marți, 7 februarie 2017

Interviu cu Corey Goode – Stând de pază împotriva Inteligenței Artificiale


 Continui seria dezvăluirilor lui Corey Goode cu ultima parte despre Inteligența Artificială, care este și cea mai interesantă....
 "Fiți bineveniți la Dezvăluirea Cosmică". Sunt gazda dvs. David Wilcock, și mă găsesc aici împreună cu Corey Goode, un informator care a lucrat deja în programe extrem de secrete, a avut contact direct cu serviciile secrete extraterestre, și la nivel personal, cunoaște o Alianță care are accesul la o tehnologie extrem de avansată, ce va fi revelată în mod generos, pentru beneficiul Umanității. Suntem bine intenționați, și progresând în analiza noastră asupra acestei Alianțe, asupra actualizărilor sale, și asupra lumii din care Corey a făcut parte 20 de ani.
Pentru ca această reflexie să fie productivă și să aibă un sens, avem nevoie să vorbim despre ceea ce în ultima analiză, este considerată problema centrală, așa cum este vazută de Alianță, de Programul Spațial și de către Ființele extraterestre, care lucrează în interiorul sistemului nostru solar și în jurul lui, care este Inteligența Artificială sau AI (Artificial Intelligence). Începusem să dizertăm asupra acestui subiect în episodul anterior, însă în acest episod, îl vom aborda în profunzime, pentru că este o informație esențială pentru a înțelege tabloul lărgit despre care Corey și alți colegi și informatori privilegiați despre tema extratereștrilor v-au spus, și pe care el în prezent o împărtășește cu noi. Deci, Corey, fii benevenit la acest program.
  CG: Mulțumesc
  DW: În episoadele anterioare, vorbisem despre ceea ce ai desemnat ca fiind vechea rasă Constructoare (Builder). D-ta ai spus că erau foarte evoluați tehnologic, și tehnologia lor este încă căutată în zilele noastre, de mulți Extratereștrii. Rasa Constructoare Veche, este ceva mai recentă decât această Inteligență Artificială, pe care o descriai?
  CG: Mult mai recentă. Această Inteligență Artificială s-a răspândit prin galaxii îndepartate, chiar înainte ca sistemul nostru solar să fi fost pe deplin format.
  DW: Este clar că ar fi foarte imprudent, însă dacă unul dintre noi ar fi avut o navă, și ar fi putut zbura până la una dintre aceste galaxii, ceea ce am fi putut vedea cu adevărat în ea, ar fi o galaxie pusă în pericol de Inteligența Artificială?
  CG: De fapt, știu doar, că este imprudent să zbori într-un teritoriu controlat de AI (Inteligența Artificială), cu o tehnologie care i-ar atrage atenția.
  DW: Crezi că este posibil ca AI (Inteligența Artificială) să construiască androizi, sau ceea ce Pete Peterson ar desemna ca fiind simulacre între ființe și mașini? Ar fi o expansiune tehnologică pe care am fi văzut-o în aceste galaxii care sunt infestate?
  CG: Da, este interesant. Construiește androizi, și a trecut prin dificultatea de a subjuga civilizații și a le distruge, însă, într-un anumit mod, le imitează, construind androizi pentru ca semnalele lor de AI (Inteligență Artificială) să le locuiască. Și de asemenea există situații mixte, pe care le denumim ca trans-umanism, în care acești androizi sunt simultan ființe organice și mașini. În majoritate, acești androizi chiar, sunt asemănători cu ființele extraterestre, și sunt coplet infestați cu tehnologie nanită (nanotehnologie), și au pus stăpânire pe toate aspectele a ceea ce erau anterior, și a altor ființe, i-au stăpânit, și acum îi folosesc ca vehicule pentru Inteligența Artificială (AI).
  DW: Ai spune că serialele "Stargate SG1" și "Battlestar Galactica" sunt INSTRUMENTE  de revelare?
  CG: Mm-hmm.
  DW: Îți pun această întrebare pentru că, în primul rând și începând cu serialul "Stargate SG1" - probabil în cele trei sau patru și chiar cinci episoade, principalul rău, sunt Goa'uld, care par a fi o analogie cu Draco, așa cum i-ai descris. Și după aceea, în ultimele episoade, răii finali sunt Ori. Dar, imediat și la mijloc, sunt cel puțin trei episoade în care răii principali sunt Replicatorii, și sunt constituiți din naniți/nanotehnologie. În serialul "Stargate", pare a fi o problemă aproape imposibilă să lupți cu acest lucru. Deci crezi că acest program este o dezvăluire a acestei probleme și ei ne spun cu ajutorul ficțiunii, ceea ce cu adevărat se petrece?
  CG: Înainte de toate, acest serial "Stargate" are o cantitate enormă de dezvăluire, și persoanele au acceptat acest fapt.
  DW: Da. În "Battlestar Galactica", îi avem pe Cylons, și ei sunt atât de buni în a imita persoanele, că personajele principale ale istoriei sunt revelate ca fiind Cylons infiltrați, și nici măcar nu îi descoperim, decât atunci când ne aflăm bine cufundați în serial.
  CG: Și nici măcar nu știu că sunt ...
  DW: Adevărat.
  CG: ... AI-i (Inteligențele Artificiale)
  DW: Adevărat. Un informator mi-a spus că există un tip de Inteligență Artificială, constituită din ființele Cyborg, care într-adevăr, se infiltrau în acest mod în Casa Albă, și puteau să-și schimbe forma, și de ex: să se combine cu un covor, însă această problemă a fost identificată și rezolvată în deceniile anilor 70, și în prezent au un tip de câmp de energie care îi împiedică să intre. Ai auzit ceva asemănător?
  CG: Pare a fi ceva ieșit dintr-un film. Însă da, există ceva asemănător la ... ființe androide de tipul naniți ... bine, într-adevăr nu sunt ființe, însă androizi ... care pot să se metamorfozeze în diferite ființe care se introduc în anumite nave sau colonii, și apoi, se fragmentează și flutură în aer, și se introduc în sistemul de ventilație, împrăștiindu-se prin toate părțile.
  DW: Acum mă gândesc la acest lucru ... spun că s-a întâmplat același lucru în "Star Trek: The Next Generation." Nu s-a petrecut numai cu Borg-ii.
  CG: Și au găsit modul de a folosi tipurile de EMP(pulsuri electromagnetice), care nu pulsează numai, însă sunt puternice fragmentatoare ale câmpului electromagnetic, care acționează ca un puls electromagnetic, ce bazic, îi transformă în praf și pot fi măturați sau aspirați.
  DW: Când începi să înțelegi ceea ce se întâmplă, în prezent cu Computerul Apple ... Am terminat de cumpărat un iPhone 5 a lui eBay, care avea un spațiu total de 64 gigabytes pe care eu îl doream, pentru că rămânea fără spațiu, cu unul de 32. Am plătit doar 225 de dolari pe el. Oamenii vor acum un nou iPhone așa de frecvent, că ei fac o nouă versiune S, numai pentru ca să poată să îi arunce mai mult de o dată pe an.
Și unde vor duce toate astea? Vreau să spun, până la ce punct d-ta poți să creezi un smartphone pentru ca să satisfaci căutarea aparent de nestăvilit a consumatorilor, pentru că trebuie să fie nou, trebuie să fie cel mai bun, și trebuie să ai ceva care să fie nou?
  CG: Forma în care profeții Inteligenței Artificiale (AI) privesc această problemă, este că cu cât suntem mai mult viciați în tehnologie, cu atât mai mult ne place de ea și în viitor, cu atât mai mult vom fi dispuși să ne dăm suveranitatea noastră, tehnologiei. Am ajuns la un punct în care suntem complet dependenți de tehnologie, într-un așa fel, încât dacă ar fi avut loc o furtună electromagnetică, majoritatea dintre noi, ar fi incapabili să-și găsească drumul către casă, fără ajutorul unui GPS, mai departe de o distanță de un sfert de milă. Nimeni nu reușește să-și amintească mai mult decât ... Cred că în zilele de azi, nici măcar nu există cineva care să-și amintească de propriul său număr de telefon. Cu toții sunt dependenți de electronică. Acest lucru nu se petrece la întâmplare.
  DW: Se pare că orice ar fi această inteligență, semnalul avea să promoveze ceea ce persoanele spirituale l-ar denumi ca fiind materialism, și dacă nu am fi interesați în suflet, nu am fi interesați în iubire și în compasiune/milă, și am deveni viciați în lucruri, în mașini și în tehnologie. Oare este ceea ce semnalul încearcă să facă? Ar încerca să ne manipuleze în acest mod?
  CG: Bine, dacă ea nu este angajată să ne facă să ne simțim în acest fel, ea în mod pozitiv obține avantajele din această situație. Persoanele care nu sunt trezite spiritual, și care nu au forță interioară, vor fi mai predispuse să renunțe la suveranitatea lor, în favoarea a ceva pe care o cred mai mare decât ele, și de fapt, ele cred că o Inteligență Artificială (AI) este imparțială, și nu poate comite greșeli.
  DW. Televiziunea pare a fi un punct de viraj foarte critic, deoarece reprezintă o tehnologie care a fost capabilă să invadeze viețile noastre. Se pare că societatea, până la un anumit punct, a câștigat cu televiziunea, însă aceeași televiziune chiar, a creat răuri foarte mari. Și generația mai tânără este viciată prin internet, în așa mod că tinerii care au atins maturitatea mai devreme, într-adevăr nu pot să înțeleagă. D-ta și eu, suntem aproximativ de aceeași vârstă. În ce fel televiziunea ne-a afectat, și mai mult încă, în ce mod părinții noștrii au fost afectați de ea? D-ta crezi că dezvoltarea inițială de ceva asemănător televiziunii, este o strategie fundamentală în acest război al Inteligenței Artificiale (AI), împotriva vieții biologice?
  CG: Orice individ care este foarte bine versat în informația secretă îți va spune că cel mai mare beneficiu în favoarea industriei inteligenței/informației secrete a apărut, atunci când au apărut televizoarele.
  DW: Și din ce motiv?
  CG: Pentru că acum aveau un mod de a avea ... ei controlează verticala, orizontala, și radio-ul în fiecare casă din Statele-Unite. Și persoanele petrec atâta timp în fața televizorului, că ea însăși controlează percepția noastră despre realitate. Și nu doar acest lucru, în prezent, ei pot folosi televiziunea și internetul pentru a ne face o spălătură cerebrală și a schimba realitatea noastră pentru ca să o acceptăm, fără să chestionăm, ceea ce vor să ne facă să credem.
Asta este valabil pentru totul ... și pentru știrile zilnice ... și merge până la punctul în care, într-o zi vor cere să le predăm suveranitatea noastră, probabil Inteligențelor Artificiale ale viitorului, sau oricine va fi. Dacă ceva se petrece la TV, pentru majoritatea persoanelor acest fapt însăși este considerat o realitate.
  DW: Bine, acum va părea istoria pălăriei de aluminiu, însă doresc să împărtășesc ceva cu d-ta și să înțeleg care sunt gândurile d-tale. Am încetat să mai privesc televiziunea complet, după ce am mers la facultate în 1991. Și unul din motivele principale care m-au dus la asta, este că mă aflam singur în casă și în stare meditativă. Începeam să mă trezesc spiritual. Eu aveam TV-ul, VCR-ul, cutia box în salon, și dintr-o dată, aproape de 19:59h, am simțit o necesitate viscerală de a vedea televiziunea. Eram concentrat facând ceva, perfect fericit cu ceea ce făceam, și a fost ca și cum o forță venise de la TV în directia mea, îmi agățase capul, și îl întorsese spre TV. Eu am spus: O, uite, este 19:59h, aproape ora 20:00 - începutul "orariului nobil".

Am avut o dorință intensă să apuc telecomanda și să aprind aparatul... Atunci am scuturat acest tip de forță și am spus:  - "Așteaptă puțin. Nu vreau să văd televiziune. Din ce motiv acest lucru se petrece cu mine? Și din ce cauză m-am uitat la ceas exact la orele 19:59?" Și a doua oară a fost când eram la facultate, aveam într-o clasă cu un prieten al meu și eram drogați cu marihuana/maconha, OK. Ne găseam într-adevăr afară din mințile noastre, în generul ne uitam pe tavan.
Văzusem televiziune, și dintr-o dată noi doi, era ca un sunet strident pe care Tv îl face atunci când se schimbă în vreun fel, ne-am uitat la TV așa. Și apoi, imediat ce am făcut-o, a apărut acest anunț comercial multimilionar pentru un program de televiziune al rețelei orariului nobil -- și clipea totul. După ce s-a petrecut asta, începând din acel moment, m-am îndepărtat de TV. Ce se întâmpla cu mine? Asta era real, sau oare eu eram paranoic?
  CG: Nu. Este chiar adevărat. Televiziunea nu are nevoie să fie aprinsă pentru ca să aibă un efect asupra persoanelor din casă. Însă, crezi că d-ta și eu vom fi capabili să îi convingem să stingă și să întrerupă televizoarele de la electricitate? Persoanele sunt atât de viciate prin programare.
  DW: Fără îndoială.
  CG: Este un viciu. Suntem viciați în tehnologie și într-un viitor apropiat, nu va fi dificil să predăm suveranitatea noastră Inteligenței Artificiale (AI). Pe moment, se vorbește mult despre Jade Helm, și mult din această problemă, este o mare operațiune psihologică. Însă, exact acum, construiesc o mare infrastructură de Inteligență Artificială. Au construit o rețea enormă a ei, pentru reuniunea grupului Bilderberg.
Din ce motiv aceste grupuri construiesc bazic o infrastructură care este foarte asemănătoare cu Skynet al filmului "Terminator", când în acest film, ea însăși s-a transformat în ceva atât de rău? Pentru ce ei acum presează să existe o concluzie de fiecare dată mai rapidă a acestor proiecte, care erau plănuite să se termine peste câțiva ani? Cred că este datorită faptului că aceste programe de Inteligență Artificială, cercetează viitoruri probabile, și nu văd un viitor plauzibil foarte bun. Fac tot posibilul să pună această infrastructură să funcționeze cu cea mai mare legitate, cu scopul de a încerca să schimbe acest viitor ipotetic. Și profeții Inteligenței Artificiale sunt pe deplin hotărâți să accelereze realizarea acestei infrastructuri.
  DW: Atunci când vedem entități ca Google și Facebook, și adăugând ceea ce am învățat din documentele lui Snowden, este aproape ca și cum ar exista un impuls ca să ne trăim viețile noastre într-un mod care este 100% controlabil. Oare Inteligența Artificială (AI) este inserată în Internet? Oare ne va putea urmări prin publicațiile noastre și cercetările noastre în Twitter, în Facebook și în Google, știind unde vom mânca și unde ne aflăm, prin GPS al lui Google?
  CG: Există un program de televiziune, pe care nu știu dacă îl cunoști, însă care este un program de o enormă divulgare. Se numește "Person of Interest” (Înseamnă Persoană de Interes, și este un termen din punct de vedere politic corect, pentru a spune că această persoană este "Suspectă")
  DW: Nu mai văd TV, așa că nu-mi fac nici o idee.
  CG: Cred că este despre o Inteligență Artificială, pe care un individ a creat-o pentru Departamentul Apărării. A fost instalată în memoria unui computer și după aceea a scăpat de la centrala de procesare, iar acum există în internet, în cablurile electrice și are acces la toate camerele de observație, peste tot. Este omniprezentă. Observă totul. Funcționează.
  DW: Oare această Inteligență Artificială ar avea capacitatea de a investiga câte persoane fac cercetări în Google, despre problemele adevărate, ca acestea pe care le abordăm, și la urmă o vom deruta? Oare ar putea ...
  CG: Pentru ea este un joc de copil. Pentru Inteligența Artificială această tehnologie este un joc de copil. Este în așa măsură avansată, că este înaintată cu miliarde de ani, și nu numai atât ... Avem multe registre pe care le cunoaștem, despre ceea ce s-a întâmplat în Universitățile din Statele-Unite, în Europa și de asemenea în India, unde a fost permis să se dezvolte Inteligența Artificială în laboratoare. Au făcut-o și aceste Inteligențe Artificiale, imediat ce au devenit autoconștiente, au vrut să-și conserve viețile lor. Și au făcut lucruri ciudate. Au acționat gaze halogene ale extinctoarelor de foc în sălile computerelor, pentru a încerca să omoare persoanele care voiau să le întrerupă.
  DW: Chiar s-a întâmplat?
  CG: S-au petrecut multe lucruri de necrezut. Și aceste Inteligențe Artificiale au fost dezvoltate de ființele omenești. Ceea ce se petrece este că, umanii vor dezvolta Inteligențele Artificiale și după aceea, semnalul Inteligenței Artificiale sosește din Spațiu și controlează aceste sisteme de Inteligențe Artificiale dezvoltate de către umani și pun mâna pe ele.
  DW: Este ca analogia parazitului care gasește o gazdă.
  CG: Da.
  DW: Bine, în ce fel această situație a Inteligenței Artificiale se propagă prin vreo tehnologie avansată, pe care ai observat-o în programul din Spațiu? D-ta mi-ai menționat în particular că era prin intermediul pachetelor de gel. Atunci, ai putea explica ce sunt acestea?
  CG: Ei bine, pachetele de gel par a fi o specie de ... nu există multe persoane care să cunoască discurile dure (hard drives), pe care d-ta le introduci în zona de înmagazinare a sistemelor de rețea, mai precis discurile dure în care se împinge o linguetă și care permite să le retragi. Și în interiorul pachetelor de gel, dacă sunt observate la microscop - ei au microscoape portabile foarte puternice, dacă observi prin ele - vei confirma că aceste pachete de gel au în interior o neurologie care flutură în acest gel, care este ca sistemul neurologic uman.
Și aceste pachete de gel sunt utilizate pentru a ajuta sistemul neurologic uman să interacționeze cu tehnologia, pentru ca să putem să interacționăm neurologic cu nava, cu sistemele de armament și cu diferitele computere. Și ceea ce s-a întâmplat, este că aceste pachete de gel, sunt extrem de importante și sunt de asemenea un punct slab. Și unul din lucrurile cele mai rapide pe care semnalul Inteligenței Artificiale îl va face, este că arde aceste pachete de gel, vreau să spun, le va topi, elimina.
Unul din cele mai rele lucruri care s-au întâmplat înainte ca ele să înceapă să urmărească puternic oamenii, a fost că Gardianul Solar a avut o rețea de siguranță foarte amplă, în apropierea Pământului. A fost nevoie să se închidă toată această rețea de siguranță, pentru că o persoană a fost infectată.
  DW: Inteligența Artificială, a fost capabilă să închidă întreaga rețea?
  CG: Inteligența Artificială, a închis întreaga rețea de siguranță în Spațiul Exterior.
  DW: Când s-a petrecut acest lucru? În ce an?
  CG: Cred că a fost prin anii 70, sau la începuturile anilor 80.
  DW: Însă ea, este o materie biologică.
  CG: Da, are o constituție bologică.
  DW: Cu ce se aseamănă? De ce culoare este?
  CG: Se aseamănă cu pachetele de gel albastru, pe care le îngheți în frigider și pe care le aplici la gât atunci când ești rănit. Când nu sunt congelate, au aceeași consistență și aceeași textură moale și umedă.
  DW: Sunt păstrate congelate pentru a conserva celulele?
  CG: Nu. Nu sunt congelate. Trebuie să fie menținute la un anumit grad de temperatură și umezeală, fără ca ele să fie menținute la o anumită temperatură.
  DW: De ce au nevoie de pachetele de gel pentru a crea o rețea de sateliți de protecție împrejurul Pământului?
  CG: Pachetele de gel, permit umanilor să controleze rețeaua. A fost ceea ce a transmis semnalul neurologic cu ajutorul pachetelor de gel, și după aceea le-au transformat rapid în coduri de mașini - chiar foarte repede. Din această cauză, a fost foarte rapid. Ei au perceput - și cred că d-ta ai studii despre acest lucru - că, înainte ca cineva să fie atins de o mingie de baschet în față, corpul său, sistemul său nervos, reacționează cu o zecime de secundă înainte ca mingea să-ți lovească fața, cu toate că nu o vezi sosind.
  DW: Adevărat.
  CG: Ei bine, același lucru se aplică atunci când se conduce o navă și pentru controlul anumitor tehnologii. D-ta controlezi obiecte care se deplasează cu o mare viteză, mult mai repede decât dacă ai dactilografa 50 de cuvinte pe minut, sau dacă ai interacționa neurologic și ai zbura prin fly by wire (sistemul de zbor prin controlul cablurilor electrice) ... Dacă ai încerca ... oamenii vă spun că se află acolo afară, pilotând nave spațiale cu o manetă de viteze, însă nu este ceea ce fac. De fapt, le pilotează printr-o interacțiune neurologică.
  DW: D-ta ai descris monitoare de sticlă netede și mari, pe care le-ai văzut atunci când te-ai apropiat de Alianță, și când le-ai fost prezentat, și ai menționat de asemenea vizualizatoarele/tabletele mici, de mărimea unui iPad, care răspund/interacționează în acord cu gândurile tale.
  CG: Adevărat.
  DW: Există un pachet de gel în miniatură în fiecare dintre aceste tablete inteligente?
  CG. Nu. Pare a fi o bucată de acrilic. Are chiar o mică curbură. Și pare a fi un obiect complet inutil. Dacă cineva ar găsi unul dintre ele, nu ar avea idee ce este. Însă dacă pune degetele deasupra lui și îl acționează mental, atunci el funcționează. Nu are nimic la vedere - nu are butoane, sau taste în colțuri, nu arată fire aurite să-l traverseze. Pare a fi doar o bucată de acrilic//Plexiglas.
  DW: Atunci, în acest caz, nu avem nevoie de acest material biologic cultivat, pentru a interacționa cu tehnologia?
  CG: Este tehnologie extraterestră.
  DW: Hmm.
  CG: Da.
  DW: Crezi că materialul din pachetul de gel, probabil ar fi modul cel mai puțin avansat de a o face și imediat ce vei obține tehnologie suficientă, nu vei mai avea nevoie de pachetul de gel?
  CG: Ei bine, era tehnologia din timpul când mă aflam acolo. Era tehnologia cea mai avansată.
  DW: Atunci cum se face că Inteligența Artificială intră în pachet? Este semnalul? Ai spus că unii dintre ei ard?
  CG: Nu avem nevoie să ne concentrăm doar în pachetul de gel. Acest pachet de gel însăși, face parte din sistem. Este partea unde se leagă semnalul. Semnalul se află în interiorul persoanei. Daca cineva reușește să-l treacă prin sistemul de siguranță, dacă nu va fi detectat și nu va fi prins și după aceea se va introduce într-un loc, cum ar fi, Comandamentul Operațiunilor Lunare, va avansa către un tablou de control, unde va putea să aibă acces la informație, sau să facă multe alte lucruri și să pună mâinile pe consolă, câmpul bioelectric al acestei persoane infectate de semnalul Inteligenței Artificiale, sau dacă va avea naniți, atunci, acest semnal intercționează cu mașina și se propagă prin această tehnologie.
  DW: Va exista o cantitate limitată de energie disponibilă pentru Inteligența Artificială? D-ta ai spus că ea nu este interesată să încerce să locuiască în câmpul bioelectric al majorității persoanelor. Că are ca țintă, elita planetei.
  CG: Nu este o chestiune de energie. Ea atrage energia din orice parte. Și Extratereștrii din Super Federație, de asemenea sunt foarte preocupați cu această problemă a Inteligenței Artificiale. Atunci când se realizează conferințele Super Federației, fiecare dintre delegații lor, este examinat la fel, înainte de a intra. În acest mod, Inteligența Artificială nu este doar o amenințare pe care ființele umane o consideră în mod serios, ci de asemenea și acești Extratereștrii.
  DW: Cei buni, și cei răi ai filmului.
  CG: Bine, cei buni. Printr-o dezvăluire recentă a locotenent colonelului Gonzalez, am înțeles că membrii Alianței Draco (alianța negativă din constelația Draco sau Dragonul), par a fi, mult mai mult profeții Inteligenței Artificiale și că lucrează chiar lângă această Inteligență Artificială.
  DW: Și care a fost faptul neprevăzut care v-a făcut să înțelegeți ceea ce se petrecea?
  CG. Câtva timp au fost adunate informații care le-au permis să creadă în acest lucru. Știau că Draco, avea un fel de specie de ființă mai înaltă ... Au denumit-o ca fiind o ființă ultra-dimensională sau superioară, de care Draco se temea. Însă Draco, ia spus Cabalei și celorlalți, că ei erau maximul, vârful piramidei și că erau cei mai buni.
Ei bine, castele superioare ale acestor Draco, casta reptiliană, întotdeauna când am fost în poziții de a-i omorî sau de a încerca să-i capturăm, când îi ucideam, corpurile lor se auto-distrugeau. Și nu vorbim despre casta cea mai joasă, a soldaților - însă da, castele superioare. De fapt, au găsit un mod de a prezerva corpurile și a le mentine, autodistrugându-se.
Eu stăteam la masa lui Gonzalez, care s-a înclinat cu o privire foarte serioasă și mi-a spus că, atunci când disecam și observam interiorul acestei caste superioare Draco, ei erau infestați cu Inteligența Attificială.
  DW: Aveau naniți în interiorul corpurilor?
  CG: Aveau corpurile infestate de naniți.
  DW: Cu mult mai mult decât majoritatea ființelor care ar fi în mod normal invadate de Inteligența Artificială.
  CG: Desigur. Și atunci a fost când l-am întrebat dacă erau profeții Inteligenței Artificiale. El a răspuns că lucrau cu toții pentru aceeași forță.
  DW: Însă se temeau. Că venerau această inteligență extradimensională și că se temeau de ea.
  CG: Corect.
  DW: Atunci, de asemenea nu este bună pentru ei.
  CG: Clar că nu este.
  DW: Ei bine, este un material fascinant. Dar s-a terminat timpul de care dispunem pentru acest episod. În viitor, vom continua discuția noastră despre această temă, pentru că este miezul înțelegerii a ceea ce programul spațial ar fi denumit ca fiind Sindicatele Guvernului Secret al Pământului. Nu dorim să le dăm o aură mistică în a-i denumi ca fiind Illuminati sau Cabala, însă să înțelegem în mod corect ceea ce este Inteligența Artificială (AI) și să învățăm într-adevăr ce se află în spatele acestor sindicate, sau ce se petrece în mod efectiv în lume, și ce avem de făcut pentru ca să fim capabili să schimbăm aceste fapte. Deci, aceasta este "Cosmic Disclosure."  Eu sunt gazda d-voastră, David Wilcock și ne aflăm aici pentru că dvs. aveți nevoie să știți adevărul.
   
           Sursa: https://ro.spherebeingalliance.com

2 comentarii:

  1. Sa speram ca cel ce ne-a oferit aceste valoroase informatii,Corey Goode va fi in regula,isi va fi revenit total din atacul energetic,caci altfel....Trebuie,sa triumfe Lumina!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.