sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Interviu cu Corey Goode – Științele Programului Spațial Secret


 Continui seria interviurilor cu Corey Goode despre Programul Spațial Secret.
David Wilcock: Pentru mine, unul din lucrurile care a fost mai fascinant la început, a  fost accesul la acest informator privilegiat, Daniel. El a desemnat proiectul său ca Phoenix III. Afirma că a lucrat în Laboratorul National din Brookhaven, în Montauk Point, Long Island. Majoritatea persoanelor îl numesc ca fiind Proiectul Montauk. Si așa cum am spus, consistă din așezarea/scaunul unui OZN legat la un ansamblu foarte puternic de transformatoare, și persoana care conducea această așezare, avea să-și amplifice capacitatea sa psihică, și ar putea să manifeste lucruri în sală, sau să creeze un portal care ar purta pe cineva prin spațiu și prin timp.
În decursul lungii conversații pe care am avut-o cu Daniel despre acest subiect, de multe ori el mi-a descris unele anomalii puțin obișnuite care ar avea loc asupra corpului omenesc, când era trimis prin aceste portaluri. Acum, voi începe conversația noastră, spunând că, în viziunea convențională, dacă d-ta ai vârsta biologică de 30 de ani și după aceea, ești trimis către viitor și deci corpul tău este plasat în viitor, ai putea gândi că corpul tău ar avea 30 de ani vârsta în acea epocă în care ai fost trimis în viitor. Acest lucru se petrece, bazat pe cunoașterea dvs.? Sau există vreun alt lucru care se petrece?
Corey Goode: În cazul meu personal, eu eram amestecat în ceea ce ei numeau ca fiind Programul 20 și Întors. Si mi-a fost explicat de la început că eu voi servi timp de 20 de ani, și după aceea, oricât de ciudat poate părea, aș avea o regresie de vârstă, și aș fi fost adus la punctul original al momentului în care am plecat și m-aș întoarce (acest lucru este confirmat și de un alt participant al acestor programe, Michael Relfe. El fiind în serviciu tot 20 de ani într-o bază de sub suprafața lui Marte, n.b. http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/obama-nasa-mass-media-si-grupuri-din.html ).
  DW: Întoarce?
  CG: La viața mea, la câteva minute de la momentul din care plecasem.
  DW: Însă exista o problemă, pentru că d-ta ai îmbătrânit 20 de ani, în timp ce te găseai acolo afară în spațiu.
  CG: Adevărat. Ceea ce se întâmpla, este că în perioada de 20 de ani -- si în cazul meu erau mai mult 21 -- ei l-au dus înapoi la Comandamentul Operațiunilor Lunare, unde trebuia să treacă printr-un interogatoriu intens, să semneze mai multe documente și după aceea, aveau să-l ia și să-l pună pe o masă si bazic îl vor anestezia și paraliza corpul ca să nu se poată mișca. Trebuie să stea complet nemișcat în tot timpul procesului. Și îi pun aceste plăci așa de subțiri, aproape ca un carton. D-ta rămâi legat la acest suport de spumă și apoi, ei îți pun aceste plăci subțiri de carton, care păreau că aveau o greutate, prin modul în care erau folosite, în jurul corpului tău.
Și procesul a durat aproape două săptămâni, iar în această perioadă de timp, care într-un anumit mod, tehnologic corpul tău a regresat aproape 20 de ani, la momentul în care d-ta ai intrat. Si în acest timp, unele persoane au obținut tatuaje, cicatrice, leziuni care aveau să dispară. Și d-ta vei fi supus la o regresie temporală. Pesoanele care au trecut prin acest proces, după ce s-au întors la viața lor anterioară, sau această viață pe care o cunoaștem aici, sunt supuse la hipnoză, sau la regresie de memorie, vor avea cicatrici care apar pe corpul lor în timpul procesului și care după aceea dispar, sau tatuaje, schițe de tatuaje cu cicatrici roșii care apar în timpul unei scurte perioade de timp și după aceea dispar. Este o specie de memorie celulară care are loc.
  DW: D-ta știai acest lucru cînd te-ai prezentat, însă cu mulți ani în urmă, întorcându-mă în jurul anului 2000, eu citisem o carte on-line, foarte ciudată, numita "The Mars Records". Era despre un tip -- și în acel timp nu existau alte date cu care să-l relaționez, însă nu mi-a părut că el ar fi mințit. Doar intuitiv, nu mi se părea că el ar fi greșit.
Descria ceva perfect asemănător cu ceea ce d-ta spui acum, ceva despre Programul Spațial Secret. Rămăsese numai cu ușoare amintiri de a fi stat în jurul lui Marte, având un tip de asasinat psihic pe care el putea să îl facă, o tehnică de regresie psihică care cuprindea telekinezia, în care era foarte bun. El avea capacitatea să împiedice sinapsele persoanelor. A informat că la sfîrșitul perioadei de muncă pe care a îndeplinit-o în deceniul lui 1970, trecuse printr-o regresie de vârstă de 20 de ani, și că fusese adus înapoi la timpul în care el plecase. A lucrat timp de 20 de ani și ei l-au regresat 20 de ani. Fusese adus înapoi la timpul din care el plecase. Este exact așa cum d-ta ai spus. D-ta ești familiarizat cu persoanele care au primit vreun tip de antrenament psihic, care le-ar putea permite să împiedice sinapsele persoanelor?
  CG: Clar că da. Și există stații unde ramân pentru ca să-și îmbunătățească capacitățile. Este unul din sistemele de arme psihologice, și cei care sunt antrenati în viziune si influență depărtată -- așa cum am menționat, este ca un anod și un catod. [Catodul, este electrodul în care există reducere (câștigul de electroni): Este polul negativ al bateriei, Anodul, este electrodul în care nu există oxidare (pierdere de electroni), este polul pozitiv al bateriei.] Unul este făcut din cupru. Celălalt este făcut din oțel inoxidabil, ca un oricare alt metal. Pun mîinile deasupra lor și apoi își concentrează mințile într-o țintă, și sunt capabili să omoare ținte în multe moduri și de asemenea multe ținte. Și așa cum în prezent există persoane care pilotează dronele și omoară alte persoane, multe dintre aceste persoane sunt înșelate despre țintele pe care le ating.
Însa da, este o tehnologie și un sistem de arme foarte real, însă greu de crezut. Și unele dintre aceste persoane sunt antrenate pentru ca să apere și împiedice instalațiile de a fi ținta de observație îndepărtată. Persoanele care au multă din această cunoaștere, observatorii îndepărtați care au încercat să vadă la depărtare instalațiile îndepărtate și care nu au reușit să o facă, noi îi denumim ca fiind "cei care împrăștie". Sunt antrenați să disperseze gândurile celor care au o viziune îndepărtată. Și acest lucru de asemenea el făcea. Însă acest lucru se coadună cu ceea ce el făcea.
  DW: D-ta ești un super-soldat?
  CG: Nu. Nu sunt nici un fel de super-soldat. Există persoane care se încadrează în această categorie. Am lucrat alături de acest tip de persoane, însă mă găseam într-un program complet diferent, cu toate că, sub aceeași organizație. Cei care sunt MILAB'i, sunt incluși cu toții în același sistem de organizație. Daca d-ta ai fi într-un Milab, trebuie să fii un super-soldat. Când oamenii mă asociază super-soldaților, ramân frustrat. Nu era ceea ce făceam. Nu a fost acest lucru ceea ce am făcut.
  DW: Exista o carte despre un super-soldat pe care am citit-o de mult, și nu aveam o ideie dacă era într-adevăr credibil sau nu. A fost la începutul deceniului 2000. Autorul a relatat câteva lucruri foarte ciudate. Unul din lucrurile pe care le menționa, este că a fost antrenat, dacă era necesar, să fie capabil să aterizeze fără o parașută, plecând de la o cădere de la o mare înălțime și a afirmat că picioarele sale puteau acționa ca o coardă atunci când bătea pe pământ, că el putea sări și nu putea să fie distrus de impact. Pentru mine, o asemenea afirmație nu mi se părea a fi credibilă.
  CG: Super-soldații cu care am lucrat, i-am văzut facând unele lucruri de necrezut. Niciodată nu i-am văzut ... acest lucru mi se pare posibil ... nu știu.
  DW: Bine, cred că nu putem să umplem un episod complet despre super-soldat, însă aș dori să aud lucruri uimitoare pe care ei le pot face, în afara capacității umane normale. Să abordăm puțin despre acest subiect ...
  CG: Ei ar fi absolut capabili să intre în mintea țintelor lor. Ar putea să lucreze psihic ca un grup, cu echipa sa. Au fost capabili să se miște, nu ca în matriță, însă, de fapt mușchii lor au fost îmbunătățiți, pentru a fi rapizi și letali. Însă acest lucru nu era supraomenesc. Au fost doar îmbunătățiți.
  DW: Unul din lucrurile pe care Pete Peterson mi le-a spus, este că el era amestecat personal într-un tip de antrenament, pe care l-am înțeles că s-a desfășurat plecând din Orient, unde persoanele erau capabile să-și golească mințile lor și puteau într-adevăr să lase corpul lor să funcționeze instinctiv și să apuce un glonț tras împotriva lor cu o manușă, cu toate că, în realitate ar fi trebuit să miște brațul înainte ca trăgaciul să fi fost apăsat.
  CG: Eu am văzut această faptă.
  DW: Serios?
  CG: Mm-Hmm.
  DW: Care este procesul care funcționează în spatele la așa ceva?
  CG: Când îți golești mintea, mergi către partea instinctivă despre care vorbisem mai înainte, și astfel, dacă o piatră vine în direcția capului tău, ei au măsurat neurologic că creierul tău reacționează la o zecime de secundă înainte ca ea să te lovească. Aceste persoane au fost antrenate să intre în contact și să-și lucreze capacitățile lor mentale în așa fel, că sunt într-adevăr aproape capabile să se îndepărteze de gloanțe și să se miște într-un mod care este foarte surprinzător. Însa ceea ce ai terminat de descris nu se găsește în afara atingerii de care sunt capabili mulți dintre acești băieți -- și fete. Există de asemenea multe femei.
  DW: Unii super-soldați se denumeau ca ninja și afirmau că aveau un tip de formare ca ninjutsu? E adevărat?
  CG: Sunt antrenați în diferite arte marțiale.
  DW: Ai auzit vorbindu-se de soldații ninja antrenați pentru a avea o luptă cu spadele, în timp ce erau legați la ochi și nu puteau vedea deloc?
  CG: Da. Multe dintre astea sună ca Jedi și Luke Skywalker cu sabia de lumină și cu micul robot umblând împrejur și tragând lasere către el. Însă, da, tot acest tip de antrenament este foarte introdus. Nu am trecut prin aceasta, însă i-am auzit pe alții descriind că au trecut prin lucruri asemănătoare.
  DW: Faptul că cineva va fi numit un super-soldat, este pentru că există vreo mărire a corpului său fizic? Parte din constituția sa este titaniu și restul este cyborg?
  CG: Nu. Le dau injecții. Sunt perfecționați. Sunt antrenați și îmbunătățiți mental. Însă super-soldatul este doar o parte a elitei. Mai târziu, acest lucru îl va costa scump. Nu are o durată lungă de viață.
  DW: Ar putea să-și susțină respirația pe perioade mai lungi de timp ca majoritatea dintre noi?
  CG: Mm-hmm ...
  DW: Ar putea să se scufunde mai adânc în apă decât majoritatea, fără ca să aibă probleme?
  CG: Pot să suporte aer mai rarefiat. Da, toate aceste lucruri.
  DW: Aceste injecții sunt bazate pe vreun tip de tehnologie extraterestră avansată, care ar putea întări corpul într-un fel care nu este obișnuit?
  CG: Este o combinație. Unele dintre ele sunt doar substanțe chimice și unele sunt aplicații ale nanotehnologiei.
  DW: Adevărat? Dacă nanotehnologia este utilizată, atunci înseamnă că acești super-soldați sunt vulnerabili la infecția AI (Artificial Intelligence = Inteligența Artificială)??
  CG: Da, sunt vulnerabili.
  DW: Deci, întorcându-ne acum la problema timpului -- lucrul ciudat pe care Daniel mi l-a spus a fost că, în primele zile ale Proiectului Montauk, au descoperit că dacă d-ta împingeai pe cineva către viitor, care am spune, în mod normal ar avea vârsta de 70 de ani, în acel timp al viitorului noastru, și după aceea îl făceai să călătorească în timp către acest punct, corpul său fizic, dintr-o dată, îmbătrânea foarte rapid, aparent într-o chestiune de zile sau chiar ore, spre vârsta de 70 de ani. D-ta ai găsit vreo informație asemănătoare?
  CG: Am găsit o informație asemănătoare și de asemenea multă despre persoanele care fac călătorii în timp și suferă de ceea ce am menționat mai înainte, de demență temporală, și ei sunt în curs de a ajunge la un mod de a înlătura această problemă. Și au reușit cu injecțiile care au ajutat -- Cred că a fost un fel de terapie genetică de telómeros, care a împiedicat sau întârziat ca acest lucru să se întâmple.
  DW: Bine, să ne întoarcem doar pentru un moment, la progresia vârstei.
  CG: Regresia?
  DW: Nu, progresul/avansarea. Cineva avansează și în mod normal ar avea 70 de ani și apoi, dintr-o dată corpul său îmbătrînește.
  CG: OK.
  DW: Am multe informații specifice de la Daniel pe care le-am putea accesa despre ceea ce i-a fost spus, asupra motivului că acest lucru avea să se petreacă. Sunt curios să știu dacă ai ascultat vreo teorie, sau dacă ei aveau percepția motivului acestei întâmplări. Există vreo justificare pentru ca acest lucru să se întâmple? Din ce motiv corpul său nu ar ramâne la fel, dacă d-ta ai merge spre viitor? Dacă exiști la un moment dat, și dacă intri într-o altă perioadă de timp, de ce corpul tău nu are aceeași vârstă pe care o avea când ai plecat?
  CG: Cred că este încă un mare mister pentru multe persoane, care nu iau în considerare conștiința. Când d-ta ești conștient, unde aparții și spre ce ai fost dus, conștiința ta este legată de corpul tău. Și am auzit vorbind că d-ta ai menționat despre referința de timp zero, dar nu știu specific, prea mult despre acest subiect.
  DW: Ce ai auzit despre referința la timpul zero? Sunt doar curios.
  CG: Că fiziologia ta, corpul tău și conștiința ta - complexul corpului, al minții și al spiritului, cred că le numeau astfel --- toate trei trebuie să fie împreună în armonie. Și când d-ta începi să dai ocoale și să îl miști înainte și înapoi, în acest timp iluzoriu, complexul minții, corpului și al spiritului ramâne în afara sintoniei, ramâne strâmb.
  DW: Bine, lasă-mă să-ți împărtășesc ceea ce Daniel mi-a povestit despre referința de timp zero, pentru că se pare că există o zonă în care avem vreo suprapunere pentru că d-ta nu ai auzit totul. Se presupune, în momentul concepției, că este singurul punct unde sufletul și corpul fizic sunt unite în ceea ce el a numit un con de timp în expansiune.
De asemenea a spus  -- și a afirmat că acest punct era într-adevăr important în programul său de antrenament psihic -- atunci când ei vor ca d-ta să mergi către punctul liniștit în interiorul d-tale, vor ca să digitezi înapoi către momentul în care sufletul și corpul locuiesc în același plan Cuantic, în același loc. A spus, că într-adevăr, vârsta corpului fizic nu este bazată biologic atât de mult, cât este bazată pe lărgimea conului.
Deci, cum este conceput și cum îmbătrânește natural, este ca și cum vârsta d-tale de suflet va urca această cale și vârsta d-tale biologică coboară pe aceeași cale și condiția corpului tău fizic este funcție de distanța între aceste două puncte. Deci, dacă d-ta te miști către un alt punct mai înaintat în timp, se pare că natura are un mecanism de auto-corecție pentru ca să nu se poată crea un paradox, devenind capabil să trăiască mai mult timp decât s-ar întâmpla în mod natural în propria sa viață naturală. Deci, este ca un mecanism de corecție a greșelii integrate în natura universului, deoarece aceste portaluri există.
  CG: Pare a fi un mod mai complex de a explica ceea ce eu spuneam asupra legăturii minții, corpului și a spiritului, că trebuie să se găsească în sintonie.
  DW: El a spus de asemenea că existau anumite mijloace tehnologice care au fost dezvoltate cu ajutorul Extratereștrilor pentru a schimba zona ZTR (Zona de Reacție Traumatică), pentru ca persoanele să poată fi duse către un alt loc, și să nu fie obligate la această îmbătrânire sau întinerire imediată. D-ta ai auzit vorbindu-se despre faptul că este posibil să fi transportat în viitor, în afara timpului în care în mod normal d-ta ai fi murit și încă ești OK?
  CG: Da, am auzit spunând că ei au găsit moduri de a ocoli acest subiect. Însă sunt sigur că nu are nimic de-aface cu ingineria umană, și că ei au găsit modul să o facă. Lucram alături cu atâția extratereștrii diferenți, nu este un produs al imaginației să înțelegi că extratereștrii trebuie să fi dat o mână pentru ca să ne ajute să găsim modul pe care ei l-au găsit pentru a soluționa această problemă.
  DW: D-ta ai spus că fuseseră puse amortizoare în aceste nave care aveau capacitatea de a sări în timp.
  CG: Tehnologia a-tot-temporală.
  DW: Au existat cazuri înainte ca acest lucru să se întâmple, în care persoanele călătoriseră înapoi în trecut, pentru a observa evenimente istorice ale Pamântului, anumite evenimente notabile?
  CG: În mod normal erau situații nu intenționabile, în care persoanele făceau sărituri lungi spre depărtări și se întorceau și apoi se reîntorceau pe Pamânt în momentul greșit. Au trebuit să corecteze acest lucru. În mod normal, când persoanele călătoresc înapoi în trecut pentru a observa anumite evenimente, care făceau parte din unele programe temporale care au fost la urmă închise.
  DW: Daniel a descris persoanele care doreau să se întoarcă în trecut și să vadă într-adevăr dacă Iisus fusese crucificat. Ai auzit ceva asemănător, dacă persoanele au încercat să facă acest lucru, sau să observe/marturisească alte evenimente istorice puternic notabile?
  CG: Vorbești despre Looking Glass (Oglinda)?
  DW: Ei bine, a fost o săritură la Montauk. A fost într-adevăr cineva care a trecut printr-un portal Montauk pentru a vedea crucificarea și a trece numai pe acolo.
  CG: Nu, nu sunt familiarizat cu acest lucru.
  DW: Și despre Looking Glass? Ai auzit vorbind persoane care încercau să vadă lucruri ca crucificarea în Looking Glass?
  CG: Da. În Looking Glass, am auzit spunând că persoanele încercau să vadă doar, fiecare eveniment istoric la care puteau să se gândească, în special mulți dintre cei care au nevoie de puțină credință, care sunt chestionabile dacă s-au petrecut sau nu, pentru a le putea confirma.
  DW: În prezent se găsesc cu toții pe muchia scaunului lor, deci care au fost rezultatele? Sau oare variază de la persoană la persoană, bazate pe credințele lor?
  CG: Da.
  DW: Adevărat?
  CG: Așa cum am spus, timpul se bazează mult pe conștiință. Privind viitorul și trecutul, d-ta vei vedea de multe ori o linie de timp în trecut sau în viitor, care este bazată pe conștiință și pe sistemul de credințe ale spectatorului. Nu am văzut specific, relatări despre Iisus, însă existau alte lucruri. Cred că asasinatul lui Lincoln a fost menționat.
Existau povești diferite de ceea ce vedeam -- Nu-mi aduc aminte exact -- și câteva incidente s-au întors și mai mult în timp. Ei au descoperit în sfârșit că depindea de cine vedea evenimentul trecut, și că ideea sa preconcepută și de credință, avea mult de suferit în ceea ce vedeau, în special când era vorba despre lucruri care erau de natură teologică.
  DW: Oare cineva a fost prin Looking Glass = oglinda și a fost prezent la Valley Forge, sau la Semnarea Declarației de Independență, sau lucruri asemănătoare?
  CG: Declarația de Independență. Da, multe din aceste lucruri se găseau pe o listă. Existau multe teme pe o listă pe care persoanele o văzuseră, pe care d-ta puteai să o vezi și să o extinzi. Într-adevăr nu le-am observat în adâncime.
  DW: Programul "Doctor Who", chiar dacă eu uit că era pe la jumătatea deceniului 2000 și că fusese programul de cea mai mare durată în istoria televiziunii britanice, ceva 20 la 24 de ani. În prezent îl fac din nou, și se pare că într-adevăr, combinația "Doctor Ewo" și "Game of Thrones", și combinarea personajelor care călătoresc acolo, într-o cabină telefonică care funcționează ca un portal, pe care ei îl numesc ca TARDIS. Daniel a spus că există tone de material în "Doctor Who".
  CG: Da. Există o navă ET, care în interior, era mai mare decât în exterior.
  DW: Este exact ceea ce vedem în TARDIS. El se duce către această cabină telefonică mică, intră și este o sală enormă.
  CG: Da.
  DW: Crezi că cine face acest program încearcă să ne pregătească pentru revelația Cosmică din viitor?
  CG: O parte din aceste programe sunt destinate să planteze o samânță în subconștientul nostru pentru a ne pregăti pentru Dezvăluire, și o parte este pentru a discredita persoanele (informatorii), care încep să apară. Este un lucru pe care voiam să-l menționez -- este că, există un număr mare de persoane, care au trecut prin regresia de vârstă și au îndeplinit programul 20 și Întors, și care au trecut prin procesul de piatră în alb (spălarea cerebrală). Și așa cum am menționat într-o margine de la 3 la 5% a persoanelor, procesul pietrei în alb, nu funcționează.
Însă pentru cei care au trecut prin aceasta și el a funcționat, există o serie de moduri de a povesti. În mod normal d-ta pari a fi mai tânăr. Ca și cum ai fi avut vârsta de 45 de ani, și multă lume s-ar gândi că ai 35 sau 38 de ani. D-ta rămâi bine până la o anumită vârstă și după aceea, de fapt, îmbătrânești rapid. Ai unele probleme neurologice care încep să se dezvolte, în general între vârsta de la 30 la 40 de ani.
D-ta începi să ai o disfuncțiune a tunelului carpic. Începi să ai probleme nervoase la extremități. Dificultatea în a apuca obiectele, este foarte probabilă. Probleme de vedere. Unele persoane încep să aibă probleme ciudate, unele din organele lor interne încep să funcționeze rău. Mai târziu, încep să aibă o serie de probleme biologice, în special neurologice.
  DW: Informatorul meu Jacob, de la Programul Spațial, mi-a spus, nu de mult timp, că tehnologia de sănătate pe care ei o au în prezent în programul spațial, este atât de avansată, că chiar dacă ai fi paralizat de la gât în jos, ei pot să-ți regenereze fibrele nervoase, care vor începe să crească de la origine și să se împrăștie prin tot corpul. Te-ai întâlnit cu ceva asemănător? Este într-adevăr, adevărat?
  CG: Da. Este foarte frustrant pentru mine, în special când vizitez LOC, când știu că, probabil, trei etaje mai jos de mine, există tehnologie care ar putea corecta problemele pe care le am. Însă această tehnologie mi-a fost negată. Puțin din ceea ce ei au, și la care nu pot ajunge și pe care am pus accent, când le-am cerut această tehnologie pentru mine și într-adevăr pentru unii membrii ai familiei mele, care au fost diagnosticați recent. Îmi spun: D-ta nu lucrezi pentru noi.
  DW: Jacob mi-a spus de asemenea că există cuve cu brațe și picioare de rezervă și alte membre care crescuseră, pentru ca să ia locul membrelor care lipseau și dacă ai fi avut brațul smuls în servici sau ceva asemănător, ei puteau să-ți grefeze unul nou, care avea să se potrivească în modelul tău de ADN și această grefă, ar deveni propriul tău braț. Știi ceva despre acest lucru?
  CG: Cunosc persoane care au avut membrele smulse și și-au pierdut membrele, și au avut ceva asemănător unei matrițe de gelatină care a crescut holografic peste corpul lor. În mod normal ceea ce vedeam, era ceea ce se folosea în LOC, și de asemenea în ceea ce cred că ar putea să fie numite ca nave-spital, era un câmp holografic în jurul gelatinei care regenera nervii și reconstruia membrul care era necesar.
  DW: De ce crezi că ei nu divulgă această tehnologie pentru Umanitate, care ar fi atât de benefică?
  CG: Din același motiv, pentru care distrug alimentele noastre.
  DW: Ei vor mai puțină populație și nu mai multă.
  CG: Da, vor să scadă populația și nu să o mărească.
  DW: Sunt sigur că, cu trecerea timpului -- și spun acest lucru cu afecțiune -- vor exista din ce în ce mai multe persoane care afirmă că, canalizează și care vor spune că, canalizează Alianța, sau ființele care lucrează cu Alianța, fie că vor fi Blue Avian, sau Ființele Sferă, sau Ființele cu Cap Triunghiular Auriu, sau oricine ar fi.
  CG: Sau cei doi care nu au apărut. Acest lucru se întâmplă deja.
  DW: OK. Nu toți, însă există unele persoane, care sunt ufologi și care se pare că folosesc ochelari de culoare roz și care consideră că totul este excelent. Totul este atât de drăguț. Oh, este Alianța, OK.
Cu toate că este experiența dumneavoastră -- avem nevoie să o divulgăm la public, pentru că Ființele Sferă se pare că ajung la un nivel mai înalt. Ei nu au eliminat Alianța, nu-i așa? În primul rând, ei nici nu voiau să vorbească măcar cu ei, doar prin d-ta, a fost ceea ce d-ta ne-ai spus.
  CG: Și Gonzales.
  DW: Adevărat. Atunci, care a fost motivul pentru care aceste Ființe Sferă nu voiau să vorbească direct cu Alianța, dacă aceste persoane ale Alianței sunt eroii care vor salva Pământul?
  CG: Aceste persoane la început au lucrat la ceea ce cred că mulți numesc Cabala. Au lucrat pentru guvernul secret al Pământului și pentru sindicatele lor.
  DW: Unele persoane ar spune că sunt Illuminati.
  CG: Da, Illuminati.
  DW: Este un cuvânt foarte înfricoșător.
  CG: În niciun fel aceste persoane nu au fost, nu sunt, îngeri sau ființe angelice. Da, au trecut la o pagină nouă. Au fost destul de oprimați. Au văzut opresiune suficientă și au decis să dărâme vechii lor maeștrii și vor să aducă o nouă eră pentru Umanitate. Însă aceste persoane sunt încă foarte neliniștite și multe dintre ele -- Alianța de asemenea nu este doar un grup. Există un grup de persoane care a dezertat din diferite programe spațiale care formau Programul Spațial Secret.
Și multe dintre ele vin de la grupuri răutăcioase și încă rele, foarte rele. Și tacticile lor, în prezent agendele lor, nu sunt direcționate complet pentru serviciul către alții. Preferă încă autobinefacerea. Și Ființele de la Alianța Sferei și alți ET și această alianță a Programului Spațial Secret (SPP), au spus că aceste grupuri, chiar dacă lucrează pentru binele comun, doresc încă un anumit procentaj de servici pentru ei înșiși și ei nu vor să aibă de-a face cu ei direct.
  DW: D-ta ai spus că persoanele de la facțiunea militară a programului spațial au fost informate că materialul care se găsea pe cer, este al nostru.
  CG: Adevărat.
  DW: Si ce le-au spus despre extratereștrii?
  CG: Unii au fost informați că accidentul de la Roswell nu s-a întâmplat de fapt. Li s-a spus că există patru grupuri de ET care ne vizitează. Unii cred că există, cred eu, 56 sau 58 de grupuri ET care ne vizitează. Depinde numai de programul în care sunt introduși.
  DW: Într-adevăr, am contact cu informatorul de vârf, Hoagland; cu informatorul de rang înalt, Richard Hoagland. El a intrat în contact cu mine, cred, în 2008 sau ceva asemănător, când am dat o conferință în Joshua Tree. Afirma cu tărie că singurii ET sunt Rasa Antică a Constructorilor și că tot materialul care se găsește acolo sus pe cer, este al nostru. Și a fost amuzant pentru că d-ta mi-ai spus exact același lucru, despre unii din facțiunea militară.
  CG: Unele din facțiunile militare inferioare, în special grupurile de comando ale spațiului, ca Forța Aeriană, cred că tot ceea ce se găsește în spațiu, este făcut de către om. Ei cred că au fost aleși la cel mai înalt nivel și dacă d-ta le vei vorbi în alt mod, ei sunt pregătiți să lupte cu d-ta. Cred cu fervoare că ei se găsesc pe vârf, că au informație de cea mai înaltă calitate și că au nevoie să o cunoască și că nu există nimic deasupra lor ce ei să nu cunoască.
Un transportor spațial așa cum l-a văzut Corey Goode 
  DW- Ce este NRO aici pe Pământ?
 CG: NRO este bazic echivalentul Comandamentului Forțelor Aeriene din Spațiu.
  DW: Deci, NRO, Departamentul de Recunoaștere Națională, este o organizație navală de servicii secrete aici pe Pământ?
  CG: Adevărat. Sunt legați de ingineria geospațială, urmărind pista de materiale alături de orbita terestră, și au programe spațiale de nivel inferior, care fac să zboare ceea ce cred că este vârful vehiculelor spațiale. Și există stații spațiale care se găsesc pe orbita superioară lângă Pământ, care sunt ceva mai avansate decât ISS (Stația Spațială Internațională), pe care ei o mențin în zbor , înainte și înapoi și care cred că este atât de înaltă pe cât posibil.
  DW: Câțiva informatori se pare că se gândesc că NRO este unde responsabilitatea se termină, că este cea mai mare organizație a comunității serviciilor secrete, când d-ta ai de-a face cu chestiunile spațiale.
  CG: Nu. Există indivizi selecționați în NRO care dețin o cunoaștere mai amplă.
  DW: Dacă am vedea una din aceste platforme spațiale care se găsesc pe orbita Pământului, pe care NRO le are, și ar fi vizibilă, sau fără mască, imaginea sa ar fi futuristă și bizară pentru noi?
  CG: Da, dacă ei ar face vreun tip de divulgare și ar spune: acesta este programul nostru spațial secret și ar arăta aceste nave, aceste avioane și aceste stații spațiale. Ne-ar place să ne gândim că ei sunt destul de avansați, dar probabil, sunt avansați numai cu 50 de ani decât Stația Spațială Internațională.
  DW: Sunt sigur că d-ta cunoști o poveste care a apărut pe radarul persoanelor care sunt atente asupra acestui subiect - - Majoritatea persoanelor probabil o ignoră -- despre faptul că NRO a donat trei telescoape la NASA, care erau în mod semnificativ mai înaintate decât telescopul spațial Hubble. Și au spus: *Pentru noi, acestea sunt vechi. Nu mai avem nevoie de ele.
  CG: Mm-hmm.
  DW: Crezi că ei încercau să trimită un mesaj persoanelor, când au făcut acest lucru? Si în caz că este afirmativ, ce tip de mesaj poate fi acela care a fost trimis?
  CG: Nu știu dacă pretindeau să trimită un mesaj, însă cu siguranță au făcut-o. Si când NASA i-a pus în rezervă și a spus: Nu avem bani pentru a începe un proiect personal, pentru a încerca să folosim acești sateliți noi -- adică, haide, las-o la o parte!. De ce nu scot persoanele de la Hubble și le pun la ceva care este de 10 ori mai puternic decât Hubble? Pur și simplu nu are sens.
  DW: Întrebarea ar fi, dacă ei au telescoape de 10 ori mai puternice decât Hubble, ar observa stelele? Ar socoti doar stelele și galaxiile?
  CG: De ce militarii ar dori să socotească stelele?
  DW: Acest fapt implică că exista acolo, afară, ceva, în care sunt foarte interesați să-l observe.
  CG: Mm-hmm. Și la un moment dat, persoanele întrebau -- armele SDI care erau puse în spațiul exterior -- ei întrebau de ce 2/3 din aceste arme care există, sunt îndreptate către exterior, în loc de a fi direcționate spre înăuntru, în direcția Pământului.
  DW: Iată, un alt fapt pe care Jacob mi l-a spus, și pe care eu niciodată nu l-am împărtășit public. Într-adevăr pare a fi scandalos, și îl accept. El a spus că știa că programul spațial are, cred că d-ta l-ai putea numi tehnologia telescopului, care era atât de puternică, că poate într-adevăr să detecteze, cladiri și alte caracteristici pe suprafața planetelor îndepărtate de Pământ. Vreodată ai găsit ceva în acest gen?
  CG: Nu existau imagini de telescop optic, însă ei aveau un sistem de imagini care erau capabile să facă acest tip de recunoaștere.
  DW: Atunci, de fapt, putem să privim în jur și să vedem ce se întâmplă acolo afară.
  CG. Desigur.
  DW: Să ne întoarcem la Grecia antică timp de o secundă și să vorbim despre unele societăți secrete care existau acolo -- și am citit acest lucru în "Noua Ordine Mondială" -- Planul Antic al Societăților Secrete" de William T. Așa, el spune că în aceste ordine secrete, trebuiau toți asociații să iasă într-o anumită noapte, și cu toții mergeau cu o daltă să retragă organele genitale ale acestor statui de zei greci. Când se trezeau de dimineață, ramâneau îngroziți că asemenea lucru fusese făcut. Societatea secretă ar spune că, dacă unul dintre ei informa autoritățile, ei îl învinovățeau. Și este numită ca o crimă comună. Este oare criminalitatea comună folosită în programul spațial? Am fi oare cu toții, contaminați, până la un anumit punct, cu lucruri pe care ei au trebuit să le facă?
  CG. De la orice sindicat, de la un grup, de la un vecin. Da, ducându-i să facă lucruri incredibile, care se împletesc atât de adânc, că dacă d-ta ai vorbi, te-ai incrimina.
  DW: Ar fi oare una din formele la care sindicatele guvernului secret al Pământului s-au gândit, că niciodată nu avea să fie descoperit programul spațial, pentru că nimeni nu era scutit de acest program? Ei sunt cu toții conspurcați. Toți au lucruri oribile, care au fost obligați să le facă.
  CG: Efectiv. Așa cum am spus, fiecare persoană care are cunoștință de Programul Spațial Secret, a făcut lucruri oribile care poate, până la un anumit punct, ei încearcă în prezent să le compenseze.
    Va urma un nou episod al dezvăluirilor....

4 comentarii:

 1. Asa cum am promis, revin si va anunt ca Obama a fost degeaba pregatit 1000 de vieti pentru aceste mandate prezidentiale si ca sa anunte evenimentul, pentru ca dupa cum ati vazut cu totii nu a facut nimic bun. Inca odata se demonstreaza minciuna si povestile mincinoase pe care le citim ca mesaje de la diferiti asa zisi mediumi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vis-a-vis de Obama aveți dreptate, dar despre mesajele chanelling nu-i chiar așa. „Cei de sus” văd desfășurarea evenimentelor într-un anumit moment, dar datorită liberului arbitru a miliarde de ființe de pe această planetă orice moment al existenței se schimbă la secundă. Și datorită faptului că și timpul se contractă în prezent, datorită frecvențelor tot mai înalte ce intră în sistemul nostru solar, nu mai poate fi predictibil nimic 100%.
   Cât despre Obama, poate s-a lăsat influențat nepermis de mult de către păpușarii Noii Ordini Mondiale, poate i-a fost frică pentru viața lui și a falsei lui familii (Michelle este transexual, iar fetele sunt înfiate). Nu trebuie să condamnăm, legea divină va face dreptate până la urmă. Tot ce contează este ca noi să fim stabiliți ferm în adevăr și drumul ascensiunii planetei, să împărtășim compasiune în jurul nostru și să fim ferm convinși că viitorul pozitiv al omenirii este foarte aproape și depinde mai ales de noi...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Timpul prezent mi-a raspuns la anumite intrebari pe care le aveam si una din ele era: "cum a reusit omenirea sa se dezvolte asa de mult in ultima suta de ani, comparativ cu toata istoria ei?".
   In toata istoria ei, omenirea nu a facut altceva decat sa copie natura sau a fost impulsionata din exterior. Statutul de sclav este impregnat si inca persista si acum. "lumea" asteapta conducatori, lideri, ei nu stiu sa se conduca. Va trece generatii intregi pana se va schimba ceva, daca se vrea din exterior o schimbare lunga, dar daca se vrea o schimbare scurta ea va fi letala pentru multa lume.
   Revenind la subiect: Obama a fost o papusa si cu asta am incheiat. Mediumii care vorbesc cu toti sfintii si extraterestrii sunt americani in majoritate si de aceea cred ca 90% sunt niste drogati care dupa doua inspiratii "pe nas" incep sa descrie starea lor in care se afla, iar prostii ca al de noi care platim cu zile din viata de munca, le dam lor sa viseze frumos si sa ne povesteasca, cam asta este viziunea mea si a multora despre amerloci. Punctul final: Legea divina sunt convins ca va face dreptate, dar nu stiu cui, ai mei parinti au plecat fara sa vada acea dreptate si multi vor pleca la fel. La fel ca si Hristos a venit, a spus, a plecat.....si nici nu se mai intoarce, descurcati-va. Cat despre planeta, daca face o singura data zbrrr, se curata instant de toti parazitii....nu crezi ?

   Ștergere
 2. Conform "Manualului de Ascensiune",spiritul circula evoluand prin vehicul uman,200-250 de vieti....Oare,ce fiinta va fi fost Obama de a fost pregatit chiar...1000 de vieti,si pentru ce oare ? Eu,chiar nu am descoperit...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.