duminică, 12 februarie 2017

Manipulare și renaștere națională


  Mihai Eminescu, a fost și un mare critic al societății politice românești, nu doar un mare poet, cum îl știm cu toții. Din 1883 el a fost interzis să mai apară în spațiul public în afară de poezii. Încălcând această interdicție, Eminescu revine în 1888 la București, devine redactor șef la Fântâna Blanduziei și începe colaborarea cu România Liberă . După un articol exploziv, el dispare într-un stabiliment al dr. Șuțu și din 1889 nu se mai știe nimic despre el, decât în ziua morții cu diagnosticul de demență sifilitică, dar apoi după cercetări făcute de neuropatologi s-a constatat că a murit în urma unui stop cardio-respirator cauzat de intoxicație cu mercur. Se știe că era un spirit viu, naționalist și deranja foarte mult politica vremii, deci s-a luat hotărârea de către masoni a anihilării lui.

Eminescu este și astăzi foarte temut, pentru că poate produce în mentalul nostru, al celor care rezistăm globalizării, spiritul renașterii naționale, ceea ce este în contradicție cu principiile ștergerii identității ereditare și alăturarea la o turmă globală, fără conștiință națională, fără principii ereditare și fără moralitate specifică. Eminescu este mai actual ca niciodată... Dacă ați citi criticile lui la adresa politicii vremii, ați vedea că este perfect valabilă zilelor noastre în toate aspectele, ceea ce certifică sloganul că istoria se repetă. Da,... se repetă, se repetă de câte ori este nevoie pentru ca națiunea să-și învețe lecția. Ori se vede că noi de peste 100 de ani nu am învățat-o și trebuie să o repetăm. Oare de câte ori...???

Marii maeștrii ai orientului spun că lecțile vieții se pot derula în două feluri: prin înțelepciune sau prin suferință, ori noi ca popor cred că am ales cea de-a doua cale.....
Și văd în aceste zile că se disipă enorme energii creatoare pentru NIMIC. Pentru că orice ai schimba în acest sistem putred, corupt și autarhic nu duce la nimic bun pentru „cei mulți”, decât la o schimbare de dragul schimbării ce va avea aceleași rezultate. Pierderea identității naționale este la fel cu pierderea identității de sine în cadrul Creației. Vreți să deveniți o Inteligență Artificială ? (conform dezvăluirilor lui Corey Goode), o mică identitate într-o mare masă globală manipulată prin I-pod și I-Phone care se manifestă în același mod, iar dacă iese din tipar se autodistruge (prin droguri, alcool, etc.)..?? Scopul Creației este altul: Diversitate în Unitate. Să ne manifestăm spiritul printr-o multitudine de modalități dar având conștiința Unicității, apartenenței la aceeași sursă.

Ori gândind că fiecare suntem separați de Sursă și trebuie să ne separăm pe cât putem de aproapele nostru, nu facem decât să ne depărtăm de noi înșine de fapt și astfel generăm o societate scindată, confuză și egotică care luptă pentru resurse și supraviețuirea ei proprii, neconștientizând faptul că toți suntem copiii aceleiași mame: MAMA PĂMÂNT. Nu avem cum supraviețui și evolua mai departe dacă nu conștientizăm că TOȚI SUNTEM UNUL.

 Suntem martorii propriului eșafod (al țării), treziți-vă cu adevărat și fiți mândri de trecutul nostru cu care Europa nu se poate mândri. Aici s-a născut prima scriere din lume în urmă cu 7000 de ani, acum 5000 de ani civilizația Cucuteni construia case cu 2 și 3 etaje, aveam o religie monoteistă solariană ceea ce ne diferenția de restul civilizațiilor barbare, nu mai arborați steagul SUA sau al UE, la manifestații, asta ne înjosește ca SLUGOI. Dacă manifestați, faceți-o, dar în spirit dacic. Dacă nu sunteți manipulați de ce nu ieșiți cu steagul dacic...?, lupul dacic? Din imaginația tinerilor frumoși și „liberi” corporativi cum de nu a ieșit o asemenea idee...???


Un comentariu:

  1. Cei care demonstrează aiurea şi pretutindeni, nu au idei proprii, nu au voie, sunt doar marionete. Deşi abordarea steagurilor altor naţiuni pe teritoriul României este ilegală, nimeni din sri, dna şi multe alte denumiri care se lăfăiesc din mizerabilele noaste salarii, nu s-au autosesizat de acestă ilegalitate, aceşti "intitulaţi oameni ai legii" sug la aceiaşi vacă precum demonstraţii, nu toţi, ci doar capii.
    Sunt de acord; "Cei blânzi vor moşteni Pământul", dar... .

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.