sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Dezvăluirea - varianta românească. Gen (r) dr. Emil Străinu (video)


  O emisiune din care veți afla multe lucruri inedite despre OZN-uri și desecretizarea recentă a peste 13.milioane de pagini de către serviciile secrete americane despre acest subiect. Serviciile din Rusia au pornit acest proces cu câțiva ani înainte.
Al doilea video este creat din Cartea Raselor ET desecretizată a serviciilor ruse, despre cca. 82 de rase extraterestre cu care s-a luat legătura civilizațională sau au fost văzute acționând pe planeta noastră.
   Vizionare plăcută :9 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar dacă de la emil străinu nu ma aşteptam la cine ştie ce informaţii noi despre OZN-uri, că-ci ştiu că este un înfocat susţinător al N.O.M.,(https://www.dzr.org.ro/generalul-emil-strainu-sustine-ca-nimeni-nu-se-poate-opune-globalizarii-noii-ordini-mondiale/),iar interlocutorul i-a făcut jocul. Nimic despre OZN-urile US pe care le deţin de ceva vreme şi tehnologia neagră de care dispun, sau invers tehologia neagră, care se foloseşte de ei. Tergiversare şi dezinformare cu lampioane şi părerile unor "experţi militari"???, să fim serioşi, când armata a spus vreodată adevărul civililor?.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Așa este, dar astfel de emisiuni sunt destinate marii majorități care nici măcar nu cred în extratereștrii, iar aceștia sunt cei mulți..., te-ai gândit vreodată? Și până la urmă ei sunt cei importanți pentru că formează MAJORITATEA și conștiința de masă. Deci trezirea lor este importantă. Dacă tu te-ai trezit de ceva vreme, ai accesat deja alte informații, dar unui neofit nu-i poți furniza astfel de informații ptr. că le refuză din start.
   Următorul articol ce-l voi publica va fi despre Inteligența Artificială, din interviul cu Corey Goode. Ai fi curios câți vor citi articolul?? Fii sigur că nimeni din ”marea masă”, ptr. că nu l-ar înțelege și accepta. Deci.....
   Nu trebuie niciodată, dacă noi ne-am trezit, să ne clasăm undeva deasupra și să-i declasăm pe ceilalți, fiecare are momentul lui de trezire și contractul sufletului lui, ori acest general al armatei române știe mult mai multe dar, expune atât cât crede de cuviință pentru a nu deveni „penibil” în fața maselor sau atât cât crede că îi este permis pentru a nu-și pune viața în pericol..., poate.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Dar te-ai gândit că aceste informaţii sunt astfel spuse pentru a denatura tocmai existenta OZN-urilor şi a fiinţelor din alte dimensiuni?. Nu încerc să-ţi reproşez absolut nimic, departe de mine acest gând. Am umărit mai multe emisiuni cu străinu, pot să mă repet, este un înfocat susţinător al cabalei, al N.O.M.iar un asemenea individ nu va încerca să-ţi deschidă mintea niciodată şi nu va netezi niciodată drumul spre lumină. Uite o informaţie susţinută, pe care o asimilezi în câteva minute şi pentru care nu trebuie să-ţi rişti viaţa; https://www.dzr.org.ro/misterul-oamenilor-verzi/

   Ștergere
  3. Apropo, eu cred cu tărie în prezenţa, iubirea şi ghidarea lui Dumnezeu. Deseori oamenii doar zâmbesc,dar unii chiar îmi spun că sunt penibil, crezi că îmi pasă de părerile lor când văd în ce iluzii se scaldă?, în ce frici trăiesc?. Acum respect doar legile lui Dumnezeu şi mă simt extraordinar de mulţumit, trăiesc fără frici sau remuşcări şi merg neînfricat spre lumină.

   Ștergere
 3. Salutări Marius, NAMASTE -salutări tuturor ! Pînă la urmă,ADEVĂRUL va fi văzut de toată lumea,indiferent cît încearcă adepţii conspiraţionişti să ascundă evidenţele. Aşa că NEICAIO nu fi supărat pe nea Streinu,el ne aduce un serviciu,prin faptul că ne familiarizează cu ceea ce anul ăsta va arăta întregii lumi-CĂ NU AM FOST NICIODATĂ SINGURI ,iar acest an potrivindu-se cu multe evenimente cosmice -aparent coincidenţe,cărora mai bine le-am numi SINCRONICITĂŢICARE,SE VOR MANIFESTA ÎN VĂZUL TUTUROR INDIFERENT DACĂ NEINIŢIAŢII VOR CREDE SAU NU. Eu,pe pag.mea de socializare încerc cu fiecare material găsit pe pagini spirituale să "domesticesc" lumea-cititorii mei,e adevărat nu mulţi,să nu se mai sperie de acele lumini care se mişcă aparent dezordonat pe boltă în nopţile senine,să le aduc dovezi materiale şi mărturii ale celor care au avut curajul să declare doar ceea ce au văzut,simţit şi auzit. După cum MARILE ENTITĂŢI DE LUMINĂ ne informează,E TIMPUL SĂ ACŢIONĂM ,ADUCÎND ÎN CENTRUL OBSERVAŢIILOR TOT CEEA CE VEDEM FĂRĂ TEAMA DE PENIBIL,DEOARECE AR FI BINE SĂ FIE INIŢIAŢI CÎT DE CÎT CÎT MAI MULŢI OAMENI. Dacă ar fi să dau un prognostic aş spune că luna iunie,iulie va fi perioada marilor revelaţii,răspunsurior
  şi alungarea cortinei şi ignoranţei celor care nu sînt de acord .....nici n-are importanţă ce cred majoritarii ignoranţi. Aşa cum nici pe mine nu mă cred cei cărora le spun că se pot vindeca cu ajutorul unor CÎMPURI PLASMATICE DE GANS. după noua tehnologie KESHE şi care se dovedeşte pe zi ce trecew tot mai acceptată de oameni. Ca sâ-ţi dau un simplu exemplu ,in iarna asta am ferit de gripă cîţiva prieteni prin faptul simplu că doar au băut apă plasmatică de gans pe care eu în momentul cînd am realizat-o am încărcat-o cu MUULTĂ IUBIRE PENTRU CEI CARE URMAU A O FOLOSI,în prealabil făcîndu-le micul instzructaj că este foarte important să dea comanda creierului ca odată ingurgitată acea apă ,CARE ESTE INTENŢIA ? CE PROGRAM SĂ EXECUTE ACEA PLASMĂ ? ---Nu-i aşa că pare incredibil ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Despre "streinu", nu am supărări pe el, am dorit să ofer o notă informativă, se dă drept ceea ce nu este, la inceputul emisiunii a afirmat că îşi va lăsa invitatul să vorbească mai mult, apoi şi-a alocat primele aproape douăzeci de minute..., la final invitatul nici nu fost lăsat să îşi ia la revedere, măcar.
  Am vizionat multe clipuri despre tehnologia cu plasmă a D-lui Mehran Tavakoli Keshe, este extrem de vastă şi benefică pentru umanitate deoarece poate fi utilizată şi de oameni simpli la un cost aproape simbolic şi cred că acesta va fi tehnologia viitorului, indiferent cât de oblic se pun cei din N.O.M., care vor eşua total.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.