miercuri, 18 ianuarie 2017

De la persoane la ființe suverane – marea înșelătorie a CNP-ului din certificatele noastre de naștere, suntem sclavii unei corporații numite Stat național


    De câțiva ani buni mă ocup cu deconspirarea acestei enorme caracatițe ce a învăluit planeta de mii de ani. Azi voi publica informații, pentru unii incredibile, despre o mare conspirație la „vedere ”a statului criminal în care trăim de la naștere. Aceasta are loc odată cu primele zile în care noi ne încarnăm aici pe Pământ ca ființe vii.
În limba română sunt puține informații despre acest subiect, iar autoarea articolului de mai jos (numele este scris cu litere mici, o să înțelegeți de ce după citirea articolului) ne-a tradus din limba engleză pentru a ne trezi. Aveți răbdare și citiți totul până la capăt. La sfârșitul articolului am publicat și o înregistrare video cu mărturia unui român care a devenit ființă suverană....și consecințele ce decurg din asta.
       Autor: gabriela dobrescu
 Sunt ani de când vă vorbesc de sistemul corupt, de felul în care am devenit scalvi într-o pușcărie fără gratii, de modul în care lumea este controlată de mii de ani de persoane fără scrupule și de demenți care îi ajută sperând că o poziție socială înaltă sau un ban în plus le va aduce nemurirea sau le va alina durerile de la bătrânețe.
Astăzi vreau să vă vorbesc mai pe larg despre câteva lucruri despre care nu am găsit nimic scris în România deși la nivel internațional sunt zeci de persoane care au explicat detaliat și au documentat aceste lucruri.
Personal am citit pentru prima dată despre această super excrocherie acum vreo 5-6 ani când am cunoscut primele mega lucrari ale lui David Icke. Mi se părea că visez, că nu poate fi adevărat, dar cum totul se poate verifica dacă știi cum, am constatat că absolut tot ceea ce spune este real deși la început ți se pare de neconceput, e inimaginabil ceea ce fac acești nenorociți în umbra rasei umane.  

Ceea ce vă propun face parte din aceeași conspirație împotriva umanității care trebuie să rămână sclavă în continuare. Pentru cei care rămân perplexi le recomand să citească cărțile lui David Icke, să asculte sau să caute publicațiile lui Jordan Maxwell, să cerceteze scrierile și să asculte conferințele lui Santos Bonacci, să studieze Dreptul Roman, Dreptul Maritim, Legea Amiralității dar mai ales Bulele Papale care sunt cel mai mare rău făcut de către statul Vatican omenirii, pentru că doar în acest fel veți reuși să înțelegeți cum funcționează cu adevărat sistemul monetar și lumea în care ne credem liberi.
Aș fi putut să vă explic eu ceea ce veți citi dar am considerat că este mai interesant să vă spun aceste lucruri cu ajutorul altor persoane de notorietate mondială decât să le auziți de la mine, pentru că eu însămi am învățat totul de la ei. Sunt sigură că sunt prima care traduce aceste lucruri în românește și pentru cât de neverosimil vă va părea trebuie să vă asigur că totul este real și se petrece acum pe această planetă.

         CERTIFICATUL TĂU DE NAȘTERE ESTE UN TITLU DE STAT
 Nancy Lynn Hopkins povestește în câteva rânduri cum actul de înscriere al propriului copil la birourile anagrafice din oricare stat al planetei este de fapt, un transfer de proprietate al copilului făcută de către părinți în favoarea țării de care aparține, deoarece orice stat al acestei planete este de fapt o Societate pe Acțiuni (SA), adică o Corporație înscrisă și reglementată în registrele SEC (Securities and Exchange Commission) site original: http://www.sec.gov/
Aceasta înseamnă un titlu valabil și solvabil pentru a cere o contravaloare, adică un împrumut de la Fondul Monetar International, Banca Mondială sau de la Banca Comunității Europene. E important de știut așa ceva, nu???
Persoanele înscrise în Certificatul de Naștere ne numesc oameni de paie, Strawmen, portrete sau valori pe hârtie. Nu contează dacă ești frumos sau urât, gras sau slab, dacă ai artrită sau te duci la grădiniță: TU ești un angajament împreună cu toți ceilalți din jurul tău.
Ești la fel ca inelul bunicii pe care îl duci la amanet sau la cei care cumpără aur ca să iei ceva bani, atunci când te afli în dificultate.

Omul este un ANGAJAMENT, O GARANȚIE a statului pentru a împrumuta BANI.

Gândiți-vă la tatăl vostru care era super fericit de nașterea voastră, sau la mama voastră care era încă în spital cu voi.
Gândiți-vă de bucuria lui, atunci când a semnat în acel prăfuit registru sau a completat acel modul și gândiți-vă la ceea ce a făcut fără să știe….

    CUM CERTIFICATUL TĂU DE NAȘTERE ESTE COTAT LA BURSĂ
Într-un post anterior am spus povestea ciudată a modului în care Republica Americană a fost schimbată într-o societate numită Statele Unite ale Americii. În acel post m-am concentrat pe Corporație și pe relația sa cu sistemul judiciar. Același Bill Brockbrader s-a declarat el însuși rege și dorea ca Legea “materială” să devină conștientă de situație.
Acest post ilustrează modul în care Societatea pe Acțiuni, Corporația numită STAT a condus cetățenii Statelor Unite și ai tuturor țărilor planetei să fie considerați o GARANȚIE, pentru a fi cumpărati și vânduți la Bursă.
Să începem această analiză cu un normal Certificat de Naștere din Statele Unite.
 Această adresă este folosită pentru eliberarea Certificatului de Naștere, care este de fapt un Bank Note (un titlu de monedă, o plată la vedere). Acest certificat Bank Note sau Certificat de Naștere este trimis statului în care “nou născutul viu” a fost înregistrat. Statul face o copie autentică după el, care este trimisă apoi la Departamentul de Comerț, Washington DC, iar de acolo pleacă un alt nou exemplar autentic care este trimis la Fondul Monetar Internațional (FMI) de la Bruxelles, Belgia. FMI este centrul mondial al International  Banking.
Acest certificat Bank Note / Certificat de Naștere este acum listat ca un activ de garanție (conturi colaterale) pentru Statele Unite în CALITATE DE CORPORATION. Din acest moment acestă imensă Societate pe Acțiuni poate lua orice tip de împrumut, folosind Certificatul Vostru de Naștere ca garanție. În momentul când face acest lucru comite o ilegalitate pentru că această practică este total ilegală. De ce? Ei bine, pentru că aceasta este, probabil, prima dată când auziți de această ÎNȘELĂTORIE ENORMĂ!
Deși există foarte multe articole care tratează acest subiect în mai toate limbile internaționale ale pământului, nu am găsit nici măcar unul în limba română. Dacă doriți informații specifice cu privire la exemplul de Certificat de Naștere despre care vorbim aici, le găsiți la următoarele link-uri:

Acesta este un site oficial dar nu funcționează mereu. Nu este greu să ne imaginăm de ce de multe ori NU SE DESCHIDE. Puteți să căutați și singuri în limba în care vă este comod să înțelegeți. Primul lucru pe care îl veți observa la mai toate Certificatele de Naștere eliberate de pe la începutul anilor 1960 este utilizarea literelor majuscule pentru a trece numele și prenumele noului născut. Acesta este un nume fictiv, ilegal, care nu atestă identificarea persoanei nou născute ci creează un “strawman” (o sperietoare de ciori în traducerea sa corectă, sau mai bine zis se crează un OM DE PAIE, un simulacru). Părintele care merge să își înscrie copilul la oficiul anagrafe pentru a cere eliberarea Certificatului de Naștere, în realitate cedează în mod legal proprietatea pe care o are asupra copilului său Statului Corporație din care face parte, în acest caz Statelor Unite CORPORATION.

Alte ortografii (de exemplu scrierea inițialelor numelui cu majuscule iar restul cu litere mici) au același efect de a crea un strawman și este numele dat în momentul nașterii, de exemplu: Nancy Lynn Hopkins. În cazul în care NUMELE este adevărat, atunci Hopkins Nancy Lynn este omul de paie.
Notă personală: Când m-am înscris în armata SUA, am spus că numele meu este Nancy Lynn Hopkins, dar pe Certificatul de Naștere a fost scris Nancy Lyn Hopkins (cu un singur “n” în numele din mijloc Lynn). Eu și amândoi părinții mei a trebuit să semnăm o “declarație” (descărcare de răspundere, un fel de eliberare), prin care menționam că numele meu legal a fost scris corect (deși greșit), deci Lynn și nu Lyn. Abia astăzi am realizat de ce era atât de important. De notat și numele „American Bank Note Company”.
Aceasta este o adevărată bijuterie pe marginea certificatului (vezi săgeata roșie).


 Cu alte cuvinte noi reușim să obținem doar o copie a Certificatului de Naștere, o copie în conformitate cu originalul. 


 EXTRAS DIN:   http://www.opptitalia.org
Site-urile omologe în română sunt acestea și îmi pare rău că nu am putut să aflu mai multe depre aceste mârșăvii și în România.
Dacă considerați că toate acestea se întâmplă doar în dementa Americă, mergeți să vedeți câte ceva despre Italia aici; 
Pentru România ca de obicei, lipsesc orice date despre această corporație care se intinde ca o caracatiță în toate statele lumii deși guvernul colaborează cu ei pentru înregistrarea populației. Tot ce am găsit, dar nu în română, este acest site care este patronat tot de SEC: http://www.sec.gov/divisions.shtml

Toate țările lumii sunt înregistrate la SEC așa cum se înregistrează orice companie privată și acest lucru ar trebui să ne facă să reflectăm asupra mecanismelor legate de înregistrarea nașterii FIECĂREI PERSOANE, pentru că noi toți, prin acest mecanism devenim resurse ale Societății Private, numită Stat, în care suntem înregistrați.
• De ce trebuie să existe un mecanism de acest fel?
• De ce o țară, o Națiune, este considerată o Companie din punct de vedere financiar?
• Ce înseamnă acest statut pentru o națiune?
• Și cea mai importantă întrebare dintre toate: ce înseamnă toate acestea pentru viețile noastre?

Subiectul este complex, și am de gând să public mai multe detalii mai târziu. Acum să revenim. Deci putem spune că înregistrarea nașterii declanșează eliberarea unui titlu de credit care constituie “portofoliul” financiar pentru acea națiune. În practică, VALOAREA nașterii noastre, a simplei noastre existențe devine o garanție în fața căreia statul în care te naști ACHIZIȚIONEAZĂ CREDITE.
Dar aceasta nu este exact ceea ce OPPT (One People’s Public Trust) contestă cu depunerea noii UCC (Uniform Commercial Code) ? Ființa umană este o valoare în sine numai pentru faptul că există, punctul important de știut este acela de a înțelege CUI ÎI APARȚINE ACEASTĂ VALOARE.

Pe baza celor publicate de către SEC și de BULELE PAPALE se părea că acestei valori umane, îi este consimțită utilizarea prin intermediul unei TRUST, a tuturor persoanelor umane cu condiția să se supună regulilor impuse de sistemul juridic în vigoare. În realitate, acea valoare și utilizarea sa de către alte ființe umane NU POATE să facă obiectul nici unei norme dacă nu este acceptată în mod voluntar de către persoana fizică în cauză. Trucul a fost acela de a crea o PERSONALITATE JURIDICĂ (omul de paie) falsă, care NU ESTE ființa în carne și oase care se naște, adică noi toți, căreia să îi fie concesionat prin intermediul TRUSTULUI dreptul de a dispune de valoarea sa.
 Aceste două ființe, omul născut viu și cel menționat în Certificatul de naștere sunt diferite și deconectate una de cealaltă, pentru că persoana reală (noi toți), nu ne-am dat consimțământul și nu ne recunoaștem în personalitatea juridică impusă de înregistrarea făcută în Certificatul nostru de Naștere. Acest act de recunoaștere juridică are loc în momentul în care fiecare dintre noi, răspundem unui ofițer de poliție, unui judecător sau un ofițer de finanțe, când ne întreabă : dumneavoastră sunteți (pronunțând numele și prenumele nostu), în mod afirmativ. În acel moment persoana reală recunoaște statutul său juridic dat de către Certificatul de Naștere în care a fost trecut „omul de paie”.

Înșelăciunea constă în faptul că cererea de recunoaștere este bazată pe personalitatea juridică a persoanei în cauză, definită de NUMELE și PRENUMELE său, scrise CU MAJUSCULE, care apare pe fiecare document (uită-te la permisul de conducere, cartea de identitate, actele de vânzare-cumpărare, certificate, scrisori oficiale și pe orice tip de document care vine de la sistem sau pe care îl înmânezi sistemului). NUMELE și PRENUMELE este întotdeauna scris cu MAJUSCULE! Acest lucru se datorează faptului că din punct de vedere juridic acestea îi sunt adresate omului de paie pe care sistemul l-a înregistrat inițial prin actul de naștere. Ori de câte ori veți recunoaște afirmând că sunteți acea persoană, VĂ VEȚI ASUMA RESPECTAREA TUTUROR REGULILOR PE CARE LE IMPUNE SISTEMUL, sunteți de acord cu respectarea persecuției și a pedepsei în mod legal.

Acest lucru face ca ființa umană reală să fie victima involuntară a unei înșelătorii, căreia i-a fost supus de către părinții săi neștiutori la naștere și din care nu poate ieși, pentru că în conformitate cu regulile impuse ar putea să o facă numai până la al șaptelea an de viață. După această perioadă de “grație”, regula tacită îl introduce, ca de altfel pe noi toți, într-un TRUST care are mecanisme perverse. Din fericire, sunt destule persoane care luptă pentru a elimina această problemă iar cu depunerea noii UCC făcute de OPPT sistemul a fost pus în discuție. Să sperăm că în timp conceptul de VALOARE UMANĂ va căpăta adevărata sa valoare și va fi folosit în favoarea întregii UMANITĂȚI.

        Traducere: gabriela dobrescu

               BULELE PAPALE ȘI SCLAVIA UMANITĂȚII


  Câțiva dintre cei mai „puternici oameni” ai bisericii catolice au profitat de încrederea oamenilor pentru a face sclavă întrega omenire și au reușit acest lucru cu ajutorul a 3 documente care se numesc „BOLLE PAPALE” (Bule Papale). Toate legile umanității derivă din „legile canonice” pentru că în mod direct sau indirect au de-a face cu „legile divine și ecleziastice”, așa cum mai toate „legile” umanității au la bază „dreptul roman” pe care tinerii studenți la științe juridice îl învață și în zilele noastre. Tot sistemul juridic are la bază Dreptul Roman.
Mă mir că acești oameni care fac parte din sistemul justiției, care se consideră cunoscători și învățați nu s-au întrebat niciodată de ce și în secolul XXI, omenirea este încă ghidată de legi absurde care se mențin din vremea celui mai atroce, celui mai corupt, celui mai mincinos, celui mai barbar și mai sângeros imperiu pe care omenirea l-a cunoscut vreodată: imperiul roman?? Probabil pentru că sunt mulți care nu știu că acest imperiu nu a murit, pentru că există și astăzi și manipulează, controlează, conduce și sclavizează întreaga omenire. Rămășița sa este Statul Vatican. O monarhie care ocupă câteva sute de metri pătrați dar care conduce omenirea din umbră de 2000 de ani.

În mod greșit religia catolică este asociată cu Vaticanul pentru că nu toți știu că Vaticanul este un stat care deține o armată proprie (gărzile elvețiene), o constituție proprie, o bancă proprie, IOR - organism care nu poate fi controlat de nimeni deși statul italian varsă în fiecare lună tributul său către stăpânul căpușe care nu plătește nimic. Vaticanul este cel mai puternic stat al lumii și sediul controlului global al umanității în ciuda faptului că este unul dintre cele mai mici state ale lumii. Este un stat căpușe care se găsește pe teritoriul altui stat. Este locul în care vin nu ca să se închine, ci ca să-și ÎNCLINE CAPUL toți conducătorii și capii de guverne ai omenirii. Este guvernul din umbră al planetei. Dar să vedem cum face Vaticanul să conducă și să controleze din umbră întreaga omenire (defapt chiar la vedere, n.b.). În drepturile canonice se spune că: „ orice afirmație care nu este contestată devine adevăr.” Ei bine, Vaticanul a  emis niște documente numite Bolle Papale, care NU AU FOST CONTESTATE NICIODATĂ, DECI SUNT VALIDE IN PERPETUM. Dar să examinăm conținutul acestor trei particulare Bolle Papale.

        BOLLA NR 1 – UNAM SANCTAM
La 18 noiembrie 1302 papa Bonifacio VIII emitea bula papală intitulată Unam Sanctam. Ce afirmă această bulă? Iată: „TOATĂ lumea și SUFLETELE care alcătuiesc această umanitate sunt ale noastre”, în conformitate cu dreptul de revendicare al oricărui bine. Acest concept de a reclama ceea ce este al tău l-a făcut și Vaticanul. Au revendicat un drept de parcă ar fi stat în vârful unui munte și ar fi văzut toate aceste persoane adormite ceea ce le permit să își însușească toată puterea și tot aurul în catacombele lor, lucru care le-a permis să fie proprietarii lumii. În realitate CHIAR SUNT, PENTRU CĂ NIMENI NU A CONTESTAT CONȚINUTUL ACEASTEI BOLLE PAPALE.
Este vorba de un blestem la adresa omenirii și vă voi dovedi de ce. Este primul EXPRESS-TRUST din istoria umanității cu ajutorul căruia și-au însușit întreaga lume și Sufletele care o populează. V-am arătat cum au făcut acest lucru cu ajutorul Certificatului vostru de Naștere care este de fapt titlul asupra sufletului vostru pe care ei îl au în propiile lor registre. Ei ne-au înregistrat, iar acea înregistrare reprezintă un titlu asupra Sufletului vostru. Iată câteva din regulile enumerate în această bollă papală.

„Deci biserica singură și unică are un singur corp, un singur patron cu două capete (ca și când ar fi un monstru), în persoanele lui Isus și Petru, succesorul său pentru că așa a dorit Isus când a zis: „paște oile mele”. Când a spus „ale mele” se referea în general, nu în particular, la acestea sau acelea, din această cauză se înțelege că i le-a încredințat pe toate. În puterea acestei biserici sunt două spade: una spirituală și una temporală. Cine neagă că spada temporală îi aparține lui Petru a interpretat rău cuvintele lui Isus care spune: „pune spada ta în teacă”. Deci ambele săbii sunt în puterea bisericii, și cea sprituală și cea materială. Cea materială trebuie să fie exercitată în favoarea bisericii iar cealaltă direct de către biserică. În plus este necesar ca cele două spade să fie puse una peste alta astfel încât autoritatea temporală să fie dependentă și supusă celeilate, pentru că adevărul atestă că autoritatea spirituală are sarcina de a instrui puterea pământească, iar dacă se dovedește că nu este bună, să poată să o judece. În consecință noi declarăm, stabilim, definim și afirmăm că este absolut necesar pentru salvarea oricărei creaturi umane, ca ea să se supună PONTIFULUI ROMAN.”

         BOLLA NR 2 – ROMANUS PONTIFEX
 În ziua de 8 ianuarie 1455 papa Niccolò V, emitea bolla papală Romanus Pontifex. Cu alte cuvinte în anul 1455 a fost creat Trustul Testamentar (Încredințare Testamentară), primul Trust Testamentar din istorie. Acest lucru a fost făcut înainte cu 20 sau 30 de ani de plecarea lui Cristofor Columb spre America. Cu acest Trust, Vaticanul a reușit să își însușească toate proprietățile pe care le dorea, adică toată lumea pe care a transferat-o în acest Trust Testamentar. Este vorba despre un Trust care poate să își însușească ca bunuri proprii toate bunurile planetei.
Vă amintiți de Titlurile de proprietate pe care le dețineți? Voi nu sunteți proprietari, voi nu aveți nimic. Nimic nu vă aparține, nici moleculele pentru că ele aparțin Universului. Voi nu știți nimic, dar Vaticanul știe despre asta, știe că voi nu sunteți proprietari pe nimic. Tot ce aveți este titlul de folosință. Acesta este de fapt titlul vostru de proprietate. Voi nu veți fi niciodată proprietari. Niciodată în acest sistem, vreau să zic în acest sistem care este aproape ajuns la final. Acesta este ROMANUS PONTIFIX. Iată un paragraf al acestei bolle papale:
I-am permis regelui Alfonso libertate deplină de a conchista, supune și încarcera pe toți Sarazinii și de a-i învinge pe vrășmașii lui Cristos, de a le confisca oricare regat, ducat, proprietate, principat, toate bunurile mobile și imobile și de a-i arunca în sclavie perpetuă.”

         BOLLA NR 3 – AETERNI REGIS
 La 21 iunie 1481 papa Sisto IV emitea bolla papală Aeterni Regis (Coroana Eternă). Să nu uitați, această bollă a fost emisă cu 11 ani înaintea plecării lui Criostofor Columb către America și reprezenta un alt Trust care are ca regulă principală: ” in perpetua memorie”. Această bollă papală este un act testamentar secundar, reprezintă o a doua coroană care domnește asupra umanității și care îi face pe oameni să fie scalvi. ACEASTA ESTE  COMMON-WEALTH. Coroana Common-Wealth s-a născut atunci. Voi poate credeți că este o invenție englezească, nu este așa? Nu. Regina îl servește și îi este supusă papei. Vaticanul este instituția cea mai puternică a planetei. Iată câte ceva din acestă bollă papală:
“Daca vreunul din indigeni sau din cei care sunt în afara regatului Castiliei, oricine ar fi aceștia ar încerca să distrugă, să facă trafic, să descopere sau să cunoască secretele acestui pământ, acestora  trebuie să le fie interzisă fără nici o ezitare autorizarea și acordul oamenilor locului în felul și modul în care a fost scris în acest articol. ,,..care trebuie să fie observată în afacerile maritime împotriva celor care coboară pe mal”. Deci nimeni nu poate obține confirmarea noastră, aprobarea, declararea sau reglementarea, dacă violează legitimitatea acestor pagini sau este împotriva lor. Dacă cineva dorește să facă acest lucru se va întâlni cu furia lui Dumnezeu omnipotent și cu sfinții apostoli Petru și Pavel.”

Ați remarcat cred, că bolla papală Aeternis Regis are de-a face cu afacerile maritime și cu cei care coboară pe uscat. Acest lucru se datorează faptului că, din episodul biblic al arcei lui Noe, rezultă că omenirea este încă pierdută pe mare, după părerea stăpânilor de la Vatican. Legile maritime spun că cine este pierdut pe mare nu are nici un drept și nu poate revendica nici o avere sau proprietate. Toate codurile legislative de astăzi derivă din Codul Maritim și din Legea Amiralului (sau Amiralității). Papa deține toată puterea materială și spirituală și toate bunurile mobile și imobile până când umanitatea care în actualul moment rezultă rătăcită pe mare, nu se va întorce ca să recalme drepturile sale. Atâta timp cât sistemul juridic se va baza pe dreptul canonic, nimeni nu se va putea elibera de această sclavie.

      În baza celor spuse să analizăm cum se compune un tribunal de astăzi:
   -judecătorul este îmbrăcat în negru exact ca un popă
   -restul persoanelor care compun curtea sunt îmbrăcați la fel ca preoții dintr-o biserică
   -tribunalul este biserica unde se practică ritul confesiunii
   -inculpatul este chemat la bară să confeseze păcatele sale
   -totul se învârtește în jurul cuvântului Trust.
   -trustul este o instituție juridică sau o proprietate în care se pot identifica 2 sau 3 figuri foarte precise:
    1) Administratorul care gestionează trustul (judecătorul, sau banca, sau o societate..)
    2) Beneficiarul care este proprietarul trustului
    3) Executorul, care este un liber profesionist care acționează în interesul beneficiarului (un avocat, un notar, sau beneficiarul în persoană)
 Trustul este aplicat de cel putin 5 secole în țările COMMON LOW (ANGLIA, AUSTRALIA, CANADA, AMERICA)

 Din 1 ianuarie 1992 trustul a intrat în vigoare și în Europa. Suntem toți scalvi neștiutori dispăruți în mare. Bunurile pe care le avem nu ne aparțin, ci avem doar dreptul să le folosim. Dacă credeți sau nu, suveranitatea noastră este doar utopie.
   Video (pentru subt.RO dați click pe dreptunghiul alb de la baza ferestrei video)


                 Legea Amiralității


Ca să înțelegeți cât mai bine ceea ce am spus până acum, doresc să vă traduc o parte care se referă la aceste lucruri dintr-un interviu pe care Deve Corso i-l face lui Jordan Maxwell
  DC: Cine suntem noi în realitate?
  JM: Cine suntem în realitate? Adică de ce este definită erudiția (scholar-ship în engleză)? De ce este mereu vorba de o navă (ship)? Din cauza Legii Amiralului avem cetățean- citizen-ship, sportivii sunt sportsman-ship, prietenia companion-ship (sau friend-ship). De ce este mereu o navă care are legătură cu Legea Amiralului și Dreptul Maritim? Acesta este motivul pentru care Vaticanul se numește Santa Sede adică Holy See adică Marea Sacră. Haideți să ne trezim și să înțelegem cum funcționează această lume cu adevărat. Este vorba de un înalt act de trădare față de întreaga umanitate. Când începi să îți dai seama cât a fost de manipulată întreaga rasă umană, prostită, în așa fel încât astăzi lumea întreagă se îngenunchiază celebrităților, oamenilor de afaceri, conducătorilor, masonilor iar oamenii tineri sunt crescuți ca să ucidă în războaie și care apoi sunt numiți “băieții noștri”. Nu, asta nu. Când joci mingea la 10-12 ani atunci poți să fii “baieții noștri”, dar când aceștia sunt militari nu mai sunt deloc “băieții noștri” ci oameni înarmați.

  DC: Permite-mi să te întreb ceva. Cine este cel mai puternic:  Papa sau Regina Angliei?
  JM: Aceasta este o întrebare simplă. Regina se supune în orice situație Papei. Regina a fost mereu supusă pentru că ea domnește în baza „Dreptului Divin”. Divin implică faptul că însuși dumnezeu este de acord ca ea să domnească. Acest lucru este valabil pentru oricare prinț, rege sau aristocrat. El vă va spune că domnește în baza Dreptului Divin al regelui. Și cine este vocea lui dumnezeu? Papa. De aici vine celebra frază: „Toate străzile merg la Roma.” Deci nu are importanță despre care familie regală este vorba pentru că sunt peste tot. Sunt ca furnicile, ca sacarafagii, sunt peste tot. Toată aristocrația europeană este considerată așa din cauza papei, el a decis aceste lucruri. Când papa decide că nu mai este necesară contribuția ta, Dreptul tău Divin nu mai există și vei avea un sfârșit urât. Ca prințesa Diana. Ești practic distrus, se debarasează de tine. Din această cauză vine o vreme când îți dai seama că întreaga lume funcționează ca Mafia, pentru că mafia sunt de fapt toate guvernele, băncile, companiile farmaceutice, corporațiile de pe acestă planetă închisoare. 

  DC: Hai să ne spui ceva despre Legea Amiralului, Certificatul de Naștere, numărul de la Cartea de Sănătate.
  JM: Da. Cred că nenumărate persoane m-au auzit vorbind despre aceste lucruri pentru că vi le spun de 30 de ani. Nu acum aceste informații au ieșit la lumină, dar abia acum lumea a început să înțeleagă ceea ce le-am spus dintotdeauna: în lume sunt doar 2 feluri de drepturi pentru că aici sunt doar 2 elemente importante: pământul și apa. De aceea sunt doar 2 feluri de drepturi: cel care se aplică pe uscat și cel care se aplică pe mare.
Oamenii nu știu depre aceste lucruri deși le utilizează mereu, ca de exemplu: “Aceasta este legea pe pământ”(low of the land), fără să își dea seama că defapt fac o distincție. De ce? Pentru că dreptul care se aplică pe uscat este diferit față de cel care se aplică pe apă. Dreptul Maritim se aplică în legea monetară unde spunem că : “banii se scurg printre degete ca apa”. Apa este un termen care se referă la Legea Amiralului. Iată de ce avem un Amiral în marină. De ce avem o Marină (navy)? Pentru că secțiunea principală a unei biserici se numeste „navata”, iată de ce avem o Marină. Ar trebui să cercetăm să vedem ce înseamnă Amiral, de ce trebuie să fie un Amiral al Marinei? Atunci îți vei da seama că Marina are la bază utilizarea navelor (ships), și acum faceți legătura între scholar-ship, relation-ships, cityzen-ship, în fine corpul nostru…să ne gândim așa: există doar două lucruri pentru ca viața să existe: electicitatea și apa.
Deci corpul vostru este o baterie biologică, care permite sistemului vostru nervos să funcționeze, iar sistemul vostru nervos permite mușchilor voștri să se miște. Deci sunteți o baterie biologică care câteodată se descarcă. De aceea vă simțiți câteodată ca și morți, iar atunci trebuie să mergeți să dormiți ca să încărcați bateria. Ceea ce este valabil pentru o baterie este valabil și pentru un corp omenesc. Din această cauză când sunteți fără energie afirmați: “of, azi mă simt ca un mort”, pentru că nu mai aveți energie. Acesta este motivul pentru care corpul este o baterie biologică. Știți că suntem formați din 90% apă, deci fiind apă suntem o baterie și suntem în măsură de a reproduce viața, în timp ce spiritul tipic uman se încarnează în corp și trăiește în acest corp mulțumită acestor două elemente: apa și electicitatea.

Când începem să înțelegem cum funcționează sectorul comercial trebuie să căutăm în dicționarul juridic ce înseamnă termenul comerț. Acolo veti vedea că sex (sex/6) înseamnă comerț. Căutați și termenul de Congres pentru că vorbim mereu de Membrii Congresului și de Congres. Ei bine vă va fi explicat că, Congresul are legături cu sexul (sex/6), deci ambele nume comerț și congres în dicționarul juridic se referă la sex. Prin sex se reproduce omul, iată de ce se tratează ca comerț. Deci toate sistemele comerțului se bazează pe reproducerea sexuală, se produc, iar voi sunteți un produs al Legii Amiralului, din cauza apei, pentru că apa este asociată banilor și din această cauză voi sunteți resurse umane neambulante apte să producă bogății pentru corporații. E o istorie de proporții inimaginabile și mi-ar trebui vreo 3 ore ca să vorbesc mai pe larg despre cum acest sistem bancar funcționează. Am vorbit de nenumarate ori. Unde se găsesc băncile, băncuțele? Pe ambele margini ale fluviilor, râurilor. Ce fac băncuțele pe un râu? Dirijează cursul banilor curenți, pentru că banii voștri sunt un bine lichid. Dacă există un curent se poate controla fluxul monedei curente gestionată de băncile internaționale.

Corpul vostu este o asigurare către bursa din New York. Guvernul federal al Statelor Unite ale Americii este o corporație privată, este o administrație controlată de default din 1993, dar rămâne o corporație, o proprietate privată, o societate (din octombrie 2015 această corporație este oficial în faliment, vizita Papei în SUA a fost pentru a consfinți aceasta, notă blogger). Toți știu cum iau ființă corporațiile și că toți pot să creeze o corporație. Când există o corporație este nevoie de un Președinte, un Vice-Președinte și un Secretar al Trezoreriei, acesta este Dreptul Societar. Ei bine astăzi avem un Președinte, un Vice-Președinte și un Secretar al Trezoreriei, iar lumea crede că este vorba despre Președintele Americii (SUA). Nu, nu este adevărat. El este Președintele Statelor Unite (US), NU AL Americii. Consultați un dicționar juridic și veți vedea că Statele Unite sunt o Corporație, o Companie Privată și că toate corporațiile trebuie să aibă un Președinte, deci el nu este președintele Americii (USA), ci ESTE PREȘEDINTELE UNEI CORPORAȚII care a fost constituită în iulie 1868 (amendamentul XIV), cunoscută precum corporația STATELOR UNITE (US). ESTE DOAR O CORPORAȚIE. TREZIȚI-VĂ!!!

Toate guvernele lumii sunt corporații și toate sunt în afaceri unele cu altele. Să vă uitați la filmul: “A cincea Putere” ca să înțelegeți mai bine cum funcționează lumea, dacă reușiți să îl găsiți. Tot filmul este o realitate cutremuratoare a lumii în care trăim și despre care mulți nu sunt încă la curent. “Toată lumea este o mare afacere”, se spune acolo. Guvernele sunt corporații controlate de privatizați, și au toate Președinți, Vice-Președinți, iar toate persoanele care există pe planetă sunt în posesia acestor corporații de care aparține fiecare, numite State. Acesta este motivul pentru care este necesar ca tu să ai un Certificat de naștere, așa cum am arătat înainte. Certificatul de Naștere este necesar pentru că stabilește cui aparții când se concluzionează afacerile la bursa din NY. Când studiezi aceste lucruri pentru 50 de ani iți dai seama cum lumea întreagă alunecă pe o pantă rapidă fără frâne în timp ce marea majoritate a oamenilor nu au habar de ceea ce se întâmplă. Nimeni nu le-a explicat nimic, nimeni nu le spune nimic, și nimic din toate acestea nu au de-a face cu baschetul sau fotbalul, cel puțin până nu trebuie să ajungi în tribunal. Acolo trebuie să ai un apărător legal. Acolo vei plăti pentru ignoranța ta. Acolo vei plăti cuiva care a studiat aceste lucruri și dacă nu se termină bine vei ajunge în pușcărie. Și de ce se întâmplă acest lucru?

Pentru că corpul tău este o baterie, iar prezentându-te în tribunal înseamnă că va fi cineva care trebuie să plătească, deci vorbim despre Dreptul Maritim. De aceea când ai de-a face cu tribunalul, cu legea se spune că “ești în ape agitate”. Îți vei plăti datoria față de societate pentru că ești în ape agitate. Dacă nu vei plăti va trebui să fie cineva care te va salva, pentru că cetățenia ta, citizen-ship se scufundă, are probleme și atunci cineva te va salva ( bail-out).
Dacă nimeni nu te va salva, bateria ta biologică va fi pusă într-o celulă. Mi-au trebui 50 de ani ca să înțeleg aceste lucruri pe care le spun dintotdeauna. În timp ce alții se duceau la fotbal, în parc, la reustaurante eu stăteam să studiez și să înțeleg aceste mecanisme despre care oamenii nu înțeleg ce zic. Nu este plăcut ce se va întâmpla în anii următori și prefer să nu știți. Toate aceste lucruri erau în filmul Dracula. Cine era Dracula? Unul care sugea sângele, un demon diabolic și depravat. Dar care era singurul lucru de care îi era frică, care îl teroriza?  Singurul lucru care îl teroriza era răsăritul soarelui. Când soarele se ridica pe cer sclipind, atunci era sfârșitul său. Deci.. iluminați lumea și începeți să arătați lumina adevărului persoanelor neștiutoare, lucru care se verifică acum. Așadar este această illuminare ceea ce acești Dracula, acești scarafagi au frică și sunt terorizați: le este frică că rasa umană se trezește și își dă seama de cum a fost sclavă, uzată, din prima sa zi pentru mii de ani. Este acesta trucul care a funcționat mereu stând în mâinile patronilor care posedă rasa umană, în timp ce oamenii se târăsc încă în fața starurilor, al papei, fără să își dea semama că acesta este trucul. Acesta este trucul și funcționează. Nu are nici o vină pentru că funcționează.

Sper că în aceste puține rânduri am reușit să sintetizez cât se poate de bine motivul pentru care voi sunteți numiți Stat. Termenul de Stat este doar un cuvânt juridic pentru că Statul este reprezentat de oamenii care îl formează. De aceea se spune că TU aparții unui stat, pentru că de fapt TU ești un bun, o valoare reprezentată de Certificatul de Naștere, un scalv încă de la naștere, pe care statul îl vinde și îl joacă la Bursă ca să obțină bani pe care îi vei plăti TU deși nu îi folosești. Certificatul de Naștere cu care Statul garantează împrumutul pe care îl face se referă la faptul că TU ȘI NOI TOȚI ne angajăm să plătim datorii pe care nu le-am făcut niciodată. De aceea tu ești mereu impozitat și ți se fură banii din buzunare pentru că în baza Certificatului de Naștere, Statul a garantat că tu vei plăti aceste împrumuturi, clar, nu? Tu aparții acelui stat care vrea război și tu îl faci pentru că fără să știi tu ești de acord cu ceea ce zice capul Corporației numită Stat, adică Președintele. 

Noi suntem Țara România care aparținem Statului Român, ce este o corporație înregistrată la SEC ȘI CARE TE EXPLOATEAZĂ !
Organele represive ale Statului sunt Jandarmeria care este membră a EUROGENFOR, ORGANISMUL REPRESIV al lui MES (Mecanismul de Stabilitate Europeană). În baza acestui organism care înrobește statele lăsându-le fără suveranitate națională, jandarmeria are dreptul să te omoare în orice situație fără să fie nevoie să dea explicații cuiva despre ceea ce a făcut.( exemplu este Pungești). Jandarmeria deși pare că depune jurământul pentru a apăra poporul român apără în realitate Statul de poporul român, și aceasta este o chestiune de netolerat. Dar…toți dorm și în ignoranța lor cred că cei ca mine nu știu ce spun….Oricum eu am conștiința împăcată pentru că în ciuda amenințărilor pe care le primesc eu v-am spus ADEVĂRUL ÎNTOTDEAUNA. Sunteți voi cei care nu înțelegeți și nu vreți să credeți aceste lucruri care par fantezii datorită preconcepțiilor, îndoctrinării, datinilor și felului în care sistemul v-a făcut să gândiți în școlile lor, NU PENTRU CĂ CEEA CE SPUN NU ESTE ADEVĂRAT.

      Rețineti câteva lucruri:
1) Dacă tu nu știi de existența anumitor lucruri sau nu crezi când le afli, aceasta nu însemnă că ele nu există.
2) Orice minciună repetată la infinit devine adevăr.
3) ADEVĂRUL este mai presus de orice preconcepție sau învățământ religios sau laic.
                          autor: gabriela dobrescu

     Deci să concluzionăm:
Oamenii, ca și ființe vii, vin cu drepturi depline pe această planetă, au liberul arbitru de a face tot ce vor fără a afecta însă liberul arbitru al altuia, au dreptul să folosească liber mediul, să-și construiască un adăpost (casă), să-și producă hrana, să se folosească de resursele naturale (dar fără a influența negativ pe ceilalți). Nu au stăpâni și nici obligația de a ceda din munca lor (tribut, impozit, etc.), o pot face după libera lor dorință și în cuantumul dorit.
Deci o ființă vie este suverană, poate să nici nu aibă un nume, dar asta nu înseamnă că nu trăiește și nu există, pe când o persoană ce este înregistrată cu nume și cod numeric (CNP), nu este liberă ci se supune legilor și celor care au făcut aceste legi, devine o marfă de schimb, un sclav, un simplu număr la evidența populației, atât.
Elita care conduce această planetă din umbră și acționează prin intermediul autorităților, reușește să creeze o ”dublură” a persoanelor naturale ființe vii, creînd persoane artificiale, fictive, care nu mai au drepturile persoanei vii, ci sunt supuse legislațiilor create de această elită.

Prin înșelăciune persoanele naturale ființe vii, își cedează toate aceste drepturi (se identifică cu) persoanelor artificiale, fictive. Cel mai simplu de înțeles exemplu este înființarea unei firme. Aceasta primește statut de persoană juridică, chiar dacă în spate nu există o persoană vie naturală. Persoanele create astfel pierd o mare majoritate din drepturile persoanei naturale vii, ba mai mult, primesc foarte multe obligații (prezentate adesea ca drepturi) precum, trebuie să ceară permisiunea pentru tot ce fac (avize, autorizații de construcție, de demolare etc.), trebuie să plătească impozit din munca lor pe proprietăți, trebuie să se supună autorităților, să lupte în războaiele lor etc.
Certificat constatator al născutului viu, contra certificat de naștere (a persoanei), acesta e schimbul prin care suntem înșelați inițial.
Certificatele de naștere devin apoi titluri de stat, adică sunt tranzacționate de stat și primesc o contravaloare în bani.

Există mai multe nivele de pierdere a drepturilor naturale, iar acestea sunt evidențiate diferențiat în funcție de speța actelor în care este implicată persoana. Oamenii acceptă pur și simplu faptul că trebuie să plătească impozit dacă acesta este prevăzut prin lege, fără să investigheze următoarele detalii :

•” Capitus Diminutio Minima ” - când numele este prezent pe documente cu primele litere scrise cu majuscule (Nume Prenume), e folosit atunci când relațiile de familie ale unui om au fost schimbate, reprezintă o pierdere minimală de drepturi .

•” Capitus Diminutio Media ” - când apare numele de familie cu litere majuscule, iar prenumele doar cu prima literă majusculă (NUME Prenume) e folosit atunci când un om își pierde drepturile de cetățenie, dar nu și dreptul său la libertate, acest lucru înseamnă că puteți fi amendat, penalizat, dar nu înrobit sau închis.

•” Capitus Diminutio Maxima ” - când întregul nume e scris cu majuscule (NUME PRENUME), e folosit atunci când se schimbă condiția omului de la libertate la sclavie, aceasta înseamnă că toate drepturile cetățenești și de familie sunt cedate, puteți fi amendat, arestat și închis sau dat în robie pentru orice sumă și durată la cheremul autorităților de stat.
Verificați-vă deci modul în care este trecut numele vostru pe diferite acte sau documente, este important să știți în ce măsură vă atrage răspunderea sau ce drepturi mai aveți în respectiva speță.

Interpretarea unor termeni folosiți în actele oficiale sau de către autorități :
• subsemnat = sub semnătura statului
• înregistrat = cedat regelui
• registru = evidența regelui
• înțelegi = între legi
• arestat = ale statului
       16 oct. 2016

        VIDEO: Cum să te declari o ființă suverană în România :Cum sa te declari o fiinta suverana in Romania de FYMaaa 20 de comentarii:

 1. Si toate aceste informatii in contextul in care papa si cu intregul vatican danseaza de le sfaraie talpile de ieri in continuu :) Semn de schimbare? Eu asa zic...sa fim optimisti :) Multumim mult pentru informatii. Si eu Il urmaresc pe mariusgabriel online de ceva vreme...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Optimismul dumnavoastra înseamnă pomana, adicatelea sa primiți....?

   Ștergere
 2. O informatie cu adevarat salvatoare. Sunt curios daca si alte persoane au incercat sa-si faca aceast demers. De pilda tu Marius ? Pentru ca daca e posibil cred ca ar trebui sa difuzam informatia si sa incurajam pe toata lumea sa o faca. E unul chiar vreau sa o fac.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am accesat astfel de informații de vreun an și ceva, dar atunci nu înțelegeam despre ce este vorba. Văzusem câteva video din SUA cu astfel de persoane. Eu deabia am înțeles într-o oarecare măsură aceste informații, trebuie mers mai departe, downloadate documentele specificate în articol și de mariusgabriel în videoclipurile lui, traduse, studiate, apoi împrăștiate la cât mai mulți și apoi hotărâți să pornim la drum.
   Așa, izolat după cum este mariusgabriel este cam greu. Mi se pare un fel de paradox. El și-a scos documentele adevărate ce relevă ființa vie, adevărată, dar face plângeri penale președintelui sau altor marionete, așteptând ce? Ca prin același sistem corupt, pervers, nedrept, după vechiul Drept Roman să-i facă dreptate?
   Einstein spunea că nu poți rezolva o problemă prin mentalitatea care i-a dat naștere..
   Deci? El are numai probleme acum și este șicanat permanent de autoritatea statului.
   Dacă ne-am uni sub o nouă concepție social-politică, cum ar fi Meritocrația, i-am putea învinge prin propriile lor arme.
   Ca concluzie, da aș face-o dar după ce studiez tot ce este necesar, pentru că trebuie să fi foarte bine informat, mai ales cu legislația internațională a ONU și maritimă, pentru a te putea lua de gât cu orice avocat, judecător, polițist sau agent fiscal. Și să fii independent financiar și energetic, ptr. că altfel îți poți expune familia, rudele prietenii în acest război total cu autoritățile.
   Numai bine !

   Ștergere
 3. unul pentru toți și toți pentru unul Mariusgabriel nu e singur și nu va rămîne vreodată singur în lupta asta ( MERITOCRAȚIA) e o altă formă de a atrage tot în aceeași groapă noi Ființele Vii nu ne asociem nici unui PARTID sau ORGANIZAȚII noi trebuie să ne avem pe noi înșine ca Oameni înțelegere și prosperitate în orașul nostru sînt cel puțin 300 scăpați din GHEARELE STATULUI

  RăspundețiȘtergere
 4. Care sunt pasi de urmat ?
  Din cei 300 banuiesc ca se va gasi unul sa ma indrume.
  Daca cineva are chef si timp adresa mea este miticapopescu36@gmail.com
  Multumesc in avans.

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte interesant.Daca ma puteti indruma si pe mine, adresa mea de email este: carmenghiorghita@gmail.com
  VA multumesc si Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamnă, cu tot respectul nu vă pot îndruma. În afară de informațiile din articol și videoclipurile celui care a făcut asta nu pot să vă ofer mai multe informații. Și în afară de asta nu știu cum ar reacționa autoritățile locale la o astfel de acțiune a dvs. Deci acțiunea este total individuală și trebuie să ne-o asumăm pe deplin.
   Este la fel ca și evoluția spirituală, este asumată de contractul sufletului înainte de încarnarea pe această planetă, noi trebuie doar să o conștientizăm și să ne-o îndeplinim.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 6. Salutare, cine imi poate spune si mie cum dau de MariusGabriel Burebista adresa mea de e-mail este saphira_drag@yahoo.com, tel 0757722298

  RăspundețiȘtergere
 7. Salutare, cum pot sa iau si eu legatura cu MariusGabriel, Burebista adresa mea de e-mail saphira_drag@yahoo.com, 0757722298
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumim pt informatie voi merge acasa si ma voi interesa ca mie imi trecusera multe ganduri de genul acesta cu taxele si impozitele pe bunul platit de mine dar nu stiam de unde sa incep multumesc de abia astept sa le vad fetele la itioti cand voi scapa de taxe

  RăspundețiȘtergere
 9. si eu vreau sa ddevin suveran dar nu stiu pasii ce trebuie urmati si costurile daca e cineva care are cunostite va rog sa imi scrie rainson21@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 10. buna am citit acest articol din cap până la coada și am auzit și eu aici la noi dar nu știu de unde sa incep totul sa scap de CNP 0757241119

  RăspundețiȘtergere
 11. asa cum la orice informatie exista o contrainformatie (de ex. Terra = planeta sau platou), doar pt a pune in balanta si a cantari in cunostinta de cauza, vreau sa aduc in atentie si celalalt aspect:

  Un scriitor britanic, Aldous Huxley, a profetizat emergența unui altfel de stat în istorie pe care l-a numit „stat magic”, în care „spălarea creierului nostru” se realizează „prin mijloace blânde”, precum: cultivarea unei sexualități deșănțate, forme de viață care „excită simțurile și imaginația”, cultivarea iluziei puterii, a unei „plăceri ce zguduie simțurile și mintea până la epuizare”, cum sesiza un remarcabil comentator al acestei terifice profeții, domnul Virgiliu Gheorghe.

  https://www.activenews.ro/stiri/Prof.-Dr.-Ilie-Badescu-Spalarea-creierelor-se-realizeaza-acum-prin-mijloace-%e2%80%9eblande-.-Rupti-de-traditii-de-credinte-de-sentimentele-apartenentei-indivizii-si-grupurile-devin-vulnerabile-in-fata-acestui-nou-tip-de-amenintari-143267

  si un comentariu epic:
  "... POVESTE! Eu va cred ca vreti sa va trageti de sireturi cu Tiriac sau Isarescu, sa faceti doar ce vrea muschiu vostru, sa nu mai platiti apa calda, electricitatea, gunoiu...liberi. Sa dati cu flit la politisti pe strada cand va intreaba cum va cheama, sa faceti buba si la spital sa va trateze cu prioritate ca pe VIP-uri, sa nu mai platiti din buzunar judecatorii, profesorii, primarii, soldatii, pompierii, ambasadorii etc mama lor de taxe fara de care ne-am numi Somalia.
  -O, buna ziua domnu suveran constantin, fiinta vie ca dumneavoastra mai rar pe planeta, aveti numai drepturi ca obligatiile sunt pentru restu fraierilor.
  -Ce anume? ati dat cu masina peste un "mort" ? nici o problema, ajungeti in instanta si scapati basma curata ca doar aveti hartie la mana ca sunteti nascut viu, liber, nu apartineti societatii stat Romania.
  -Va doare ceva? Nici o problema toti medicii cunosc ce e ala statut de fiinta vie si va acorda prioritate, da sigur ca va ia SMURD-u cu elicopteru si va duce in strainatate la cele mai bune clinici din lume.
  -Bine ati facut ca ati renuntat la CI, o sa va primeasca aia in avion doar cu cardu de fiinta vie, nu mai platiti biletu cand mergeti sa vizitati alta tara.
  -Ba mai mult decat atat, e valabil in toata lumea, aveti moca la hotel si orice restaurant va da gratis mancare ca sunteti fiinta libera, suveran.
  -Ati devenit fiinta libera nu mai trebui sa munciti pentru aceste bilete numite bani, vi le da pe degeaba Isarescu, suveran si el ca orice nemuritor..."

  RăspundețiȘtergere
 12. Salutare! Începeți toti cum a inceput si Marius sa faca....a fost la starea civila si si-a cerut certificatul constator de ființă vie. Ma duc si eu luni. Mult succes tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 13. Caut IT-isti, traducatori, juristi, avocati, specialisti marketing, operatori care sa isi aduca contributia voluntara prin cunostintele lor profesionale. Un mini interviu va avea loc pe Skype. Rog adaugati pe Skype "07417423841" sau optional "suveran maximus". Postat de "Om viu, nascut viu". PS: O Conditie minima este sa aveti posibilitatea de a efectua videocall pentru a putea sa stim cu cine discutam. In caz contrar rezerv dreptul de a inchide conversatia. (Sugerez ca daca nu aveti Skype descarcat rugati pe cineva sa va ajute sa descarcati Skype). Va multumim anticipat pentru efortul dvs.

  RăspundețiȘtergere
 14. exista cetateni romani care au CI scris cu litere mici? exista cetateni romani care nu platesc taxe si impozite la stat?

  RăspundețiȘtergere
 15. Toată această teorie este un mare bullshit, fără nicio bază științifică. Dacă vii cu așa ceva în SUA în cel mai bun caz primești o amendă pentru încercarea de fraudare a fiscului. Poate traduce cineva și chestia asta! :)

  https://rationalwiki.org/wiki/Strawman_theory

  RăspundețiȘtergere
 16. Toate jurisdictia se limiteaza la cnp SI see extinde prin asocierea literala cu cnp.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.