vineri, 30 decembrie 2016

Simptomele Ascensiunii


  Am mai publicat articole despre acest subiect, dar am hotărât să o mai fac, deoarece cu toții traversăm în prezent acest complex proces de transformare a ființei noastre în toate planurile, inclusiv fizic. Am găsit pe site-ul https://truthearth.org mărturia autorului unui articol despre simptomele ce le trăiește în acest proces de Ascensiune. Și eu m-am regăsit în multe dintre ele și de aceea voi publica toate aceste informații, pentru a vă fi de folos și dacă le aveți să nu intrați în panică, dând vina pe vreo boală. Înseamnă că sunteți pe drumul cel bun...

 Acum trebuie să rețineți că nu se poate spune cu adevărat care-i diferența dintre un atac psihotronic cu unde scalare și simptomele Ascensiunii, ptr. că acestea de multe ori sunt similare. Dacă ați cerceta ambele subiecte, veți găsi că experiențele sunt aproape la fel. Cu toate că, un lucru pe care Cobra l-a menționat într-unul dintre interviurile sale, atunci când cineva este sub atac, va avea simptome foarte neplăcute.
Aceste simptome există deoarece organismul, mai ales corpul fizic, are nevoie de timp pentru a se adapta la noile frecvențe. Celulele corpului încep să vibreze din ce în ce mai repede și atunci apar aceste simptome. În prezent planeta este invadată de această energie înalt vibrațională din Centrul Galactic. Acest proces are loc la fiecare ciclu precesional de aproximativ 26.000 de ani și la jumătatea lui de 13.000 de ani, iar noi împreună cu nava noastră galactică, planeta mamă Pământ, ne aflăm în mijlocul acestei puternice pulsații. Iată :

Sistemul nostru solar trece prin așa-numita centură fotonică. Acest parcurs a început în 1950 și se va încheia în 2100. 


Acest proces galactic include și activarea cheilor și codurilor din ADN, pe care fiecare ființă pământeană le deține. Această activare va fi declanșată de exploziile solare și emisiile de unde multivibraționale ce le emite soarele nostru (care este tatăl acestui sistem solar), unde preluate din Centrul Galactic și modulate corespunzător nivelului de conștiință pe care-l suportă (sau cere) mama Gaia, planeta noastră mamă, funcție de nivelul de evoluție și trezire avut instantaneu de oameni, adică copiii Ei. Totul decurge după un masterplan divin fără a ni se încălca liberul arbitru.

Cu cât structura noastră este mai densă (de vibrație mai joasă), cu atât aceste simptome vor fi resimțite mai amplu. De la corpul fizic care trebuie purificat, curățat, prin procedee naturiste, hrană cât mai naturală, vegetală, etc, până la corpurile energetice (emoțional, mental), prin gândire pozitivă, renunțarea la șabloanele rigide și false ale subconștientului referitoare la existență în general, conflicte, sentimente negative, emoții reprimate, etc. Totul trebuie adus la suprafață și vindecat. Exact ceea ce vedeți că se întâmplă acum pe suprafața planetei, tot răul trebuie adus la suprafață pentru a se manifesta, a-l înțelege și a-l vindeca. Nu putem urca în vibrații fără această vindecare... Și toate acestea prin iertare, iubire și compasiune.

               Câteva dintre simptome

     Ochi sensibili/vedere încețoșată
Se manifestă prin dureri de ochi și sensibilitate sporită, atunci când mai ales priviți la TV sau pe ecranul calculatorului. Mie de câteva săptămâni îmi lăcrimează ochii. Este un proces ce se va atenua în timp, sper... De asemenea uneori trebuie să-mi pun ochelari de vedere pentru citit (+1), pentru a citi pe laptop. Autorul articolului spune că a avut și un sindrom de orbire temporară care apoi s-a atenuat. Dacă știți că nu aveți boli oftalmologice nu intrați în panică, totul face parte din acest proces de transformare.

     Greață
 Acest simptom, în afara cazului când vedeți politicienii noștri, vine și pleacă, nu se datorează neapaărat vreunui fel de mâncare.

     Amețeli/vertij
Acestea pot apare oricând, când vă aplecați, când conduceți sau pur și simplu când vă ridicați din pat. Cu timpul și acestea vor trece...

    Sunet în urechi
Acest fenomen poate apare în ambele sau pe rând în urechi. Puteți auzi frecvențe din toată gama, de la cele joase până la cele înalte, țiuit. De obicei le auziți când în jur este liniște.

    Ceață pe creier
De multe ori nu mai puteți gândi, ca și cum procesele gândirii s-ar opri pentru scurt timp. Uneori aveți pierdere de memorie, nu vă puteți aduce aminte lucruri banale (nume de persoane cunoscute, locuri, date importante, etc.). Creierul nostru în aceste vremuri se recalibrează, se remodelează (energetic) și din această cauză există aceste frânturi. 

    Probleme digestive/schimbarea dietei
 Vă confruntați cu diverse probleme digestive fără o cauză anume. Nu vă mai plac dintr-o dată alimente pe care altă dată le adorați. Mulți trec subit la dieta vegană sau cu cât mai multe vegetale, legume, fructe. Renunță subit la carne și produse din carne sau unii cărora le plăcea carnea nu o mai suportă. Ceilalți trebuie să evite carnea și subprodusele. Trebuie să ne ascultăm organismul, el ne va transmite ce-i bun pentru el și ce nu. Să renunțăm la șabloanele culinare denumite tradiționale, totul se transformă acum și acestea ne pot ține pe loc...

    Spasme musculare
Acestea se pot manifesta aleatoriu, chiar stând fără a face vreun efort, oricând în timpul zilei. Mie mi s-a întâmplat la mușchii antebrațului sau pectorali, pur și simplu zvâcneau. Era comic, i-am lăsat să-și facă de cap....

    Oboseală ușoară până la extremă
Uneori sau deseori vă confruntați cu oboseală dintr-o dată, în mijlocul zilei fără să fi făcut un efort major. Normal ar trebui atunci să-i dați Cezarului ce-i al Cezarului...Să vă întindeți 10-15 min și să stați liniștiți. Cei care sunteți la servici, măcar să ședeți pe un scaun. Organismul, în munca sa de transformare vibrațională mai are nevoie și de câte un mic răgaz pentru reechilibrare. Trebuie să-l ascultați căci știe ce vă transmite. Fiți prieteni cu vehiculul vostru pentru că cu el trebuie să facem Ascensiunea de data asta...

     Dureri de cap
Acestea au loc de obicei pe parcursul acestui întreg proces. Nu sunt constante dar ele există. Se manifestă ori într-o anumită parte a creierului, ca durere acută, ori simțind un vortex deasupra capului sau altfel de senzații. Se activează Sahashrara chakra și încă vreo 2-3 chakre deasupra capului. Nu intrați în panică, mintea inferioară se reechilibrează cu mintea superioară (a se vedea sau citi articolele cu Bashar), iar programele pe care le avem înregistrate acolo de la creație sunt activate datorită noilor energii ce ne înconjoară.

    Palpitații și dureri de inimă  
Am des aceste palpitații. Nu intru în panică pentru că știu ce se îmtâmplă. Inima, care are cel mai puternic câmp electromagnetic se recalibrează, astfel câmpul ei își modifică de asemenea frecvența de vibrație. Mai pot apărea înțepături în inimă sau senzația că te doare inima. Excluzând bolile cronice de inimă, eceste simptome vor trece cu timpul. Dacă mergeți la medic o să vedeți că EKG-ul o să iasă foarte bine și o să vă spună că nu aveți nimic, doar că o să vă umfle de medicamente chimice, așa...preventiv.

     Stări gripale atipice
 Cu cât noi ne opunem acestei transformări vibraționale, cu atât pot apărea aceste stări gripale. Am exemplul multor cunoștințe sau rude care au trecut prin aceste stări gripale atipice, dureri musculare, de spate, inclusiv a coloanei vertebrale, stări febrile, palpitații, chiar tremurături, etc. Dacă vă vaccinați sau luați medicamente o faceți degeaba. Până ce organismul nu se recalibrează pe noua frecvență nu veți scăpa de asta. Trebuie să abordați o atitudine mentală de acceptare și integrare a acestor energii înalte, să mulțumiți Creatorului pentru acest proces de transformare a noastră în ființe superioare de lumină.
Eu vreo 3-4 zile am avut o durere mare în zona lombară a coloanei, fără un motiv anume. Am știut despre ce este vorba, am conștientizat asta. Am stat liniștit și cu puțină meditație și concentrarea unui flux de lumină din creștetul capului până la locul durerii, mi-a trecut. Cu cât suntem mai ancorați în această realitate (3D) și nu vrem să renunțăm, cu atât aceste simptome se vor manifesta mai dur, mai amplu, pentru că asta este calea pe care trebuie să o urmăm de-acum încolo. Cine nu va vrea în niciun fel să renunțe, se vor îmbolnăvi și vor pleca...

    Stare de spirit/emoții  
 Acesta este procesul cel mai complex. Puteți trăi stări de la un bine exuberant la tristețe sau deprimare într-un foarte scurt timp. Să discutați voioși cu prieteni sau rude și la un moment dat să izbucniți în plâns fără un motiv serios. Nu-i nici-o problemă, nu vă faceți griji, sensibilitatea noastră crește, mai ales la subiecte de poluare a naturii, rănirea sau maltratarea unor animale, suferința altor oameni de pe planetă. Mie mi se întâmplă foarte des acest lucru și nu-l pot controla. Trecem dintr-o extremă în alta foarte rapid. Excelent ar fi să încercăm să controlăm procesul mental și emoțional, să putem să ne fixăm într-o stare înălțătoare de compasiune și iubire față de toate ființele de pe planetă, inclusiv față de călăii noștrii. Pentru atingerea acestor stări trebuie să ne raportăm direct la Dumnezeu Tatăl/Mamă, iar fructele acțiunilor noastre să i le dăruim LUI.

 Toate aceste simptome fac parte din procesul de transformare vibrațională și transmutare a energiilor grosiere din ființă la un nivel superior. Este important să devenim fini observatori ai ființei noastre, la toate nivele, astfel că pe cât se poate, să devenim conștienți de tot acest proces ce se întâmplă în interiorul nostru. Putem spune că astfel ne implicăm într-un proces de autocunoaștere. Nu intrați în panică, nu mergeți la doctor și în niciun caz nu apelați la medicamente, despre care eu personal sunt total împotrivă, în afara cazurilor de medicină de urgență.  
Frații noștri galactici ne repetă deseori că suntem cocreatori ai realității în care trăim, deci putem fi și ai propriei ființe. Ori, transformarea petrecându-se în interiorul a câtor mai multe ființe, aceasta se va proiecta în exterior, astfel contribuind în mod activ la transformarea lumii noastre în mod pozitiv.

  Iată de exemplu în serialul Star Trek, cum este realizat cazul unei ființe, care este salvată dintr-un regim dictatorial, este vindecată la bordul navei Enterprise și după simptome asemănătoare, devine ființă de lumină, oare realizatorii de-atunci anticipau cumva Ascensiunea noastră din prezent?...Sau în Star Gate SG-1, când ființa de pe patul de spital ascensionează fără corpul fizic, cum toți cei încarnați acum pe planetă am făcut-o de nenumărate ori în trecut...


 Sau prin tehnologia celor din Atlantida poți ascensiona cu ajutorul Camerei de ascensiune – se pare că a fost descoperită această tehnologie recent în vestigiile din Antarctica - http://stargate.wikia.com/wiki/Ascension_machine       Vă urez un An Nou plin de speranță și optimism, sănătate maximă și lăsați vechea lume în urmă, odată cu trecerea din acest an...

      Ascensiune cât mai ușoară !  

11 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS ! Eşti mereu cu un pas înainte,asta mă bucură ! În prezentul articol ai amintit de afecţiunile cardiace datorate ÎNALTELOR ENERGII dar pe care mulţi u le cunosc,nici nu au auzit de ele şi dau disperaţi fuga la doctor. Aşa cum am mai vorbit noi întrun articol trecut ,m-am confruntat în primăvara lui 2015 ,tocmai în apogeul celui de al doi-lea val cosmic ,tensiunea mi s-a ridicat la 21 cu 17,creierii parcă-mi erau un pustiu roşu arid,simţindu-mă sfîrşit din toate punctele de vedere.Şi aceasta hipertensiune s-a instalat bine mersi,de atuncea fiind nevoit să tot apelez la medicamente al căror efect ,sincer ,nu-l prea simţeam.Pînă întro zi acum două luni cînd descărcînd un dispozitiv de sănătate -cele din tehnologia domnului M.T.keshe,am luat în mîna dreaptă un creion de sănătate,pe care l-am introdus în borcanul cu sare grunjoasă,iar în mîna stîngă am luat un alt creion pe care l-am ţinut suspendat în aer preţ de cîteva minute. Nu-ţi spun senzaţia de furnicături şi scurgere de energie din zona pieptului spre pămînt ,prin tălpile picioarelor...... de ştiam eu treaba asta de anul trecut,mă mai chinuiam eu să înghit tot felul de hapuri de-ale doctoriţei mele d familie ? Î-ţi zic şi fac cunoscut experimentul ăsta deoarece amîndoi ştim că mulţi cititori ai blogului tău se confruntă cu astfel de situaţii foooarte neplăcute şi n-ar fi rău să experimenteze şi ei aceste descărcări de energie. De atuci nu mai am nici un inconvenient cu inimioara mea. Spune-l şi altora şi dacă n-am fost destul de clar în explicaţie ,voi relua pentru ei mai în detaliu acest experiment. Dacă nu au creioane de sănătate le dau eu.
  SĂ AI DRUM LUMINOS ŞI PODUL DESCHIS CĂTRE NOUL AN ,aşa cum îl percep umanii pe această panglică de timp,în speranţa că ACUM ESTE A.C.U.M. A.C.U.M. A.C.U.M.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur George că ai renunțat la medicemente de sinteză care numai rău îți făceau (intuiești probabil că eu sunt CONTRA medicamente de sinteză și vaccinuri). Îți recomand hrană sănătoasă, mai puține proteine animale, integrare conștientă a noilor energii înaltvibraționale și abandonarea propriei voințe, Voinței Divine. Apoi totul se va schimba...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 2. Am ramas setat pe stirea ca Obama a fost pregatit timp de 1000 de vieti ca in timpul actualului mandat prezidential sa anunte "Evenimentul"....se pare ca incep sa am dreptate, drept dovada:

  http://ro.sputnik.md/Rusia/20161230/10586806/raspuns-putin-expulzari-diplomati-sua.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Marius, imi cer scuze daca mai comentez anumite indoieli proprii pe care le am pentru aceasta lume, sper sa nu te superi ca mai ameliorez entuziasmul unora. Sincer, as vrea din toata fiinta mea sa se intample ceea ce se aude, dar apar unele stiri neconcordante. Totusi doresc pe aceasta cale sa urez tuturor cititorilor acestui blog, ca viitorul an sa ne aduca schimbarile mult asteptate....nimic mai mult :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-i problemă. O să vezi că de la început de an o să ți se spulbere toate suspiciunile referitoare la prăbușirea cabalei și schimbarea vieții pe planeta noastră. Păstrează-ți optimismul...
   An nou cu sănătate...

   Ștergere
 4. Un An Nou Fericit! Mulțumesc pentru articolele publicate. Îl rog pe George Angel sa trimită Linux cu tehnologi lui M.T.Keane, mulțumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Accesati ultimele articole de la categoria Fundatia Keshe din blog. Este un articol despre întrebuințarea tehnologiei Keshe în domeniul medical.
   Numai bine

   Ștergere
 5. LA MULTI ANI ! tuturor prietenilor blogului, lui Marius multumiri, succes in continuare iar pentru toti un ravas:

  Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!.

  RăspundețiȘtergere
 6. Frumoasa urare ,la MULTI ANI,, cu sanatate si multa ,multa LUMINA in suflete ,si din partea mea ptru toata lumea Multumesc Marius ptru tot .sunt convinsa ca vom trai lucruri minunante de ACUM ,M,C

  RăspundețiȘtergere
 7. Aceleasi urari,tuturor ! Excludem ....Cabala si soptitorii lor !

  RăspundețiȘtergere
 8. Măregăsesc și eu în descrierea simptomelor mai sus menționate.Cu o bună parte din ele,m-am obișnuit.Și-s conștient că toate acestea au legătură cu actuala conjunctură în care ne găsim.Dar mai presus de toate eu am încredere că pot și vreau să trec cu ușurință peste toate.Totuși o ușoară nedumerire mă încearcă.De ce nu mă sperie deloc,ba chiar mă bucură,valul ăsta masiv de precipitare a lucrurilor? Nu-i nevoie să-mi dați un răspuns.Eu știu că va veni singur.Acum încep să constat cu bucurie că vălul de ignoranță începe timiiid să se risipească.Mă refer aici la cîțiva vecini în etate de-ai bunicii mele cu care mă-ntîlnesc cînd merg la țară.Le citesc din articolele dvs, de pe telefonul meu și-s numai ochi și urechi.Și asta mă bucură.Și cînd vezi că se scarpină pe sub căciulă,și o dau pe o parte pe măsură ce se dumiresc ei cumva,atunci satisfacția e și mai mare.Cînd mă întreabă de unde iau toate astea,eu le spun că așa spune articolul publicat pe internet.Și că-n ziua de azi cînd vrei să te informezi accesezi o pagină de internet care trebuie la fel cum deschizi ziarul.Că ei își fac timp seara să mai citească și un ziar.Și de cîte ori apare un articol eu le citesc.Ne adunăm la un fel de șezătoare de-a lor și le place să asculte. Iar ei spun- Ehee cîte-s în lumea asta care noi nu le știm... da a să le știm noi.De atunci le arăt încontinuu.Unii mai manifestă o ușoară teamă.Dar eu le spun că noi n-avem nimic de împărțit cu nimeni.Doar să aibă încredere că nimic rău nu li se va întîmpla.Cei mai mulți dintre ei n-au luat în viața lor medicamente sau vaccinuri.Unii prea puțin.Vreo doi dintre ei au peste 90 de ani și cară bușteanul singuri și sparg lemne cu toporul ținut într-o singură mînă.Următorul pas e să instalez lîngă casa bunicii un router wireless cu net plătit de mine,ca să le citesc informațiile.Nu costă mult și am plătit și-n avans. M-a surprins setea lor de a fi informați.Nici pe popă ei nu-l mai primesc cu ajunul sau boboteaza.Ba chiar dezleagă cîinii și-l fugăresc. Asta mă bucură și mai tare.Și ei mai zic:E...acu mă culc sara mai împacat,bre. :)))))))))) Drum drept spre victorie s-avem cu toții în noul an.Pentru că...asta e o mică victorie.Dintr-un șir lung.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.