vineri, 17 februarie 2017

Semințe Stelare și Lucrători în Lumină - Este timpul să vedem fața întunecată a oglinzii


        Ne mutăm din conștiința separării 3D
Acest fapt se simte în timp util, deoarece mult întuneric antic este eliberat chiar acum din grila planetară de lumină și câmpurile noastre energetice. Noi trecem printr-un moment puternic de trezire colectivă. Forțele Luminii și întunericului au împins procesul nostru colectiv de evoluție la un punct crucial. În următorii doi ani, este probabil ca multe semințe stelare să fie chemate să se trezească (2017-2018). Suntem împinși să ne trezim și să ne aliniem cu adevărata noastră lumină autentică. Acest proces de trezire în masă va continua până în jurul anului 2032. Apoi, vom intra într-o nouă perioadă de însămânțare a noului pământ. Acum noi curățăm întunericul antic. Orice lucru care nu este iubire este împins la suprafață. Frica și conștiința separării sunt semnele distinctive ale epocii care își încetează activitatea. Dragostea și Unitatea conștiinței sunt semnele distinctive ale noii epoci de lumină care se naște pe planetă.

      Acesta a fost un experiment de separare a conștiinței
Pământul a fost o planetă "întunecată" pentru multe mii de ani. Trebuie doar să ne uităm la ceea ce s-a întâmplat în ultimii mii de ani ca să percem acest lucru. Noi am fost blocați într-o formă de carantină spirituală și a fost destul de dificilă, până când destul de recent a luat naștere multă lumină aici. Acesta a fost un experiment de separare a conștiinței, care a mers până la limita a cât de mult se poate merge. Întrebați orice Starseed (o ființă care nu este nativă în această dimensiune 3D-4D a pământului - a se citi articolele din blog cu acest subiect, n.b.) și vă vor spune că este ceva în neregulă cu modul în care lucrurile se petrec aici, pe planeta Pământ. 
Există ceva foarte în neregulă cu modul în care tratăm planeta, cu modul în care înrobim comunitățile umane să muncească pentru un câștig pe termen scurt, câștiguri care nu sporesc în nici un fel viața de pe pământ, pe termen lung. Întrebați orice Earthseed (o ființă care a fost blocată în ciclul reâncarnațional al acestei dimensiuni pe pământ, pentru un timp foarte lung) și vă pot spune că nu au nici o idee despre ce vorbiți. Pentru cei mai mulți oameni de pe planetă (în prezent, Earthseeds), trezirea spirituală, este în cel mai bun caz, văzută ca o indulgență centrată pe sine și în cel mai rău caz ceva de temut și de blocat.

     Noi suntem genetic, o rasă alterată
Interferența cosmică merge înapoi un drum lung și este un adevăr că suntem o rasă modificată genetic. Acum, această afirmație are multe aspecte, atât "pozitive" cât și "negative". Noi am fost ajutați pozitiv în evoluția noastră genetică / conștientă aici, de un număr de grupuri de civilizații stelare. Noi am fost ajutați în special de către frații și surorile noastre din Pleiade și Sirius A. Mult material ADN ne-a fost dăruit de frații și surorile noastre din Pleiade și Sirius în trecutul îndepărtat. În istoria noastră mai recentă, a existat o formă mai "negativă" de interferență și ADN-ul nostru a devenit îmbinat cap la cap cu ADN-ul de frecvență mai mică a celor din Orion. 
Acest lucru a făcut rasa umană mai agresivă decât a fost concepută inițial. Se pare că, la un nivel mai ridicat a fost luată o decizie pentru a ajuta omenirea în mod colectiv, să exploreze separarea de energia Sursei. Așa că omenirea are atât potențialul angelic cât și cel demonic. Acest lucru explică, fără îndoială, o mare parte din istoria sa de la dispariția Atlantidei. Privind la această decizie de a explora conștiința în separare, întrebarea esențială a căii spirituale a marelui înțelept indian Ramana Maharishi :„Cine sunt eu?”, devine elementul principal al trezirii noastre spirituale.

    Acestea sunt timpurile despre care toate profețiile vorbesc
Există forțe "întunecate" de pe planetă, care sunt anti-lumină și anti-evoluție. De cele mai multe ori aceste forțe sunt ascunse, deși datorită energiilor schimbării ele devin mai ușor de recunoscut. Toate acestea fac parte din marele joc de creștere vibrațională. În jurul anului 2000 forțele întunecate "au devenit conștiente” de ceea ce se întâmplă, în ceea ce privește schimbările planetare și au decis să facă ceva în legătură cu asta. Rețineți că acest lucru face parte din jocul evoluției conștiinței, chiar dacă se poate simți mai mult ca o victorie a lor pentru cei care fac munca pe teren. Înainte de anul 2000 a fost un pic diferit. Îmi amintesc anii 90 ca fiind destul de idilici, cu foarte puține interferențe din partea "întunecată". Spiritualitatea părea lumină, speranță și bucurie. Lumea părea mai puțin volatilă. Noua Epocă a Luminii părea că este după colț. Acest lucru părea să se schimbe totul odată cu intrarea în noul mileniu, când un plan a fost pus în mișcare pentru a bloca procesul de ascensiune prin toate mijloacele disponibile.
 Acest plan a implicat utilizarea atât a forțelor fizice, practice, precum și forțele astrale energetice negative (archoni,etc.), pentru a bloca procesul de ascensiune / trezire. Anumiți Lucrători ai Luminii / Semințe Stelare au devenit ținte și au fost atacați. Acesta este modul în care jocul a fost jucat. Suntem într-un moment în care forțele luminii și întunericului par să fie într-o luptă. Acest lucru este reflectat în interiorul nostru prin Eul și Sinele Superior, aparent că se luptă pentru a determina calea pe care o vom urma în viitor. Calea fricii și contracția sau calea iubirii și a unității conștiinței. Acesta este timpul profetic și deci totul trebuie să se schimbe. Mai multe profeții din întreaga lume au vorbit despre acest moment. De la Calendarul Maya, la Cartea Apocalipsei, toți spun cam același lucru. Vom trece printr-o perioadă de mare întuneric spiritual pentru a ieși în cele din urmă într-o nouă perioadă de lumină pe planetă.

      Mai mult întuneric va ieși la suprafață
 Este atât de mult întuneric și manipulare în multe dintre sistemele noastre de guvernare, dar devine din ce în ce mai aparent. Există multe Semințe Stelare ce lucrează pentru a expune întunericul. Dacă doriți să știți cine sunt, pur și simplu gândiți-vă la acei războinici ai dragostei - Anonymous și denunțători, cum ar fi Edward Snowden. O parte din acest întuneric pare atât de grav și "rău", că pare greu de crezut. Dovezi ale practicilor foarte întunecate în pozițiile înalte sunt încet, încet dezvăluite maselor. Acesta este unul dintre motivele pentru care multe sisteme vechi se cutremură. Adevăratul motiv pentru care acestea se clatină, se datorează faptului că acestea nu sunt aliniate cu noile energii care vin acum. Unele dintre acestea sunt coapte pentru colaps. Unele pentru schimbări radicale. Sistemul financiar este, probabil esențial pentru acest proces de trezire la nivel mondial, deoarece în prezent servește pentru a păstra majoritatea omenirii blocată în anxietate, furie, busyness, distragere a atenției, nesiguranță și frică.
Capitalismul în forma sa actuală este foarte problematic, deoarece este incompatibil cu energiile de intrare ale Erei Vărsătorului. Noile energii sunt despre cooperarea colectivă și unitatea conștiinței, întrucât sistemul nostru actual capitalist este în mare parte creat pentru a deservi un număr foarte mic de oameni, din partea de sus ierarhiei sociale, în detrimentul celor mulți.

    Întunericul nu mai poate pentru mult timp să alunge Lumina
"Întunericul" a încercat să mențină controlul prin diverse activități subversive. 9/11, a fost cu siguranță un ultim act disperat de "întuneric" pentru a menține planul pământului blocat în violență, război și amenințări inamice (a vedea un grup de oameni ca inamici). Liderii occidentali au fost convinși de "întuneric" pentru a lansa invazii militare sub pretextul luptei împotriva terorismului. Acest lucru este de fapt o încercare de a controla resursele esențiale și puncte de sprijin strategice, precum și a face câțiva amici corporativi mult mai bogați, păstrând cel mai important, vibrația planetei în mod artificial foarte joasă prin frică.
Cel mai mult din ceea ce vedem pe scena mondială este puternic manipulat și proiectat pentru a menține omenirea blocată într-o închisoare vibrațională, care limitează capacitatea noastră de a ne conecta cu lumina noastră interioară și grilele de ascensiune în curs de dezvoltare din interiorul și din jurul pământului. Atunci când vibrațiile sunt menținute în mod artificial scăzute, este dificil să ne cunoaștem lumina noastră autentică. Noi suntem menținuți blocați în tiparele "negative", iar ego-ul ne „ajută” să ne menținem în jocuri mici. Vestea bună e că această închisoare vibrațională nu mai este în măsură să blocheze intrarea  luminii. Există prea multe Semințe Stelare trezite pe planetă și pământul este bombardat puternic cu lumină acum.

     Priviți partea întunecată a oglinzii
Această confruntare cu întunericul, trebuie să înceapă cu noi înșine. Noi suntem ființe multidimensionale și am ajuns printr-un lung ciclu al reîncarnării, iar aceasta a implicat atât confruntarea cu lumina cât și cu întunericul. La nivel de suflet, noi alegem să cunoaștem întunericul, astfel încât în cele din urmă îl putem anula din noi înșine și din realitatea noastră comună. Am întâlnit mulți Lucrători în Lumină care se tem să se uite la întuneric. Ei doresc să vadă doar ce este luminos și frumos despre ei înșiși. Înțeleg motivele pentru care asta în totalitate.
Când am venit pentru prima dată în contact cu calea spirituală, am putut simți atât creșterea, afirmarea cât și extinderea. La un anumit moment, atunci când am câștigat destulă putere spirituală, este important să ne uităm, de asemenea, la întunericul din interiorul nostru. Intenția de aici nu este de a întări întunericul, ci pentru a înțelege lecțiile acolo și să disipăm tot ceea ce nu mai servește căii noastre celei mai înalte. Când ne uităm în această oglindă întunecată vom începe să simțim și să eliberăm orice emoții blocate. Vom începe să procesăm convingerile noastre înrădăcinate și căile înguste prin care noi percepem lumea. Atunci când îmbrățișăm lumina și privim în această oglindă întunecată, ceva care nu este de lumină, va fi în cele din urmă aruncat afară.

    Priviți cu mare compasiune
Când ne uităm în noi înșine trebuie să facem acest lucru cu mare compasiune. Același lucru este valabil și atunci când ne uităm la întunericul din lume. Noi suntem declanșați numai de întuneric, atunci când avem modele ale întunericului nerezolvate, credințe că întunericul este oarecum mai puternic decât lumina, frica de întuneric, jurămintele ascunse cu întunericul și așa mai departe. Caută în oglinda întunecată, poate fi un puternic proces. Am făcut acest lucru mai intens după 9/11, care a fost un puternic apel de trezire pentru mulți. Am avut o mare prelucrare de probleme cu caracter personal, cum ar fi represiunea violentă în țări precum Tibet și Palestina. Inima mea se resimțea pentru refugiații din Libia și Siria. Am procesat problemele cu corporații precum Monsanto (cunoscută și sub denumirea Frankenstein Foods), care par să nu aibă grijă de nimic pe planetă, decât de profiturile lor anuale. 

M-am uitat la guvernele occidentale care devin tot mai represive si invazive. Lista poate continua și eu nu vă voi plictisi cu mai multe detalii. Ideea este că după ce am făcut acest lucru pentru câțiva ani, am ars cele mai multe, dacă nu toate, aceste declanșatoare de durere.
Eu încă mai văd și aud ce se întâmplă în lume, dar nu mă mai zguduie. Acum sunt în măsură să mă concentrez mai mult pe lumină după acest proces. Sunt în stare să fac ceva, mai degrabă decât se mă simt copleșit de enormitatea problemelor din lume. Această oglindă întunecată poate avea un efect eliberator. Oglinda întunecată poate ajuta, de asemenea, să ne descoperim karma personală. Toate reflecțiile întunecate pe care le vedem în lume, toate abuzurile, violența, nedreptatea, indiferent ce declanșează toate acestea, ele reflectă ceva important înapoi la noi. Ele arată unde am fost agresor și abuzat, tiran și asuprit, stăpân și sclav, ucigaș și ucis și așa mai departe. Acesta este motivul pentru care anumite reflecții dor mai mult decât altele. Unii dintre noi au avut mai multe vieți în care am crescut prin anumite provocări, iar acum aceste modele sunt provocate de lumină.

    Tu ai nevoie de protecție psihică?
Desigur, întrebarea ce se ridică ar fi, dacă lumea este oglinda noastră de ce avem nevoie de protecție psihică? De ce nu doar să continuăm să lucrăm la curățarea / lustruirea propriilor noastre lucruri? Pentru că suntem ființe multidimensionale și pur și simplu sunt atât de multe straturi de curățat și lustruit. Acest lucru este la fel ca straturile de ceapă. Așa cum am curăța straturile superioare, abia apoi straturile mai profunde se revelează. Prin urmare, este ridicol să credem că putem curăța rahatul nostru psihic într-un workshop de week-end. Când începem procesul, noi curățăm ceva și agităm altceva. La fel ca noroiul de la fundul unei găleți de apă care se agită un timp, până când va începe să se limpezească apa.

Din acest motiv, este important să știi ce să faci atunci când agităm în mod neintenționat chestii astrale joase vibrațional. Cei care se concentrează doar pe lumină, fără nici o conștientizare a "întunericului" sunt un pic naivi. "Întunericul" face parte din impulsul evolutiv. Da, blochează, provoacă și testează, în scopul de a crea unitatea și dorința de a îmbrățișa pe deplin lumina. Știind acest lucru, nu ajută atunci când ne confruntăm cu întunericul să blocăm calea. Deci, am recomanda unele tehnici de bază pentru a șterge și a proteja câmpurile de energie, până în acea zi minunată când aceste tehnici nu mai sunt necesare. Acel timp este un pic mai departe de acest moment.

      Există un mare ajutor disponibil
 Din fericire, noi nu suntem singuri în această mare aventură a conștiinței. Noi nu suntem aici, în această matrice "întunecată" singuri. Există un mare ajutor în planurile interioare. Noi nu suntem singuri și atunci când ne simțim capabili să ne conectăm mai deplin cu Sinele Superior, ghizii spirituali, forțele angelice și grilele ascensiunii din interiorul și din jurul planetei, devine mult mai ușor să interferăm cu astralul inferior. Lumina care este în însăși Gaia, este acolo pentru a ne ajuta. Energiile din Soarele Central Galactic au un enorm impact pe pământ, prin poarta stelară care este soarele nostru local.
Există mai multe rase stelare care se concentrează asupra Planetei Pământ chiar acum, ca și ființe interdimensionale ce vin în contact cu ființe umane deschise la mesajele lor în jurul planetei. Există atât de mult ajutor acum în înlăturarea întunericului, încât nu este într-adevăr nevoie să vă faceți griji cu privire la aceasta. Încheierea jocului a fost deja decisă. Cei care doresc să-și continue evoluția într-o existență 3D, pot face acest lucru, în altă parte, pe altă planetă. Această dimensiune a Pământului ascensionează prin 4D în 5D, iar întunericului nu i se va permite intrarea în ea. Dacă dorim să experimentăm raiul pe pământ, atunci trebuie să privim în față întunericul și apoi eliberat.

   Drum drept spre Lumină!

       Sursa: Steve Ahnael Nobel / http://thesoulmatrix.com    

8 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu cred ca Elveția este un centru operativ al Cabanei, și nu doar la nivel financiar. Intre timp așteptăm cu înfrigurare rezultatul bătăliei de ieri 18 feb.

   Ștergere
  2. Teoria cu CERN-ul si intunecatii in Alpii din Elvetia sta foarte bine in picioare.
   Uitati-va numai la ceremonia de inaugurare de anul trecut din iunie a tunelului Ghottard Base: http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/opening-ceremony-worlds-largest-tunnel-bizarre-occult-ritual/

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 2. NAMASTE MARIUS PENTRU TRADUCEREA şI TRIMITEREA ACESTUI ]NCURAJATOR MESAJ. Nu ştiu cîţi din cititorii tăi frecvenţi înţeleg că nimic nu se poate TRANS-RE-FORMA fără aportul şi întoarcerea lor totală în CONŞTINŢĂ,nu cred că forţele răului din noi din fiecare nu vor fiîmpinse la LUMINĂ dacă noi nu ne EVALUĂM ÎN LUMINA ADEVĂRULUI PROPRIEI NOASTRE ENTITĂŢI FIZICE,MENTALE,SPIRITUALE şi de acolo DIN PROFUNZIMILE RECUNOAŞTERII NOASTRE DE FIINŢĂ PĂMÎNTEASCĂ să nu recunoaştem că şi eu,tu,ei,ele ,conştient sau nu au lucrat,complotat,participat ,mînaţi de interese financiar materiale la înfierarea unor semeni care au "păcătuit" numai pentru că "dreptatea lor " nu era compatibilă cu interesul meu ,tău,lui,lor, personal. Şi ca să trecem şi la exemplificări,să privim numai asupra actului de justiţie din România şi cîţi semeni de-ai noştri au făcut ani grei de puşcărie numai pentru că altcineva mai cu influenţă,bani,tupeu etc a mituit , au pus martori mincinoşi care tot pentru ACEIAŞI BANI ar fi fost capabili -FĂRĂ MUSTRĂRI DE ---C.O.N.Ş.T.I.N.Ţ.Ă.--- aşa cum din păcate se face şi-n zilele noastre,să pună mîna pe bani---BANI--bani -- şi IAAAR BANI.....ŞI exemplele nedreptăţilor sociale ar putea zile şi zile la rînd continua,pentru că minciuna ,malversaţia,fărădelegea merge mînă în mînă ,pas cu pas cu ÎNTUNERICUL MINŢII. Să vedem ce se întîmplă cu piaţa imobiliară din Timişoara ,acolo unde o mînă de fiinţe la înţelegere cu autorităţile au deposedat 947 de proprietari de drept de casele care le-ar fi aparţinut azi dacă conţopiştii primăriei,notari,judecători,gras corupţi nu ar fi permis acestei cete de nomansland să-şi practice la lumina zilei fărădelegea. Apoi mai vedem marile corporaţii din ROMÂNIA-cum la fiecare sfîrşit de an îşi cară milioane şi milioane de euro-zic ei ,profit- eu zic furt pe faţă,de LA UN POPOR CĂRUIA ÎI CONFUNDĂ TOLERANŢA CU FRAIEREALA. şi TOATE ASTEA IAAAR CU "BUNĂVOINŢA" POLITRUCILOR ACTUALI.....DE 27 DE ANI. NU MAI AMINTIM FALIMENTUL BĂNCILOR BANCOREX,ALBINA,BANCA RELIGIILOR şi alte falimente artificial create de parveniţii foşti dar actualii potentaţi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Oricare,ne-am fi razvratit la nedreptatile enumerate si am fi persistat mereu in asta,am fi fost infierati,etc. Se vor naste,sper daca inca nu,fiintele dintre noi ,cu puterea sa lupte cu acesti/acei intunecati,vanduti toatal promiscuitatii. Lucrurile,nu pot ramane,asa,nu au cum si chiar incet/imperceptibil,dar se schimba fundamental. Sigur,rabddarea nostra este aproape de mana cu disperarea ,la cati ani am consumat doar din a nostra proprie viata,sa vedem modificari,si chiar mici. Si astfel poate avem sansa ,sa vedem altceva doar din spirit. Aici,este regretul si culmineaza asteptarii deseori. Fiecare,cu vremea/timpurile lui. Sunt notiuni independente de noi,de fiecare si le vom lua ca atare,si atat. Namaste,tuturor !

  RăspundețiȘtergere
 4. Un articol bun, dar să nu ne culcăm pe urechea că avem timp până în 2032 ca omenirea să se trezească, se lucrează intens la preluarea totală a internetului de către întunecaţi, (telekomul schimbă deja toate modemurile la abonaţi, fără nici o explicaţie), odată internetul acaparat lumea va reveni în bezna informaţiilor furnizate de N.O.M., deci faţa adevărului va fi complet ascunsă, sau trunchiat expusă. Dacă în perioada imediat următoare nu va avea loc Dezvăluirea, atunci aceasta va rămâne doar idee depăşită, fără o informare adecvată, dezvăluirea nu va putea fi asimilată, nu vom avea puterea să o susţinem. Privind zilnic în jur, văd preponderent, doar oameni crispaţi, asimilaţi de ură, cu o frică perpetuuă, fără un motiv anume. Nu-mi place ce văd şi voiesc ca toate acestea să se transforme în Lumină, Pace şi Iubire.

  RăspundețiȘtergere
 5. Din planul intunecatilor face parte si aceasta "istorica" descoperire a NASA: https://www.nasa.gov/press-release/nasa-telescope-reveals-largest-batch-of-earth-size-habitable-zone-planets-around
  Pentru ca ar fi fost mult prea direct sa transmita omenirii ca exista extraterestri au ambalat frumos treaba asta intr-o mare descoperire a NASA... descoperire la 40 ani lumina ca sa nu poata fi verificata...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.