vineri, 6 ianuarie 2017

ADN&Dansul Întunericului și al Luminii – Omnipotența umană în armonie


        ADN-ul și cheia ascunsă
 Timp de decenii știința acceptată a afirmat că ADN-ul funcționează exclusiv ca un genom biochimic care trece trăsăturile ereditare de la o generație la alta. Dar apoi noile descoperiri au început să spargă această coajă de ou științifică. Din Rusia, Germania, în Statele Unite ale Americii, pași gigantici au făcut să tremure spre prăbușire bazele biologiei, fizicii, medicinei și chimiei.
În Rusia, biofizicianul Pjotr Garjajev, studiind în cadrul biologiei moleculare comportamentul vibrațional al ADN-ului, afirmă că: ,,ADN-ul uman funcționează ca un internet biologic, dar în multe aspecte superior unuia artificial. " El mai afirmă: "Dacă oamenii cu o individualitate completă ar recâștiga conștiința de grup, ei ar putea avea puterea divină de a crea, modifica și modela lucruri pe Pământ! "   
Din Germania vine un lucru la fel de înnebunitor (pentru conservatorii științei) despre ADN. Fizicianul dr.Fritz-Albert Popp, prin munca sa asupra studierii modului în care ADN-ul celulelor vii înmagazinează și eliberează fotoni l-a dus pe acesta la concluzia că :"Acum știm că astăzi, omul este în esență, o ființă de lumină." Din activitatea desfășurată de către dr.Popp, acesta a fixat termenul de "biofotoni" pentru a diferenția implicațiile uluitoare ale luminii obișnuite, față de lumina biofotonică sau ceea ce alții numesc "lumină înalt-dimensională." Nu numai că ADN-ul comunică cu un alt ADN în organism cu acești biofotoni, ci are de asemenea, capacitatea de a comunica cu alte organisme și chiar și cu alte forme de viață.

Cu alte cuvinte ADN-ul ar putea trimite o gamă largă de frecvențe, atât de multe, încât se pare că ADN-ul este " un diapazon maestru al întregului corp." Într-un articol din 2010 al dr.Martin Blank de la Universitatea Columbia intitulat "Efectele câmpurilor electromagnetice asupra sănătății", compara ADN-ul cu o antenă fractal. Un fractal este o figură geometrică ce se repetă la infinit, ca de exemplu un pătrat în pătrat, în pătrat...etc. (voi publica un articol cu acest subiect, deoarece fractalii sunt geometria Creației, n.b.). Structura moleculei de ADN este dublu helix, tubulară, iar aceasta acționează ca o antenă fractal, capabilă să acționeze pe o largă gamă de frecvențe. 


 Dr.Blank concluzionează: "Pe scurt, corpul uman este construit cu o antenă fractal în interiorul fiecărei celule, care răspunde la întreaga gamă de frecvențe din spectrul câmpului electromagnetic! " În paralel vin cercetările dr.Konstantin Meyl care constata că electronii hidrogenului din ADN coduc electricitatea. Meyl arată modul în care căile spirale ale acestor electroni dintr-un nor de electroni, creează unde scalare care de asemenea transformă ADN-ul într-o antenă de emisie precum și într-o antenă rezonantă scalară de recepție.

 În revista Nexus Magazine din 2012, Brendan D. Murphy scria: "Ca o antenă fractal, ADN-ul interacționează cu câmpul vid / eter / punct-zero, tranducând energia punctului-zero, care interacționează cu conștiința noastră. O interacțiune mai mare între ADN-ul nostru și forțele de torsiune și / sau scalare în vid, ar putea echivala cu conștiința extinsă, în timp ce o interactivitate mai mică, ar avea ca rezultat un contract de conștientizare. Astfel, anumite aranjamente modulare ale ADN-ului ar fi mai favorabile pentru conștientizarea trezirii."
 Acest lucru înseamnă că omenirea poate trece peste podul care poate lega în mod direct umanitatea – sufletele noastre – cu Sursa ... Creatorul.

 În 1990, o echipă de lingviști ruși condusă de Dr.Peter Gariaev a descoperit că codul genetic din ADN-ul "junk"(98% din ADN este considerat că nu este folosit de ființele umane în prezent și a fost denumit deșeu, n.b.) urmează gramatica uniformă și reguli de utilizare practic identice cu cele ale limbajului uman. Se pare că "junk" a fost încărcat cu înțelegerea inteligentă, scopul și semnificația (o perspectivă interzisă de fundamentalismul Darwinist). Acestei cercetări, i-a urmat descoperirea Dr.Jeff Delrow în 1990, ce concluziona că cele patru nucleotide (A, T, G și C) de ADN formează în mod inerent structuri fractale strâns legate la modelele de vorbire umane.
În activitatea desfășurată la Universitatea din Maryland de Dr.James Gates Jr., aduce mai departe aceste tipare cosmice în ceea ce el numește "simboluri Adrinka." Ceea ce a descoperit matematic este similitudinea în modelul de machiaj cu aceste simboluri geometrice de fractali, găsite în frecvențele ADN, precum și-n geometria propusă de Dr.Garret Lisi în Modelul său M8: Teoria Totului.

Unde am dat peste asta? A început cu o călătorie de trei ani care începe cu două seturi de șase numere date de îngeri la doi oameni-Joseph Crane și Dr.Joseph Puleo și care tărâmul angelic îl numește "Țesătura Universului." Această structură este o legătură cu un model arhetipal de vibrații cu care fiecare dintre noi poate alege să fie conectat sau nu. Dacă noi alegem să fim separați de această structură, atunci tot ceea ce vibrează în noi este supus prejudecăților proprii, propriilor noastre percepții de viață bazate pe ego. Gates pune întrebarea dacă suntem de fapt o parte din Matrix. Ceea ce sper este că noi toți ne vom da seama că suntem co-creatori ai acestei matrici, ceea ce înseamnă că vom ajunge în mod colectiv să decidem cum arată. Dar, dacă vom continua să ne vedem doar pioni dualistici de luptă cu umbrele, atunci ne absolvim de la această co-creație și ne lăsăm supuși de propriile noastre închisori mentale autofabricate. 

     Miturile vechi au nevoie de mituri noi
Una dintre afirmațiile șocante în descoperirea Dr.James Gates este că universul (prin Teoria corzilor) poate fi descris ca un limbaj de calculator. Ideea că îngropat în acest cod, este de asemenea, corectarea erorii! Cu alte cuvinte, Viața are menirea de a vindeca viața. În cazul propriului nostru ADN, întrebarea devine apoi, cine a oprit corectarea erorii? Iar răspunsul vine din celebrul citat al personajului de desene animate, Pogo: "Ne-am întâlnit inamicul, și el suntem Noi!". Un citat atribuit teologului Thomas Merton dă răspunsul: "Un om în căutarea Iluminării este ca un om așezat pe un măgar, în căutarea unui măgar."

 Campbell spunea că omenirea a progresat până la punctul în care trebuie să renunțe la vechile mituri. Ele nu mai funcționează. Noile mituri sunt necesare, deoarece puterea mitului ne permite să deschidem o altă ușă în propria noastră ființă. Ea ne permite să punem la îndoială tot ceea ce nu ne mai servește într-o direcție din care putem intra în transformare. Merton și Campbell încearcă să ne spună că avem de ales: vom continua să fim spălați pe creier în gândire, toată puterea, toate răspunsurile, toată iluminarea să le căutăm în afara noastră ... sau ... să ne aruncăm în interior pentru a deschide portaluri dimensionale în noi, pentru a găsi însăși sursa creației noastre. Nu toți dintre noi avem mintea Dr. James Gates Jr., care ne permite să vedem modelele matematice ale universului. Dar, dacă putem crea noi mituri, care vor funcționa ca parabole, noi ar trebui să fim în măsură a trage cu ochiul în holograma universului și să alterăm Matricea, recunoscând astfel că în interiorul fiecăruia dintre noi stă toată înțelepciunea, toată puterea și toată iluminarea.

Deci să ne uităm la unul dintre aceste mituri vechi ca o deschidere a porții, o fisură în nirvana, ultimul pas care transcende suferința și karma. Acest mit vechi afirmă că pe măsură ce îmbătrânim, vom fi tot mai slabi, mai bolnavi, pielea se încrețește ca niște prune uscate. Presupunerea din spatele acestui mit este faptul că ADN-ul nostru se descompune, organismul își pierde vitalitatea, iar noi cheltuim o avere pe produse farmaceutice sau intervenții chirurgicale cosmetice ... sau ambele. Hai să creăm un nou mit care să ia în considerare descoperirea lui James Gates că "Codul de computer" al universului a construit în interior corectarea erorilor. De ce nu? "Cum este sus, așa și jos. Cum este jos, așa și sus."(Hermes Trismegistos). Chiar? Ei bine, aceasta ar implica, ca această corecție a erorii ar trebui de asemenea, să aibă o componentă similară în ADN-ul nostru, deoarece, de asemenea, este o limbă paralelă.

Oamenii de știință al noului orizont au descoperit: 1) - ADN-ul poate primi și recepționa frecvențe și 2) - ADN-ul este un fractal în natură, ceea ce implică prin Teoria Stringurilor (corzilor), faptul că există diferite dimensiuni, care pot fi accesate prin această componentă-fractal orientată. Fractalii creează modele. Frecvențele creează modele. Dacă nu crezi asta, atunci într-adevăr e nevoie să renunți la vizionarea TV prin cablu, deoarece TV prin cablu nu ar exista fără aceste principii. Și ce este convingător este faptul că Dr.Konstantin Meyl a venit cu un mod cu totul nou de transmitere a comunicării de la telefon mobil la telefon mobil, precum și transmisii TV folosind capabilitatea undelor scalare ce creează modele ca un întreg, mai degrabă decât frecvențele liniare transmise în flux de biți, care sunt deconstruiți și reconstruiți. Și cum a aflat asta? Privind la ADN! Așa că noul nostru mit spune că putem utiliza acest cod de corecție a erorii din ADN pentru a ne muta înapoi în modelul stării normale, ocolind mitologia suferinței. Așa că, ce este acest cod de corectare a erorilor din ADN? Modele de rezonanță armonică.

Noul nostru mit afirmă că ceea ce este în afara echilibrului poate fi pus înapoi în echilibru utilizând principiile rezonanței armonice (care se bazează pe fractali și frecvențe). Cu alte cuvinte, putem împrumuta din mitul vracilor Navajo, care foloseau cântece în ceremonii. Numai că noi vom folosi o versiune nouă, actualizată, astfel încât să nu ne limităm. Vom folosi o metodă diferită de picturi pe nisip pentru a crea modele, și vom folosi diferite instrumente față de tobe și zornăieli, nu că acestea nu sunt perfect bune. Doar că matematica ADN-ului și frecvențele lui sunt destul de speciale.
În noul nostru mit, vedem viața ca o alegere care emană din capacitatea noastră inerentă de a avea "Puterea dumnezeiască de a crea, modifica și modela lucrurile de pe Pământ!
Și una dintre modalitățile primare de a "da formă lucrurilor" este prin rezonanță vibrațională... muzica! S-au descoperit mai multe modalități prin care se poate alege utilizarea numitei Muzică a Sferelor. De exemplu, am descoperit că aceste tonuri mitice funcționează foarte bine cu yoga. Se pare că yoga se bazează puternic pe modele ce noi le facem cu corpurile noastre. Aceste sisteme sunt compuse din modele de rezonanță armonică, care sunt chei ce deblochează ADN-ul nostru într-un mod care ne permite să atingem împuternicirea noastră, care va face ca mai mulți și mai mulți dintre noi să se mutăm într-un cor tot mai mare de vibrații, co-creînd o lume nouă, ca și cum am fi o hologramă vie direct din Star Trek. Dar, pentru a atrage acest lucru, avem nevoie să ne vedem ca ființe plenipotențiale cuantice nelimitate. Și noi nu putem face acest lucru cu vechile mituri dansând în jurul capului. Deci, să revenim la noul nostru mit.

În loc de baza dualistă, bazată pe separare, căutând mituri care ne privează de putere, care ne-a îndoctrinat în uitarea Conexiunii sacre din cadrul Sursei, să luăm în considerare mitul "multe-părți-un singur corp-inerente în armonie".  Armonia implică părți diferite cântând un imn sacru ca un cor în plinătatea vieții, care ne permite să auzim cuvintele lui Joseph Campbell: "Urmează-ți fericirea." În fericirea armoniei, corectarea erorilor începe automat ca o componentă naturală a vieții, ceea ce înseamnă că în cele din urmă, nu există erori. Toată viața este așa cum trebuie să fie: Perfectă, Întreagă, Completă. Dacă... vom alege să fie așa. Și acolo e buba.

Actul conștient de a alege în mod inerent exercită o cerință; și această cerință este responsabilitatea pentru noi înșine și tot ceea ce am ales să co-creăm. Beatitudinea nu este evitare. Beatitudinea nu este să te holbezi constant la un soare metaforic care te poate lăsa orb. Beatitudinea nu este o mulțime de afirmații care împing o realitate bazată pe doresc sau am nevoie sau autovictimizarea. Beatitudinea este îmbrățișarea plină de cine suntem. Ca și viața însăși, înseamnă să recunoaștem că existăm ca ființe în cadrul Unicității ce deținem în cadrul unității noastre toate potențialele cuantice, incluzând dualismul contrariilor ce a avut loc în echilibru perfect. 

     Dansul Întunericului și al Luminii
În filmul Matrix, vom vedea forțe radicale care luptă pentru putere deasupra unei iluzii. Același lucru poate fi spus pentru lumea noastră în acest moment. Dincolo de orice închipuire, sistemele de credință ce ne conduc, ne determină să fim robi ai unei iluzii și ne face să credem că suntem lipsiți de putere, limitați și inferiori. Cu toate acestea, constat că dacă matematica Harmonetix ™ convingător ne arată că deținem în noi o cheie care ne leagă nu numai la Țesătura Universului, dar ne dă și războiul de țesut, cum putem să nu vedem asta?

Biologul și biofizicianul Dr.James Oschman a descoperit Matricea care ne crează corpul nostru. El spune: "Aici celulele sunt văzute ca fractali încorporați într-o matrice energetică holografică, unde totul este interconectat și capabile să influențeze orice altă parte a matricei. Informațiile pot fi comunicate prin multe, potențial redundante modalități, inclusiv fotoni ai luminii vizibile și ultraviolete, fononi de sunet, multiple vibrații celulare rezonante, o densitate încărcată de unde și potențiale cuantice. Corpul devine vizibil ca o entitate vie, un întreg energetic, chiar dacă e compus din sisteme de organe specializate și ansambluri celulare. În cele din urmă, o imagine a unei matrice unificate electromagnetic care conține un plan de auto-organizare, cu bucle de feedback nenumărate care încep să apară. "

Iată! Dovezile științifice. Cheia. Vom continua să trăim viața noastră cu sistemele de credință vechi, care ne fac să trăim în separatism, în conflict, în luptă? Sau ne vom asuma responsabilitatea că suntem ființe magnifice, capabile de a vedea dincolo de miturile dualismului? Planeta noastră se află la o conexiune, dacă ne decidem în mod colectiv, dacă în mod colectiv co-creăm o nouă lume. Suntem pe margine, sărind de pe o stâncă vom lăsa în urmă sistemele de suferință, sistemele de sclavie prin datorii, sistemele de repetiție karmică. Ne temem să facem acest salt? Dacă este așa, există doar o singură alternativă, să avem încredere în noi înșine, fiecare dintre noi. Putem îndrăzni să afirmăm că "Viața nu are sens?" și de fapt, poate descoperim că fiecare dintre noi poate aduce un sens pentru a trăi? Sau ne ghemuim în Întuneric, căruia i-am permis să ne înconjoare, cu sisteme de credință false și cenzură și vechile mituri care sunt bazate pe frică?

Întunericul nu este un inamic, care ne amenință în mod constant să ne îndepărtăm de armonia noastră divină înnăscută. Întunericul este o componentă a întregii creații. Nu este o nebunie să credem că e nevoie să învingem apusul de soare, deoarece aceasta ar înseamn moartea luminii soarelui? De ce nu co-creăm un mit în care Lumina dansează cu Întunericul într-o îmbrățișare care transformă complet toate noțiunile dualiste de Întuneric? Și cum inițiem acest dans? Prin căutarea în noi înșine și amintindu-ne cum declanșăm sunetul armoniei jucând neîncetat în propriul nostru ADN. Nici măcar nu trebuie să luăm lecții.

Putem pretinde prin intenție asta și va funcționa. Dacă chiar și un număr mic din omenire se mută într-o intenție coerentă de a elibera armonia în interiorul ei, s-ar afla în curând că ea ar rezona cu forțele cosmosului; că Sursa în sine nu ar avea alegere, ci un ecou înapoi, pentru că suntem în esență identici cu Sursa. Dansul Luminii și Întunericului într-o intimă îmbrățișare, în tipare care ne dau capacitatea înnăscută, nu numai pentru a ne conecta cu forțele universului, ci pentru a le modifica cu puterea noastră evlavioasă de co-creație. Și luăm atent notă pentru a sublinia diferența dintre creație și co-creație. Pentru a vedea forțele creative ale vieții ca altceva decât o coerență armonică sau modele armonice ale Unimii, este un act de auto-condamnare, care ne va întemnița încă o dată într-o dualitate dezechilibrată de luptă a contrariilor.

 Ce este de făcut? Pentru început, aș dori să vă duc direct la locul de muncă pe care l-am făcut cu compozitorul Gary Lanz și care a dus la crearea unui sistem, care va rezona cu creierul uman. Acest sistem a fost adus în atenția mea de Michael Sharpe. Se numește sistem de tonuri Isochronice. Ce am făcut este să găsim o cale de a antrena creierul pentru a face uz de capacitatea sa de a genera undele scalare (Medicina Energetică în terapii și performanța umană de dr.James Oschman). Și aceste valuri de unde scalare (solitoni) interacționează cu antena fractală a ADN-ului, care permite ca aspecte ale ADN-ului să se mute înapoi în armonie. Am creat un album care poate fi găsit pe iTunes pentru aceasta: GRACE SPACE-The Lost Tones of the Angelic Realm, iar mai târziu vom ieși cu GRACE SPACE II-The Secret Tones of Divine Balance ... sau poți merge la site-urile mele: http://gwhardin2.herokuapp.com/  sau http://www.soundsofwonder.com/products.htm   Faceți meditație pe aceste ritmuri. Dacă alegeți să mergeți adânc în gaura de iepure, păstrați în minte următoarele. Odată ce aceste modele fractale de sunet interacționează cu ADN-ul vostru, este stabilită rezonanța. Și odată ce rezonanța este stabilită, orice emisie scalară a modelelor Unimii de la alți oameni te va muta în coerență, ceea ce înseamnă că dacă sunteți gata sau nu, veți trimite tiparele armoniei în lume. Ecourile lui Joseph Campbell: "Fiecare dintre noi aduce însemnătate vieții." Ceea ce apare, va fi rezultatul final al unei invitații în Dansul Vieții, care înseamnă că Întunericul nu va avea nici o altă alternativă decât să danseze cu Lumina...
    Drum drept spre Lumină!

9 comentarii:

 1. Un articol util şi interesant, ce merită toată atenţia pentru a înţelege multe aspecte ale fiinţei umane, a ceea ce suntem, pentru cei ce vor să înţeleagă.
  Eu unul, nu pot agrea ideea în ceea ce priveşte afirmaţia;"Dansul Luminii și Întunericului într-o intimă îmbrățișare,...", între cele două e o diferenţă semantică, nici nu pot găsi elemente comparative adecvate, în plan energetic, vibraţional, nu au cum coexista mai sus de 4D,(nici nu-mi doresc). Mulţumesc!, Stimă!.
  P.S. Multă putere de lucru şi "La mulţi ani!".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trebui să reflectați mai profund.... Depinde cum vă reprezentați mental Întunericul. Adevărul, așa cum îl simt eu și cum am mai citit prin tratatele ezoterice yoghine reflectă acest fapt, Întunericul și Lumina sunt într-un echilibru perfect în sferele înalte, nu poate exista doar unul singur. Așa cum cum cele două energii fundamentale ale manifestării Yin și Yang există în toate cele și din punctul nostru de vedere ele sunt contrare.
   Ce vedeți în spațiul cosmic nemărginit? Întuneric în care apar focarele de Lumină ale galaxiilor. În interiorul corpului nostru ce este(fizic vorbind)? Întuneric, deci aceste două elemente nu pot exista separat sau numai una, ci într-un joc divin orchestrat de legile creației.....
   Numai bine

   Ștergere
 2. Da, yoghinii sunt cu: Yin și Yang şi sunt două concepte religioase care își au originea în filozofia și metafizica chineză şi cum la noi e la modă tot ce e străin, neluând în seamă ce e în curtea noastră. Dar eu sunt Român, mă consider tradiţional; Dac şi departe de acea împletitură a binelui cu răul. Oamenii au agreat întunericul şi luminile sclipitoare şi după milenii de suferinţă, acum am fi fost deja total înrobiţi fără intervenţia Divinităţii. Cât ar trebui să mai sufere umanitatea, dacă îi mai pot zice aşa, pentru a înţelege că întunericul însemnă durere, frică, suferinţă şi înrobire, nu poţi găsi nimic folositor în întuneric. Dar Lumina este; Iubire liberă şi nesfârşită, iar pacea într-o armonie desăvârşită. Cum ar putea coexista acestea în echilibru?. Începând cu 5D întunericul nu poate exista. Spaţiul e doar Lumină, doar vederea adaptată matrixului nostru interpretează astfel cum îi dictează mintea subjugată. Nu te cunosc, dar după setea ta de adevăr şi lumină, nu ai în corp nici o fărâmă de întuneric,(chiar fizic vorbind) şi miliarde de oameni, la fel. Intunericul a fost, de milenii, acceptarea unei greşeli, care Acum va fi corectată.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu vreau să polemizăm sau să ne contrazicem. Dacă d-ta crezi că ăsta este adevărul, ptr. d-ta ăsta este și nu este nimic greșit. Fiecare avem propriul adevăr. Am fost creați după aceleași șabloane dar fiecare este unic în Creație. Și eu sunt român și sufăr când văd trădători care ne conduc, dar la fel ca Întunericul, noi dăm sens Creației. Suntem co-creatori ai realității pe care o experimentăm și dacă am experimentat Întunericul de milenii înseamnă că el există ți a fost de noi creat, datorită separării de Sursă.
   Deci ...Întunericul există în echilibru și-n dimensiuni mai înalte...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Îmi cer scuze!, nu sunt un adept al polemicilor, doar, să zicem că am ceva mai mult timp liber. Întradevăr fiecare avem surse diferite de informare şi percepţii nu chiar similare. În concepţia mea întunericul nu a fost creat de oameni, ci doar a fost, apoi fiinţe superioare din alte dimensiuni, decăzute din graţiile celeste, l-au dezvoltat. În timp, manipulând cu abilitate şi Liberul Arbitru al oamenilor, exploatându-i, aceste fiinţe ale întunericului din alte dimensiuni paralele, dar nu superioare, au construit şi întreţin acest fals matrix şi percepţia eronată despre cine şi ce suntem. Deci cu riscul de a părea un fixist, mă repet, întunericul nu va coexista niciodată cu lumina în armonie, intunericul nu poate înţelege armonia, întunericul nu poate evolua în dimensiuni superioare de energie, ci poate evolua doar în dimensiuni paralele cu energie densă, oarecum similară cu cea de pe Pământ şi cam atât.
   Să ne auzim numai de bine!

   Ștergere
 3. Marius are dreptate in ce spune, Neicaio ai vrea sa traiesti intr-un mediu total alb ?....deoarece orice culoare care coboara de sub alb....merge spre negru....treptat dar merge......acesta este echilibrul de care spune Marius. Tot ceea ce ai exprimat in comantarii, reiese ca urasti intunericul si pe buna dreptate....era si un banc parca, orice lumina produce si o umbra (cel putin aici pe pamant), oricum orice e mult strica, iar intunericul a dovedit-o din plin, de asta trebuie echilibru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu urăsc nimic, ci doar nu agreez, şi da, m-aş putea acomoda uşor într-o lume "albă", fără secrete, minciună şi frică, şi nu prea văd a fi echilibru în lumea zilelor noastre în care ai doar dreptul să taci... ,sau poţi spune bancuri,"la regim".

   Ștergere
  2. Nimic nu e intamplator in viata fiecaruia, acum am dat peste acest articol in blogurile pe care le urmaresc...putina documentatie in legatura cu echilibrul:

   https://crystalivc.wordpress.com/2017/01/09/inchisoarea-mintii-camera-alba-tortura-care-iti-nimiceste-psihicul/#more-11948

   Cine mai doreste numai alb ? :))

   Ștergere
  3. Faci comparaţii puerile, eu vorbeam de iubire şi libertate absolută..., tu de închisori, te amăgeşti singur, fiecare este, ceea ce găndeşte, sau doreşte a fi.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.