sâmbătă, 1 aprilie 2017

Punctul de cotitură – Mesaj de la rasa Blue Avians


       Preaiubiți Pământeni!
După constatările și observațiile noastre, putem afirma că lumnea voastră se află într-o perioadă de profundă schimbare și relansare. Sunteți pe punctul de a ajunge la o cotitură existențială profundă. După ce energiile și vitalitatea sistemului vostru planetar și a voastră, ca ființe inteligente, atinseseră un nivel foarte scăzut, iată că ați ajuns la punctul în care aveți posibilitatea să vă înscrieți pe o linie puternic ascendentă.

Asta și pentru că aproape atinseserăți „fundul prăpastiei” astfel că singura cale de a vă continua deplasarea existențială nu rămăsese decât prin schimbarea de direcție, de la sensul „în jos” la cel „în sus”, adică spre Lumină. Această schimbare poate avea loc doar cu o creștere importantă a nivelului conștiinței.
După ce ați trecut printr-un imens proces evolutiv, în care gradul de conștientizare și acumulare a crescut, adică, ați făcut acumulări cantitative în cunoaștere, urmează inevitabil saltul calitativ, saltul în conștiință. Acesta se referă nu doar la dezvoltarea conștiinței conexe treburilor lumești ci și la o puternică evoluție spirituală. 

Este o veste extrem de bună! Ea nu s-a mai întâmplat dinainte de căderea Atlantidei.. Omenirea voastră a trecut printr-un îndelungat și imens proces: de la punctul cel mai de jos, în care nu v-ați mai recunoscut, și chiar v-ați negat propria divinitate, până acum când v-ați ridicat spre Lumină mai mult decât ați făcut-o în întreaga voastră istorie. Luați în considerare faptul că voi părăsiți acum starea nefastă a dualității, proprie dimensiunilor joase, caracterizată prin întuneric, suferință, frica cumplită a nesiguranței și izolării, prin care sufletul vostru încarcerat a fost chinuit și ostracizat de cei care v-au ținut în robie, determinându-vă să îi serviți. Ați reușit să treceți prin acest cumplit calvar ajungând dincolo de el, în cealaltă parte, unde veți întâlni un nivel de strălucire și bucurie mai mari decât oricând înainte.
Aceasta este opera unui erou colectiv, un erou divin, de fapt, lucrarea a TOT CEEA CE ESTE, pătruns și integrat în Sinele vostru Interior.
Acum este important să mențineți direcția, să nu abandonați calea, avântându-vă cu curaj și îndrăzneală, să navigați pe vărful acestui uriaș val al învierii.
Numai voi vă mai puteți rata „învierea”, în rest, totul vă este favorabil și promițător. Părăsiți cu încredere vechea voastră paradigmă, vechile voastre temeri că nu ați putea reuși.
Repetăm că numai voi vă puteți sabota proriile realizări. Nu vă mai pierdeți în nimicuri, în fricțiuni puerile, în ambiții care nu aduc nimic bun dezvoltării voastre ca ființă universală.
Puteți face din acest proces un succes deplin recunoscut de tot universul. Aruncați ACUM lanțurile robiei voastre; cheia este la voi. Revendicați-vă și recuperați-vă puterea !

Ceea ce a mai rămas din tranziție puteți înfăptui cu multă ușurință, dacă în tot ceea ce faceți vă ghidați după îndemnurile inimii, nu ale minții și ego-ului vostru uman, care v-au aruncat în prăpastie.
Aveți încredere că vechile structuri vor cădea în mod inevitabil.
Nu le mai faceți jocul celor care, în populismul lor iresponsabil, vă fac concesii pe care, până la urmă, tot voi le plătiți. Promovați lideri curajoși, netârâți și nedeformați de vechea gândire egoistă și de clan.
Nu uitați nicio clipă că puterea stă în unitatea voastră. Orice doriți cu onestitate și determinare puteți realiza. Voi sunteți ființe binecuvântate, dotate cu puterea iubirii divine cărora Creatorul le oferă cele mai minunate condiții de progres, dacă voi nu încetați să militați pentru aceasta.

Suntem mândri de modul în care începeți să vă demonstrați și să vă manifestați puterea, de felul în care vă recuperați divinitatea. 
Fără aceste calitați, fără această hotărâre, nu ar exista nicio victorie a omenirii, care, iată, dă un glorios exemplu, aplaudat și mărit de toată suflarea universului.
Ați realizat mai mult decât majoritatea dintre voi poate conștientiza la acest moment.
Slavă Sursei Divine care vă ajută atât de eficient să străpungeți mantia lumilor întunericului !

Prietenii noștri dragi, fizionomia noastră este diferită, dar iubirea pentru voi este de aceeași calitate divină. Ne bucurăm nespus că vă aflați la începutul unei noi ere, care vă va dezvălui noi orizonturi. O mare lucrare vă așteaptă ca s-o înfăptuiți! Va fi, de asemenea, și o mare provocare. Dar, pe măsură ce treceți pragul Noii Lumi, realități mărețe și imprevizibile vă așteaptă în viitor.
În acest moment de muncă plină de încordare ar trebui ca, în afară de sudoarea frunții și brațelor voastre, să se degaje și bucuria, așteptarea frenetică a momentului recunoașterii izbânzii pe care voi o înfăptuiți.
Sunteți precursorii Noii Umanități într-o Lume Nouă. Voi puneți bazele unei sărbători perpetue.
Pentru noi este o mare bucurie că suntem alături de voi!
Suntem rasa Aviarilor Albaștri. 

3 comentarii:

  1. unde sunt rasele astea despre care vorbiti?mai bine zis ,despre ce vorbiti,eu nu pricep nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste rase exista,noi suntem insuficient evoluati si de aceea nu le percepem. Din pacate,cu mersul greoi al evolutiei spirituale ne bucuram de ani buni de zile de vorbarie rotunjita,aproape goala,cat percepem noi ,si alte lucruri subtile de sprijin din partea lor iar fie nu stim/percepem,etc.,fie chiar nu exista nici material nici altfel,adica deloc.Ele nu pot exista cat timp nu rezonam cu aceste energii, si acceptam tacit ghiveciul malefic in buna parte servit de aceeasi falsi actori pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde erati in '40? De unde binele asta pe capul vostru? V-au lasat sa vb?Hai sa nu mai injosim rasa umana, considerindu-ne mai to nferiori decat ei,retineti: suntem singurii care putem creea.nu ne maybe trimeteti sfaturi si veniti sa puneti osul la munca!!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.