marți, 10 ianuarie 2017

Tehnologia Keshe – Primul concept


 Domeniul energiei libere este abia la început și naște multe controverse și cârcoteli. De aceea am hotărât să public o serie de articole despre tehnologia Keshe, strict la obiect cu detalii ale principiilor de funcționare. Cine dorește să meargă mai departe în studiul ei există în prezent informații și le urez succes. Este ușor să stai în fotoliu și să blamezi tot ce apare nou, rămânând în șabloanele minții...

  Într-un studiu de fezabilitate din 16 martie 2005, un om de știință de renume de la o universitate de top din Belgia, scria cu privire la descoperirea acestei noi tehnologii: "Principiul descris este similar cu procesele de producere a energiei din miezul stelelor", iar el continuă să spună, "Conceptul din spatele acestei metode de producere a energiei este fezabilă." Această tehnologie este în curs de dezvoltare continuă și rezultatele recente ale mai multor prototipuri de lucru statice și dinamice confirmă noile descoperiri. De  exemplu, pentru prima dată, au reușit să creeze hidrogen atomic și carbon sub formă de gaz și materie solidă, la temperatura camerei și în condiții atmosferice normale. În prezent, producția convențională de grafene are nevoie de temperaturi de 700 ° - 800 ° C și pentru a produce CO2 ca materie solidă este nevoie de zeci de grade sub zero. Producția de grafit atomic cu un strat sau multistratificat prin utilizarea acestei noi metode a fost confirmată prin spectroscopie Raman efectuată de cele mai importante institute și universități din Europa. Prin dezvoltarea acestor tehnologii mai multe brevete internaționale, cu peste 300 de utilizări potențiale au  fost depuse în ultimii ani.

 Scopul final al acestei tehnologii este de a produce energie și gravitație într-un sistem integrat, în care "sistemul" este o sursă de energie care nu necesită combustibil solid sau fosil să funcționeze. Aceste sisteme noi folosesc în principal hidrogen pentru a genera energie și gravitație în scopul obținerii mișcării și de susținere a vieții. În univers nu vedem nici o cameră a motoarelor sau panouri de control al zborului de care planetele ar avea nevoie pentru a le face să se miște, nici nu vedem vreun sistem care generează o atmosferă de protecție. Planetele funcționează ca un sistem complet integrat din cauza materiilor lor interioare. Fiecare planetă este un fel de sistem închis, cu propriile sale reguli și interacțiuni specifice propriilor sale câmpuri magnetice, care variază în funcție de materiile care o alcătuiesc. Interacțiunea dintre materiile și câmpurile magnetice pe care le creează, rezultă diferite tipuri de mișcare și dezechilibre locale, în cadrul echilibrului lor magnetic și gravitațional în ansamblu. (În terminologia noastră câmp magnetic + câmp gravitațional = Magravs.)

 Oglindind dinamica complexă a Pământului, suntem capabili de a crea reactoare și sisteme dinamice programabile, în primul rând prin proiectarea reactorului în sine și în al doilea rând compoziția materialelor pe care le conține. Design-ul și tehnologia sistemelor noastre de reactoare se bazează pe principiile și metodele observate în fizica universului, și ele produc efecte similare. Diferența semnificativă este că până în prezent, nici un sistem care să poată realiza toate acestea într-un ansamblu integrat nu a fost vreodată dezvoltat. Tehnologia oferită  de noul nostru sistem nu este radical nouă din punct de vedere tehnic, deoarece nu este foarte complicat de a construi anumite reactoare statice, dar metodele pe care le-am folosit pentru a obține aceste rezultate nu au mai fost încercate înainte, nici măcar descrise de știință sau industrie. Pe de altă parte, construcția reactoarelor noastre dinamice folosește noi concepte tehnice pentru a realiza interacțiunile interne dorite. 


Reactoare statice, cum ar fi sticla de cola din imagine, echipată cu cinci electrozi ce poate acumula peste 10 V, dar prin adăugarea de electrozi și / sau modificarea proprietăților lichidului Kt, randamentul atins poate fi mai mare. Evident că reactoarele dinamice au o putere mult mai mare decât reactoarele statice. În sistemele noastre, metoda de producere și de menținere a energiei, mișcării și a oricărui alt aspect al autonomiei depline se bazează pe principiile ordinii universale. Prin acest sistem se pot realiza proprietățile și efectele minunate pe care le vedem în viața de zi cu zi pe Pământ și în univers. Dezvoltarea acestei noi tehnologii a devenit posibilă printr-o nouă înțelegere a creării gravitației și capacitatea de a o replica într-un sistem simplu.

Newton a reușit să măsoare forța gravitației, iar Einstein și-a petrecut viața încercând să explice această strânsoare asupra materiei. Pentru prima dată, nu numai că metoda prin care gravitația este creată este pe deplin înțeleasă, dar ea este reprodusă în centrul unui reactor pe bază de hidrogen. Lumea tehnologiei a lucrat întotdeauna din greu pentru a depăși gravitația prin propulsia cu motoare cu ardere internă și combustibil pentru rachete. Sistemul nostru realizează acest rezultat prin simpla manipulare a forțelor câmpurilor magnetice în loc de a încerca să le depășească prin utilizarea forței brute de propulsie. 

      Reactorul static
Unul dintre cele mai simple reactoare cu plasmă statice este sticla de cola. Aceasta este echipată cu o serie de electrozi, de la doi la cinci. În acest reactor din sticlă de cola vom realiza mai multe ieșiri de tensiune și curent, vom crea hidrogen atomic și în același timp vom obține depozite de carbon atomic pe electrozi. Funcționarea acestor reactoare statice nu se bazează pe interacțiunea chimică, ca și cu acizi, iar procesul este complet diferit de ceea ce se întâmplă în bateriile existente. De exemplu curentul este colectat chiar de la electrozi, care nu sunt scufundați în lichid, deci este colectat din plasmă pură. Mai mult decât atât, reactorul se reîncarcă automat, în timp ce alte terminale sunt generatoare de tensiune.
Principalul obiectiv în realizarea acestor teste este de a dovedi că carbonul din gazele și lichidul din interior poate fi colectat și depozitat pe electrozi. Acest lucru demonstrează că același principiu poate fi utilizat pentru a separa carbonul din gazele de eșapament ale mașinilor și din noxele fabricilor.
   Testăm tensiunea și curentul cu un multimetru   Fotografiile au fost luate în timpul aceluiași test. După ce se procesează în continuare electrozii, aceștia devin negri datorită depozitării sp2 și sp3. Carbonul sp2 (numit "grafen") este un material conductor balistic (superconductor), care poate fi utilizat în micro și nanoelectronică. Sp3 sunt structuri de tip diamant. Acest lucru se întâmplă simplu într-o sticlă de cola și nu într-un sistem complex cu lasere și de înaltă presiune sau vid!
 Procedeele demonstrate în aceste reactoare statice furnizează un rezultat electric mult mai mare atunci când sunt aplicate în reactoare dinamice, care sunt capabile  să livreze energie electrică pentru diverse aplicații, cum ar fi: iluminat, dispozitive electronice, mașini, gospodării, sate și orașe, industrie și prelucrare industrială.         PRINCIPIUL MAGNETISMULUI
  Deoarece corpurile umane nu sunt toate făcute la fel și din aceiași combinație de materii, prin urmare ele produc diferite Magravs, chiar dacă părem să avem aceleași două picioare, brațe și organe interne, dar de fapt corpuri diferite pot crea câmpuri diferite care pot atrage sau respinge orice materie sau câmpuri de orice putere din mediu, și deoarece se pot crea câmpuri de diferite puteri asta înseamnă că diferite corpuri sunt receptive la diferite puteri ale câmpurilor și materiilor și că toate corpurile umane pot atrage sau respinge diferite materii și câmpuri ca și celelalte. 

Prin urmare dacă unele elemente din corp creează câmpuri opuse așa cum posedă metalele sau mineralele, atunci câmpurile corpului interacționează cu câmpurile acelor obiecte. În testele din 2010 noi am arătat și a fost înregistrat, că se poate crea chiar câmpul magnetic de puterea plasticului, în mediul normal al unei camere.
     Puteți vedea principiul în acest video:
 Ceea ce înseamnă că se pot genera câmpuri cu care se poate mișca plasticul asemănător metalului, fără a atinge plasticul și simplu prin crearea câmpurilor acestuia de polaritate inversă în altă materie, și așa cum se poate vedea se poate atrage sau respinge materia, în acest caz plasticul, într-o direcție sau alta. Acest video arată versiunea simplă de a putea atrage sau respinge câmpuri și materii din mediu, așa cum noi am oferit la începutul anului trecut versiunea dinamică a acestei tehnologii guvernului Japonez pentru retragerea particulelor nucleare care au fost eliberate în atmosferă pe durata cutremurului și a exploziei reactorului nuclear. Similar și în realitate, aura reprezintă câmpuri Magravs dinamice, și deoarece aura oricărui om este diferită datorită combinației sângelui și alimentelor consumate, trebuie măsurată puterea Magravs a corpului, apoi se poate înțelege ce putere a câmpurilor sau materii, îi sunt permise aurei a fi absorbite sau atrase către corp, sau să le respingă spre și dinspre mediu.


În toate lecțiile mele, mereu subliniez că alimentele pe care omul le consumă de aproximativ 2000 de calorii pe zi, acestea reprezintă doar 20% din ceea ce omul are nevoie pentru a trăi zi de zi, în realitate 80% din energia totală de care are nevoie cineva este absorbită de către câmpurile corpului, din mediu. Aceasta reprezintă una din pietrele de temelie ale evoluției omului și a oricărei alte creații în Univers. Ceea ce se poate absorbi din mediu direct, decide în mare de exemplu ceea ce corpul urmează să devină, ochi maro, scund sau înalt și așa mai departe, deoarece forma, culoarea și mărimea dictează ceea ce corpul poate absorbi din și respinge în mediu, și în interacțiune cu Magravs-ul lui intern. Apoi corpul decide pentru ce vor fi utilizate aceste câmpuri, pentru a susține procesul continuu de absorbție pentru ca corpul să supraviețuiască în modul cel mai eficient în mediul acestuia. 

Prin urmare, este posibil pentru ca un corp să atragă fier, cupru, plastic și câmpuri, să fie conform cu structura generală Magravs și puterea lui pe care o menține corpul în imediata lui apropiere.  Chiar și aura însăși este creată prin interacțiunea Magravs-ului celulelor corpului, precum și a interacțiunii acestora cu Magravs-ul mediului lor. Prin urmare aura din emisfera Nordică nu este asemănătoare cu aura din emisfera Sudică, iar aura cuiva din Europa nu va la fel cu a cuiva din Australia. Prin urmare, oamenii care se joacă cu sisteme de citire a aurei, trebuie să considere puterea câmpurilor locale înainte de a folosi aura pentru diagnosticarea oricărui rezultat de la sistemele lor. Aura corpului se schimbă conform cu mâncarea pe care cineva o consumă, cu timpul din zi, adică dacă aura este măsurată dimineața sau seara. 

Astfel dimineața cineva poate atrage metale, dar după amiază corpul nu va mai fi la fel, acesta fiind motivul de ce unii oameni pot realiza anumite acte doar o dată sau la un anumit moment. Și la fel se întâmplă și cu oamenii care își plimbă mâinile deasupra altor oameni, și spun că au puterea de a trata și vindeca, când explicația științifică pentru asta este că, Magravs-ul lor sau ceea ce oamenii numesc aura, în interacțiune cu aura unui alt corp, duce la crearea interacțiunilor și schimburilor Magravs, prin care unele câmpuri (cele mai puternice) alimentează pe celelalte (mai slabe), într-un anumit punct din aura unei anumite părți a corpului și prin urmare prin alimentarea și restabilirea echilibrului câmpului Magravs de putere mai slabă, al doilea corp în realitate se hrănește din Magravs-ul vindecătorului așa cum cineva mănâncă alimente pentru a recupera lipsa de vlagă.

Acest proces este rapid și fără nevoia sistemului digestiv, și așa cum spunem pe site-ul nostru, noi nu vom transporta hrană deoarece omul se poate alimenta din mediul în care trăiește prin suprafața corpului său, într-un mod mult mai corect și echilibrat cu câmpuri plasmatice decât poate obține prin mâncare. Unii oameni pot crea sfere de lumină între mâinile lor sau între corpul lor și al altora, de fapt aceasta este o altă formă de interacțiune a câmpurilor Magravs a aceluiași corp sau a două corpuri. Aceste sfere de lumină dintre mâini apar când Magravs-ul unei mâini este mai slab decât al celeilalte, și deoarece cele două Magravs-uri de puteri diferite ale celor două mâini sau corpuri interacționează, frecarea dintre două câmpuri Magravs duce la crearea fragmentelor de câmpuri Magravs în raport cu puterea Magravs a mediului în care se află corpul, aceasta ducând la crearea de lumină în mediul dintre mâini, iar apoi se poate observa sfera de lumină fiind ținută în fața ochilor lor între cele două palme ale mâinii, fără nici o legătură cu materia sau cu vreun bec. 

Din nou acesta este fenomenul care se poate observa la crearea luminii zilei, când Magravs-ul Soarelui și al Pământului interacționează pe fața directă dintre două obiecte, și datorită frecării lor aceasta conduce la crearea luminii zilei, în timp ce pe fața opusă a Pământului unde nu există interacțiune între Magravs-ul Soarelui și cel al Pământului, se experimentează întunericul sau noaptea. La fel este și cu ceea ce oamenii numesc lumini OZN pe cer, așa cum s-a înregistrat în secolele trecute în diferite culturi. Asta este ceea ce eu numesc principiul frecării Magravs, prin care câmpurile magnetice reziduale create de interacțiunea a două Magravs-uri duce la crearea luminii la nivelul Magravs-ului aminoacidului uman, în timp ce pentru Magravs-ul reactoarelor noastre spațiale care interacționează Magravs-ul mediului, această interacțiune a două Magravs-uri dinamice duce la crearea luminii strălucitoare în jurul navei sau a ceea ce oamenii numesc efect OZN, sau ceea ce noi numim Lumini Strălucitoare În Cer (LSIC). Lumina acestor nave este vizibilă doar în mediul cu Magravs puternic, iar în adâncul spațiului nu există o lumină atât de puternică. 

Astfel în viitor noi vom vedea multe din aceste sfere în mediul nostru, când maturitatea intelectuală a oamenilor va atinge nivelele utilizării metodei de mișcare a galaxiilor, stelelor, planetelor și lunilor și va putea crea câmpul Magnetic de destinație într-un mic reactor, fiind apoi atras către punctul destinație fără a arde nici un combustibil, folosind exact același principiu prin care cineva poate atrage metalul pe corp. 

    sursa: http://www.keshefoundation.org/new-horizons/fields/217-principle-of-magnetism  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.