sumedrea / http://burebista2012.blogspot.ro/

      Doamne Ajută !!
Informații de la Kent Dunn: 


6 comentarii:

 1. Sper sincer sa nu fie o pacaleala de 1 aprilie....

  RăspundețiȘtergere
 2. wowww...asta da vesti bune .....sper sa fie asa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine subliniat Marius,la finalul incendiarului articol ,cu referire la alternativa ştirilor aşazis oficiale al televiziunilor si mass media stemului.Tre să facem mai mult pentru a trezi căpcăunii care văd în ştirile sistemului CREZUL.....MULŢUMESC MARIUS ,acu-l expediez.

  RăspundețiȘtergere
 4. A trecut si 15 aprilie , au fost MARI manifestatii in New York, Londra si Paris , mie mi-au sosit fondurile cu laterale , m-am umplut de bani negri, ca pana acum eram plin doar de paduchi ; ma duc sa-l intalnesc pe Obama Care sa ma vindece de prostia de a mai citi ce scrie pe aici

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.