luni, 30 ianuarie 2017

EVUR – Autovehiculul electric cu autonomie nelimitată


  Iată că încet, încet, înaintând în acest an, așa cum am profețit din primul articol al noului an 2017, tot mai multe invenții sunt lansate și făcute cunoscute publicului larg. Iată că lângă noile concept-car ce funcționează cu Thorium (http://burebista2012.blogspot.ro/2014/06/thoriul-un-element-radioactiv-nepoluant.html) sau Quant e-Sportlimousine a nemților ce funcționează cu apă sărată (http://burebista2012.blogspot.ro/2015/02/germanii-au-construit-masina-ce.html ), prezentate de mine în articole anterioare, un nou concept american vine să spargă topurile privitoare la Electric-car. Concernul Tesla creează în prezent 2 modele de autovehicule electrice și în premieră un SUV, total electrice dar cu o autonomie maximă de până la 400-500 de Km, după care necesită reîncărcare. Acest nou concept EVUR este un model revoluționar care ne va rupe total de hidrocarburi și poluare.





 EVUR este un vehicul total electric, care este echipat cu un sistem de încărcare cinetică, care va permite vehiculului să se deplaseze un interval nelimitat de timp și kilometrii, fără necesitatea de a opri și a reîncărca, folosind propria putere continuu. În plus, vehiculul va produce energie în exces, generată de un sistem patentat nano-electric (bazat pe nanotehnologie, sigur de origine ET) cu mai multe faze de încărcare, care atunci când energia este depozitată la bord în niște super-condensatori, mai târziu poate fi conectat pentru putere acasă, sau a încărca rețeaua electrică națională pentru vânzări sau credit (deci poate funcționa și ca o microcentrală electrică). Atunci când este folosit, potențial de milioane de americani, -EVUR- va revoluționa ecuația întregii puterii electrice naționale, prin transformarea fiecărui vehicul într-o centrală electrică, prin conversia mișcării neutilizate pasive și cinetice în energie, creînd putere prin regenerare.

  Prin configurația sa -EVUR- utilizează sisteme de generare a energiei pasive și cinetice la bord, care produc energie electrică de către un grup divers de brevete sinergice și invenții noi, ce folosesc acum:
   * Material supraconductor revoluționar pentru a depăși limitările de conversie electrice atât de captare a energiei cinetice și pasive, cu eficiență nanomatică.
   * Un revoluționar sistem de stocare a energiei la bord, prin super-condensatori.
   * Un revoluționar sistem integrat de asamblare ușoară a vehiculului printr-un sub-cadru care combină rezistența dincolo de oțel, printr-un superconductor de circuite plasmonic.
   * O revoluționară gamă de antene din metamateriale ce oferă o retenție  ambiantă de energie electrică, de transmisie fără fir (wireless) și de distribuție cu o precizie nanometrică, plus metodologii suplimentare plug-in de energie convențională.
  * Sisteme revoluționare de management electric la bord, putere nano-optică ce include condensatori mari de retenție, nanotub de carbon / conductori elastici cu un dispozitiv de management al bateriei termice.
  * Pachete gemene revoluționare în impulsuri de 71 kWh / litiu, de baterii cu o multitudine de sisteme primare, secundare și terțiare la bord, cuplate cu motoare electrice gemene, răcite cu apă, de 400 de cai putere și un cuplu motor de 590 Nm la 850 amperi și 338 volți, cu o singură viteză / transmisă axial.


Aplicații ale următoarelor surse de energie cinetică și pasivă utilizate de -EVUR- :

Mecanice, magnetice, acustice, centrifugale, gravitaționale, atmosferice, radiante, termice, solare, regenerare motrică, piezo-electrice, fotovoltaice și eoliană. 

     "EVUR" PRETENȚII DE BREVET PROVIZORII:
Prin combinația tehnologiilor în generarea și depozitarea energiei electrice, în toate aceste autovehicule, puterea continuă este suficientă pentru a călători nelimitat, fără oprirea pentru reîmcărcare. MAI MULT, prin combinarea forțelor fizice ambientale rezultate datorită mișcării sau altor precese, energia suficient produsă, poate fi recoltată, utilizantă, depozitată și distribuită peste cerințele unui vehicul electric, într-o gamă NELIMITATĂ. De asemenea, prin combinarea generatoarelor electrice primare, secundare și terțiare, puterea redundantă de la bord poate fi folosită ulterior în casă, prin prize – sau transmițând-o wirless în Grila Națională Electrică și supusă vânzării. 


 Deci dragilor am intrat cu adevărat în anul renunțării la hidrocarburi. Pregătiți-vă de-acum înainte să fiți din ce în ce mai des uimiți de tehnologia ce va ieși la suprafață și va fi aplicată în toate domeniile civile ale actualei civilizații umane.
  Sursa: http://www.evur.us/   


5 comentarii:

 1. Sa vina cat mai repede aceste minunate timpuri! Numai ca pana una alta am auzit in media romaneasca despre scumpirea electricitati de vreo trei ori, iar gazul de asemenea se scumpeste din vara ca de altfel se scumpeste in fiecare vara.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vor veni si acele timpuri minunate,dar probabil atunci cand va dispare definitiv,sistemul corupt care exista in Romania si in mai toate tarile plenetei noastre...Atunci cand resursele epuizabile precum petrolul,se vor epuiza considerabil de mult sau chiar complet,abia atunci omenirea va admite utilizarea surselor de energie libera si inepuizabile...ce vremuri minunate vor fi atunci,probabil ca nici nu ne putem imagina acum,in aceste momente de schimbari radicale la nivel global...


  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE MARIUS ! Nu ştiu cum să fac să gîndesc-concep,ori să căutăm ,sau să luăm legătura cu oameni mai citiţi decît noi ,să concepem UN DISPOZITIV DE VEDERE ,CITIRE,MĂSURARE A CÎMPULUI-LOR-PLASMATIC-E- PENTRU A ŞTI CÎND EŞTI PE DRUMUL BUN ŞI CÎND SÎNT DOAR SIMPLE SUBPOZIŢII....CE ZICI ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Doar,după schimbare va fi bine.Pana atunci totul scump...Chiar si viața (a fi viu si sănătos )...Aha !

  RăspundețiȘtergere
 5. www.Philosophy.org for more on Dr. Walter Russell.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.