duminică, 8 ianuarie 2017

Oamenii de știință din Amsterdam distrug tumorile canceroase de sân în 11 zile fără chimioterapie


  Cercetările prezentate de profesorul Nigel Bundred la Conferința Europeană a Cancerului de Sân de la Amsterdam, au arătat că au testat eficacitatea unei perechi de medicamente cunoscute sub numele de Herceptin și Lapatinib.

Cele două medicamente sunt frecvent utilizate in tratamentul cancerului de sân deja, dar aceasta este prima dată când au fost combinate împreună și folosite înainte de intervenția chirurgicală și chimioterapie. Ceea ce au descoperit a fost că au fost în măsură să elimine anumite tipuri de cancer de sân, în doar 11 zile. Finanțate de Cancer Research UK, aceste medicamente au ca scop de a combate o proteină, numită HER2 (receptorul factorului de creștere epidermal uman 2), care afectează creșterea și diviziunea celulelor canceroase. 
Este, de asemenea, probabil să se întrebuințeze și în alte tipuri de cancer. Ceea ce de asemenea face ca acest tratament să fie atât de atrăgător, este faptul că elimină necesitatea chimioterapiei și chirurgiei. Efectele secundare temporare, cum ar fi căderea părului, vomă și oboseală sunt, de asemenea evitate, ceea ce face din acest tratament cu mai puțin impact negativ asupra corpului.
Chimioterapia nu este în întregime eficientă, și nici nu este alegerea potrivită pentru o mulțime de pacienți, așa că alternativele sunt binevenite.

    Rezultatele studiului
257 de femei cu cancer de sân HER2 pozitiv au fost selectate pentru studiu, jumătate fiind puse pe o combinație de medicamente, iar cealaltă jumătate au fost grupul de control. Ceea ce s-a descoperit a fost că din cele puse pe medicamente, 11% nu au mai avut celule canceroase rămase în termen de două săptămâni și 17% din cazuri prezentau tumori în mod dramatic stafidite. În comparație cu grupul de control, căruia li s-au dat numai Herceptin, au fost găsite 0%, nici o urmă de celule canceroase și doar 3% au prezentat o scădere a mărimii tumorii.

În mod evident, cele două medicamente combinate au un efect major asupra celulelor cancerului de sân, spre deosebire de a fi utilizate fiecare separat. Problema în prezent, cu toate acestea, este faptul că licențierea Herceptin îl face disponibil pentru utilizare numai alături de chimioterapie și nu singur. Rezultatele acestui studiu ar putea ajuta să schimbe acest lucru. Cu toate că există încă mult de lucru, sperăm că acesta este un pas important în lupta împotriva uneia dintre cele mai mortale boli ale lumii. Cu progresele medicale care se fac in fiecare an, este foarte posibil ca vindecarea acestei boli s-ar putea întâmpla mai devreme decât credem!

De asemenea, având în vedere că, cancerul este o boală karmică, este necesară, pentru femeile în cauză, o abordare nouă, spirituală asupra vieții, schimbarea atitudinii față de oameni și față de sine, a hranei - doar vegetală și cât mai naturală. Există rezultate excelente cu ulei de canabis (cânepă), bicarbonat de sodiu cu lămâie, terapia Gerson sau terapia Breuss, etc.

   Multă sănătate doamnelor și Drum drept spre Lumină!
   Sursa: http://humansarefree.com/   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.