joi, 16 martie 2017

Actualizare Ben Fulford (13.03.2017) – Francmasoneria mondială se adună la Tokyo...


   Francmasoneria mondială se adună la Tokyo pentru a-și alege noul lider mondial pentru începutul Epocii de Aur
Masonii din lume se adună în Tokyo în această săptămână și în următoarea pentru a selecta noul mare maestru mondial, în conformitate cu serviciile secrete militare japoneze. Întâlnirile vor începe în această săptămână la complexul subteran francmason, aproape de Tokyo Tower și se va încheia cu o selecție a liderului suprem la Hotelul Sanno în data de 25 martie, spun sursele. Întâlnirile au loc, deoarece pe termen lung, obiectivul francmasonilor a fost crearea unui guvern mondial binevoitor, care este aproape de finalizare, continuă sursele. 
Există, de asemenea, o mulțime de info, din mai multe surse, despre un anumit fel de eveniment planificat pentru data de 15 martie, de idele lui martie. Aceasta a fost ziua în care Iulius Cezar a fost asasinat. Aceasta este, de asemenea, ziua când guvernul SUA a atins plafonul datoriei sale. Societățile secrete din Asia la rândul lor, acordă o mare importanță zilei de 19 martie, ziua în care ultimul  Împărat (din dinastia Ming) a murit (de asemenea, prin coincidență, este și ziua lui Ben). Nu este clar ceea ce se va întâmpla, dar cu siguranță în ultima jumătate a lunii martie se vor vedea multe schimbări ale lumii, surse multiple sunt de acord.

Există, de asemenea, o extrem de înaltă tensiune la nivel mondial între diferitele centre de putere pentru poziția în viitoarea federație mondială, diferite surse sunt de acord. Tensiunile sunt deosebit de ridicate acum în Japonia și Peninsula Coreeană peste care noul împărat va ocupa tronul unei Corei Unite, sursele de informații militare japoneze spun. Rothschild-zii și chinezii doresc să-l instaleze pe Kim Han Sol, fiul cel mare al lui Kim Jong Nam, care este la rândul său cel mai mare fiu al fostului lider de top Kim Jon Il, surse ale agenției de informații din China spun. Acesta este motivul pentru care politicienii marionetă ai Rothschild din Japonia au cerut un atac preventiv împotriva Coreei de Nord.

Cu toate acestea, nord-coreenii spun că Kim Han Sol ce a fost prezentat în calitate de candidat pentru împărat este un fals, cu o față diferită de cea reală a lui Kim Han Sol. Pentru a-și accentua punctul lor de vedere, nord-coreenii au lansat rachete capabile să lovească baze militare americane din Japonia. De asemenea, ei, în conformitate cu serviciile secrete militare japoneze, au dislocat 100.000 de nord-coreeni, trupe speciale ale forțelor armate, cu arme nucleare tip valiză, în orașele japoneze Nagoya, Osaka și Tokyo. Oamenii din spatele lui Kim Han Sol, spun că Kim Jong Un (liderul nord-corean) este doar un paravan pentru familia Cabot a Elveției și clanul Nabeshima din spatele grupului Mitsubishi care-l sustine pe prim-ministrul cabalei Abe. 
Desigur că actuala familie regală japoneză este de asemenea falsă, dar faptul că ocupă tronul îi conferă o anumită legitimitate. Același lucru poate fi spus și despre Kim Jong Un. Vorbind despre Japonia, lupta pentru putere aici se intensifică. Mafia Khazară a predat controlul echipamentului japonez de furat alegerile Softbank, fiului lui Masayoshi. Fiul acum controlează Grupul Fortress Investment, care deține, (prin intermediul unor firme de hârtie) Musashi Engineering, ce produce mașinăria de numărat și furat voturile din Japonia.

Acesta este același fiu, care s-a arătat recent dispus pentru a-l vizita pe Donald Trump, pentru a încerca să-l mituiască cu 100 de miliarde $, bani saudiți. Se pare că această ofertă nu a reușit să-l legene pe Trump și susținătorii săi militari, pentru a oferi protecție casei regale a Arabiei Saudite, 25 prinți și un anturaj de 1500 de oameni au fugit în Indonezia, potrivit unor surse ale CIA de acolo. Acest lucru poate fi confirmat parțial printr-un anunț de știri indonezian, că regele Salman și-a prelungit șederea sa în Indonezia de 3 zile, se presupune pentru a "stimula turismul din Orientul Mijlociu în Indonezia."

Acest lucru înseamnă că el a amânat, de asemenea, vizita sa în Japonia, unde ar fi participat la alegerile francmasonice, surse de informații militare japoneze confirmă. Armata japoneză a dejucat, de asemenea, recentele atacuri eșuate cu arme biologice de la Tokyo și de la Centrul de Prevenire și control al Boilor din Shinjuku Ward și facilitatea din prefectura Saitama. Acestea și alte încercări de către Khazari de a teroriza lumea cu arme nucleare și biologice au fost oprite după o hartă a tuturor instalațiilor nucleare israeliene, ce a fost publicată iar amenințările au fost făcute împotriva lor pentru a fi loviți cu rachete, surse ale Mossad spun. Presiunea asupra Israelului și guvernul prezent al mafiei Khazare,  a fost aplicată săptămâna trecută de către armata SUA și guvernul rus, surse ale Pentagonului spun.
Mutările pentru a forța Israelul, Arabia Saudită și Turcia să încheie campania lor împotriva Daesh (fostă ISIS) au fost reprezentate grafic atunci când Generalul de top american, Joseph Dunford s-a întâlnit cu omologii săi ruși și turci din Turcia pe 7 martie, surse ale Pentagonului spun. Acesta este motivul pentru care Benyamin Netanyahu al Israelului și Recep Erdogan "și-au dat chiloțeii jos", atunci când s-au întâlnit cu președintele rus, Vladimir Putin, pe 9 și 10 martie, sursele spun. În cadrul întâlnirii cu Netanyahu, Putin l-a presat pentru a veni cu o soluție pentru cele două state, la problema palestiniană, spun ei, acesta a fost urmat de președintele Trump a doua zi, când l-a invitat pe liderul palestinian, Mahmoud Abbas la Casa Albă pentru a discuta același lucru, continuă sursele. 

Există, de asemenea, o continuă luptă acerbă pentru a finaliza epurarea închinătorilor Khazari la Satana din interiorul guvernului SUA, surse multiple sunt de acord. Acest lucru este vizibil în știri, prin epurarea Departamentului de Stat al SUA de către Rex Tillerson și concedierea a 46 procurori de către Jeff Sessions, sursele notează.
Cu toate acestea, lupta directorului CIA, Mike Pompeo pentru a curăța CIA de Wall Street, Bush, Arabia Saudită și facțiuni israeliene, se confruntă cu o rezistență rigidă, surse ale Pentagonului spun. Acesta este motivul pentru care armata americană a lansat informația bolta 7 despre spionajul ilegal al CIA asupra poporului american, spun ei. "CIA poate fi urmărită ca un dușman al poporului, prin instrumentele sale de hacking ilegale, deoarece nu are mandat legal și acționează ca o organizație criminală transnațională necinstită," sursele Pentagonului adăugau. Eliberarea bolta 7 a fost, de asemenea, un atac asupra Mossad-ului și poate fi urmată de mai multe scurgeri de informații, în scopul de a-l forța pe Trump să "arunce paraziții Israelului și să oprească infiltrarea de agenți străini "aliați"", spun sursele.

Rușii, de asemenea, merg după mafia Khazară din Europa de Est, mișcările fiind făcute pentru a pune capăt influenței Khazare din țările baltice, fosta Iugoslavie și Ucraina, surse FSB rusești spun. Emisiunile de știri ruse susțin că guvernul ucrainean nazist, pus ilegal la putere de Khazari nu va dura mai mult de 60 de zile.
Situația din Europa de Vest continuă de asemenea, traiectoria matematică inevitabilă a unui colaps al monedei euro și sfârșitul structurii guvernamentale non-democratice UE. Același lucru este valabil și cu fasciștii din America de Sud, unde resursa este jefuită de președintele brazilian Michel Temer, care a anunțat că a fost mutat din palatul prezidențial din cauza "fantomelor" (arme cu energie dirijată?).

Există, de asemenea, ceva ciudat ce se întâmplă în continuare în sudul Braziliei. Un mesaj criptat de la Pentagon despre Antarctica are următorul conținut: "După pacificarea forțelor rusești / SUA, contractorul de top din apărare, Lockheed angajează 1000 pentru a lucra în Antarctica." (poate fi Dezvăluirea Parțială??..). Toate aceste schimbări ale lumii care au loc așa cum s-a descris mai sus, își au originea într-o schimbare de putere, la un nivel foarte ezoteric al realității. Voi încerca să rezum pe scurt mai jos, traseul urmat de scriitorul articolului, despre drumul care a dus la entitatea "soarele negru" (la care se închinau și naziștii celui de-al treilea Reich, n.b.), a cărei înfrângere a făcut ca toate aceste schimbări planetare să fie posibile.

 Cu ani în urmă, mi s-a spus de către agenți trimiși atunci de ministrul de finanțe japonez Heizo Takenaka că există un complot pentru a ucide 90% din omenire, în scopul de a "salva mediul înconjurător." Societăți secrete din Asia au auzit același lucru, despre o întâlnire a unui grup elitist, închinători la Moloh (Baal, Set, Satana), din Bohemian Grove (a se citi: http://burebista2012.blogspot.ro/2015/02/insider-din-pentagon-dezvaluie.html ). Când s-au oferit pentru a ajuta la combaterea acestor închinători la Satana, am sugerat asiaticilor că problema din Occident este concentrată puternic în partea superioară a structurii de putere mondială și că occidentalul mediu ar fi consternat în totalitate de ideea de a ucide 90% din omenire. Am ajuns la concluzia că soluția problemei se află în direcționarea acțiunilor către vârful foarte de sus al puterii occidentale.

Acest lucru a condus ca Leo (Lyon) Zagami, francmason al lojii P2 (Propaganda Due), să mă viziteze la Tokyo și m-a invitat să vizitez loja P2 în Italia (în weekend voi publica pe blog un interviu cu acest mason de grad 33 din 2007 cu subt.RO, n.b.).
Acolo am fost luat de Vincenzo Mazzara, un Cavaler al Ordinului Cavalerilor Teutoni, la o catedrală din Milano, unde exista o imagine de vitraliu al zeului lor, Soarele Negru. Mazzara mi-a spus că era o gaură neagră în centrul galaxiei care comunică cu el prin intermediul spectrului de unde gamma. Ceea ce am întâlnit la Catedrală era un vid negru, ceea ce poate fi descris doar ca anti-viață, o entitate care se hrănește cu forța vieții. Se pare că de mii de ani această entitate a dat o enormă putere și bogăție pentru câțiva selectați, în schimbul hrănirii ei prin sacrificii umane și animale. Aceasta este ceea ce eu numesc Satana, la care se  închină mafia Khazară.

Viziunea viitorului deținut de către membrii P2 precum Mazzara, era unul de război total și distrugere pe această planetă, ceva în care au crezut că era inevitabil. Cu toate acestea, o entitate incredibil de puternică de Lumină a confruntat acest soare negru și a amenințat-o că va șterge întregul univers în zero și unu sau alb-negru, cu excepția cazului în care se va retrage. Aceasta deoarece forțele întunericului deveniseră atât de puternice, încât amenințau întreaga structură a universului. Entitatea s-a retras și a fugit din acest univers. Acest lucru a fost văzut ca evenimentul spirală din Norvegia :


 Rezultatul este că, în timp ce universul înainte de acest eveniment era ca un titirez sub control, acum este din nou în echilibru armonic între forțele opuse, dar reciproc avantajoase cunoscute sub numele de yin și yang sau de masculin și feminin. Din acest motiv, entitatea cunoscută sub numele de Satan, întruchipa răul absolut, a încetat să mai distrugă viața și s-a transformat în schimb într-o zeiță binevoitoare, care lucrează în armonie cu aspectul masculin al universului.
Pentru că această entitate a părăsit universul nostru, cele mai mici entități rele care au lucrat sub ea, nu au mai fost în stare să reziste Forțelor Luminii. Acestea au fost eliminate în mod sistematic și în curând ultima dintre ele va fi eliminată. La acest moment carantina în care a fost plasată această planetă va fi ridicată și viața pe pământ va fi liberă să se extindă în univers, potrivit acestor surse ezoterice.

Din moment ce suntem pe cale de a experimenta expansiunea exponențială, este foarte important să stabilim parametrii inițiali de pornire, la nivelul cel mai optim posibil. De aceea noi trebuie acum să înființăm o federație mondială democratică, meritocratică, transparentă care combină cele mai bune practici ale tuturor culturilor pentru a prezida expansiunea umană în univers. Bineînțeles că a vedea înseamnă a crede și până când vom vedea, de fapt experiența acestor schimbări le vor trăi oamenii personal și trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea aici și acum a vieții lor reale.

          Sursa : http://benjaminfulford.net/

21 de comentarii:

 1. Partea finală a dezvăluirii este uluitoare... dacă este adevărată ! Mă întreb dacă informaţia despre retragerea acelei entităţi malefice poate fi confirmată şi din alte surse...

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE MARIUS ! ULUITOR DAR ŞI PLIN DE SPERANŢĂ ACEST ARTICOL....abia aştept continuarea ! MULŢUMESC .

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc, victoria luminii este aproape!

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ajuta! schimbarile sa vina cat mai repede iar EPOCA DE AUR sa devina o realitate palpabila ca de povesti vanatoresti ne-am saturat.
  Multumim Marius pentru munca ta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu va, mai, exista nici o "epocă de aur", sunt doar iluzii... .

   Ștergere
 5. Voi da crezare acestor alegatii atunci cand 7 zile una dupa alta nu voi mai vedea nici o dara chemtrails pe cerul tarii; acum o data cu lucrul pamantului de primavara se vad 8-10 avioane concomitent zburand in toate directiile cerului ; daca ar fi adevarat ce spune articolul , ca nu's care entitate rea a disparut atunci ar disparea si chemtrails-urile, ori ele s-au inmultit exponential ! Sau nu cumva fiinta de lumina atotputernica le trimite pe astea ?! De asemenea daca (imi vine sa rad de manipularea ordinara) entitatea rea s-a transformat intr-o entitate "zana buna" care conlucreaza armonios esenta feminina cu cea masculina, atunci de ce vedem ca atrocitatile indreptate impotriva femeilor au crescut tot exponential (violuri in India, Mexic, Europa, in teritoriile ocupate de ISIS,femeile lumii musulmane sunt la statutul de "obiect" nu de fiinta umana;mai nou si in civilizata europa se practica sclavia femeii ! manipularea a atins cotele cele mai abjecte! e din ce in ce mai rau, omenirea sta la un pas de extinctie, Putin cel bun se pregateste asiduu de razboi, Trump cel interesat doar de 'AMERICA FIRST' a dat cep la cheltuieli militare enorme, se vede ca ni se pregateste ww3 (atatea miscari de trupe militare , de armament greu in Europa) si media mainstream nu sufla o vorba, iar media alternativa ca cea de aici ne prezice : "clasa muncitoare merge in paradis".Poate in paradis la propriu in urma WW3.Nu mai puneti botul la manipulari .Daca nu publicati mesajul atunci imi dati dreptate ca blogul asta practica manipularea la greu ca sa adoarma si putina luciditate care a mai ramas oamenilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să înțeleg că tu te aștepți ca entitățile de lumină să vină să ne salveze? Nu vai, tot ce trebuie să facem noi toți trebuie să facem. Civilizațiile benevolente din jurul nostru și-au făcut treaba cu cei ce erau peste puterile noastre, acum este rândul nostru cu marionetele ce au rămas pe Pământ. Cât despre arme și războaie, nu mai căsca urechile la TV, aia e manipulare, nu va fi niciun război mondial. Cine va trebui să moară va muri, este alegerea sufletului fiecăruia, funcție de ce și cum vrea să evolueze mai departe, planeta aceasta împreună cu cei ce vor rămâne va ascensiona în 5D .
   Numai bine și ascensiune ușoară!

   Ștergere
  2. Este evolutia, lupta fiecaruia cu raul din el, in primul rand trebuie sa ne invingem egoul, sa ne rugam, sa cerem ajutor de la Dumnezeu si de la entitatile de Lumina si daca ne crestem vibratia, prin rugaciuni, meditatii, fapte bune, ajutor dezinteresat, chiar primim ajutor, entitatile de lumina ,chiar intervin in viata noastra cand avem nevoie. NAMASTE

   Ștergere
  3. Trebuie sa ne crestem vibratia, sa invingem raul din noi, sa cerem ajutor Divin, pe care il si primin cand avem nevoie. NAMASTE

   Ștergere
 6. Intrebare, sa inteleg ca numai maleficii se pot juca cu liberul nostru arbitru, ei ne pot influeta direct fara menajamente, in schimb lumina ne lasa in liberul nostru arbitru care e manipulat de intuneric ?.....intelegeti analogia ?....din acest motiv omenirea nu va alege sa faca ceva in bine. Acele dare pe cer lasate de avioane, nu le piloteaza extraterestrii si garantat nici iluminatii, padurile nu le taie masoneria, soldatii care lupta in diferite teatre nu sunt toti malefici dar omoara.....cu alte cuvinte fara un impuls exterior benefic omenirea va alege intunericul.....voi vedeti in jurul vostru altceva ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da exact, ființele luminii nu ne încalcă liberul arbitru, cei întunecați o fac, pe răspunderea lor, acesta este jocul până când ființa umană se trezește, conștientizează și începe să se impună cu compasiune și dragoste față de toți ceilalți și față de viață în general.
   Până când conștientizează faptul că suntem ființe de lumină, nemuritoare, cu putere potențială infinită dată de Creator și aici în acest plan fizic totul este iluzie, este un joc al luminii și umbrei, o școală din care trebuie să învățăm cât mai multe...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Oamenii iau decizii greşite, sunt manipulaţi, de regulă datorită dezinformării, a informării trunchiate, a credinţei greşite că sunt prea păcătoşi pentru a trece în lumină, păcatul este creat de biserică pentru a ţine omenirea în teamă şi ignoranţă faţă de Dumnezeu. Prin simplul fapt că citeşti pe acest site, denotă că ai primit acel impuls. "Schimbă-te şi lumea întreagă se va schimba", este un adevăr, iertarea a tot şi toate stă la baza schimbării lumii în lumină.

   Ștergere
  3. Neicaio....pentru mine stiu deja ce am de facut.....am comentat pentru lumea din jurul meu, ca nu se schimba....nu se vede nimic, merg din ce in ce mai rau sau bat toti pasul pe loc.

   Ștergere
 7. Logic si normal este ca daca la nivel subtil sunt schimbari, atnci acestea ar trebui sa genereze schimbari si la niveluri palpabile nu?

  RăspundețiȘtergere
 8. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/03/razboiul-va-dura-2-ani-si-va-incepe.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ar trebui luate în seamă siturile care provăduiesc violenţa, chiar dacă o fac în numele lui Dumnezeu, sunt doar credinţe false, iluzii.
   Dumnezeu este numai Lumină, Iubire şi Adevăr Divin, orice altceva ce nu se incadrează în aceste aspecte nu poate veni de la El.

   Ștergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Cu un pic de răbdare, ceva peste două ore, în interviul lui Leo Zagami publicat astăzi, 18-martie, pe acest site, ai găsi multe răspunsuri la întrebările tale, sigur îţi va dispărea greaţa. Mulţumesc pentru acest video!.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.