miercuri, 15 februarie 2017

Corey Goode ne previne: În 18 februarie se va da bătălia finală între Siriusieni (Alianța Sferelor) și alianța Draco pe cerul Terrei


 Dezvăluitorul Programului Spațial Secret (SSP) Corey Goode, are o informație importantă de anunțat. El a fost recent obiectul unei tentative de asasinat prin intermediul armelor energetice ce provoacă atac de cord, dar din fericire pentru viitorul acestei planete el a scăpat! Iată anunțul făcut de prietenul său, David Wilcock pe pagina sa de Facebook :

  „Vă rugăm să trimiteți rugăciuni și gânduri bune către Corey Goode. El mi-a trimis un film scurt cu el însuși pe un pat de spital, în camera de urgență, înconjurat de aparatură medicală și de familie. El prezintă dureri severe în piept. Este la doar o zi după ce am terminat Dezvăluirea cosmică, chiar în mijlocul a tot felul de progrese masive care sunt în curs de desfășurare, dintre care unele nu pot fi discutate. De asemenea, această spitalizare a lui Corey se produce imediat după ce am participat la o înmormântare în care toată lumea plângea o moarte tragică. Coincidență?

În timp ce scriam acest lucru, el a spus în mod repetat că suferă de o "vătămare gravă de altitudine inversată."A fost foarte bine în timpul înregistrărilor ce le făceam, cu toate că el a fost epuizat ca de obicei pentru o săptămână întreagă, ceea ce a dus la 11 episoade noi. În discurs, am descris puterea pe care noi toți o avem de a ne vindeca. Vă rugăm să răpiți un moment pentru a trimite dragoste și sprijin pentru Corey acum. Nu ne putem permite să pierdem în această etapă, mai ales în lumina a ceea ce lucrurile sunt pe cale să se schimbe în favoarea noastră.

   Cine sunt ființele Alianța Sferelor?
Recent, Alianța SSP (Programului Spațial Secret) s-a alăturat unui grup de ființe pe care nu cunoscuseră înainte. Acesta este un grup de ființe din a 6-a și a 9-a Densitate, numit Alianța Sferelor. Aceste noi ființe ale Sferelor nu numai că au creat un scut de energie în jurul Pământului, ci, de asemenea, și în jurul sistemului nostru solar. Acesta este un grup de ființe non-violente care au acordat asistență omenirii, în principal sub forma mesajelor. 

   Ce fel de mesaje?
Acestea erau concentrate pe dezvoltarea capacității de a servi altora, și a fi mai iubitori față de tine și față de alții, pentru a ridica nivelul de vibrație și de conștiință individual și planetar. A învăța să ne iertăm pe noi și pe alții (și, prin urmare, să eliberăm karma). Acest lucru va schimba vibrația planetei, va ridica conștiința colectivă a omenirii, și va putea schimba omenirea printr-o singură persoană la un moment dat - chiar dacă acea persoană este singură. Ei ne spun să tratăm corpurile noastre ca temple și să evoluăm într-o dietă de vibrație înaltă (vegetariană sau vegană) pentru a ajuta în acest proces.

    Care este avertismentul?
Ființele Blue Avians (care au fost descrise într-un articol precedent al interviului D.Wilcock – C.Goode) de asemenea, ne transmit un avertisment prin acest mesaj. Ei au încercat să livreze mesajul de trei ori în trecut, dar a fost deviat de către omenire. Ei au spus foarte clar că aceste informații nu ar trebui să devină o religie sau o mișcare religioasă, nici ca Corey să fie evidențiat sau a-l ridica la statutul de guru. Acest lucru trebuie să fie evitat.  


     De ce ființele din Alianța Sferelor se află aici?
Alianța Sferelor luptă cu elita actuală, cunoscută sub numele de Cabala sau Illuminati, care ne controlează chiar acum pe Pământ. Există evenimente și bătălii care au loc dincolo de atmosfera noastră, incluzând Programul Spațial Secret și civilizațiile separatiste. Oamenii de pe Pământ au fost înrobiți prin sistemul (financiar) al datoriei, mintea lor a fost și este sub control, înșelați prin minciună pentru a controla masele. Tehnologiile care ar putea schimba viețile noastre au fost înăbușite. 
Alianța este aici pentru a ajuta omenirea să depășească aceste frecvențe de bază (joase). Este timpul să ne cunoaștem drepturile, cine suntem cu adevărat, și ceea ce trebuie să facem pentru asta. Aceste tehnologii ar prăbuși imediat regimurile economice globale și ar duce la inutilizarea sistemului de sclavie babilonian de magie a banilor. Acest lucru înseamnă că cei 0,01% (elita) pierde controlul și o schimbare totală de paradigmă se va produce.

    Corey Goode a avut o viziune in timpul atacului de cord din 27 ianuarie 2017. A văzut un Blue Avian care ținea un stilou roz și i-a spus: "Ține ăsta și scrie ceea ce am să-ți spun" totul este în astral. Corey Goode a scris ce Blue Avian i-a explicat: "Tu trebuie să părăsești Europa, o luptă mare va avea loc, membrilor Alianței li se vor opune forțele reptiliene draconiene." Corey Goode a spus că a preferat să păstreze aceste informații secrete în așteptarea unei forme de confirmare și aceasta i-a venit printr-un vis și s-au dovedit adevărate ...
Tehnologiile puternice ale elitei nu pot face nimic împotriva razelor laser ale Draco și Reptilienilor. La 18 februarie 2017, în conformitate cu Corey Goode, vom vedea MULTE NAVE EXTRATERESTRE pe cer. Ei se vor lupta și noi sperăm că Alianța va câștiga. Vă rugăm să împărtășiți aceste informații cu toată lumea pentru a se pregăti pentru haosul care vine!

Ființele Alianței vor învinge invadatorii cosmici!

Prin urmare, cerem tuturor ca pe 18 februarie, pentru a fi sincronizați cu Alianța, să ne rugăm la unison, punând mâna pe ecranul computerului și trimițând toate energiile pozitive către Corey Goode și membrii Alianței Intergalactice!  

 Notă blogger : Problema poate fi abordată astfel: dacă nu va fi acest eveniment, iar o mare masă de oameni vom trimite energie pozitivă în acest mod, nu avem ce pierde, ba dimpotrivă, iar dacă acesta va avea loc, va ajuta Alianța spre victorie, iar pe cei neștiutori să-și explice ce se întâmplă, pentru a nu intra în panică și haos. Oamenii sunt impredictibili când sunt luați prin surprindere și nu știu ce se întâmplă în jurul lor, mai ales cei încă fixați în 3D, această realitate care se destramă într-un ritm tot mai accelerat. Așa că fiți informați și informați și pe alții, chiar cu riscul de a părea penibili. Ego-ul este cel ce poate simți asta, asumați-vă........... 

41 de comentarii:

 1. Excelent Marius !...Mulţumim !...Mai era un articol a lui David despre Antarctica...ce zice acolo ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Este un pic infricosator... in ce mod se va simti asta pe pamant? vor fi pene de curent, de gaz? e mai bine sa fi la tara sau in oras si umanitatea ce reactie va avea? sunt intrebari pe care le simti vrei nu vrei. Doamne ajuta Dumnezeu sa ne scape de tot ceia ce vine si sta mai mult sau mai putin in puterea noastra de actiune.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu cred ca ar avea vre-o importanta.

   Ștergere
  2. Nu te speria, te rog! Rolul acestor mesaje mincinoase este sa amageasca lumea cu "disclosure" care nu se mai intampla de peste 10 ani de cand am luat eu acest tren si tot astept. De asemenea, alt rol important este sa sperie lumea.
   Concluzia studiilor mele este ca noi, cei care inca avem suflet, aproximativ 500 000, dar nu te baza pe acest numar, nu vom mai fi aici cand si daca vor mai fi razboaie mondiale sau cataclisme. Vom fi scosi instant din aceasta realitate virtuala in care traim, din acest vis urat in care suntem doar niste sclavi dezinformati masiv. Te iubesc sora mea!

   Ștergere
  3. Este 19 februarie si nu s-a batut nici dracu' cu sferele lor :)))Fraților măcar dacă știți câte laturi are un cerc e bine :)

   Ștergere
  4. adevarul este un pic diferit cred; elitele sunt aliate cu reptilienii, deci nu au de ce sa se bata. alianata este cea pozitiva si daca vor exista lupte vor fi cu elitele si reptilienii, evident ca alianta este mult superioara reptilienilor si din cand in cand le-a mai dat cate un ultimat pt anumite acorduri in favoarea umanitatii. ceea ce se asteapta din partea aliantei este ca noi oamenii sa luptam cu elitele pt drepturile noastre.

   Ștergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa fim seriosi si Rusii se spune ca ne vor ataca cu toate ca au investitii majore la noi in tara oare ce ar putea fi mai rau in afara de o gasca de escroci , si in plus daca ma ia dracu nu ma supar caci mam saturat de atita curvaraseala intre noi oamenii !

   Ștergere
 4. Mda,Eu sunt Dragonul Albastru,interesant este ca sunt contrariu ,reptilienilor,deci?fiecare cu a sa imaginatie de creatie

  RăspundețiȘtergere
 5. De vre-un an Corey spune ca fortele Cabalei sunt in deriva, in picaj liber, ca reptilienii de nivel inalt, regalii au vrut sa negocieze predarea completa (sa scape ei si sa predea pe toti cei de sub ei) samd ... Ni se spune cat de mareti si puternici sunt Alianta Fiintei Sfera samd ... nu cred in varianta razboiului vizibil ochiului liber, daca va fi asa ceva. Asa ca lasati-o mai moale cu mesajele care induc frica ... ce va fi va fi ... nu exista moarte oricum si lucrurile sunt perfecte asa cum sunt ... Omenirea are ce merita!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS CHRISTOS este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact : - Dar tu îl ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu Discul Său Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!
  http://trezireaconstiintei.altervista.org/…/2014/06/LIGURDA…

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Cum zisesi .......? ca insusi alpha si omega , atoatestiutorul , cel ce face si desface , omniprezentul si omnipotentul adica " parintele luminilor clocotea de manie " , spumega si avea draci la stomac ..........? Adeca s-a impedecat d-un ciot ? EL ..... sta ascuns ??? Si atat de bine , mai spui ..... zau ca ma faci sa rad . Pai eu spumeg de furie sau am draci la stomac cand n-am apa calda . Dar insusi domnul sa aiba aceste metehne , ma cam indoiesc . Sau daca chiar le are dupa cum bine zici ...... atuncea si numai atuncea el nu-i domnu luminilor . Oho ..... daca mai sta si " bine ascuns " cum precizezi tu , musai ca-i un impostor care are insusiri umane ..... mult prea umane .

   Ștergere
  3. fals... :) fara suparare...

   Ștergere
  4. a doua venire este prin fiecare nu a unuia sau altuia...

   Ștergere
 7. “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna Ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
  http://www.antena3.ro/…/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-…

  RăspundețiȘtergere
 8. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
  IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR & IO FIUL OMULUI
  „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
  http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

  RăspundețiȘtergere
 9. Colton Burpo: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe IISUS CHRISTOS în inimă!”

  http://spirituletern.blogspot.ro/2016/11/marturisirile-unui-copil-care-sustine.html

  RăspundețiȘtergere
 10. VORTEXUL din ROMANIA(DÁCIA) & BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI: 07 - 08 - 2009
  CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Vad cum se formeaza un Imens VORTEX in care ROMANIA(D'ACIA) arata ca o Imensa INIMA si TER-RA ca o Imensa SFERA, Ambele fiind incluse intr-un Gigantic VORTEX!!!
  MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU:
  https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

  RăspundețiȘtergere
 11. ANUNT FOARTE IMPORTANT!!!

  Buna ziua si buna sa va fie inimile Fiinte de si in Lumina! Va rog sa fiti amabili si draguti care aveti resurse financiare
  mai mari ca sa imi donati sau sa imi oferiti o anumita suma de bani cu care sa imi pot cumpara un laptop nou deoarece imi este mai mult decat folositor la ceea ce am de facut in actuala mea activitate. Pot fi contactat pentru a va oferi mai multe amanunte la urmatoarele numere de telefon mobil: 0751.284.177(Orange) si 0765.241.391(Telekom). Multumesc foarte frumos pentru a voastra bunavointa!
  Sa fiti Binecuvantati Acum si Aici si in Vecii Vecilor de Tatal Ceresc! Al dumneavoastra cu nesfarsita dragoste, stima si respect:
  Marius-Adrian Cretu
  https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Măi "mare avatar", iar te apuci de umplut pagini?, chipurile iar vrei să tragi foloase necuvenite, ţi-ar prinde bine să-ţi astâmperi metehnele.

   Ștergere
  2. Ha ha ! Poate ca Sananda ala al tau la care te inchini ca un gagauta...are portofelul plin si se milogeste de tine ? Baga mare la rugaciuni ...si poate dimineata sub perna gasesti lovelele la care visezi !

   Ștergere
 12. Marius, urmaresc blogul tau de ceva vreme si in general apreciez ce scrii. Aceasta informatie soc insa nu se mai gaseste pe nicaieri - nici la Corey pe pagina de FB, nici pe blog, nici a David. Ai incredere in acest site frantuzesc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum voi răspunde la toți cei nedumeriți care au scris comentarii la acest articol.
   Întotdeauna am specificat cititorilor blogului să ia ca atare informația, într-o stare neutră, neemoțională și să o folosească în scop propriu dacă cumva va fi nevoie spre binele propriu și cel general.
   Marea majoritate se leagă de surse, de persoane care expun aceste informații, etc. Aceasta este mintea logică care caută motivații. Eu nu sunt Edward Snowden, iau și eu informațiile de pe net prin intuiție și căutare. Ideea principală nici măcar nu este negativă sau înfricoșătoare cum au declarat unii cititori. Ea este de a face o meditație sau rugăciune la unison pentru Corey și Alianță iar această energie pozitivă focalizată va destructura multe din planurile forțelor întunericului.
   Încercați să percepeți esența mesajelor mele din articole, nu doar informația în sine, care oricum este supusă schimbării clipă de clipă datorită repeziciunii cu care se desfășoară totul pe planetă în prezent.
   Vă veți lămuri cu multe citind articolul ce-l voi publica mâine..
   Drum drept spre Lumină și numai bine !

   Ștergere
  2. Marius, eu nu m-am panicat deloc si nici nu am luat-o negativ. Pare ceva total diferit de previziunile apocaliptice emise de unii "sfinti". Primul meu feeling a fost ca "asa va fi" si bine ca se accelereaza lucrurile. Chiar daca poate nu vom vedea concret OZN-uri, ci doar niste fenomene meteo mai ciudate, cred ca ceva va fi. Mintea mea rationala s-a apucat de cautat surse, doar dupa primul impuls :) Asteptam cu nerabdare articolul de care spui. O seara frumoasa

   Ștergere
  3. Nu stiti niciodata cine sunt fiintele de "lumina" carora le trimiteti energie prin rugaciune ... Nu mai imputerniciti pe altii ci treziti-va forta suverana existenta in voi, forta sufletului. Folositi aceasta energie sa va auto-vindecati, auto-salvati, auto-imputerniciti.

   Ștergere
  4. Fiintele de "lumina" la care va rugati sunt reptilieni,draci,grisi...etc care se deghizeaza si controleaza si manipuleaza lumea de mii de ani

   Ștergere
 13. De atata repeziciune,abia mai razbatem.....O bucla infinita de timp care ne tine blocati !

  RăspundețiȘtergere
 14. Am avut un vis.. Eram in strada si o nava extraterestra de culoare neagra,cu orificii,parca era vie..trecea la 20 metri înălțime deasupra noastră,apoi inca vreo 10 nave albe mai mici si ultima nava era violet a tras o perdea peste toată planeta pământ. Acești extratereștrii comunicau cu noi oamenii telepatic si ne-a transmis ca acea perdea este pt.a ne proteja de ceea ce se întâmpla in cer. Ne-a spus ca va fi ultimul război intre forțele extraterestre pozitive cu cele negative.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tareee, tare de tot, va rog fratilor ce "luati" ca as vrea si eu,mi sa luat sa tot doorm toata noaptea asa fara "vise"....

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Tre sa fii fraier de tot si slab la minte sa crezi ca asa zis extraterestrii astia ne vor binele Aceste creaturi au construit cu adevarat o retea energetica in jurul pamantului dar pentru altfel de protectie. E un zid de care nu putem trece ...cum sunt gardurile de la crescatoriile de pasari. Nu suntem nici o lumina ...nici un fel de rahat pseudo-spiritual. Suntem doar o recolta ...de suflete ...cu care se hranesc nenorocirile astea interdimensionale. Poate ca dormi pe tine si nu vezi in ce fel de univers vietuim. In suveica asta ....mananci energie...si la randul tau esti "mancat" energetic de cei de deasupra. Scoala bre ca vorbesti prin somn !

   Ștergere
 15. Doamne fereste! Pe site-ul asta s-au strans multi care au luat-o pe tarla si nu mai gasesc poteca.Bat si baat campii fara folos.Nici macar science-fiction nu e .Mai degraba delir fiction.Reveniti pe Terra ferma dragilor ca nu ne-a mai ramas prea mult timp sa ne luam seama cat de pacatosi si rataciti suntem chiar si cu aceste fantasmagorii in sos de dimensiuni inalte.Nu am fost creati pentru astfel de fantazari ci pentru o viata asezata in reguli firesti asa cum ni s-a predat invatatura crestina de catre Iisus Hristos.Bagati de seana ca e plina lumea contemporana de spirite malefice,mai pe sleau draci,care acum la final cauta sa amageasca daca se poate si pe cei alesi.Nu mai incalciti mintile celor neavizati cu scornelile abracadabrante ale dracilor ca aceasta e un mare pacat.Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne fereasca de aceste timpenii cronofage!Cat despre dimensiunea a patra,a cincea sau a N-a,ma tem ca niciunul(una) dintre voi nu stapaneste nici pe departe aparatul matematic al fizicii moderne care a determinat pe unii savanti de elita sa propuna ipoteza cu 11 dimensiuni ale "multiversului".Credeti ca puteti sa va imaginati inimaginabilul si chiar sa-l aduceti in derizoriu?Dimensiunile astea nu-s ca o rigla gradata ce o cumperi de la papetarie.Eu zic ca folositi mult mai mult facand o pauza de la batut campii si pe urma citind o carte de rugaciuni.

  RăspundețiȘtergere
 16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu sa vazut nimic pe cer! Asta ce inseamna ?

  RăspundețiȘtergere
 18. Nici in 01.03.2017 nu s-a intimplat nimic ! Mai asteptam sau ne ducem la casele noastre ?

  RăspundețiȘtergere
 19. ok
  februarie a trecut
  batalia s a dat?
  continua?
  cine a castigaat?

  RăspundețiȘtergere
 20. https://www.facebook.com/Rechita.Daniel/

  RăspundețiȘtergere
 21. Cu smerenie catre MARELE AVATAR !
  Slava tie MARE AVATAR (sau…PAMBLICAR?) ! Naspa de tot ! sa stii ca ne-ai dat o veste tare trista cum ca susnumitul IISUS a cazut in depresie dupa numarul cu crucea. Oricum nu a fost frumos din partea lu’ “Taticul” lui sa-l lase acolo la batjocura jidovilor. Chestia e ca… l-a cam luat cu capul pe Parintele luminilor (adiktelea seful de la EON …nu? Functie mare deh…tata facturilor ). Sa se nevrozeze el chiar asa ? se vede ca i-a cam scapat scenariul din mana …actorasii din piesa au luat-o razna si totul a degenerat intr-un cabotinism free-style . Vestea buna e ca OPAL S.R.L. s-a trezit din somn , au venit cu totii la treaba din concediu, sa stabileasca noi ordonante de urgenta ! Una la mana : blestematului de Lucifer (zis Sarsaila) sa i se desfaca imediat contractul de munca , sa i se pretinda daune morale si materiale si sa parasesca imediat universul cu gasca lui de infractori cu tot. Doi la mana : sa mobilizeze toate fortele binelui (a cui bine …zau ca nu ma duce inca mintea): jandarmi galactici ,scutieri interdimensionali bine pregatiti , mascatii (cu capra sau cu ursul) cu bulane cu laser sau cu arzatoarele de flacari purificatoare (gheeno-flame-uri cu raza medie de actiune). Treaba-i buna de tot …in curand o sa avem (asa ni s-a promis…bilete numai sunt,se joaca cu casa inchisa ) un spectacol grandios , total, cu moarte fara numar si alte violente cat cuprinde ,de sa-i lase interzisi pe toti show-bizman-ii din domeniu . In acelasi timp, noi prostimea ,o sa asistam cu gura cascata pana ne curg balele din gura ca la oligofreni . Oricum nervii sunt intinsi la maxim si F.C. OPAL-ul deabia asteapta sa le dea la gioale, coate in gura si goluri din offside , celor din echipa adversa C.S. Luciferul. E meci fara arbitri …care pe care…cine castiga merge mai departe ! Ce e mai ineresant e ca Tataia l-a trimis in jungla Terra ,iar pe ala mic (looser-ul de Jesua Cristi).L-a pregatit sa se infiltreze ca un veritabil securist, nestiut, nevazut , neplatitor de taxe si impozite , fara bulletin si card bancar …intr-un incognito perfect ,incat nici el nu isi mai dea seama cine este , sa organizeze revansa din mega-serialul “Fachirul de pe Golgota” ! Oricum fiind telepat sau tele-patologic se pare ca va veni si momentul lui de glorie ….se va dezlantui in toata splendoarea sa ca sa le jupoaie de vii pe Caiafele de jidani si pe sionisti (…speram sa inceapa cu Soros) . Si-o merita astia cu varf si indesat dupa mitocania de pe Golgota. Mai mare avatar…eu lucrez cu materialul clientului …nu ar trebui sa te superi pe mine ! Chestiile cu ligurda he …opal si alte povesti de astea le stiu de acu 27 de ani . Daca fata aia de la Dragomiresti …Veronica Gurau …care in lipsa de hormonasi isi dezlantuie imaginatia intr-o pseudo –spiritualitate de tip channeling …si tu crezi ca smintelile ei sunt adevarate, e treaba ta . Oricum m-ai distrat teribil si nu m-am putut abtine sa nu dau o mica replica. Ia-o si tu ca un divertisment …ca altceva nu e.
  Inima buna !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.