sâmbătă, 25 februarie 2017

Sexualitatea sacră – perspectiva pleiadiană (ultima parte)


      Partea a 2-a


Ne place atât de mult să vorbim despre sexualitate fiindcă este un mister de nepătruns pentru pământeni. Anumite şcoli mistice au avut oarece informaţii despre utilizarea tainică a sexualităţii. Sunteţi toţi fiinţe electromagnetice şi când intraţi în contact fizic cu un alt om, vă împletiţi frecvenţele unul cu celălalt. Dacă acestea sunt determinate de frecvenţa dragostei, se pot întâmpla lucruri incredibile. Cu mai multe mii de ani în urmă, când viziunea socială era de sorginte matriarhală pe Pământ, energia Zeiţei îşi desăvârşea lucrarea în mulţi. Femeia îşi înţelegea puterea, intuiţia, centrul afectivităţii, legătura cu spiritualul şi dorinţa de a da viaţă. Mai ştia şi că nu era obligată să dea naştere unui copil dacă nu şi-o dorea cu adevărat.

Pentru ca societatea patriarhală să închidă cercul şi să pregătească planeta pentru noua transformare a conştiinţei, energia feminină trebuia să se retragă. Astfel, puterea, energia şi înţelegerea sexualităţii tipic feminine au fost suprimate. În timpurile recente - ultimii două mii de ani - s-a ajuns la ideea că femeile nu ar avea nici un fel de control asupra naşterii, că sexualitatea ar fi ceva rău şi dezgustător, că sexul trebuie practicat numai după căsătorie şi aşa mai departe. Dar toate astea fac parte dintr-un program de marketing. Unele astfel de programe de astăzi, care creează o şi mai mare repulsie faţă de sexualitate şi de exprimarea ei, sunt noile boli: SIDA, herpesul şi toate celelalte maladii cu transmitere sexuală. Aţi citit prin ziare şi v-aţi speriat de propria Voastră exprimare, intuiţie şi, în fond, bucurie. Pricepeţi?

Înainte de restructurarea ADN-ului, cea mai întâlnită metodă prin care oamenii atingeau tărâmurile superioare şi se înălţau pe ei înşişi spre frecvenţe extra-planetare era unirea electromagnetică prin dragoste. Se contopeau printr-o experienţă care îi propulsa în alte sisteme de realităţi. Dar secretul pe care vi l-am divulgat a fost ţinut cu străşnicie până acum. Mulţi au avut experienţe realmente profunde prin intermediul propriei sexualităţi. Ţinem să subliniem din nou că nu facem discriminări sau judecăţi despre partenerul alături de care vreţi să experimentaţi dragostea, ba chiar vă sfătuim să renunţaţi voi înşivă la (pre)judecăţi. Sunt parte a programului învechit. Pur şi simplu nu contează că vă ataşaţi de un partener de sex opus sau de acelaşi sex. Este vorba aici de doi oameni care se împreunează fizic în modul pe care ambii îl acceptă şi creează dragostea, fiindcă o împart unul altuia. Ori de câteori integritatea şi dragostea lipsesc în împreunarea umană, cei doi îşi fac reproşuri unul altuia.

Pot apărea rezultate devastatoare chiar la nivelul corporal. Vi s-a lăsat intactă frecvenţa experienţei orgasmice prin sexualitate ca să vă puteţi aminti de identitatea spirituală. În momentul când energia sau istoria personală vi se dezvăluie, vă veţi unifica multiplele corpuri ale sinelui multidimensional în cadrul corpului fizic. Ca să recepţionaţi impactul integral al identităţii voastre, permiteţi încorporarea celor douăsprezece catene şi rearanjarea filamentelor fotocodificate. Procesul este strâns legat de corpul mental, relaţionat la rândul său cu corpul fizic. Corpul emoţional, corelat cu cel spiritual, nu este pe placul nimănui. Ziceţi cu toţii: „Vreau să evoluez. Îmi doresc o accelerare rapidă, dar nu vreau sa mă centrez afectiv pe asta." Conexiunea voastră cu eu-rile multidimensionale se face prin sentimente şi la acest nivel vă opintiţi de fiecare dată. Acceptaţi că dificultăţile proprii au toate un scop. Mulţi aţi vrea să le vedeţi îngropate, aruncate la ghena de gunoi ca pe nişte lucruri mizerabile. Dar toate sunt parte din identitatea voastră pe care nu vreţi să o acceptaţi.

Mai ştim şi că uneori, când intervine ceva neaşteptat, îl categorisiţi cu cuvinte de genul:Urăsc această parte din mine. Să termin cât mai repede cu ea ca să n-o mai văd." Dar ştiţi ceva? Problemele pe care le întâlniţi sunt comorile voastre. Prin ele învăţaţi.V-aţi învoit să suferiţi mutaţii, să atrageţi lumina în corp şi să faceţi să înflorească Familia de Lumină pe Pământ. Din moment ce lumina este informaţie, trebuie să luaţi în considerare toate inconvenientele de care v-aţi ciocnit până acum. Sexualitatea este cea mai anevoioasă problemă fiindcă este sinele secret - cel de care vă tot ascundeţi. Societatea v-a ordonat:„Asta-i bine, asta-i rău. Faceţi doar asta şi de cealaltă nu vă atingeţi." Cine v-a dat legile? Cine a fost legiuitorul în toate cazurile? V-aţi blocat pentru că sunteţi incapabili să descifraţi simbolurile propriei voastre limbi. Aşa că ajungeţi în impas. Multora vă plac poveştile prin simplul fapt că vă captează atenţia. Fără poveşti ce v-aţi face? Fiţi atenţi la propriul organism, la câte îi poate arăta sinelui. Veţi reuşi să vă vindecaţi rănile şi vă veţi aduce alinarea şi bucuria în suflete, mulţumiţi cu corpul pe care îl aveţi şi cu identitatea recăpătată prin sexualitate. Aici este cheia, poarta spre tărâmurile superioare ale conştiinţei.

Redefinirea sinelui şi a filamentelor determină o nouă definiţie a identităţii, care se răsfrânge şi asupra sexualităţii. Ea trebuie să strălucească în fiecare dintre voi şi, din experienţa pe care v-o împărtăşim, vă încredinţăm că e partea din voi de care vă temeţi cel mai tare. Dar vor apărea alte aspecte, mult mai înfricoşătoare, mai departe. Blocaţi într-o situaţie care implică dragostea, incomprehensibilă pentru voi, vă vine greu deoarece căutaţi iubirea în afara voastră. Căutaţi pe cineva care să dea un sens vieţii voastre, să vă confirme. Dacă nu găsiţi acea persoană, vă înfuriaţi sau vă debusolaţi. Aţi crescut cu acest model de comportament, pe care părinţii şi societatea vi le-a inoculat. De nenumărate ori v-am arătat că atitudinea cea mai benefică este să iubiţi şi să cinstiţi Pământul. Însă de fiecare dată uitaţi şi vă îndreptaţi spre o nouă relaţie care să vă reîntregească. Vi se pare că fără o astfel de relaţie nu vă ridicaţi la aşteptările societăţii. Vă simţiţi singuri.

Obişnuiţi-vă să fiţi singuri. Sigurătatea nu e decât o stare psihică. De fapt, nu rămâneţi niciodată singuri. Sumedenie de entităţi roiesc în jurul vostru. Dacă nu v-aţi mai plânge atâta de milă, aţi afla că o cantitate imensă de date este focalizată spre voi şi v-aţi dori să rămâneţi singuri pentru a vă concentra asupra recepţiei. Dragostea de sine şi renunţarea la căutarea permanentă a unui partener vă face să fiţi receptivi la ofertele altora. Este foarte important să vă preţuiţi şi să nu vă mulţumiţi cu o dragoste aparentă, de suprafaţă. Dacă vă hotărâţi să alegeţi un anumit partener alături de care vibraţi, dar nu primiţi ce vă doriţi, nu vă mai plângeţi celuilalt că nu se pliază nevoilor voastre. Dacă respectaţi un criteriu, căutaţi mai departe până când întâlniţi pe cineva care e compatibil. Nu are a face cu soţi sau soţii. Călătoria trebuie să onoreze corpul fizic şi unicitatea sinelui în contact cu cei din jur. Acceptaţi lucrul cu sinele şi permiteţi-i evoluţia. Vă este frică să deveniţi apropiaţi de voi înşivă - să rămâneţi singuri cu voi. Din voi,intimitatea, liniştea, dragostea de sine şi folosirea propriei energii se vor transfera în relaţia cu celălalt.

Momentan, sexualitatea nu vă este extrem de clară din cauză că vă amplificaţi şi vă studiaţi frecvenţele. Împreunarea corporală, chiar într-o simplă îmbrăţişare, permite un schimb de frecvenţe. Experienţa sexuală, fluxurile hormonale intracorporale vă invadează organismele. Hormonii activează anumite energii la nivel intracelular, iar esenţele celor doi parteneri trec dintr-unul în celălalt. Din acest motiv, după o experienţă sexuală vă este imposibil să eliminaţi din voi energiile celuilalt. Deşi refuzaţi să rămâneţi cu persoana respectivă,experienţa sexuală rămâne datorită transferului electromagnetic. Treceţi prin modularea frecvenţei, învăţând să o amplificaţi pentru pragul de informare constantă, dragoste de sine şi intimitatea cu voi. Poate să vi se pară confuz şi chiar înspăimântător să puneţi în practică ce învăţaţi acum despre voi înşivă şi despre fuziunea cu celălalt. Cu cât conştientizaţi mai bine procesele, cu atât veţi putea să controlaţi cum să vă folosiţi corpul, unde să-l conectaţi şi unde să-l aşezaţi, mai ales cu cine să fuzionaţi prin sexualitate. Dacă v-aţi convinge ca prin expresia sexualităţii v-aţi amplifica în cel mai înalt grad evoluţia, aţi crea automat această experienţă fiindcă v-aţi simţi pregătiţi.

Trebuie să fiţi conştienţi însă că în cadrul procesului evolutiv va interveni la un moment dat o temperare a sexualităţii. Prin frecvenţa sexuală faceţi schimb între voi. Cu alte cuvinte, dacă au loc reacţii chimice între voi şi un partener care nu vă este pe potrivă, îi încorporaţi şi părţile rele, fiindcă energiile se transferă între voi doi integral. Uneori vă veţi îndepărta de astfel de transferuri. Spuneţi: „Dumnezeule, ce mi se-ntâmplă? Îmbătrânesc oare? Mă ofilesc? Ce se petrece cu mine?" Nu vă îngrijoraţi. Învăţaţi să utilizaţi energia stimulatoare a sexului fără să recurgeţi la vreo altă persoană. În loc să intraţi în criză şi să vă isterizaţi, exploraţi energiile practicând arta masturbării, încrezători în legitimitatea şi îndreptăţirea ei. Sau poate că simţiţi stimularea sexuală şi rămâne să vedeţi ce e de făcut. Vă gândiţi: „Nu fac nimic deocamdată. Să vedem ce se întâmplă cu energia din mine." Luaţi energia, eliberaţi-o din corp şi folosiţi-o în alte scopuri.Veţi ajunge în situaţia în care trebuie să vă iubiţi ca şi când v-aţi ţine pe voi înşivă în braţe ca pe un nou-născut, convinşi că veţi face tot ce vă stă în puteri pentru voi.

Mulţi încă nu vă puteţi concentra pentru ceea ce este necesar. Găsiţi acel loc al tăcerii şi al seninătăţii, unde se află toate răspunsurile. Nu îl găsiţi formând un număr de telefon şi cerându-le celorlalţi soluţii. Când veţi învăţa cum să apelaţi la voi pentru a afla răspunsurile, eul interior va grăi. Nu-l puteţi auzi în cele mai multe cazuri fiindcă sunteţi fixaţi în modele comportamentale pe care ştiţi că trebuie să le schimbaţi, dar nu doriţi schimbarea fiindcă vi se pare că nu veţi mai fi voi. Ca să fim sinceri, vă este. Vi se întâmplă tuturor. Aveţi impresia că vă fragmentaţi, şi vreţi să rămâneţi întregi cu orice preţ. Vă tot repetaţi: „Sunt întreg. Sunt propriul meu stăpân. Am nevoie de altcineva. Sunt atras de acea persoană. Nu, nu pot privi. Sunt prea înfricoşat. N-am nevoie - ba am nevoie." înainte şi înapoi. Liniştiţi-vă mintea. Ocupaţi-vă de energia care v-a fost încredinţată. Cum adică? Adică oriunde aţi fi, fiţi atenţi cum sunteţi - cum staţi, cum vă folosiţi mâinile, dacă vă repetaţi prin cuvinte, dacă vorbiţi sau tăceţi. Priviţi-vă fără prejudecăţi. Observaţi-vă şi corectaţi-vă, dacă vi se pare că nu sunteţi aşa cum v-aţi dori să fiţi. Potoliţi-vă mintea. Frecvenţa o primiţi de la altcineva dacă între voi doi s-a înfiripat dragostea. Iubirea nu implică o constanţă eternă faţă de o singură persoană. Este pur şi simplu o relaţie atât timp cât relaţia este fructuoasă printr-un respect reciproc şi un schimb neîntrerupt de energii între voi doi.

Lipsa dragostei şi a apropierii împiedică schimbul; circuitul se închide. Asta nu exclude sexul reuşit; dar nici nu determină deschiderea circuitului. După cum amperajul curentului electric creşte în permanenţă, tot aşa experienţa orgasmului creşte continuu în intensitate datorită conexiunilor tot mai complexe ale sistemului nervos. El determină expresia afectivităţii la nivel individual. Cu un sistem nervos primitiv veţi avea experienţe sexuale extrem de limitate, mărginite din cauza proastei circulaţii a curentului electric. Experienţa orgasmului determină vindecarea şi restructurarea întregului corp fizic. Veţi ajunge în situaţia în care nu vă veţi mai putea apropia de cei care nu operează la voltaje similare cu ale voastre. Nu veţi mai fi compatibili. Ca şi cum aţi încerca să puneţi un picior de mărimea patruzeci şi cinci într-un pantof de mărimea treizeci şi cinci. Nu veţi reuşi.Incompatibilitatea rezultă din nepotrivirea frecvenţelor. Veţi afla importanţa hranei din vibraţii prin fuziunea sexuală. Dar aceasta nu este decât o variantă a fuziunii între oamenii care evoluează prin voltaje identice sau similare. Realitatea în care vă aflaţi ne interesează fiindcă aveţi la dispoziţie atâtea indicii despre cum să deşteptaţi lumea.

În străinătate, aparatele electrice nu se potrivesc la prize. De aceea, aveţi nevoie de un adaptor. Ar fi epuizant să vă adaptaţi în permanenţă la noi şi noi vibraţii ori de câte ori v-aţi implica într-o relaţie sexuală. Ar fi un efort copleşitor. V-aţi cheltui energia în încercările de a crea mecanisme de adaptare. Aţi abandona şi nu v-aţi mai încumeta să continuaţi fiindcă v-aţi diminua aşteptările. Anii şaizeci au marcat deschiderea explorării sexuale. Într-o clipită, paradigma s-a modificat. Mare parte a energiei planetare din acele vremuri, alăturată inhalării experimentale de substanţe halucinogene, a evidenţiat o nouă paradigmă care v-a separat de generaţiile anterioare. Graniţele s-au îndepărtat instantaneu. V-aţi separat de generaţiile care credeau în război şi nu simţeau - generaţia care îşi exprima sexualitatea numai în întuneric, probabil cu hainele pe ei. Aţi sfărâmat paradigma în multe feluri, stabilind noi direcţii şi noi stiluri de viaţă. A fost ceva minunat. „Doamne, sex eliberat şi dragoste şi corpurile la vedere!“ aţi exclamat.

A venit vremea unei noi revoluţii prin care vă veţi ataşa emoţional de o altă persoană. Tânjiţi cu toţii după profunzimea relaţiei dintre doi oameni uniţi prin vibraţii. V-aţi speriat fiindcă nu aveţi deocamdată un model de urmat. Trebuie să vă formaţi singur unul. Încredeți-vă în energia planului cosmic care va declanşa o nouă mutaţie pornind de la dorinţa voastră de a vă înţelege din ce în ce mai mult. Vă veţi aminti extrem de limpede diversele expresii ale sexualităţii după cum aţi trecut prin realitate - ca bărbat şi ca femeie, exploratori avizi ai sexualităţii. Trebuie să fii îndrăzneţ pentru asta. Dacă există un domeniu pe care toţi sar să-l judece, este acela al sexului. Aveţi toţi idei bine înrădăcinate despre ceea ce e bine şi rău din punct de vedere sexual. Mulţi veţi rămâne şocaţi amintindu-vă cum aţi întrebuinţat sexualitatea. Acceptaţi că pe Pământ sexualitatea a fost unica către frecvenţele superioare. Deşi mare parte a datelor au fost răspândite prin tot corpul, capacitatea de a crea viaţa: v-a fost lăsată ca să înţelegeţi care este esenţa fiinţei voastre, nucleul vostru dur.

Vibraţia sexuală a rămas conexiunea cu identitatea cosmică, însă conceptul a fost greşit înţeles şi înstrăinat într-un final. Vrem să pricepeţi că imaginea de ansamblu se anunţă mai grozavă decât a îndrăznit vreunul din voi să creadă. Unii au refuzat să se sincronizeze acestor frecvenţe fiindcă sexualitatea i-ar fi purtat pe aripile libertăţii şi ar fi putut înţelege multe. V-a fost dăruită ca frecvenţă, să străbată sistemul nervos şi să vă alipească minţii cosmice prin ieşirea din corp. Dacă vi s-ar fi indicat calea spre ieşire, cine ar mai fi putut să Vă controleze şi manipuleze? Populaţia trebuie să renunţe la conotaţiile negative şi la prejudecăţile cu care au încărcat experienţa sexuală timp de atâtea milenii. Aţi fost manipulaţi şi vi s-au impus graniţe, iar adevărul despre sexualitate a fost ţinut ascuns. V-au confirmat că vă poate ajuta în procreere şi orgasm, dar au tăgăduit puterea pe care o are de a deschide frecvenţele. Puteţi să-l folosiţi ca metodă de a vă aminti cine sunteţi şi ca să modificaţi frecvenţele corporale. În următorii ani expresia sexuală va îmbrăca noi dimensiuni. Veţi creşte, în măsura în care aveţi un partener dornic să urmeze aceeaşi rută şi să fie deschis la schimbare. Însă alături de o persoană care evită şi se închide în sine, nu veţi reuşi....

   Drum drept spre Lumină și prin sexualitate !

3 comentarii:

 1. Multumim frumos p.aceasta readucere aminte a importantei si rolului sexualitatii in unimea,integritatea si evolutia atit a unei fiinte singulare cit si a unui colectiv...Am gasit raspunsuri la multele intrebari pe care le aveam.Regasire interioara cit mai profunda doresc tuturor!Mersi frumos,Marius,p.aportul pe care il aduci impreuna cu echipa cu care colaborezi.Namaste.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sursa textului a devenit clară la
  "nu contează că vă ataşaţi de un partener de sex opus sau de acelaşi sex": satanică.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si cine este acest satana inteligentu pamantului?

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.