vineri, 24 februarie 2017

Sexualitatea sacră - perspectiva pleiadiană (prima parte)


   Astăzi fiind Dragobetele, o sărbătoare a renașterii, a iubirii și a fecundității, a sărbătoririi principiului universal feminin Yin, deci a femeii vă propun un articol ce va deschide o nouă categorie în blog Sexualitate spirituală . Sper să citească și domnii despre acest subiect, nu numai doamnele și domnișoarele, este important...

  Partea 1
    Sexualitatea: O punte către nivelele mai înalte ale conștiinței
Atunci când ADN-ul nostru a fost divizat, astfel încât au rămas doar două catene, cu foarte puține informații și foarte puțină memorie, sexualitatea ne-a fost lăsată intactă în corpul fizic. Aceasta a fost lăsată ca o formă de reproducere, desigur, pentru ca speciile să rămână în contact cu esența lor și să se aducă noi ființe la viață. Foarte adânc în interiorul mecanismului sexualității este o frecvență care poate fi atinsă, care a fost căutată și de neînțeles pentru mulți oameni. Se numește orgasm. Orgasmul a fost denaturat de la scopul său inițial.
Corpul tău a uitat orgasmul cosmic de care este capabil, pentru că societatea te-a învățat timp de mii și mii de ani că sexualitatea este rea. Ați fost învățați de diverse religii că aceasta este un păcat, sau lucrare a Satanei, pentru ca tu să poți fi controlat și să vă abțineți de la căutarea libertății disponibile prin sexualitate. Sexualitatea vă conectează cu o frecvență a extazului, care te leagă înapoi la Sursa divină și la informație, la adevărata libertate.

     Sexualitate și memoria vindecării celulare
Sexualității i-a fost dat un nume rău pe această planetă și această percepție este stocată în memoria celulară (aici fac excepție unele căi spirituale orientale). Acest lucru nu este doar din această viață; este de mii de ani de denaturare și abuz. Este necesar pentru noi să golim negativitatea sexualității din această viață, precum și de a experimenta și de a examina modul în care utilizăm energia sexuală și exprimarea sexuală în sinele noastre multidimensionale. Părțile sexuale ale corpului sunt căi de a produce plăcere, care creează frecvențe ce vindecă și stimulează organismul și potențial, îl poate duce la contactul cu Sinele Înalt
Sexualitatea este atât de greșit înțeleasă pe această planetă, încât atunci când are loc un schimb de energii între două persoane, foarte rar există o intenție de a se conecta cu spiritualitatea sa. Sexualitatea invocă o spiritualitate care este liberă și care se uită la sine ca la un creator. Cu toate acestea, foarte rar sexualitatea este folosită ca o punte de legătură, pentru a vă duce la niveluri mai înalte de conștiință.
Spiritualitatea orientală face acest lucru, există o ramură în yoga care se numește Tantra Yoga ce a fost dezvoltată de mii de ani, ce cuprinde tehnici și modalități specifice, care practicate o perioadă de timp pot duce subiecții la iluminare și extaz divin, tocmai prin abordarea în cuplu a sexualității.

    Monogamia este alegerea corectă?
 Din moment ce ați găsit partenerul adecvat într-o situație monogamă, puteți fi capabili să realizați stări foarte înalte de a fi, în timpul actului în sine. Monogamia tinde să lucreze pentru cei mai mulți dintre noi foarte bine, din cauza nivelului apropiat vibrațional. Când ai mai mulți parteneri, ai tendința să fi mai puțin onest și a ascunde cine sunteți: împrăștiați un pic aici, un pic acolo și peste tot sămânța voastră, care nu este altceva decât o risipă. Este cel mai bine să fi cu o singură persoană cu care rezonezi, mai ales sexual, dar acest lucru nu înseamnă aceeași persoană pentru totdeauna. Fii loial, fi deschis, și împărtășește trăirile cu persoana pe care o iubești și du-te cât de departe poți cu ea. Dacă se întâmplă să fie întreaga ta viață, este minunat. Dacă nu se întâmplă asta, atunci când ajungeți să nu mai comunicați și să vă serviți unul pe altul, și simțiți că relația nu va fi în măsură să facă un salt, încheie relația și găsește o altă persoană care poate rezona vibrațional cu tine.

Atunci când lucrați unu-la-unu intim, vă dezvoltați încrederea. Cei mai mulți dintre voi aveți probleme cu încrederea în voi înșivă pentru că nu aveți un model. Puteți afla despre încredere într-o relație, deoarece o relație acționează ca o oglindă pentru voi, care vă arată ceea ce nu se poate vedea din propriul punct de vedere. Te arată pe tine dinafara ta, atunci când aveți comunicare deschisă în cadrul sexualității și intimității profunde, și poți cunoaște părți nebănuite ale propriei ființe, și nu atunci când utilizați sexualitatea ca o distragere a atenției pentru a te apropia de celălalt.
Mulți dintre voi au folosit sexualitatea ca o distragere a atenției și o modalitate de a evita intimitatea, mai degrabă decât să o dezvolte. Începeți să obțineți stări înalte doar uitându-vă unul în ochii celuilalt, să vă simțiți calzi și excitați. A face sex superficial, genital, intens, fierbinte se simte foarte bine și este minunat dar este necesar a merge pe ruta mai profundă a întregului corp și a conexiunii spirituale depline. Există mult mai mult de-atât și nimeni nu vă ține a atinge aceste stări decât, credințele de a lăsa în jos granițele și zidurile tale puse de tine însuți. Prin această abordare a sexualității practic nu există limite, totul tinde către infinit, adică contopirea cu Sursa.

Multe dintre temerile ce le aveți s-au bazat pe ceea ce ați creat pentru voi și ceea ce ați făcut pentru alții în viața voastră sexuală. Istoricul vostru sexual afectează orice altă parte a sufletului vostru, astfel încât toate problemele sufletului sunt difuzate tare și clar în tot corpul. Tu nu vrei să te uiți la asta, pentru că este prea dureros, și-l judeci pentru că tu crezi că este rău. Încetați să mai judecați și fiți neutru despre ceea ce ați făcut-indiferent de ce descoperiți, indiferent cât de atroce pare, nu contează cât de greu pare, și nu contează cât de multă încălcare implică. Să înțelegeți că scopul vostru a fost acela de a aduna date și de a te înțelege pe sine. 

     Sexualitatea este frecvență
Sexualitatea este o frecvență. Ea reprezintă ceea ce nu a fost luat de la tine, chiar dacă istoricul, amintirile și identitatea au fost îndepărtate și împrăștiate. Felul în care au rămas intacte, cu capacitatea de a descoperi cine ai fost prin experiența sexuală. Desigur, niciodată nu ai fost învățat asta. Cu atât mai rău pentru oricine care este un membru al bisericilor. Bisericile a apărut ca organizații-întreprinderi pentru a controla religia și dezvoltarea spirituală și de a crea locuri de muncă, pentru a crea o ierarhie, și pentru a crea un club. Foarte puține biserici au apărut cu ideea de a aduce informații oamenilor. De obicei nu cred religia ca pe ceva care te ține informat. Orice religie care ar aduce informații ar fi o religie care operează pe vibrația adevărului.

Locurile spirituale sunt tărâmuri de existență în care accesarea lor prin corpul uman este blocată. Aceasta pentru că sexualitatea era o oportunitate pentru ființele umane să-și recapete memoria, sau să se conecteze cu sinele lor spiritual și creator spiritual, sau pentru a găsi o cale spre tărâmul spiritual. Dar această cale a fost strangulată de biserici, care au venit și au promovat sexualitatea doar pentru procreere. Te-au învățat că singurul motiv pentru care avem sexualitate este de a produce alți oameni mici. Sexualitatea a fost promovată ca fiind ceva foarte rău. Femeilor li s-a spus că sexualitatea e supunere care să servească oamenilor și că nu aveau nici un control asupra procesului de naștere. Femeile au crezut acest lucru; prin urmare, până în această zi, credeți în general, că nu aveți nici un control asupra acelei părți a corpului. Trebuie să realizați că aveți decizia dacă aveți de gând să nașteți un copil sau nu. Acest lucru nu este un lucru complicat așa cum vi s-a spus. Decizia și intenția sunt ceea ce aduce experiența ființei tale. Puteți controla dacă vreți un copil sau nu. Dacă femeia ar fi avut această abilitate în ultimii câteva mii de ani, și dacă ar fi fost în stare să-și exploreze propria sexualitate fără teama de a avea un copil, probabil, bărbații și femeile, s-ar fi descoperit că erau mult mai liberi decât li s-a spus că erau.

Descoperirea celei mai înalte frecvențe a sexualității apare din experiența iubirii. Ea nu are nimic de-a face cu relațiile homosexuale sau heterosexuale. Ea are de-a face cu două ființe umane care-și produc plăcere una alteia într-un mod care să deschidă frecvențele conștiinței. Ați acumulat mai multe idei despre ceea ce este corect și ceea ce este inadecvat în cadrul expresiei sexuale. Iubirea este esența care urmează să fie creată în toate relațiile. Dacă iubești pe cineva și-l onorezi, nu contează care este compoziția densității în care trăiești. Ceea ce contează este vibrația iubirii și modul în care explorezi această iubire, care în mod ideal este înzestrată și cuplată cu integrarea masculinului Yang și omologului feminin Yin, care alcătuiesc flacăra geamănă.
În mod ideal, sexualitatea este explorată prin sentimente. Ea este manifestată prin cea de-a doua chakra. Prin a treia și a patra chakra vă conectați la sinele emoțional și de compasiune, care se conectează la sinele spiritual. Sinele spiritual este acea parte din voi care este multidimensională, care există în multe forme simultan. Este atribuirea, acordul și sarcina dumneavoastră să fiți conștienți de toate aceste realități în identitatea în care sunteți. Atunci când sunteți conștienți (adică a trăi prezentul), puteți trece în frecvențe diferite, amintiți-vă cine sunteți și schimbați viteza de vibrație a acestui univers.

     Dacă vă interesează acest subiect: „Sexualitatea într-o abordare spirituală”, voi deschide o nouă categorie în blog cu acest subiect și voi mai publica articole pe această temă. Transmiteți-mi la comentarii dorința voastră.

  Drum drept spre Lumină și prin sexualitate...!

    Sursa: http://thesoulmatrix.com

7 comentarii:

 1. Bun articol.Foarte interrsant.As dori sa vad un alt articol pe tema de la final precum si unele informatii legate de orientarile sexuale ale omului.Am o reticienta mare fata de relatiile homosexuale ,nu le judec dar in acelasi timp nu sunt de acord.Poate asa am fost invatat, insa as dori unele pareri care sa imi dea de gandit si sa accept.Pur si simplu ma intreb de ce am fost creati barbat si femeie...plus cu minus se atrag ori intr-o relatie barbat -barbat nu mai e plus si minus.Semne de intrebare...
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cand Iubesti nu poti sa gresesti.

   noi , oamenii, am fost invatati sa privim forma si sa judecam din perspectiva respectiva.. barbat, femeie.. e doar o forma, sufletele care intrupeaza forma pot aduce cu ele polaritati specifice experientei sufletului.. asa ca o forma umana de tip masculin poate sa fie polarizata, datorita sufletului care-l intrupeaza, de o energie puternic feminina.. sau invers.
   astfel ca NU un barbat iubeste un alt barbat sau o femeie alta femeie, ci un suflet este atras de polaritatea celuilalt suflet, indiferent de formele pe care ele le anima.
   daca am privii experienta la nivel de suflet am vedea doar doua suflete care-si cauta echilibrul.. iar din perspectiva sinelui inalt e vorba doar despre Iubire, pt ca in taramul spiritului, nu eista polaritate (bine, rau, masculin, feminin,...)
   astfel ca Dumnezeul nin noi nu judeca, doar mintea noastra care a fost conditionata sa imparta mereu lucrurile dupa tipul formei.
   daca exista Iubire totul e corect, constructiv, inaltator pt suflet si tot ce cuprinde el..
   daca nu exista iubire, chiar si relatie dintre barbat si femeie devine una dezechilibrata si nociva.

   asta e doar umila mea parere

   Ștergere
  2. Va recomand sa studiati Noua medicina germana a dr-ului Hamer. Explica foarte clar cum apare homosexualitatea si DA este o boala. Oamenii care sufera de ea nu trebuie neaparat marginalizati, dar este totusi o boala, un complex de conflicte ii face sa fie asa. ca orice boala, are vindecare :)

   O sa va dau un exemplu care a fost publicat pe un grup de NMG pe care il urmaresc ca sa intelegeti mai clar cam cum apare - exista undeva prin America latina o comunitate in care femeile si barbatii au facut schimb de roluri - mai precis barbatii se ocupa mai mult de casa iar femeile fac comert, tin banii in casa si sunt capul familiei. In acea comunitate exista un numar exceptional de baieti homesexuali. Boala este determinata de relatia cu mama care acum este de fapt un fel de "tata" :)

   Ștergere
  3. Suflete se cauta si cauta laturi sufletesti...Da,perfect adevarat dar in stadiul actual cu inca pardigma existenta,este totusi devreme pentru aceasta incercare de evolutie spirituala,care totusi,nu duce prea departe...In alte lumi evoluate,poate ar avea sens ca homosexualitatea sa existe,dar ar putea avea alta forma/exprimare nicidecum penetrarea in anus a barbatilor intre ei/manevrele lascive feminine de partea cealalta. Hai,sa ti-o dau in anus ca spiritul meu ,simte femeia din tine...Scarbos/penibil/dement. Sunt in acest moment,deviatii comportamentale cu iz evolutiv. E devreme,si punct pentru asta ! Si,mai ales barbat sa sarute un alt barbat,si apoi sa intoarcem spatele ,sa penetram anusul...In lumea spirituala asta,are sigur alta conotatie/exprimare,dar aici unde ne scremem cu evolutia,si chinuim ani buni pana ajungem iar in cine stie ce moment,care precede 10001 alte momente,si termina 1000001 vieti fizice,la ce bun sa accepti asta ? Si lesbianismul,asisjderea...Macar,femeile nu trebuie sa-si penetreze anusul...

   Ștergere
 2. In mod cert exista interes pe aceasta tema, mai ales pentru toti cei care au inteles de mult timp, ca in acest domeniu, lucrurile nu sunt asa cum ar trebui.* MULTUMESC.*

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma intereseaza foarte mult acest subiect, pentru ca de-a lungul timpului a fost considerat rusinos tocmai pentru a se ascunde puterea din spatele sexualitatii. De asemenea, este foarte bine sa se regandeasca ideea sexualitatii la baza careia sta iubirea si intelegerea celor 2 parteneri pentru a nu mai persista in relatii defectuoase care aduc dupa sine boli si indepartarea de divinitate. Multumesc pentru idee, multumesc pentru articol si multumesc pentru ceea ce faceti! Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.