miercuri, 22 martie 2017

Actualizare Ben Fulford (20.03.2017) – Republica SUA acceptă schimbarea destinului omenirii


   Cabala adoratoare a satanei a suferit înfrângeri importante săptămâna trecută pe toate fronturile, surse multiple ne informează. Cea mai mare veste este că președintele american Donald Trump a anunțat săptămâna trecută că Statele Unite ale Americii Corporation deținută de cabala, fondată în 1861 a fost înlocuită cu Republica Statelor Unite ale Americii, care a fost înființată în anul 1776. Pentru mai multe detalii despre aceasta vezi aici:   http://alcuinbramerton.blogspot.jp/


Acesta este motivul pentru care discuția guvernamentală din SUA s-a închis pe 15 martie, pentru că ridicarea limitei datoriei publice, care este de 20 trilioane $ la care s-a ajuns nu a reușit să se materializeze. Datoria a aparținut Corporației, nu Republicii. Corporația a fost declarată în stare de faliment și nulă de datorii, surse multiple sunt de acord. Aceasta este pentru că secretarul de stat al Corporației SUA-Rex Tillerson și sclav al acționarului de top al Corporației, David Rockefeller Jr., a eșuat în efortul său de a obține fonduri pentru ei din Asia săptămâna trecută, surse ale societăților secrete din Asia spun.
(În data de 21.03.2017 s-a făcut anunțul oficial la TV că David Rockefeller a murit la 101 ani – să-i fie sufletul în Iad, dacă există...,n.b.)

Surse ale familiei imperiale japoneze spun că speculantul familiei Rockefeller, Henry Kissinger, împreună cu Rex Tillerson au amenințat familia Imperială, într-un efort nereușit de a încasa un fals de 40 trilioane de dolari din obligațiuni ale Băncii Mondiale, astfel încât aceștia să poată păstra Corporația SUA, și a-l plasa pe lacheul lor, Ichiro Ozawa ca prim-ministru al Japoniei. Ozawa este disprețuit în cercurile guvernamentale japoneze și nu îi va fi permisă ocuparea acestui post, astfel cererea a fost respinsă, surse de dreapta japoneze spun. Cu toate acestea, armata SUA este determinată de a scăpa de actualul prim-ministru Shinzo Abe și de ministrul de finanțe Taro Aso, care a blocat afacerea, deoarece aceștia sunt disperați de a menține operațiunile lor internaționale. Acesta este motivul pentru care mass-media japoneză este inundată cu povești care expuneau scandaluri în care era implicat Abe. Abe reprezintă o facțiune de extremă dreapta care a vrut să înceapă un război cu China și va fi probabil eliminat curând.

Există discuții în curs de desfășurare, pentru cine să-l înlocuiască pe Abe și Societatea Dragonul Alb recomandă ca fiind relativ curat și competent pe Hideo Higashikokubaru ca prim-ministru interimar, care ar reprezenta consensul birocrației japoneze și a altor brokeri de putere. Surse ale societăților secrete din Asia, la rândul lor, spun că nu există nici o alternativă la Abe în prezent, așa că discuțiile sunt în curs de desfășurare. Rothschildzii și Rockefellerii, de asemenea, au încercat să se ferească de a merge în faliment, prin preluarea Coreei de Nord. Coreea de Nord este locația unei mari comori de minerale prețioase și alte resurse subterane situate în jurul muntelui sacru coreean Paektu, surse ale societăților secrete asiatice spun. 
Aceasta poate fi confirmată acum de ramura franceză a familiei Rothschild, care a pus în scenă asasinatul falsului Kim Yong Nam în Malaezia recent, pentru a-l discredita pe Kim Jong Un și a-l elimina de la putere. Ei au sperat să-l înlocuiască cu falsul fiu mai mare al lui Kim Yong Nam (Kim Han Sol), sperând să-l prezinte ca moștenitor legitim al tronului coreean. Societățile secrete din Asia nu au fost păcălite de acest lucru și au spus că Rothschild-zii au fost, nu CIA cei care se aflau în spatele acestui complot eșuat, surse ale Societății Dragonul Alb spun.

Rex Tillerson, la rândul său, a amenințat în mod public săptămâna trecută să preia Coreea de Nord prin forță militară, în numele stăpânilor lui, Rockefellerii. "Rex poate să latre tot ce vrea pentru Rocky, dar nici un război nu va fi permis în Peninsula Coreeană," este ceea ce a avut de spus Pentagonul. Poate exista un război în Orientul Mijlociu, deși acesta este în scopul de a da jos închinători ai lui Satan care ocupă guvernul lui Israel, surse ale Pentagonului spun. Pentru a forța Israelul să facă pace, generalul de top al SUA, Joseph Dunford, s-a întâlnit săptămâna trecută cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei și a cimentuit o alianță împotriva Israelului, surse ale Pentagonului spun. Ca rezultat "Israelul este acum înconjurat de o coaliție militară formată din Siria, Liban, Hezbollah, Egipt, Iordania, Irak, Iran și Turcia și cei 3 Big: [China, SUA și Rusia], pentru a-l forța să facă pace", au spus sursele.

Dată fiind această situație, prim-ministrul israelian și închinător la Satana, Benyamin Netanyahu, a zburat în China pe 19 martie ca să solicite protecție liderului suprem Xi Jinping. Surse ale Pentagonului au prezis că : "Bibi nu va primi, de asemenea, nicio învoială de la Xi, care ar putea cere stoparea atacurilor israeliene asupra Siriei, o returnare a Înălțimilor Golan, o soluție a două state pentru Palestina și înfrângerea ISIS, astfel încât China să poată reconstrui Orientul Mijlociu și a-l promova la integrarea Eurasiatică."
Familia regală a Arabiei Saudite este, de asemenea, în China căutând protecție după ce a eșuat să obțină azil în Japonia sau Indonezia, surse ale SDA spun. În timp ce în Japonia, în mod evident, un fals "Rege Salman", care arăta mult mai tânăr decât regele real și care nu era senil ca rege real, a defilat prin fața camerelor de televiziune. Ceea ce înseamnă că regele real este mort și americanizatul Prinț Muhammad Bin Nayef este acum rege al Arabiei Saudite. Așa se explică de ce prințul saudit Bin Salman a zburat la Washington săptămâna trecută, pentru a căuta protecție de la Donald Trump. Această protecție nu i-a fost acordată, surse de la Pentagon spun. Trump a refuzat, de asemenea, o mită de la Salman, pentru a nu ajunge la faza să i se pună în aplicare "Legea antiteroare 9/11 pentru Arabia," sursele continuă. 

Trump este, de asemenea, în prezent conștient de faptul că, Bill Gates și Son Masayoshi ar acționa drept surogat pentru Salman cu ofertele lor dintr-un fond de investiții de 100 miliarde $, spun ei.
Trump, de asemenea, a refuzat să ia mita oferită de cancelarul german Angela Merkel săptămâna trecută, refuzând și lingăii Rothschild ca John McCain și Hillary Clinton, sursele continuă. Asta a fost ceea ce a fost în spatele refuzului public al lui Trump de a da mâna cu Angela Merkel. Sursele Pentagonului spun, de asemenea, că : "presiunea poate fi aplicată pe Franța, forțele speciale sau  agenți CIA inserați pentru a-l preda pe Obama [un alt servitor Rothschild] din Tahiti, pentru a-l confrunta cu traficul de droguri, interceptarea convorbirilor telefonice, răzvrătire și alte acuzații."

Sursele CIA spun că Anthony Weiner și alți criminali pedofili "cântă precum canarii" și oferă FBI-ului o mulțime de dovezi cu privire la cercurile pedofile și magie neagră, legate de partea de top a structurii puterii occidentale. Regimul Trump este determinat, de asemenea pentru a termina industria drogurilor ilegale din America de Sud. Acesta este motivul pentru care US Coast Guard, "nu numai că va supraviețui reducerii bugetare, dar ar putea obține chiar și mai mulți bani, forțe navale, informații și asistență militară pentru a distruge cartelurile columbiene și mexicane ale familiei Bush", spun sursele citate. Există, de asemenea, dovezi că eforturile de a opri spălarea de bani din droguri începe să dea roade. Surse din finanțele SUA spun că baronii drogurilor din America de Sud, au folosit dolarii lor din droguri pentru a cumpăra Dinari irakieni ca o modalitate de a spăla banii. Cu toate acestea, din moment ce facțiunea Clinton / Bush a pierdut alegerile din SUA, acești dinari nu sunt susceptibili de a deveni o monedă utilizabilă, sursele spun.

Surse ale Societății Dragonul Alb spun că, deși de ani "războiul drogurilor" nu a reușit să facă nimic pentru a eradica aceste afaceri ilegale de 2-3 trilioane/an,  soluția pe termen lung, în continuare va fi legalizarea și reglementarea substanțelor narcotice, astfel încât să se minimizeze daunele pe care le provoacă și deturnarea banilor din mâinile unor bande criminale. Există negocieri top-secret în curs de desfășurare în acest sens, sursele spun. Surse ale societăților secrete asiatice spun, de asemenea că, deoarece puterile occidentale refuză să predea controlul asupra sistemului de dolari SUA, se așteaptă acum să fie înlocuit, treptat, printr-un sistem care implică "patru sau cinci" monede-cheie. Între timp, Republica Statelor Unite ale Americii a fost de acord să sprijine un concept chinezesc: "o comunitate umană cu un destin comun." Această idee chinezească a fost acceptată în unanimitate săptămâna trecută în cadrul Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite. http://news.xinhuanet.com/english/2017-03/18/c_136139045.htm

Chinezii au dat de asemenea undă verde, pentru a merge mai departe cu o masivă infrastructură planetară, menită să facă lumea mai interconectată. Ca parte a acestui fapt, Republica SUA își dă tot sprijinul pentru activități militare în locuri precum Africa și Orientul Mijlociu, menite să nu perturbe lucrările de infrastructură ale Chinei, surse ale Pentagonului spun. Centrele de putere occidentale au început, de asemenea, să sprijine propunerea Societății Dragonul Alb, de a înființa o agenție occidentală de planificare a viitorului pentru a organiza proiecte majore de îmbunătățire a standardelor de viață ale lumii precum și de a restabili și dezvolta ecosistemele naturale. Acest lucru va însemna completarea oceanelor cu pește, refacerea pădurilor, transformarea deșerturilor și regiunilor arctice în oaze verzi și extinderea în univers. Să sperăm că vor fi în curând anunțuri în acest sens, însoțite de eliberarea de fonduri masive pentru a face posibile toate acestea.
 Există, de asemenea, negocieri preliminare în curs, pentru a marca noua epocă de aur, cu un nou sistem calendaristic ce va înlocui calendarul Gregorian pe care se bazează Occidentul. Acest lucru ar însemna o revenire la anul zero, în conformitate cu un nou calendar mondial. Sistemul ar trebui să se bazeze atât pe mișcările Soarelui cât și pe cele ale Lunii. O comisie de experți va stabili detaliile.

     Doamne ajută!

18 comentarii:

 1. NAMASTE DRAGĂ MARIUS ! Ziua de astăzi mi-ai făcut-o mai senină decît este aici la Drobeta ,acum cînd deasupra mea nu există uemă de nour.Iată fundamentala diferenţă dintre dezimformarea televizoriştilor şi ceea ce se petrece cu adevărat aşa cum bine se zice -"ÎN SPATELE SCENEI. VOI SHERUI ACEST ARTICOL -CA DE OBICEI -TUTUROR CELOR FOMIŞTI DE ADEVĂR ! MULŢUMESC ÎNCĂ ODATĂ SUFLET MINUNAT.

  RăspundețiȘtergere
 2. <Multumesc pt adevarul pe care intotdeauna ni l-ati relatat cu demnitate si curaj !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare plăcere...Să dea Dumnezeu ca Ben Fulford să aibă dreptate și să vedem odată această lume transformată pentru ca apoi toți oamenii, inclusiv cei cârcotași să se poată bucura și dezvolta liberi cu adevărat.
   Așa să fie !!

   Ștergere
  2. Putin pricep in politica...dar puternic simt energiile ce ne imbratiseaza din ce in ce mai mult.E o avalansa de energii benefice fara precedenta!,,Tineti-va bine!,,imi zic ghizii,de data asta suntem navaliti de DESCHIDERILE DE NOI USI,ABILITATI,DARURI...Personal nu reusesc sa gestionez toate Surprizele aduse de Cer!Sper ca si semenii mei traiesc asemenea zile pline de fericire si bucurie.Sa ne bucuram impreuna si sa ne realizam visurile!Multumesc,Marius,p.indrazneala de a ne aduce ADEVARUL!Namaste!

   Ștergere
 3. Chiar fi foarte frumos ca cele scrise în acest articol să şi fie reale şi nu că aş dori neapărat să fiu un cârcotaş, dar nu înţeleg de ce US încă trimite mii de soldaţi şi tehnică de luptă împrejurul Rusiei, cu ameninţările şi dezinformările de rigoare, sancţiunile economice împotriva Rusie, Chinei..., se menţin şi chiar se inăspresc, în cazul Iranului. Unde este libertatea promisă???..., de Trump?. Unele informaţii, care sunt paralele cu cele afirmate în acest articol, găsiţi aici; https://georgevalah.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Părerea mea este că trupele ce sunt vehiculate prin jurul Rusiei sunt comandate de către generali ai cabalei, din vechea gardă. Administrația Trump încearcă să preia controlul total cu forțele credincioase în frunte cu gen. Dunford. Sunt lupte mari de culise acum în SUA. Exact ca și la noi. Sistemul a fost cancerizat de guvernările trecute Bush tatăl, Clinton, Bush fiul, Obama și acum o să ia ceva timp ptr. curățenie, iar forțele militare sunt și ele pe facțiuni, unii generali mai sunt obedienți sau poate sunt amenințați de vechea gardă și-și fac jocurile globale în continuare, sau pur și simplu noi suntem spălați pe creier că sunt militari americani și de fapt e armata privată a cabalei care mai încearcă să pornească al 3-lea RM.
   Orice variantă este posibilă, dar cred că admin.Trump va fi cea care va restabili onoarea Americii în pace și colaborare cu celelalte națiuni planetare.

   Ștergere
 4. Mulțumim pentru postare Marius.
  Avem săptămâna de săptămâna vesti din ce în ce mai bune.
  Urmaresc de aproape 2 ani subiectul, si parca stirile de saptamana asta sunt cele mai datatoare de speranta.
  Totusi eu am o nedumerire, și as aprecia dacă mi-ai răspunde în măsură posibilitatilor desigur.
  Cum este posibil ca Cabala sa-și dea singura în cap pana moare ?
  Adică.
  Corporatia SUA care aparține cabalei este falimentata de datoriile enorme pe care le are în principal către FED, adică Federal reserve care este tot a Cabalei. Cum este posibil asa ceva? Și unde este Logica?
  Tu ai prins sensul ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu de mult mă gândesc la dilema asta. Părerea mea ar fi asta: Când vb.de cabala nu trebuie să ne gândim la un grup compact cu aceleași interese, ci la facțiuni. Uni conduc industria de război, alții Programul Spațial Secret, alții petrolul, alții drugurile și traficul de ființe, alții Big Pharma, iar alții sistemul financiar. Ori Corporația SUA a funcționat ca o companie cu anumiți acționari, împrumutând bani și făcând afaceri. Acum acestea nu mai merg cum mergeau odată, frecvențele planetare s-au ridicat și toate șiretlicurile lor nu mai funționează. Falimentul corporației SUA este real. Am publicat cu ceva timp în urmă într-un articol despre vizita Papei în SUA, în timpul lui Obama. Acea vizită a făcut-o pentru a semna actul de faliment al Corporației(eu aparținând evident Vaticanului) și apoi mentionarea în registrul naval din Porto Rico, unde corporația a fost înscrisă la înființare în 1861.
   Deci Dacă Republica Americană a fost restaurată, deacum încolo totul se va desfășura pentru popor după Constituția originară din 1776 când SUA și-a declarat independența.
   În general cam asta este....

   Ștergere
  2. Dacă aceste facțiuni își dau în cap una alteia, atunci explicația este ca nu au o conducere centralizată. Adica Satan a fost retras. Caci el era CEO-ul.
   Este o concluzie logica confirmată de alte articole ale lui Ben.

   Ștergere
 5. Marius, nu te-ai săturat de *iminenta punere în aplicare* a tuturor *profețiilor* (a se citi dezvăluiri) făcute de Fulford, de ani și ani de zile?! :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu nu m-am săturat și voi continua să cred în ele până se vor îndeplini și se vor vedea peste tot în jurul nostru. Altă alternativă nu avem...

   Ștergere
  2. Din pacate/din fericire,pentru indiferent care parte,nu sunt sigur de nr. anilor/vietilor in trup fizic pana se implinesc,totusi aceste "profetii" cu care parca ne-am prea obisnuit...

   Ștergere
 6. In toata istoria omenirii a existat, exista si va exista credinta, manipulata dintotdeauna de cei ce stiu anumite adevaruri. Daca religia incepe sa scada ca influenta, apar alte cai care construiesc viitoare credinte care ofera surogatul necesar omenirii. Acesti "profeti" sau " mesageri" gen Fulford sau Cobra si multi altii, sunt tot niste manipulatori ca si preotii si spun asta pentru ca lumea nu face nimic si asteapta ca sa se intample ceva benefic. Istoria se repeta iar si iar pana cand omul va fi "dezlegat" si prin propriile puteri va putea sa faca schimbari cu adevarat in lume, dar pe moment suntem inca "blocati" iar schimbarea asteptata de multi, nu se va produce decat daca cei ce conduc lumea vor dori sa se intample.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Întru totul de acord cu cele spuse de tine, sihas!
   Am mai scris și aici, pe blogul lui Marius, dar și pe alte saituri: eu nu văd altă soluție pentru prăbușirea Sistemului și adevărata eliberare a umanității decât scoaterea de la naftalină a tehnologiilor ce presupun producerea dispozitivelor care vor funcționa pe baza energiei electromagnetice (energia liberă).
   Nimeni și nimic NU VA INTERVENI în sprijinul umanității, așa după cum tot ne aburesc de ani și ani de zile Fulford, Cobra, Nidle și alții ca *ei*.
   Dar câți pricep că ăștia ne aburesc?!

   Ștergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. http://sitsshow.blogspot.ro/2017/03/secret-presidential-memo-anti-aging-free-energy.html#more

  RăspundețiȘtergere
 9. Dispozitivele MaGrav sînt o realitate -chiar eu şi tot mai mulţi oameni de diferite profesii şi credinţe le construiesc şi testează. Iar cei care au înţeles că singuri tre să punem mîna să şi facem ceva sînt cei care cu înfrigurare,speranţă,încredere încearcă zi de zi să răspundă unor dileme dar şi provocări pe care d.l T.M.KESHE ni le sugerează frecvent în scopul de a trezi umanitatea. Şi ca răspuns pragmatic la provocări-în bine- am construit dispozitive de sănătate,plasme şi apă de plasmă,mi-am făcut propriile-mi reactoare de producere a gansului dar şi un sistem MaGrav de economie electricitate în casă. Cît de curînd voi pune poze cu brăţările de sănătate,creioane,plasturi pentru diverse afecţiuni ,diverse tipuri de gans şi ape produse special pentru domeniul agricol. Consideraţi prezenta postare ca pe o provocare la dialog şi construcţie ,nu doresc a fi catalogat ca lăudător de sine. Mulţumesc şi vă arunc batista .....cine acceptă să lucreze cu mine în ekipă ?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.