luni, 10 aprilie 2017

CREAȚIA


 CREAȚIA ESTE PERFECTĂ ȘI COMPLETĂ

ÎN CREAȚIE NU MAI AVEM NIMIC DE INVENTAT, TOT CE ESTE S-A FĂCUT DEJA.
ÎNSĂ CEEA CE MAI AVEM DE DESCOPERIT ȘI MANIFESTAT ESTE SĂ NE DESCOPERIM PE NOI ÎNȘINE CA ȘI CREATORI CONȘTIENȚI AȘA CUM NE ESTE MENIREA ADEVĂRATĂ.

     1- Încercați să vedeți "viața" dincolo de ce ea PARE SĂ FIE.
     2- Veți reuși mult mai ușor, doar dacă veți vedea-o TOATĂ ÎN ACUM!
     3- Asumați-vă INTEGRAL calitatea experienței voastre, deoarece a vă iluziona la nesfârșit ca altul, alții...nu este ADEVĂRAT!
     4- Ca atare "griji, nevoi, necaz, durere" este ceea ce doar voi înșivă ați ales să experimentați, deoarece...
     5- Nu există REALITATE OBIECTIVĂ!
     6- Aparența ei este doar problemă de percepție, motiv pentru care nimeni "nu vede" ceva până nu este inițiat să perceapă acea "realitate".
     7- Creația este un joc al infoenergiilor, structurată vibrațional.
     8- Putem formula că "Vibrația face/este Legea !
     9- Nici un moment nu e de uitat că ești un cocreator al realității tale și ar fi de dorit să fi pe deplin conștient de asta!
    10- Dincolo de orice dar si intrepatrunzandu-se cu nivele ale infoenergiei deja existente, actioneaza CREDINTA TA!
    11- Ea operează cel mai puternic în Universul Tău și ceea ce tu crezi despre tine este ceea ce vei și manifesta.
    12- Nimeni nu va putea depăși ca și calitate a experienței sale de viață ceea ce subconștientul său nu acceptă ca fiind FIRESC PENTRU EL!
    13- Fiecarui "reper" îi este proprie o anumită frecvență și pentru a ți-o aduce în "realitatea ta" experiențială e necesar să rezonezi și pe acea frecvență.
    14- Dimpotrivă, dacă nu vrei o anume experiență în viața ta, doar ia-ți atenția ta de la ea! Se va manifesta DOAR fenomenul în care tu alegi să bagi energia OBSERVAȚIEI /ATENȚIEI TALE !
   15- Toate aceste înțelepciuni le veți regăsi spuse în diferite moduri sau metaforic în toate scrierile și tradițiile de înțelepciune, inclusiv în Biblie, și acum majoritatea au și confirmări științifice.

    16- CEA MAI IMPORTANTĂ: Creația este Perfectă și Completă de la bun început, iar noi experimentăm, funcție de ceea ce NOI SUNTEM conștienți a fi, acele porțiuni din ea care rezonează cu ceea ce noi emitem în ACUM. Altfel spus, nu realitatea aparentă se modifică ci noi ne schimbăm punctul de unde o receptăm. Așa și doar așa se explică îndemnul "fii tu ceea ce îți dorești și vei deveni/avea"- absolut ADEVĂRAT.

Octav:  
http://ultimul-adevar.webs.com/deacumgata.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.