marți, 3 ianuarie 2017

Interviu cu Corey Goode – Comandamentul Operațional Lunar


  Continui publicarea interviurilor lui David Wilcock cu Corey Goode din cadrul Dezvăluirii Programului Spațial Secret...

  DW: Eu sunt oaspetele dvs. David Wilcock, și mă aflu aici cu Corey Goode. Conversația pe care o avem despre Programul Spațial Secret, este foarte interesantă. Din nou, vreau să subliniez că acest material este un subiect foarte controversat, și probabil nu ați auzit niciodată ceva asemănător înainte, doar dacă veți urmări ceea ce spunem. Încă odată, vreau să precizez că am investigat acest subiect timp de mulți ani. Am stat în contact cu informatori, de mai mult de 20 de ani, și am vorbit cu zeci de persoane cu cunoștințe în diferite tipuri de informații secrete. Și concluzia la care am ajuns, a fost că există multe lucruri ce se petrec în ceea ce priveste industrializarea din Sistemul nostru Solar și dincolo de el, de către autoritățile pe care le puteți denumi ca guvernul sau forțele militare din umbră. Din această cauză Corey, îmi place să te revăd din nou. Și se pare că, plecând de la ceea ce spui, LOC = Comandamentul Operațional Lunar, este punctul principal al felului cum Pamântul este legat la Programul Spațial și la Cosmos în general. Deci, vorbiți-ne puțin despre LOC. Cred că, în primul rând, ar trebui să vă referiți la cum este și cu ce se aseamănă, când se călătorește până acolo?
  CG: Ei bine, pot să spun că a fost construit și amplificat, începând din decada anilor 50. A fost construit în cratere și în zonă stâncoasă, unde se confunda puțin cu decorul înconjurător. O mare parte din el este construit în stâncă. Foarte puțin din el se găsește la suprafața solului.
  DW: Oh! Ok.
  CG: De asemenea nu aveam acces la cea mai mare parte a instalațiilor. Am văzut o diagramă unde se aseamănă puțin formei unui clopot, referitor la partea de jos și aveam acces numai la nivelele superioare.
  DW: Deci, chiar dacă are forma unui clopot, nu vezi într-adevăr clopotul pe suprafața Lunii ?
  CG: Nu. Este cum ai privi partea superioară a clopotului, sau vârful unei piramide. Vezi numai partea superioară care este mai mică, sau vârful icebergului. Restul se găsește jos și se lărgește pe măsură ce coboară.
  DW: Dacă există această cantitate de nave care sosesc și pleacă de pe LOC, care spui că se găsește în partea întunecată a Lunii, cum a fost posibil să fie păstrat în secret? Persoanele private cu telescoapele lor, nu puteau să vadă toate aceste nave sosind și plecând de pe Lună?
  CG: Oamenii le văd. Într-adevăr, există o altă bază, în partea întunecată a Lunii, care aparține ființelor omenești. Aparține unuia dintre programele spațiale secrete numit « Dark Fleet » (Flotila Întunericului – voi publica curând un articol despre acest subiect, n.b.), de unde multe persoane văd navele venind de acolo. Pot să mă refer la localizarea lui. Dacă priviți Luna, este localizată aproape de pozitia orei 10:00. Persoanele au filmat și văzut agitări și roiuri de nave ieșind și sosind în acea zonă. Câțiva ... astronomi amatori, cu camere video, conectate la telescoape. Acest lucru este ceva care a fost observat.
  DW: Există ceva în partea Lunii îndreptat către noi, sau totul este menținut în partea din spate, deoarece astfel există mai puțină posibilitate de a fi detectat pe suprafața Lunii.
  CG: Majoritatea se găsește în partea din spate. Există zone în partea din față, de unde ies navele și unde există intrări. Există de asemenea zone care aparțin unor grupuri de Extratereștrii, și care sunt acoperite cu un fel de hologramă de blindaj, care ne împiedică să le vedem. Cea mai mare parte, se găsește în partea din spate a Lunii, pentru că, bineînțeles este pentru a împiedica să fie văzută de către cei care sunt la suprafața planetei și care nu sunt destinați să vadă acest material.
  DW: Când a fost LOC într-adevăr construit?
  CG: LOC a fost construit într-o instalație NAZI (nazistă) existentă, care fusese construită în a doua jumătate a decadelor anilor 30 și 40.
  DW: Deci, cu atâta timp în urmă?
  CG: Așa este de fapt. O dată ce puterea industrială a Statelor Unite a intervenit, într-adevăr au început să investească imens în el, și l-au construit rapid. Au început într-adevăr să-l construiască serios, la sfîrșitul decadei anilor 50.
  DW: Da, și vreau să abordezi mai mult despre istoria programului spațial, în cîteva episoade ulterioare. Pe moment, lasă-mă să-ți pun o altă întrebare. Dacă aveam toate acestea în decada lui 50, de ce am dus la capăt misiunile Apollo? De ce am aselenizat pe Lună? Care era scopul?
  CG: Există diferite nivele de programe. Exită unele la NASA, și există programele militare echivalente celor de la NASA, pe care ei le consideră ca fiind cele mai avansate. Ei cred că se găsesc pe creasta valului, atât în ceea ce se referă la siguranța secretă, precum și în „necesitatea de a ști” ceea ce se petrece în sistemul solar. Si aceste persoane, literalmente puteau să se ia la luptă cu tine dacă i-ai fi provocat și ar spune cu siguranță după aceea, că nu au luptat. Deci ei sunt ... Cred că minciuna are mai multe niveluri și în fiecare nivel, oamenii nu sunt informați de ceea ce se petrece pe culme. Nu este cazul, însă ei cred că da, așa cum totul este complet compartimentat. În fiecare compartiment, toți cred că fac munca cea mai importantă, că dețin cunoașterea cea mai amplă și că toate celelalte compartimente și grupuri se găsesc sub ei.
  DW: Cred că dacă reușești să-i faci să se simtă speciali, atunci vor lucra mai mult, deoarece cred că sunt „crema” științei.
  CG: Adevărat, Hubris (exces de orgoliu sau auto-încredere)
  DW: Da. Crezi că misiunile Apollo erau o operațiune de spălare a banilor ?
  CG: Ar fi putut foarte bine să fi făcut parte din ea, pentru a canaliza mulți bani pentru Programul Spațial Secret. Oamenii care executau aceste programe la un nivel inferior, credeau într-adevăr în ceea ce făceau și de fapt, credeau că aceste programe erau exponentul maxim și cea mai înaltă tehnologie pe care o aveam.
  DW: D-ta crezi că funcționarii puteau deține informații care le fuseseră reținute asupra costului la ceea ce într-adevăr ei lucrau?
  CG: Oh, da! Ei au fost înșelați de serviciile secrete și fiecare ... Ei au fost înșelati la toate nivelurile.
  DW: Deci crezi că ar fi putut costa probabil 10% din ceea ce ne spuseseră că era costul real?
  CG: Asta ar fi o speculație. Nu am nici un mod să o știu, însă ...
  DW: Dar, în definitiv ar fi putut furniza „bani murdari”, pentru a dezvolta Programul Spațial și mai mult...
  CG: Da. La început. În diferite moduri ... de la droguri și tot felul de înșelăciuni pe care ei le au de a obține bani pentru a construi infrastructura.
  DW: Crezi că NASA știa ceva interesant despre Lună, care nu ne-a fost comunicat de Mass-media?
  CG: Multe lucruri au fost descoperite în timpul misiunilor Apollo. La început, ei au descoperit că nu era o ideie bună să ajungă cu unul din modulele lor de aterizare pe Lună pentru a testa instrumentele pe care ei le-au plasat acolo (pe Lună), pentru a investiga cutremurele solului lunar.
Luna este o zonă unde se acționează în conformitate cu principiile galactice, este ca o Elveție gigantică. Este o zonă foarte neutră si a lovi în ea cu un proiectil, era o ideie foarte rea. Si din ceea ce am citit, au fost înștiințați să nu se mai întoarcă acolo.
  DW: Este ciudat când spui că Luna este o zonă neutră așa ca Elveția, deoarece este foarte apropiată de Pământ. Dacă este Luna noastră, nu trebuie să fie proprietatea noastră și nu trebuie să o controlăm?
  CG: Nu.
  DW: Nu funcționează în acest fel?
  CG: Nu. Ai văzut, grosso modo, hărțile Antarcticii și cum este fragmentată între toate națiunile? Partea din spatele Lunii, de asemenea este împărțită în acest fel. Si toate aceste regiuni diferite, sunt practic proprietatea diferitelor grupuri de Extratereștri și locuite de ei.
  DW: Serios?
  CG: Si există unele grupuri care sunt belicoase și care s-au luptat între ele, timp de multe mii de ani, însă au instalații care se găsesc doar la câțiva kilometri distanță unele de altele. Și stau în pace de multe mii de ani.
  DW: Există multe luni în sistemul nostru solar, atunci de ce Luna de lângă Pământ, este atât de importantă pentru aceste persoane?
  CG: Este un post de observație strategic și este o zonă perfectă pentru a pleca și întoarce de la și către Pământ pentru a-și putea face experiențele lor.
  DW: Deci, mult din ceea ce am putea numi extratereștrii, nu se găsesc prea departe, vin și pleacă dintr-un loc care în realitate, este foarte apropiat.
  CG: Exact.
  DW: Asta are de-a face cu ceea ce spuneai în episodul anterior, despre experiența menționată în care continuau cu 22 de programe diferite?
  CG: Desigur. Si toate aceste rase diferite de Extratereștri ... asta include Extratereștri umanoizi și ne-umanoizi, care sunt tipuri ce nu se plac unele pe altele. Există o specie de acord diplomatic referitor la Lună. Există ceva foarte special asupra faptului că Luna este o zonă diplomatică neutră. Nici una dintre aceste rase nu va încălca această convenție.
  DW: Deci, spui că în aceast Consiliu al Super-Federației, unde ai spus că sunt cel puțin 40 de grupuri diferite, ei nu sunt toți de acord asupra ceea ce fac. Toți au propriile lor programe...
  CG: Agendele lor.
  DW: Atunci, până la un anumit punct, pentru aceste delegații era un mod de a-și expune argumentele si pentru a găsi un teren comun într-un fel?
  CG: Desigur, a nu se călca pe picioare unii pe alții continuu, cu diferitele lor agende.
  DW: Cum este posibil că aceste grupuri care s-au luptat între ele în trecut, au fost capabile să-și tolereze prezența unii cu alții într-un spatiu atât de mic – Luna are doar 2.160 mile lărgime, atunci cum au reușit să tolereze această situație?
  CG: Este ceva care se petrece de mii de ani. Ei au creat această zonă diplomatică neutră și nici cel mai rău dintre ele nu o va încălca. Nici unul dintre ei nu o va încălca. Nu o vor face – a fost ceva care, spun - niciodată nu s-a întâmplat.
  DW: Există vreun tip de constrângere, vreun tip de forță militară care face poliție sau ...
  CG: Nu este nevoie. Nu este nevoie să .............. Niciodată nu a fost executată.
  DW: Ei bine, cred că acest lucru implică ceva ce în trecut a avut loc, ceva care a fost atât de oribil încât ei au învățat din greșelile lor.
  CG: Desigur. Există zone pe Lună unde există o mare cantitate de resturi ale altor bătălii și lucruri din timpuri vechi.
  DW: Nu le-au curățat?
  CG: Nu. Le-au lăsat ca un fel de memorial, sau ca mărturie a ceea ce s-a întâmplat în trecut. Si materialul încă se găsește acolo și în general este în afara limitelor.
  DW: Deci, ar putea fi un exemplu de cum alegerea armamentului nuclear este o prostie, când există două țări discutând pentru a vedea cine are mai multe arme nucleare, când un mic procent al acestui arsenal ar fi capabil să termine toată planeta.
  CG: Da.
  DW: Deci, acești extratereștri ar fi capabili să se extermine unii pe alții dacă ar intra în război, căci, probabil, au arme care sunt mult mai puternice decât armele nucleare.
  CG: Desigur. Pot distruge planete întregi.
  DW: Uau. În acest fel, LOC este doar o mică parte din toată zona locuită a Lunii?
  CG: Bineînțeles.
  DW: Nu este în realitate un centru de activitate, cu excepția poate doar pentru noi, pentru Pământ?
  CG: Bineînțeles. Este un centru pentru activitatea omenească.
  DW: Deci, alte grupuri de Extratereștri ar avea propriile lor versiuni de LOC, care ar fi punctele lor de interes.
  CG: Exact.
  DW: Ei nu folosesc LOC al nostru, ca fiind centrul lor de activitate?
  CG: Nu. Nu, nu, nu. Nu am văzut Extratereștri în LOC, doar când membrii Alianței Sferelor au apărut.
  DW: Atunci, spune-mi repede, cum și când, ești în LOC? Oare au apartamente unde d-ta poți merge când ajungi? Este vorba de săli de conferință ample, cu scaune? Ce se întâmplă când mergi înăuntru?
  CG: Ei bine, până acum puțin timp, nu stătusem niciodată în zona VIP. Întotdeauna am stat doar în zona unde ei au o specie de, nu apartamente mici, însa mici locuințe, care au de la două la patru paturi supraetajate, sălile sunt foarte strâmte. Trecând către zona VIP, coridoarele sunt mai ample, există panouri de lemn care căptușesc pereții, pereți frumoși din lemn de cireș – foarte luxos. Este o schimbare enormă, când mergi de la o zonă normală la zona VIP.
  DW: D-ta puteai să te plimbi și să încerci să găsești o zonă restrictivă sau ai escorte militare care te conduc? Cum funcționează acest lucru?
  CG: Ei bine, ești autorizat să ai acces la anumite zone. Există mărci, linii pictate pe pământ de culori diferite care te duc la diferite zone.
  DW: Deci, dacă culoarea d-tale ar fi roșie, ar trebui să mergi urmând linia roșie până unde te duce?
  CG: Exact. Si, cum am spus, am fost numai acolo... Etajul superior, este unde cea mai mare parte din toate, are loc. Următoarele două etaje, erau departamentul medical unde există ceva material medical mai avansat. Niciodată nu am fost mai jos de ele. Recent, unele persoane s-au dus să facă o plimbare și au ajuns să vadă mai mult decât mine.
  DW: Unul din lucrurile care în mod clar, este foarte interesant pentru persoane, este ideia unei alianțe. De fapt, am atins acest subiect pe scurt, însă aș dori un fel de schiță cu unele detalii. Ce este alianța? Te găseai acolo la începutul Programului Spațial, sau te-ai format mai târziu? Care sunt obiectivele sale? Acest tip de lucruri ...
  CG: Alianța s-a format lent, de-alungul timpului. Solar Warden = Paznicul Solar, era un grup care se reporta la era SDI și ceva mai timpuriu.
  DW: SDI = Strategic Defense Initiative = Initiațiva de Apărare Strategică.
  CG: Exact.
  DW: Star Wars (Razboiul Stelelor).
  CG: La sfîrșitul decadelor anilor 70 și a anilor 80, primind actualizări până la începutul anilor 90. Însă făceau parte practic, mai mult din flota îmbatrânită.
  DW: Care era responsabilitatea originară a Paznicului Solar (Solar Warden)?
  CG: Împiedicau accesul intrușilor în sistemul Solar și ...
  DW: Erau grupuri care nu făceau parte din cei 40, care sunt Super Federația?
  CG: Desigur. Si făceau puțin control al tranzitului spațiului, al traficului aerian. Erau însărcinați cu acest lucru.
  DW: Vreun grup Extraterestru putea interfera și invada cu arme și tehnologii superioare? Vreau să spun, cum putea un grup al anilor 80, să fie capabil să fie o forță polițienească a Sistemului nostru Solar, împotriva unui oarecare alt grup, care potențial ar putea să ne invadeze?
  CG: Ei bine, ei nu ar fi fost capabili să reziste împotriva unei mari forțe invadatoare, însă majoritatea grupurilor care au trecut, au fost poate doar o mână de nave. Există multe și diferite grupuri care trec prin zona noastră.
  DW: Cred că este o specie războinică de grupuri de bandiți, unde cele 40 de grupuri ale [Super Federației] Extratereștrilor cer această zonă, ca fiind teritoriul lor, cu orice nivel de tehnologie pe care-l au și de asemenea vor să-și apere „casa” lor, dacă ar exista o invazie.
  CG: Bineînțeles.
  DW: Deci, Paznicul Solar, nu este în mod necesar o forță tactică. Ei nu au o poziție de armată gata de luptă, când spui că ei sunt responsabili pentru poliția Sistemului Solar – sau au?
  CG: Ei au recrutat puțină lume, când a trebuit să o facă, însă niciodată nu au fost o forță notabilă care să fie recunoscută.
  DW: Deci, majoritatea acestor intrări nedorite în Sistemul nostru Solar, ar fi de mici grupuri de Extratereștri sau a unei simple nave care ar încerca să intre pe furiș.
  CG: Desigur.
  DW: Încercând să se introducă?
  CG. ...grupuri care aveau să intre și să facă un asalt rapid pentru a intra, să ia materiale și să plece.
  DW: OK. Deci, în ce loc alianța intra în joc, acum că vorbesc despre Paznicul Solar? D-ta ai spus că Paznicul a început la sfîrșitul anilor 70 și că are multă tehnologie de tipul Star Wars?
  CG: Hm-hm (Da).
  DW: Cum se relaționează acest lucru, mai precis cu Alianța?
  CG: OK. Ei bine, ei au fost o specie a grupului de bază, care a format Alianța. Acum, sunt compuși din separatiști sau dezertori ai altor grupuri din flota spațială și unii dintre ei sunt din diferite programe spațiale militare ale Black Ops (operațiuni negre). D-ta ai ICC, Conglomeratul Impresarial Interplanetar = Interplanetary Corporate Conglomerate, care practic este cel mai mare. Sunt practic, stapânii întregii Infrastructuri a Sistemului Solar.
  DW: Si ce corporații?
  CG: Mai ales, toate corporațiile aerospațiale și care nu sunt aerospațiale și o cantitate enorma de ...
  DW: Lockheed Martin, Boeing, McDonell-Douglas, Hughes Aircraft?
  CG. Da. Mai precis, toate cele menționate. Si nu numai Corporațiile Americane, de asemenea Dark Fleet = Flota Intunericului. Constituiesc o flotă foarte secretă care are o tehnologie foarte avansată și care se găsește în mod predominant în afara Sistemului Solar. După aceea, a existat această flotă a Națiunilor Unite, practic a tuturor țărilor la care poți să te gândești...
  DW: Vrei să spui, țărilor Pământului?
  CG: Țărilor Pământului. Și par a fi mai mult un grup relaxat și nu un grup militar. Cum Paznicul Solar a început practic un Război Rece, ei au început să zboare în fața lui ISIS = Stația Spațială Internațională pentru a-și arăta „accidental” navele lor, lucruri mici ca acesta la început.
  DW: Dacă Paznicul Solar va încerca să înceapă Dezvăluirea, ceea ce în mod clar celelalte părți ale Programelor Spațiale nu vor, nu va putea duce la un război între aceste facțiuni?
  CG: Da. Se găseau în acest punct, când Alianța Sferelor, Alianța Ființelor Sferelor a intrat în mod activ și a făcut contact cu Alianța Programului Spațial Secret, care începuse să accepte dezertori ai unora din aceste grupuri și deja, nu mai era grupul Paznicului Solar. Alianța de asemenea era compusă din dezertori ai altor programe. Deci, este un amestec de dezertori ai tuturor programelor spațiale, care au un obiectiv comun, de a termina cu tirania pe Pământ, bazic de a termina cu Guvernul Secret al Pământului care controlează „Sistemul babilonian magic de Sclavie al Banului”, și să aducă pe planetă tehnologiile pe care le-am dezvoltat, care au energia liberă, tot felul de tehnologii medicale care vor vindeca orice lucru la care te poti gândi și pentru a curăța mediul înconjurător. De la noapte la zi, aceste tehnologii ar face să intre în colaps sistemul financiar și nu ar mai fi nevoie de niciun sistem financiar. Ei doresc să aducă acest lucru pe Pământ și de asemenea vor să ducă la capăt o dezvăluire completă a tuturor crimelor contra Omenirii, pe care toate aceste elite le-au făcut de-a lungul a mulți și mulți ani. Acesta este scopul lor.
  DW: Deci, după câte știu, ei au început să formeze această ideie, probabil la sfârșitul anilor 90 și au început într-adevăr să acționeze de acord cu ele la începutul lui 2000, când într-adevăr au încercat să provoace dezvăluiri accidentale, zburând pe viu în fața camerelor video, încercând să facă persoanele să-și pună întrebări.
  DW: Ce contact are și ce are Programul Spațial de văzut cu ceea ce se petrece aici pe Pământ? Puteau sintoniza televiziunea prin cablu și puteau să vadă TV și să știe ceea ce se întâmplă în programele noastre?
  CG: Până la o anumită perioadă a fost nul. Toate comunicațiile cu Pământul erau blocate.
  DW: Serios?
  CG: Da. Nu avea ... După aceea a apărut Internetul și accesul la el a fost blocat. Exista transmisiune de internet în tot Sistemul Solar.
  DW: Internetul Pământului, sau ei au propriul lor internet în Programul Spațial?
  CG: Ei au propriul lor internet și au acces la internetul de pe Pământ.
  DW: Oh! Ei Au?
  CG: Hm-Hm. Cea mai mare parte din timp este numai de lectură.
  DW: Numai lectură?
  CG: Da.
  DW: Îmi imaginez că numai persoanele de încredere ar fi de fapt capabile să facă up-load de ceva pentru internet, care ar fi putut să fie ținut să nu scurgă adevărul.
  CG: Desigur. Întorcându-ne la punctul în care am fost desemnat pentru nava de cercetare, aveam totul... Orice transmisiune radio sau de televiziune, au fost blocate. Nu eram autorizați să avem acces la știri în timp real.
  DW: Deci, Alianța este cunoscătoare de ceea ce se petrece pe Pământ? Cel puțin, minimum, câteva persoane ale Alianței știu ce se petrece aici.
  CG: Precis. După ce au ajuns la punctul de a se separa, au dat acces la informații iar cei care erau acum în Alianță, puteau să le acceseze. Și văzând ceea ce se petrece, i-a motivat și mai mult să aducă această informație și această tehnologie pentru Omenire.
  DW: Care ar fi viața unui om comun, dacă obiectivele Alianței ar fi fost atinse? Cum ar fi viața pe Pământ?
  CG: Nu ar fi diferită de era lui „Star Trek”, din ceea ce ai văzut în seria „Star Trek”.
  DW: Atunci, persoanele ar putea avea o stație-portal unde ar putea merge, în loc să zboare cu avionul, ar fi capabile să acceseze vreun tip de sistem de tipul Stargate, pentru a călători unde vor vrea?
  CG: Clar. Da. Există replicatori. Nu ar exista foame. Deșerturile ar putea fi transformate literalmente în zone verzi, cu ajutorul desalinizării apei.
  DW: Și despre plasticul care plutește pe ocean, aceste vârtejuri gigantești de deșeuri?
  CG: Materia poate fi transformată cu ușurință în altceva. Este doar o chestiune de a ști cum, de a cunoaște tehnologia pentru a o face. Și avem această tehnologie, numai că nu este împărtășită (acum este tehnologia Keshe ce este expusă săptămânal pe internet interactiv, n.b.).
  DW: Într-adevăr, unele persoane se pot teme cu ideea de a nu mai avea niciodată bani. Vor spune că este socialismul, că este comunismul. Acest lucru ne va duce să stăm sub un control și mai mare, deoarece nimeni nu va avea nici un ban pentru a rezista la acest lucru nou pe care ei încearcă să-l facă.
  CG: Această reacție este datorată modului în care suntem programați.
  DW: Cum te gândești? Că nu este cazul?
  CG: Vreau să spun că, dacă d-ta ai simți o mare nevoie de-a avea bani, poți să folosești un replicator și să replici ceva argint sau aur, sau chiar o notă de 100 de dolari, dacă acest lucru te face să te simți confortabil și să-l păstrezi în buzunar. Nu va exista nicio nevoie de schimb financiar.
  DW: Mi-ar place să gândesc că mentalitatea de tip politic a vechii școli ar fi că, dacă d-ta ai da tuturor celor de pe Pământ acest tip de lucruri și ei vor vrea doar să bea bere, o vor face și nimeni nu va avea ce să le facă orice ar fi, și s-ar termina prin a se simți nemotivați, iar acest lucru s-ar putea să-i omoare. S-ar putea să le ruineze viețile.
  CG: Ei bine, ar exista o perioadă de tranziție în care persoanele, probabil, se vor simți puțin cam perturbate de acestă tehnologie.
  DW: Vreau să spun, ca atunci cînd se întâmplă să câștigi la loterie, adevărat? Nu este bine pentru ei.
  CG: Desigur. Ei bine, dacă dintr-o dată toți vor câștiga la loterie, toți vor poseda un replicator. Vor apăsa butonul în toate zilele și vor experimenta diferite mâncăruri. Toți vor dori să călătorească prin lume și imediat ce totul va fi în ordine în Sistemul Solar, vor merge să vadă diferitele ruine care se găsesc în toate locurile. Vreau să spun că multe lucruri vor fi deschise. Însă, în primul rând va trebui să trecem prin procesul de a avea de a face cu trecutul nostru și să-l uităm.
  DW: Nu va fi posibil ca cineva să aibă un replicator și prin el să construiască o armă foarte eficace și după aceea, să omoare multă lume?
  CG: Există o tehnologie de protecție.
  DW: Ce este tehnologia de protecție?
  CG: Ei au ceva din această tehnologie în unitățile temporale, pentru a împiedica oamenii de a călători înapoi în timp, în anumite nave care au unități temporale pentru motoare.
  DW: Deci, d-ta nu poți replica o armă nucleară în 3D, cu un replicator sau ceva asemănător.
  CG. Bineînțeles.
  DW: OK. Deci, există restricții. Nu poți să faci ce vrei.
  CG: Bineînțeles.
  DW: Ce vrea Alianța să facă, cu tot secretul și ocultismul pe care îl vedem în ziua de azi, cu lucrurile care sunt perturbatoare și deprimante? Cum vor ei să aibă de-a face cu acest lucru?
  CG: Ei vor să iradieze o lumină asupra la toate. Vor să aducă adevărul și informația tuturor ființelor omenești, dintr-o dată pe planetă. Nu numai adevărul pentru anumite persoane, însă adevărul pentru toată lumea. Să dea accesul la această tehnologie și la această informație tuturor.
  DW: Deci, nu vor mai exista acoperiri de nici un fel?
  CG: Nu vor mai exista acoperiri, nici dezvăluiri parțiale. Doar de-a aduce toate acestea, de-a aduce totul pentru Omenire.
  DW: Da, este într-adevăr de necrezut. Și așa s-a terminat timpul pentru acest episod. Vom mai avea multe subiecte de vorbit. Clar, că deabea am început. Însă, spun iarăși Corey, mulțumesc pentru că ești aici. Aceasta este într-adevăr o informație de necrezut.
  CG: Mulțumesc.
  DW: La revedere.
      Sursa: spherebeingalliance.com  

5 comentarii:

 1. Asta da informatie care da speranta.....deci trezirea omenirii se va face din exterior.

  RăspundețiȘtergere
 2. Parerea mea este sa vezi, Marius, si alte opinii, in ceea ce privesc informatiile despre luna. Mai nou, au aparut informatii prin hipnoza regresiva ale lui Calogero Grifasi

  https://www.youtube.com/watch?v=i7dZBPhbGpw&index=36&list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9

  RăspundețiȘtergere
 3. Adresa acestui link te aduce inapoi pe blog...Fireste ca am vizionat filmulete cu hipnoza regresiva de la acest individ,dar adresa acelor linkuri nu ma trimitea nicaieri,ca Acum...

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.youtube.com/watch?v=xiIjyQsYJes

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.youtube.com/watch?v=ZxtF6HXxvBA&spfreload=1#t=290.174312

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.