joi, 12 ianuarie 2017

Benjamin Fulford (actualizare 09.01.2017) - Numărătoarea inversă până la Noua Epocă a început


  Bătălia pe planeta Pământ se apropie de sfârșit, odată cu căderea bazelor subterane întărite ale mafiei Khazare, surse ale Societății Dragonul Alb spun. Cu toate acestea, există încă unele condiții grele de tranzacționare în ultimul minut, care se întâmplă între Est și Vest odată cu începerea la 20 ianuarie a președinției lui Donald Trump, potrivit unor surse implicate în negocieri. Viitorul planetei noastre și a speciei noastre este ceea ce este în joc. Marea luptă încă nu s-a încheiat și este de cine anume va controla procesul de creare și distribuire a banilor, care este sursa reală a puterii de pe această planetă.
Punând-o într-un alt mod, ceea ce este în joc este procesul de a decide ce, noi ca specie, vom face în viitor. Mai este puțin pentru a începe președinția lui Trump, acesta este un moment bun pentru a lua act de faptul că, în ciuda numelui său, el nu este cel care deține atu-urile în această mare miză a meciului mondial de poker.


Atunci când dolarul american a devenit de facto moneda mondială după cel de-al doilea război mondial, a fost susținută de aur și PIB-ul SUA a fost în valoare de 50% din PIB-ul mondial. Acum, așa-numitul dolar american este susținut de NIMIC (SUA nu are aur) și PIB-ul SUA, așa cum este măsurat de FMI, este de doar 15,6% din PIB-ul mondial pe baza parității puterii de cumpărare (reală). În plus, SUA a fost cea mai mare națiune creditoare din lume la sfârșitul celui de-al doilea RM, iar acum este națiunea cea mai profund îndatorată din istoria acestei planete (aprox. 18,5 trilioane dolari). În schimb, China controlează acum 17,9% din PIB-ul mondial, are foarte mult aur si este cea mai mare națiune creditoare din lume. Membrii AIIB (Banca Asiatică de Investiții în Infrastructură), numără în prezent peste 100 de țări, controlează aproape 80% din PIB-ul mondial, în timp ce SUA și statul lor sclav Japonia, care sunt anti-AIIB dețin un control de mai puțin de 20%. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care China și aliații săi occidentali vor controlul sistemului financiar mondial, ei vor reuși.

Cu toate acestea, complexul militar industrial din SUA are unele cărți mari în acest joc, multe dintre ele conectate la Programul Spațial Secret și programe de înaltă tehnologie. Guvernul american secret se pregătește pentru a arăta unele dintre aceste cărți, inclusiv o mare parte din tehnologia din spatele a peste 6000 de brevete, care conform Academiei de Științe din SUA, au fost suprimate din motive de "securitate națională", spun oficialii Pentagonului. Problema reală pentru care mulți dintre noi vrem răspunsuri, este că atunci când unele dintre aceste secrete sunt revelate, sunt două realități distincte: una care implică colonizarea spațiului și una legată de pământ, pe cale să fuzioneze într-o singură entitate.

Există o mulțime de dovezi, chiar și pentru cei mai obtuzi, de faptul că versiunea oficială a realității, care ne-a fost dată de istorie este plină de contradicții și secrete. Societatea Dragonul Alb (SDA) și aliații lor, spun că va fi dificil să primim răspunsuri cu privire la lucruri cum ar fi: de ce explorarea spațială cu echipaj uman s-a oprit brusc în anii 1970? Este foarte clar că din diverse accidente care s-au întâmplat atunci că orice vehicul de explorare cu echipaj uman ce încearcă să părăsească orbita Pământului este distrus, chipurile de Ionosferă. Agenții ale SDA au spus, din surse ale agenției de informații cu niveluri ridicate de secretizare peste cel al președintelui statului american, că planeta a fost pus în carantină, deoarece unele entități foarte periculoase, s-au adăpostit aici după ce au pierdut un război inter-galactic. Aceste entități acum sunt într-un proces de predare al planetei și eliberare a populației de suprafață ostatice, aceste surse spun.

Dacă acești oameni spun adevărul, atunci în viitorul apropiat, forțele galactice binevoitoare vor deschide o gaură de vierme în Antarctica și va permite populației de suprafață contactul cu universul larg. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care luminatele fețe religioase, politice și științifice au vizitat Antarctica recent. În această lună Vladimir Putin este așteptat să facă o vizită acolo.

Faptul că SUA a rechemat toate portavioanele sale în porturi, pentru prima dată de la al doilea război mondial, poate fi un semn că ceva mare este pe cale să se întâmple. Dacă este așa, ne putem aștepta la un fel de anunț cutremurător din Antarctica în curând. Vom vedea. Acest lucru ce sună de acolo, mulți dintre noi îl acceptă, dar, nu poate exista nici o îndoială că un război ezoteric la nivel înalt a avut loc pe suprafata acestei planete. Pentru un singur lucru, există o mulțime de dovezi, pe care le-am putea proba în orice instanță de judecată sau proces pentru crime de război, că conducerea lumii occidentale a fost implicată în crimă în masă. Să nu mergem prea departe înapoi în istorie, permiteți-ne să ignorăm chiar și sutele de milioane de oameni uciși în secolul 20 și uită-te doat la evenimente de după anul 2000. De atunci, am avut un regim în SUA, care a ignorat dreptul internațional și a folosit teroarea și uciderea în masă pentru a manipula proprii cetățeni și cele ale altor țări în război.

Această ultimă campanie de teroare a început cu 11 septembrie 2001 (9/11), atacurile teroriste steag-fals. De atunci, conducerea SUA a invadat Orientul Mijlociu și a ucis milioane de oameni. Aceasta a folosit, de asemenea, arme biologice, prin răspândirea HIV, SARS, Ebola, gripa aviara etc., în încercarea de a începe pandemii de masă. Conducerea Occidentală a folosit, de asemenea, controlul asupra sistemului de imprimare a dolarilor pentru a încerca să creeze foamete în masă prin mituirea agricultorilor și creșterea plantelor pentru combustibil (biodiesel), în loc de alimente. S-a folosit, de asemenea, cutremurul și tsunami-ul prin utilizarea armelor nucleare împotriva unor țări ca Haiti, Indonezia, Japonia, etc. Aceasta este o crimă în masă și poate fi legată direct de oameni ca George Bush Jr., Hillary Clinton, David Rockefeller, etc.

Cineva a spart casa lui Ben Fulford recent și a încercat să șteargă toate copiile unei înregistrări pe bandă, decând i s-a oferit postul de ministru de finanțe al Japoniei de către un reprezentant al fostului ministru de finanțe japonez Heizo Takenaka, în schimbul acceptului de a participa la o campanie de a ucide 90% din populația lumii. Takenaka lucrează pentru familiile Rothschild si Rockefeller din spatele acestui plan. El deține încă mai multe copii ale acestei benzi ascunse, dar faptul că vor încerca să șteargă aceste dovezi arată în mod clar modul în care le este frică de actul de dreptate care se va face curând. Tactica lor din ce în ce mai ponosită și disperată de război psihologic, de asemenea, ne arată un semn de panică profundă în care acești oameni sunt.

Este suficient să aruncați o privire la această încercare jalnică de săptămâna trecută de a deraia președinția lui Trump afirmând, fără nici o dovadă, că "Rusia" a piratat alegerile din SUA. Acest lucru de a încerca să deraieze președinția Trump a eșuat, așa cum totul a eșuat în campania lor anterioară de a renumăra voturile și la fel ca orice altceva, inclusiv asasinarea lui Trump. Atacurile false cu camioane din Franța, Germania și acum Israel, de asemenea, nu produc rezultatele dorite. Oamenii au devenit imuni la utilizarea vechilor tehnici de teatru de stradă (de multe ori inclusiv crime reale) pentru a manipula masele prin atacurile de tip steag-fals, ce sunt acum în mod obișnuit expuse ca atare în termen de minute de la înregistrarea lor anunțată. Acestea se întâmplă, deoarece acest regim a pierdut puterea, datorită victoriei militarilor și a forței unei agenții a Pălăriilor Albe din spatele lui Trump. Noi am promis, și se așteaptă, un proces pentru crime de război împotriva lor, odată ce Trump preia puterea. SDA, la rândul său, va stabili un organism precum Comitetul de Reconciliere și Adevăr sud-african.

Există, de asemenea, unele operațiuni care se întâmplă în termen, până la investirea lui Trump. "Mai multe baze militare subterane de adâncime (dumbs) ale clicii khazare au fost distruse deoarece au refuzat amnistia și predarea", au relatat surse ale Pentagonului, descriind starea actuală. De asemenea, "armele nucleare din New York au fost dezactivate și o cale ferată subterană din Vancouver demolată", spun sursele citate. Conferința de la Paris din 15 ianuarie se convoacă pentru a impune o soluție a două state Israelului, ultima rezistență a mafiei Khazare și se vor folosi sancțiuni pentru a forța regimul de acolo pentru a "face cu adevărat pace", sursele continuă. Lumea este "bolnavă de accesele israeliene de furie și crimele împotriva umanității".

Revenind la tranzacționare, facțiunea militar-industrială occidentală vizează două ținte vis-a-vis de asiatici. La un anumit nivel, ei caută o alianță creștină cu Rusia, Europa și America și părțile creștine ale Africii pentru a sta egal cu asiaticii. La un alt nivel, aceasta sprijină crearea unei noi arhitecturi meritocrate, democratice și transparente la nivel mondial, care va garanta că grupurile criminale internaționale, cum ar fi mafia Khazară, nu le va fi permis din nou să instige război, teroare și suferință în jurul planetei. În general, odată ce procesul de eliminare a criminalilor din rândurile sale va fi terminat, complexul militar-industrial occidental va oferi puterea tehnologică și militară în slujba umanității ca întreg, surse ale agențiilor din Pentagon spun.

  Și așa, după cum anul 2017 începe, o nouă epocă începe să se manifeste. Haideți să o facem Epoca de Aur a omenirii...!

     Sursa: http://benjaminfulford.net/  

9 comentarii:

 1. Interesant....asteptam sa vedem ce cum si cat din ce spune Ben Fulford se va adeveri

  RăspundețiȘtergere
 2. Va rugam editati textele, care sunt jalnic traduse, dupa un soi de google translate - topica, sinonime, formulari etc. Pacat de informatia continuta...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta e, nu sunt profesor de engleză, mă descurc cum pot, important este esența mesajelor din articole nu contează neapărat forma. Eu le cizelez și formaz textul în măsura posibilităților, nu am bani să plătesc traducători.
   Nu public romane și nici texte oficiale, important este ca informația să circule și să trezească pe cât mai mulți
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Este mult prea laudabil efortul tau Marius,dar cum sunt multi cu pretentii...Din pacate trebuie sa afirm ca toti acestia apartin unei lumi a trecutului/sau din zona ....3D.

   Ștergere
 3. Buna tuturor,

  Nu stiu cum functioneaza numaratoarea asta inversa, dar se pare ca lucrurile pe teren stau altfel, americanii desfasoara trupe la grania cu rusia, isi intaresc aliatii, pentru descurajarea rusiei, astia-s nebuni ?!

  Eu cred ca extraterestrii nu-si vor baga nasul in acest conflict ruso-american care va sta sa inceapa, si e chestiune de cateva zile, pana cand va incepe razboiul si vor aparea si atunci primele victime, printre care vom fii si noi, nu mai este mult pana cand romanii vor fii chemati la arma....

  Situati e deja critica pe plan mondial, nici eu nu mai stiu ce sa cred ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu știu cum să mă adresez, domnule sau doamnă....Stați liniștit/liniștită și nu vă mai luați după TV, este manipulare. Ați vz. dvs. aceste trupe? Trump și-a exprimat intenția din campanie, nu va fi niciun război cu Rusia și îl respectă pe Putin. Sunt sigur că după ce va depune jurământul prima întâlnire cu acesta va fi.
   Propaganda sionisto-khazară mai funcționează încă. Nu va fi niciun război și se va încheia în scurt timp și cel din Orientul Mijlociu. Centrați-vă în interiorul ființei, în pace și liniște și detașați-vă de aceste știri. Fiți optimist/ă căci toate mesajele pentru aceste an sunt foarte pozitive și până în vară vom vedea cu toții efectele pozitive ale numeroaselor forțe pozitive care acționează în prezent pe planetă și în sistemul nostru solar.
   Numai bine și pace interioară !

   Ștergere
 4. In loc de comentari critice la traducere mai bine ai colabora astfel faci un serviciu in folosul nostru. Critica este o nuanta subtila a unui suflet rau. Multumim Marius pentru munca ce o faci! Doamne ajuta sa vina schimbarea cat mai repede si aici in RO unde se pare ca ceva se misca

  RăspundețiȘtergere
 5. Gânduri bune sa se-adune,si-atunci,fi-va pace-n lume!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna treaba, deci Ceausescu nu vorbea prostii cind zicea e Epoca de Aur

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.