miercuri, 1 martie 2017

Actualizare Ben Fulford (27.02.2017) : Bătălia pentru eliberarea umanității se accelerează în SUA, Japonia, Israel, Corea și pretutindeni


  Doborârea mafiei Khazare la nivel mondial se accelerează, cu arestări, asasinate, război informațional, război financiar și mai multe forme ezoterice de luptă, informează mai multe surse.
Există, de asemenea, un episod acut de activitate în Antarctica. Generali de top din SUA și Rusia sub conducerea gen. Joseph Dunford și gen.Valery Gerasimov s-au întâlnit pe 16 februarie și "au lansat o forță americano-rusă combinată spre Antarctica după ce cabala a detonat (poate accidental) câteva încărcături nucleare acolo", potrivit unor surse ale Pentagonului. Aceste "încărcături nucleare" sunt aparent sursa de radiații detectate în diferite părți ale atmosferei și deasupra Europei, deci nu vor fi represalii grave, au declarat alte surse ale Pentagonului. Există, de asemenea, rapoarte că personalul civil și militar (din bazele civile și militare) sunt evacuați din Antarctica și multiple forțe speciale sosesc în același timp acolo cu arme scalare și alte tehnologii avansate. Notă blogger: Un angajat al unei firme de electronice ce are contract cu armata SUA spune că este o chestiune cât se poate de serioasă. El spune că nicicând nu a mai văzut o concentrare așa mare de colonei și generali în mișcare, ceea ce denotă că ceva important se întâmplă în Antarctica. Tone de materiale și sute de oameni sunt evacuați de-acolo cât mai repede. Baza britanică din Antarctica trebuie evacuată de urgență, un mare crater în gheață s-a ivit acolo.Un alt detaliu interesant este că nava de cercetare a flotei baltice ruse ce naviga pe oceane, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, a intrat în Marea Lazarev la 20 ianuarie 2017 și s-a amplasat în fața Neuschwabenland (Queen Maud Land), adică intrarea în teritoriul misterios al germanilor (intrarea în interiorul pământului) unde s-au localizat după terminarea celui de-al doilea RM și despre care am publicat (vezi expedițiile Amiralului Byrd, etc.). Vezi foto :De asemenea Flota baltică a Rusiei pleacă spre Antarctica, asta după ce Obama, patriarhul Kirill al Rusiei, secretarul de stat John Kerry și alți oficiali importanți anul trecut au „vizitat” Antarctica. Deci ceva major se întâmplă acolo.... Poate au descoperit ceva și vor să scoată la suprafață din gheață.
Simon Parkes, de exemplu spune că ar fi explodat un submarin nuclear acolo și de-asta și radiația deasupra Europei https://www.simonparkes.org/single-post/2017/02/27/Radiation-Over-Parts-Of-US-Europe

iar Corey Goode afirmă că în Antarctica s-a descoperit, sub gheață o civilizație străveche, iar oameni de știință de la multe universități cercetează acolo de cca.12 ani. Aceste informații vor fi dezvăluite către publicul larg, la asta lucrând două grupuri: Illuminati și Alianța Pământului. Goode a afirmat că într-o grotă imensă de gheață au fost găsite corpuri umanoide de cca. 12-14 picioare înălțime, numindu-le pre-adamice. S-au găsit suluri metalice cu simboluri scrise cu laser nedescifrate și ruinele a trei nave spațiale masive, care au adus pre-adamii pe Pământ, pentru a ne forma pe noi, oamenii prin inginerie genetică.
Acesta mai spune că acum se pregătește divulgarea acestor informații către publicul larg, pentru a distrage atenția oamenilor de la planurile guvernului din umbră. Ei vor începe cu divulgarea acestor informații despre Antarctica, apoi ceva despre Programul Spațial Secret (din care am publicat și eu pe blog informații), pentru ca apoi să ni se prezinte alte ruine găsite pe Lună, Marte, etc., și apoi conexiunea cu existența civilizațiilor extraterestre. Asta ar fi Dezvăluirea Ușoară din punctul lor de vedere despre care spunea și David Wilcock. Să trecem mai departe la informarea lui Ben Fulford...

 Sursele Pentagonului, de asemenea, afirmă că "cutremurul adânc din Bolivia, este posibil să fi fost un mesaj de la Bush-i din Paraguay și mai marii lorzi ai drogurilor din Peru și Bolivia." De asemenea, multe se întâmplă în Japonia și Coreea legat de Facțiunea nazistă Bush / Clinton aliată cu Biserica Unificării, care au o fermă lângă ferma lui Bush din Paraguay.
Sigiliul oficial al guvernului sau ștampila (echivalentul japonez al unei semnături prezidențiale) Japoniei a trecut în mâinile Prințului Naruhito care a început imediat o mare curățenie, ținta fiind regimul trădător al Prim-Ministrului Shinzo Abe (care este marioneta Rothschild), fiind în curs de pregătire pentru începerea unei noi ere în această țară. Acesta este motivul pentru care toate ziarele japoneze brusc au început să raporteze un scandal imobiliar care-i implică pe Abe și pe ministrul apărării, Tomomi Inada.


Tenzan Nakai, a încercat odată să-l facă pe Ben Fulford să bea un pahar de suc de portocale cu amfetamine, pentru a-l putea filma și pentru a-l eticheta apoi ca fiind instabil mintal. Videoclipul ar fi fost apoi folosit pentru a convinge societățile secrete din Asia să renunțe la protecția lor asupra lui Ben, pentru a putea fi omorât. Surse apropiate ale lui Nakai, de asemenea, informează că el a otrăvit pe webmaster-ul lui, Lisa cu un agent care cauzează cancer.    Acesta-i criminalul : 

Tenzan Nakai
Alți membri sataniști ai acestui grup legat de Biserica Unificării includ: Dr. Yoshiro Nakamatsu, Dalai Lama, prim-ministrul Shinzo Abe, ministrul de finanțe Taro Aso, fostul prim-ministru Junichiro Koizumi suspect de uciderea unor gheișe și fostul prim-ministru Yoshiro Mori, potrivit multiplelor surse, inclusiv membri ai diferitelor familii regale. Acest grup, realizând că gâsca lui Abe este coaptă, încearcă acum cu disperare să pună politicianul Ichiro Ozawa ca următorul prim-ministru. Ozawa este unul dintre co-conspiratorii atacului nuclear de la Fukushima și a tsunami-ului de ucidere în masă din Japonia și nu-i va fi permisă apropierea de biroul primului-ministru, surse apropiate ale împăratului spun. Surse din serviciile secrete militare japoneze, spun că statul de plată pentru toți acești golani legați de Biserica Unificării a fost trasat prin mai multe căi de către filiala franceză a familiei Rothschild, și acționarii Federal Reserve Board, Jennie K. Scaife și David N. Scaife. Fundația lor, printre altele, a finanțat evenimentul 9/11 și proiectul legat de New American Century. Aceștia sunt cei care au creat un "nou Pearl Harbour." https://en.wikipedia.org/wiki/Scaife_Foundations#Scaife_Family_Foundatio%3Cbr%20/%3EScaife%20Foundations%20-%20Wikipedia

Japonia va scăpa în curând de toți acești trădători, iar militarii americani și agențiile pălăriilor albe vor merge după finanțatorii lor, cum ar fi Scaifes și familia Rothschild din Statele Unite și Europa. Sursele de informații japoneze spun, de asemenea, că armata și agențiile SUA ar trebui să-și îndrepte o privire atentă asupra activităților familiei Cabot din Boston. Surse ale gangsterilor japonezi (atât Sumiyoshi cât și Yamaguchi) spun între timp că șeful gangsterilor sataniști din California, o persoană cu care au făcut în mod regulat afaceri, este regizorul Martin Scorsese. Scorsese a fost la știri săptămâna trecută și a amenințat voalat prin mai multe asasinate asupra politicienilor: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4258760/Martin-Scorsese-speaks-Dublin-Ireland.html

Epurarea marionetelor Cabalei continuă și în Coreea de Sud, unde președintele Park Geun Hye a fost înlăturată de la putere, iar vlăstarul de top al grupului Samsung, Jay Y. Lee a fost băgat în închisoare. Există, de asemenea, o mulțime de intrigi care au loc în Coreea de Nord. Mass-media mondială este plină de raportarea asasinării fratelui mai mare al liderului nord-coreean, Kim Jong Nam în Malaezia. Crima a fost efectuată folosind gaz de luptă VX, care este produs numai de complexul militar industrial din SUA. Cu toate acestea, se pare că a fost ucisă doar o dublură a sa, deoarece adevăratul Kim Jong Nam are tatuaje în timp ce bărbatul ucis în Malaezia nu are. 

Kim Jong Nam în mijloc

Oficialul chinez Xinhua News Agency raportează incidentul ca moartea unei persoane cu numele de pașaport nord-coreean, Kim Chol. Surse ale serviciilor secrete chineze spun că adevăratul Kim Jong Nam și familia sa au fost luați într-o locație sigură. Acesta ar putea fi motivul pentru care o excursie planificată de către oficialii nord-coreeni în SUA a fost anulată. Surse ale unor societăți secrete din Asia spun că candidatul lor preferat pentru a fi împărat al unei Corei Unite este fiul mai mare al lui Kim Jong Nam, educat la Sorbona - Kim Han Sol și nu Kim Jong Un.

Kim Han Sol
 Între timp, în Indonezia, de asemenea, o mulțime de lucruri se întâmplă în ceea ce privește doborârea cabalei. Aici este ceea ce o sursă a CIA din Indonezia a trebuit să spună: "Se pare ca guvernul Indoneziei (Jokowi susținut de Xi Jinping al Chinei) este pe punctul de a stoarce pe PT Freeport și mina Grasberg. Ceea ce înseamnă că, de fapt, anumiți membri ai Cabalei cunoscuți sub numele sindicatului nazist al crimei Bush / Clinton / Rockefeller, sunt cu strugurii storși din greu." Această manevră are ca scop tăierea aprovizionării cu aur a Cabalei și prin urmare, capacitatea lor de a continua să finanțeze activități nefaste în întreaga lume.

În Orientul Mijlociu, între timp, întreaga falsă campanie sionistă ISIS este în curs de lichidare. Consilierul de securitate McMaster a făcut deja remarca sa de a neutraliza sioniștii cu mișcări de blocare a etichetării Gărzii Republicane Iraniene ca un grup terorist, surse ale Pentagonului spun. În același timp el demască întreaga înșelătorie ISIS, declarând săptămâna trecută sintagma "terorism islamic radical" este inutilă, deoarece organizațiile teroriste, cum ar fi ISIS reprezintă o pervertire a Islamului și sunt, prin urmare, neislamice. Aceasta, desigur, înseamnă că doborârea arhitecților reali ai terorii, oameni ca Benyamin Netanyahu (PM al Israelului) și Jacob de Rothschild este iminentă. Trădătorul american John "ISIS" McCain, care a fost recent liderul unei campanii de blamare internațională a Rusiei, a fost demascat că el însuși a cerut în mod ilegal guvernului rus donații.

"Când vor începe arestările din scandalul pedofil Hillary, acest lucru ar trebui să elibereze SUA din strânsoarea de moarte a mafiei evreiești", sursele Pentagonului spun. Faptul că Trump a avut o întâlnire cu liderii organizațiilor antitrafic uman pe 21 februarie este un semn public că pedofilii și mafia evreiască din SUA și Israel vor fi ținte, spun ei. Moartea comentatorului Fox TV, J Alan Colmes „după o boală scurtă," a fost un semn că un atac asupra curvelor mass-media corporative din SUA a început, surse ale agenției de informații ale SUA spun.
Surse ale CIA spun că între timp regimul Trump, de asemenea, merge după companiile farmaceutice. Se spune că un ordin executiv secret, a fost dat și că arestări și asasinate ale criminalilor de top din industria farmaceutică a început. Este un pariu bun, dacă vom auzi de Bill Gates în curând, sursele spun. Pentru a se confrunta cu acest inamic satanist comun, poporul anglo-saxon se unește din nou. Statele Unite ale Americii este aparent pe cale să se alăture Commonwealth-ului, 2 miliarde de oameni din națiunile vorbitoare de limbă engleză. Acest fapt le va pune într-o poziție mult mai favorabilă la nivel mondial cu China.

În Europa, de asemenea, acțiunea continuă. Guvernul olandez a început în mod oficial o investigare a populației pentru a părăsi zona Euro, în timp ce sondajele de opinie arată că franțuzoaica anti-Euro - Marine Le Pen, are un avans considerabil în Franța. Cu toate acestea, cea mai mare știre din Europa săptămâna trecută, a venit din Spania unde partea de sus a bancherilor spanioli și fostul șef al FMI - Rodrigo Rato, a fost condamnat la închisoare, împreună cu alți 64 de bancheri. Pe latura mai ezoterică a lucrurilor, au avut loc bătălii uriașe în spațiul cibernetic între concurenți multiplii. Această luptă este pentru controlul financiar și controlul informațiilor pe care oamenii le primesc și facțiunile satanice ce pierd. Există, de asemenea, rapoarte mass-media că vrăjitoare se adună pentru a arunca vrăji împotriva lui Donald Trump.

Lucrătorii în Lumină contraacționează la acest lucru cu rugăciune și meditații în masă. Noi am primit, de asemenea, următorul mesaj dintr-o sursă foarte ezoterică: "Satana a revenit la creația inițială și a primit iertare". Aceasta înseamnă că ceea ce se întâmplă acum pe suprafața pământului este o operațiune de curățare ultimă, având ca țintă demoni mai mici, spune această sursă.
NASA a anunțat recent că 7 planete locuibile au fost descoperite la doar 40 de ani lumină distanță. NASA a anunțat, de asemenea, că stăpânește tehnologia de depășire a vitezei luminii. Acestea sunt semne că carantina de pe pământ s-ar putea în curând ridica și omenirea va fi liberă să se extindă exponențial în univers. Vom vedea toate acestea în curând...

      Drum drept spre Lumină!

Un comentariu:

  1. Namaste Marius ! iată că anul ăsta aşa cum preconizam şi majoritatea mesajelor venite de la entităţi de lumină ne aduc tot mai aproape de SPARGEREA BUBOIULUI....cu groază mă gîndesc la mirosul pestilenţial care va fi emanat pe pămînt.....Acum înţelegem de ce este aşa mare grabă cu aruncarea substanţelor nocive din avioane,infectare pe toate canalele a hranei,iradierile în masă...etc. Cred că acest tip de toată isprava-Benn Fulford,are în jurul său şi familiei sale-dacă o avea familie-gărzi personale şi cele mai avansate sisteme de pază....altfel de mult l-ar fi mazilit nemernicii ăştia.,că vezi cîte atentate i s-au regizat.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.