luni, 20 februarie 2017

Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă


 Dezvăluirile incendiare care s-au făcut în ultima vreme despre chemtrails (aşa-zisele „dâre ale morţii” pe care le lasă în urma lor unele avioane) nu au reuşit să oprească acţiunile criminale ale celor care se folosesc de orice mijloace, oricât de abjecte, pentru a reduce populaţia globului la 1 miliard de oameni. Pentru aceasta, printre alte metode criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor, sunt răspândite pe cale artificială, de exemplu prin pulverizare din avioane, substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. Am primit de la un cititor al site-ului yogaesoteric din Bristol, Anglia, nişte fotografii extrem de elocvente ale unor chemtrails-uri apărute recent în zona respectivă.Fenomenul nu este singular, ba din contră. Nici în România nu suntem feriţi de aceste acţiuni criminale. În ţara noastră se pot observa deseori aceste dâre chimice deasupra mai multor oraşe. De exemplu, în luna martie 2016, în mai multe oraşe din sudul ţării a căzut din cer o pulbere cărămizie ce conţinea fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Acest praf a putut fi observat în săptămânile care au urmat şi în Bucureşti, în judeţul Constanţa, în Bărăgan. 

Specialiştii Agenţiei de Protecţia Mediului spun că în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea lor este deosebit de periculoasă.
În Dobrogea, de exemplu, ploaia de pulbere conţinea crom, plumb, nichel, arseniu şi cadmiu, metale care se găsesc în mod normal în sol şi nicidecum în aer. De asemenea s-a eliminat ipoteza că aceste prafuri au fost aduse de la mare depărtare de curenţii de aer, deoarece în acea perioadă meteorologii nu au constatat nicio mişcare a curenţilor de aer care să fi venit din nordul Africii, aşa cum au presupus cei de la Mediu. Această ipoteză nu a fost decât „praf în ochi” (de data aceasta, la propriu) pentru naivii care se lasă prostiţi de declaraţiile sforăitoare ale autorităţilor.

Multe persoane au observat aceste prafuri chimice ce cad din cer sub formă de ploaie sau se depun pur şi simplu pe lucrurile aflate la sol. Unii spun că după ploaie, frunzele au fost acoperite de negreală şi de atunci tufele de flori nu mai înfloresc. Alţii spun că legumele se ofilesc şi florile arborilor fructiferi se scutură înainte de vreme, în urma unor astfel de ploi otrăvite. La fel se petrece cu viţa de vie, care pare arsă.
Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o industrie a morţii – Chemtrails” , într-un interviu luat de Willy De Buck în ziarul De Gentenaar, 26 iulie 2009. Aici citiţi varianta online:
http://chellow.blogspot.com/2009/07/former-mayor-crusade-against-white.html

Redăm fragmente din acest interviu:
„…Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli  care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.”
Opinia mea este următoarea: toate procesele globale implică bani, putere şi control. Creierele din spatele Chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de ani de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astăzi a ajuns să aibă cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativă a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli  „spreiate din avioane” în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am fost atât de bolnavi ca şi acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?”

Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sunt folosite mult mai intensiv în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone menţionate ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.

Nimeni nu face nimic…
Pentru că procesul nostru de gândire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi şi se plimbă ca nişte zombi. Priviri plictisite lipsite de „bucurie de viaţă” şi fără o perspectivă a vieţii. De aici începe cruciada mea: oameni treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, acţionaţi, înainte să fie prea târziu
!”

 În data de 17 februarie a fost un atac chemtrails asupra Constanței, priviți foto:
  Și iată efectul a doua zi pe 18 februarie, cu toate că era o zi senină, soarele abia se zărea, tot cerul era acoperit de aceste dâre care s-au lățit și au cuprins tot cerul :
  Și acum iată instalațiile de la bordul avioanelor care șpreiază aceste substanțe nocive organismului uman :


  Aici un video cu un avion filmat în aer în timp ce pulveriza chemtrails:


Aici un video cu analizele de laborator ale acestor chemtrails: 

  
   Continui să susțin faptul că acesta este un genocid asupra țărilor membre NATO (deasupra Rusiei sau Chinei nu o să vedeți așa ceva), o cârdășie a facțiunii Bush/Rockefeller/Clinton, premeditată pentru reducerea numărului populației și îmbolnăvirea în masă, pentru creșterea cererii de medicamente de sinteză, vaccinuri, etc. și de aici implicit creșterea profitului corporațiilor farmaceutice.
 Până la urmă toți aceștia, ingineri, tehnicieni, piloți, trebuie aduși în fața justiției și condamnați pentru crime împotriva umanității.

     Drum drept spre Lumină!

51 de comentarii:

 1. Dacă (iubiţii) noştri conducători nu doresc acest GENOCID de ce operatorii de zbor care ştiu situaţia reală şi scopul acestor avioane ale morţii,nu cer ajutorul armatei de a distruge în aer aceste CREMATORII ? Aceste avioane nu zboară aşa de capul lor fără ca aviaţia militară să nu le cunoască intenţiile.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E ceva mai complicată problema aici George. Mulți din autoritățile statului nu cunosc această chestiune, iar cei care probabil știu ceva, tac sau se fac că nu știu. Zborurile astea normal că au aprobare și programare de survol al spațiului aerian, dar nimeni nu știe din Autoritatea Aeronautică ce transportă aceste avioane.
   Rezolvarea ar fi ca atunci când un astfel de avion pulverizează, după analiza substanțelor (deci trebuie dovada clară), un astfel de avion somat de aviația noastră militară, adus la sol și controlat. Dar îți dai seama ce scandal diplomatic s-ar crea. Nu știu ca undeva în lume să se fi întâmplat așa ceva. Ori cu cârpele obediente de politicieni ai noștri nu ne putem aștepta la așa ceva. Singurul mod de a ne proteja este individual, prin întărirea sistemului imunitar și cure de detoxifiere pentru eliminarea metalelor grele.
   Mai multe amănunte în articolele de la categoria „Chemtrails” din blog.
   Numai bine

   Ștergere
  2. ESTE CEVA NORMAL,VOR SA TERMINE CU NOI. SI, LUCREZA ,PE ACEIAS, MINA SUNT ASTEA CARE AU BANI MULTI SI, VOR SA EXTERMINE, POPULATIA,GLOBULUI. ACOLO AM AJUN FRATILOR, INCETUL, CU INCETU, NE DUCEM PE PULA, TOTI, CE POTI, SA MAI ZICI CA OCULTA MONDIALA PENTRU ASTA LUCREZA, CA SUNT PUSI, DE SATANA SA FACA, ACESTE LUCRURI MIZERABILE PARCA PAMINTUL AR FI IN CUSTODIA LOR. PAI DUMNEAZEU. A LASAT, ACEASTA LUME AR TREBUI SAL LASE PE EL SA NE TERMINE. NU GUNOAIE CU EPOLETI, CU GRADE SI, ATI SPUS CA SA LE DOBOARE DA DE UNDE ESTE O INTELEGERE INTRE IEI CUM A FOST POPORUL EVREU GAZAT ASA VOM FI SI NOI DAR IN MASA LARGA SI INCETUL VOR VENI VIRUSURILE SI CELE MAI RAVE EPIDEMII SI PANDEMII CARE NU VA PUTEA LUMEA SA SCAPE DE ELE FERESACA DUMNEZEU IEI PROBABIL ACUMA SUNT LA INCEPUT DAR VA VENI VREMEA CIND, VOR ARUNCA DIN AVIOANE ASA CU CANTITATIDE, TONE SI, ATUNCI VA FI VAI DE NOI PAMINTENI, DUMNEZEULE MARE NU LASA, CA COPIII TAI SA FIE ASA EXTERMINATI, ORDINUL UNOR OAMNENI, NEBUI,CARE NU MAI JUDECA, SI, RUGATIVA, OAMENI BUNI CA DUMNEZEU NUMAI POATE SAI, OPREASCA, PE ACESTI, CRIMINALI AI TEREI.******!!!

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. DOAMNE DOAMNE CE SA SPUN E DREPT AM AFLAT DE ASTA MAI DEMULT DAR NU CREDEAM CA A DEVENIT DEACUM O INDUSTRIE A MORTII E DREPT MA UITAM DUPA FIECARE AVION CARE LASA DARE CE NU SE DIZOLVAU IN SCURT TIMP MENTINANDUSE ACESTE DARE AM VAZUT DIN CAND IN CAND SI PESTE IASI DAR IMAGINILE DE PESTE CONSTANTA M AU INFIORAT NU PENTRU MINE PENTRU COPII MEI PENTRU NEPOTI SI PENTRU TOATA LUMEA CA NU E DREPT SA FIE ASA CEVA IN LUMEA NOASTRA CARE CAT DE CAT E MAI CIVILIZATA DAR SE PARE CA CREIERE DEMENTIALE SANT SI AM INTELES CA SI FARMACIILE ITI VAND TOT FELUL DE PRODUSE CARE ITI BLOCHEAZA CORPUL IN LOC SA IL VINDECE O SOLUTIE DE APARARE AR FI SA AVEM IN CONDUCEREA TARII OAMENI CONSTIIETI DE ACEASTA SITUATIE SI SA IA MASURI DE CONTROL CA PE VREMEA RAPOSATULUI CA ERAU BIROURI PE CARE SCRIA ECHIPA DE CONTROL SI SE GASEA LA FIECARE INTREPRINDERE PESTE TOT CA SA POATA FI DEPISTATI SI ADUSI IN FATA JUSTITIEI SE POATE DACA SE VREA SI DACA NE INGRIJORAM DE VIITORUL OMENIRII SE POT INFIINTA ECHIPE DE CONTROL DE BUNA CREDINTA TOT ASA DE SECRETE CA SI A ACESTOR INDUSTRIASI AI MORTII SI PRIMUL PAS ATENTIE LA CUMPARATURI........DOAMNE DUMNEZEULE AJUTA NE SA INVINGEM ACEST RAU CARE NE BANTUIE SI APARANE CU PUTEREA TA DIVINA DATATOARE DE VIATA AMIN ASA SA FIE ....

  RăspundețiȘtergere
 4. Nimic nu e adevarat. Se poate verifica ca "interviul" e o inventie, iar pozele alea sunt prelucrate in photoshop. Teoria conspiratiei in floare ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Așa pare la prima accesare a acestor informații? Da, adevărul este prea dureros ca să-l recunoaștem. Mai informează-te înainte să cataloghezi. Milioane de oameni și zeci de organizații la nivel mondial ce luptă împotriva acestor chemtrails nu sunt nebuni.
   Citește doar articolele din blog de la categoria Chemtrails și te vei lumina.
   Apoi accesează și alte surse din site-uri străine și filmulețe pe youtube și te vei lămuri...
   Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane...!!!

   Ștergere
  2. BAI CACAT IN PLOAIE ,DUTE BA SI SCAPA DE TINE SINGUR CRETINULE

   Ștergere
  3. Mihai Atanasie,este foarte adevarat ce se spune despre CHEMTRAILS! La mine in nordul tarii chimicalele aruncate de avion mi-au imbolnavit gainile si mi-au omorat si au fost afectate pomii si legumele si florile!

   Ștergere
  4. Ce retard este acest Atanasie! Eu am fotografiat personal aceste dare deasupra Giurgiului. Si asa este: desi afara este soare, cerul are o culoare difuza care nu lasa soarele sa se vada clar. De cate ori apar aceste dare, au observat si taranii astia prosti (ca stau la sat) ca nu au chef nici sa leneveasca. Pai daca si incultii astia au vazut... In plus stiu de la cineva care a avut o discutie cu un om de stat cu grad, care i-a spus o confidenta si anume ca starea noastra de sanatate proasta este numai din cauza acestor dare. Si persoana pe care o stiu eu a intrebat, ma daca tu esti om de stat, de ce nu faci ceva, de ce nu faceti ceva? -si ala i-a zis ca daca ne apucam sa facem ceva, a doua zi va fi razboi in tara, asa ca mai bine stam asa si ce o fi o fi. Asta mi-a spus, asta va scriu si eu.

   Ștergere
  5. Dacă e teoria conspirației explică explozia cazurilor de cancer în România, în special la copii, așa ceva nu exista pe vremea lui Ceaușescu. Menționez co soția e cadru medical.

   Ștergere
  6. Teorii de 2 bani.Trenale de condensare in urma avioanelor au fost de la inceputurile aviatiei si sunt rezultatul condensarii gazelor arse calde in contrast cu mediul inconjurator.Referitor la cerul ,,tulbure,opac" chiar daca este senin,explicatie simpla :fenomen meteo numit picla in altitudine similar cu picla la sol cind vizibilitatea orizontala scade ,iar umezeala relativa sub 50 %.SANATATE !

   Ștergere
  7. Dâre asemănătoare am văzut astfel pe cer, nu cred că ar fi preluate , dar nu mi-am pus întrebarea ce sunt cu ele, atrăgându-mi atrăgându-mi curiozitatea că le priveam asemănătoare unor valuri aproximativ paralele și ordonate ale mării.Așa că tot e se poate.

   Ștergere
 5. in prima parte a articolului mentionati despre un atac in luna martie a acestui an!!! Sa nu uitam ca suntem inca in luna februarie 2017. Dvs.ati sris articolul pe 21 febr.2017. Cum comentati?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este vorba de martie 2016, am corectat, dar să știți că fenomenul nu este de 2-3 ani. Eu am făcut poze din 2009, iar el a început în SUA din 1998. Dacă citiți articolele din blog de la categoria Chemtrails, aveți ordinea cronologică din 2013, decând am deschis blogul.
   Mă întreb de ce tinerii frumoși și liberi nu ies în stadă pentru un asemenea subiect, de importanță vitală pentru populație ??

   Ștergere
  2. Nu se intampla doar in tari membre Nato.Le-am observat personal si in Serbia, Muntenegru si in Ucraina...este altceva...nu pot sa-mi dau seama ce se intampla de fapt. Nu cred ca sarbii ar lasa aviatia americana sa se plimbe nestingherita in spatiul lor aerian. Este foarte ciudat. Am poze, incepand din 2012, cred. La inceput se jucau , faceau desene pe cer, ziua..asa le-am observat. In timp, au devenit mai discreti, acum, se imprastie repede si lasa in urma un fel de ceata/pacla. Zboara mai mult noaptea...dimineata cerul este deja cetos.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. Cum stau la etajul 10 vad tot timpul darele lasate de avioanele astea si e exact cum spunea cineva aici, la inceput sunt clare apoi se latesc si pe parcursul zilei intuneca cerul, acopera soarele desi la rasarit cerul era absolut curat. Am o multime de poze, au fost zile cand am numarat pe cer 9-10 avioane care imprastiau si se mai si jucau, faceau cruci, dieji, stele...cei care participa la incarcarea avioanelor, pilotii, toti ar trebui sa aiba constiinta si curaj sa dea in vileag crimele la care iau parte! Am vazut asa ceva si in Franta, pe Coasta de Azur si acolo am facut poze si am dedus ca poate nato participa la asa ceva!

   Ștergere
 6. https://www.youtube.com/watch?v=Hug0rfFC_L8

  RăspundețiȘtergere
 7. Probabil asta ar fi una dintre cauzele majore care afecteaza toate functiile corpului uman, cum ar fi si reproducerea. Inainte femeile si barbatii nu erau in asa nr mare de sterili, acum sunt foarte multi. Asta ar fi dorinta cuiva sa se opreasca in mod abuziv natalitatea. Nu m-am documentat asupra acestor industrii ale decimarii populatiei mondiale, dar se observa clar ca se efectueaza ceva care ne imbolnaveste, atat fizic, cat si psihic. Solutii de stopare al acestor nemernici, ar fi, dar nu cred ca se doreste asta, la varful guvernelor. Acestia sunt principalii vinovati care constienti sau nu v-or plati pana la final, dar v-a fi prea tarziu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Situatia este aceeasi si astazi 24/02/2017, deasupra Constantei! Peste 20 de avioane, in decurs de doua ore, lasa dare ciudate, pe aceeasi directie de zbor! Si continua... S-a inpaclit tot cerul! Ceva se petrece!

  RăspundețiȘtergere
 9. de ce bogatii ne omoara pe noi ce are cu omenirea de omoara cum vrea ei el nu stie ca nu el a creeat lumea ci DUMNEZEU

  RăspundețiȘtergere
 10. http://atlas-geografic.net/de-ce-unele-avioane-scot-fum-iar-altele-nu/

  RăspundețiȘtergere
 11. Urma lasata pe cer de avioane se numeste "trena de condensare" sau "dara de condensare". Ea este generata de condensarea cvasiinstantanee a vaporilor de apa din gazele emise de motoarele cu reactie a avioanelor in contact cu aerul (foarte) rece de la inaltimi mari. Este un fenomen identic cu ceea ce se intampla iarna atunci cand respiram si ne ies aburi din gura, desigur la o alta scara. Cu cat volumul de gaze evacuat de motorul avionului este mai mare si cu cat umiditatea este mai ridicata, cu atat trena de condensare este mai mare si va dura mai mult. Desigur umiditatea aerului variaza si atunci trenele de condensare pot aparea sau nu, sau variaza ca intensitate dupa cum am spus si mai sus.
  De ce apar trenele de condensare numai la inaltimi mari? Pentru ca acolo aerul este extrem de rece, temperatura scazand cu 6, 5 grade Celsius la fiecare 1000 de metri si ajungand la inaltimea de 10 - 11.000 de metri (acolo unde zboara avioanele moderne din ratiuni economice) la valori de minus 56 de grade Celsius.
  Condensarea poate aparea si in jurul aripilor avioanelor datorita racirii adiabatice a aerului atunci cand efectueaza manevre bruste si fortele aparute pe aripi sunt foarte mari, conducand la o racire intensa a aerului in partea lor superioara. De asemenea, condensarea in jurul avioanelor poate aparea atunci se deplaseaza cu viteze foarte apropiate de viteza sunetului intr-un mediu cu umiditate ridicata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este adevărat ce spui despre aceste contrails, dar aceste dâre se disipă după maxim 1-5 minute. Ceea ce am expus aici este altceva, aceste dâre persistă și se extind și după 2-3 zile. Fenomenul este deja recunoscut pe plan mondial, cercetat și documentat cu probe, că aceste dâre conțin substanțe nocive chimice și biologice care au acțiune concertată asupra anumitor arii populate în anumite perioade de timp. Mai mult decât atât, sunt sincronizate cu anumite campanii de vaccinare și intoxicare informațională a populației referitoare la infectări cu viruși și pericolul declanșării unor pandemii.
   Am lucrat 20 de ani în aviația militară și știu să deosebesc contrail de chemtrail.....

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Da avioanele sunt ale NATO iar zilele însorite când nu sunt acțiuni de acest fel sau cele în care se umple cerul, este funcție de planul lor, de o planificare probabil. În unele zile împrăștie într-o anumită țară, în altele în alta...etc.

   Ștergere
  4. @alinromania
   cunoastem!
   ce faci insa ca exista multime de filmari cu intreruperi de condensare doar ca sa reporneasca dupa o mica pauza, unii au incercat sa "citeasca" aceste intreruperi ca in cod Morse.
   exista filmari cu 2 avioane similare, aflate la aceeasi inaltime in spatiul aerian, unul cu dara de condensare si altul fara.
   la intrebarea: ok, le vezi iarna, dar de ce vara e chiar mai rau? ti se raspunde ba ca la altitudine este intr-atat de rece... ba ca e o operatiune de insamantare de nori prin geoinginerie climatica, pt a lupta impotriva incalzirii globale, ba ca are rolul de a ne ascunde spatiul national terestru de spioni, ba chiar si de extraterestri, mai nou, ba ca sa impiedice populatia sa vada spectacolul ceresc al sistemului planetei Nibiru insotind soarele nostru la rasarit si la apus.

   Ștergere
  5. Mama cand aud fizica asta explicata ca la prosti ma ia cu nervii...

   Ștergere
  6. Trena de condensare nu dureaza jumatate din zi ! Aceasta explicatie nu este plauzibila !

   Ștergere
  7. Condensul lasat in urma avioanelor nu dureaza decat cateva min . Nu exista condens lasat de avioane care dureaza 4-5 ore . Acestea sunt metale grele ! Totul se intampla cu aprobarea tacita a sefilor de stat!

   Ștergere
 12. si aia care dau cu chimicalele in tine ce respira? :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ăia care dau cu chimicalele nu trăiesc acolo unde dau....

   Ștergere
  2. @belami
   e posibil sa li se fi prelucrat sa creada ca ceea ce fac este cel mai mic rau comparabil cu incalzirea globala sau ce stim noi ce alte justificari li s-or fi oferit celor din aviatia comerciala.
   poate ca deja se folosesc umanoizi gen clone sau chiar cyborgi?
   ori poate li se ofera niste bonusuri salariale motivante?
   poate chiar beneficiaza de panacee precum aur monoatomic, sau, cine stie, poate misterioasa substanta Black Goo ii tine la dispozitie, sau alte droguri precum cele folosite de MK Ultra?
   uite niste informatii ce ar putea fi, de asemenea, explicatie la intrebarea ta: https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U

   Ștergere
  3. Mor de ras!!! Prosti cu carul...

   Ștergere
 13. Namaste! Hristos a inviat!
  Felicitari pentru articolele de pe blogg!
  Informatii excelente! Sunt interesat de o colaborare!
  Va salut cu respect! Sunt pasionat de esoterism si nu numai! Astept un raspuns pe petersimon.3aplus@gmail.com!

  RăspundețiȘtergere
 14. In ultimele saptamani in orasul/judetul Constanta am observat foarte multe urme de acest tip!
  Ce putem face?
  Sa nu ne expunem direct la ploaie,
  sa luam zeolit / clinoptilolit de la herbagetica asociat cu siliciu organic din ceai de coada calului rasnit.
  Sa consumam antibiotice naturale usturoi, propolis...
  Sa-i trimitem in lumina pe cei ce sunt implicati in acestea.
  Sa speram la mai bine!
  Multumim Domnului Marius Sumedrea pentru toate articolele interesante!


  RăspundețiȘtergere
 15. Darele astea albe sunt reale. E deja un truism. Oricine locuieste in Bucuresti sau in zone mai populate poate ridica ochii pe cer si are toate sansele sa vada avioanele la treaba. Eu confirm existenta darelor astora. Le am vazut de la sol, iar in una din calatoriile cu avionul am vazut cu ochii mei avioanele care lasa darele. Ce-i drept ca avioanele respective erau mai sus decat avionul civil in care eram eu, dar oricum se vedea foarte clar. Prima constatare este ca in vestul Europei se da mult mai intens decat pe la noi. Traiectoriile de zbor ale avioanelor lasa darele astea in asa fel incat pe cer se vad ca niste tesaturi, care, dupa un timp, devin opace. De la sol am observat in zona in care locuiesc faptul ca darele sunt date pe directia pe care se poate observa soarele, astfel incat sa obstructioneze actiunea directa a razelor soarelui. Avioanele zboara foarte sus si se vad greu, insa darele lasate in urma de acestea se observa foarte usor. In zona Iasului de exemplu pe timpul zilei se poate observa cel putin 1 avion care lasa aceste dare albe, dar au fost si zile cu 2 sau chiar cu 3 avioane. Dimineata lasa dare la rasarit iar spre dupa amiaza se muta catre vest. Scriu aceste lucruri atat pentru a sustine continutul articolului, cat si pentru a spune ca, pe langa probabilul efect direct asupra noastra, acei nori albi de chimicale mai au si un alt rol, si anume sa interfereze intr-un fel sau altul cu efectul pe care il are soarele asupra oamenilor aflati in zonele respective. Este uimitor cat de amortiti si inerti sunt oamenii cu privire la ce ni se intampla. Si inca o observatie, ca sa intelegem in ce stat traim, spatiul aerian romanesc este larg deschis pentru aceste operatiuni. Cu alte cuvinte cei care ar trebui sa ne protejeze, permit ca aceste operatiuni sa se intample desi acele chimicale ii afecteaza si pe ei si familiile lor. Pentru sceptici si cei ce inca mai cred in povesti cu incalzirea globala, anexez un link catre o stire despre un program al celor de la Harvard care au ajuns la concluzia ca una din solutiile in lupta cu incalzirea globala este ... tocmai subiectul acestui articol. https://www.technologyreview.com/s/603974/harvard-scientists-moving-ahead-on-plans-for-atmospheric-geoengineering-experiments/
  http://www.pnas.org/content/113/52/14910.abstract
  https://www.theguardian.com/environment/2017/mar/24/us-scientists-launch-worlds-biggest-solar-geoengineering-study

  RăspundețiȘtergere
 16. Voi si astia care cred ca pamantul este plat :)) Vai de capul vostru

  RăspundețiȘtergere
 17. https://www.stiri-extreme.ro/chemtrails-darele-mortii-otrava-din-cer-drumul-spre-iad-este-pavat-cu-bune-intentii/

  RăspundețiȘtergere
 18. Si cand te gindesti ca astia vor sa termine cu motoarele diesel pt ca polueaza si ei gazeaza din aer !!!

  RăspundețiȘtergere
 19. De asemenea Pamantul este plat, omul nu a ajuns niciodata in spatiu si suntem condusi de masoni.

  RăspundețiȘtergere
 20. Eu nu stiu daca vor sa ne omoare sa nu dar stiu sigur ca se icearca sa acopere soarel ca sa nu fii observat de noi, un soare cidat care nu are nici o legatura cu soarele pe care l am cunoscut mai de mult! ori am inebunit ori nu se mai uita cineva la cer, eu cred ca soare nostru a fost inlocoit cu alt ceva.

  RăspundețiȘtergere
 21. https://www.youtube.com/watch?v=BIC3WAwgJw0&list=PL6dLlsR_YnTMtFlvnjEx-Nec2iPhS_xTB&index=3&t=264s

  RăspundețiȘtergere
 22. Dumnezeu creatorul nostru nu va ierta
  Lăcomia care este peste tot in lume
  Numai el stie cand va acționa
  As spune mai multe dar nu pot .....

  RăspundețiȘtergere
 23. 90% Adevarat SRI KGB CIA doar ei pot sa ne vorbeasca despre adevar dar cum santem prea mici ptr ei asa vom si disparea dintre ei...

  RăspundețiȘtergere
 24. Asa este nimic nu mai obținem in gradini legume fructe gaini pui mor pana si noi am ajuns sa fim foarte bonlavi dar Dumnezeu are grijă sa le întoarcă lor și la cei dragi lor ce este pe noi acum

  RăspundețiȘtergere
 25. NIMIC ADEVARAT, TOTUL ESTE O TEORIE, CA SA IMPRASTIE ASA CEVA ACEL AVION TREBUIE SA SURVOLEZE CONTINUU IN CERC O ANUMITA ZONA, IAR ASTA NU ESTE PERMIS NICI UNUI AVOION, SUNT LEGI AERONAUTICE IN VIGOARE.

  RăspundețiȘtergere
 26. Ceva din toate aceste teorii și supoziții este adevărat..... Se știe deja f. Clar ca suntem mulți și urmează o criza alimentara globala.. Și coroana este um exercițiu.... Cred.....

  RăspundețiȘtergere
 27. Dupa ce au murit toti porcii din ograda mea , a vecinilor dar si a multor oameni din Romania, toti ne intrebam cum este posibil. Porcii mei nu au contact cu alte animale, sunt inchisi, nu pot avea contact la mai putin de 150 de metrii cu nici un animal.
  Dupa ce mi-au murit toate gainile, doar acestea, nu ratele sau curcanii ma tot intrebam cum este posibil deoarece sunt in interiorul unei liziere a padurii, inchise si izolate. DE CE NU MOR SI ALTE SPECII DE PASARI? Raspunsul mi l-a dat un amarat de veterinar batran care tr sa iasa la pensie - Aerul contine ceva !
  De doua saptamani am observat ceva, foarte multe animale de prada, uliu, vultur, vulpi, sacal ( cel aclimatizat in zona Babadag - Tulcea ). Sunt multi care circula de la Constanta la Tulcea care au observat o crestere enorma a efectivelor de vulturi cenusii, uliu si vulpi. Multi pot confirma. O sa ziceti ca nu mai este poluare sau nu mai sunt date pesticide sau ierbicide. VA INSELATI ! Se continua practica de stropire foarte agresiv. Soarele de ceva timp este foarte puternic, clar, si nu mai miroase a arsura in aer.
  Mentionez ca exista doaua tipuri de dare pe cer scurte dar si lungi, cele scurte se imprastie f repede, cele lungi dupa aprox o zi. In concluzie - oare corona virus NU coronavirus intr-un cuvant, se propaga prin aer? Nu poate fi raspandit tot prin aer? Oare nu seaman izbitor cu criza porcina cand multi porci au murit fara sa aibe contact cu cineva?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.