duminică, 4 decembrie 2016

Proiect Camelot – Programul Spațial Secret – dezvăluirea lui


  Proiectul Camelot este o inițiativă a lui Carry Kassidy și Bill Ryan, care cuprinde interviuri cu multe persoane, cercetători care au investigat gama și profunzimea acestei vaste conspirații, mărturiile unor foști militari sau ingineri din bazele subterane secrete, unii poate chiar activi încă dar protejați, care sunt inexistenți în percepția maselor, adică realitatea de sub matrice. După cum cei mai mulți cititori știți, conceptul Matrix este cunoscut (realitatea noastră de suprafață, fabricată) a fost popularizat de filmul cu același nume. Caracatița, cunoscută sub numele de Guvernul din Umbră poate fi detectată urmărind banii. 

PUREHEART INVESTMENTS este nivelul de sus al unei rețele de companii-paravan și programe de tranzacționare care au ca rezultat câștigul de sume mari de bani. Bani câștigați cu bani. Pălăriile Albe (grup ezoteric de militari pozitivi din Pentagon) au urmat banii și prin gaura de iepure în cele din urmă i-a dus la PROIECTE NEGRE. Proiectele Negre se numesc "negre", deoarece acestea sunt ascunse cunoașterii publice, adică în întuneric și sunt finanțate de asemenea cu "bani negri", bani scăpați de controlul public, obținuți prin diverse căi murdare: trafic de droguri, de copii, sclavie sexuală și proxenetism, până la amenințarea directă a unor state sau lideri corupți... Aceste proiecte fac parte dintr-o rețea clandestină condusă de Guvernul din Umbră, de asemenea, cunoscut sub numele de Programul Spațial Secret.

        Programul Spațial Secret
 Un recent martor din cadrul proiectului, fizicianul și autorul, Richard Alan Miller, spunea în mod sintetic publicului, că "Există două civilizații umane pe Pământ. Una care călătorește în spațiu și una nu". Cei care o fac, fac parte dintr-o vastă rețea ce se întinde dincolo de lumea noastră în spațiu, chemați de dragul "Programului Spațial Secret". Istoricul Rich Dolan numește aceasta o "civilizație necinstită", și că de fapt este exact ceea ce este, ceea ce a devenit. Indiferent de modul în care aceasta a început. În volumul II al său, extrem de apreciat OZN-uri și STATUTUL  SECURITĂȚII NAȚIONALE, Rich scrie, ... "Șase decenii de cheltuieli și clasificări de documente (și alte forme de cheltuieli secrete) au oferit resurse ample de a aplica principii și tehnologii care au rămas izolate de restul omenirii. Numai această evoluție este suficientă pentru a justifica cel mai mare secret. " Ceea ce a devenit evident este faptul ca Guvernul Secret sau din Umbră a stabilit Programul Spațial Secret și Proiectele Negre în virtutea faptului de-a avea acces în principal la două avantaje importante, susținute de puterea a complexului militar industrial: banii și tehnologia extraterestră (ET).

       Pe scurt despre achiziționarea tehnologiei extraterestre
 Este cunoscut faptul că Tesla a fost el însuși "în contact" cu o rasă necunoscută de ființe dinafara planetei care i-au descărcat conceptele-cheie din spatele anumitor tehnologii. Pentru a descrie istoria interacțiunii noastre cu rase intra/inter dimensionale și achiziționarea de tehnologii speciale, ar trebui să mergem înapoi în zilele lui Eisenhower și întâlnirea sa faimoasă cu cel puțin 2 grupe de extraterestri ( Greys și Nordicii) la Muroch Air Force Base (cunoscută acum ca Edwards Air Force Base). Cu toate acestea, este doar unul dintre multele locuri pentru a începe istoria acestor întâlniri. De la indicațiile: ... "noi nu suntem singuri și nu am fost niciodată singuri", pe care le face fostul sergent Robert O. Dean, un martor care a încălcat jurământul său de securitate, în scopul de a informa oamenii cu privire la adevărul din spatele realității vizitelor ET.
Un alt loc logic (bine documentat de către oameni de știință și cercetători, cum ar fi Jim Marrs (AL 4-LEA REICH) și Joseph Farrell, autor al: OZN, SVASTICI ȘI PSYOPS, este de a merge înapoi în zilele naziștilor și al Înaltului Comandament German. Ei au luat contact cu o rasă de extratereștri prin Societatea Vril (un mic grup de femei care erau "channeling"). Naziştii, de asemenea au efectuat atent cercetarea OZN-urilor din India numite Vimanas (descrise în amănunt în marile scrieri cum ar fi Upanișadele etc.). Ei de asemenea au confiscat și ascuns înregistrările și relicvele arheologice de valoare inestimabila pentru studiul științific ... din acest motiv, naziștii au făcut imense salturi înainte în tehnologii care implică călătoria în timp și spațiu.

       Al Patrulea Reich
Prefața cărții lui Jim Marrs, Al Patrulea REICH afirmă: ... "La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, naziștii de rang înalt împreună cu protejații lor tineri și fanatici, au folosit prada Europei pentru a crea companii corporative-paravan în multe țări, parazitând drumul lor către America corporatistă. Au adus cu ei tehnologie de arme miraculoase care au ajutat la câștigarea cursei spațiale. Dar ei au adus de asemenea, filozofia lor nazistă bazată pe premiza autoritară că sfârșitul justifică mijloacele - inclusiv războaiele neprovocate de agresiune și de reducere a libertăților - din moment ce ai câștigat o putere de fier în "țara celor liberi."

De la apariția proiectului Paperclip la sfârșitul celui de-al doilea RM, oameni de știință naziști, ingineri și militari au fost repatriați în cel puțin 3 țări: Statele Unite ale Americii, Rusia și Argentina (și foarte posibil și în altele) aceștia începând infiltratrea și preluarea guvernului nostru (cel al SUA, n.b.). Cu acei foști oameni de știință naziști și militari a venit accesul la noile tehnologii de care a beneficiat crearea unui nou program spațial american, și care ca rezultat, a dus la un avans mare înaintea restului lumii. Potrivit martorilor Proiectului Camelot, Programul Spațial Secret acum conține tehnologie cu 10.000 de ani în avans față de sectorul public (același lucru îl declară și Steven Greer, n.b.). 
Regula secretizării era deja bine evidențiată prin crearea unei organizații cunoscută sub numele de MJ-12 sub administrația Truman. Conform cu documentele originale, MJ-12 ... " (12 Majic) Grupul Majestic 12 ... a fost stabilită prin ordin executiv secret al președintelui Truman, la 24 septembrie 1947, la recomandarea Dr. Vannevar Bush și secretarului [Apărării] James Forrestal. "
De asemenea, este demn de menționat celebra afirmație a lui Eisenhower, care a considerat că este necesar să avertizeze America după părăsirea biroului oval. El a spus: "În consiliile guvernamentale, trebuie să ne ferim de achiziția nejustificată de influență, fie că e căutată sau necăutată, a complexului militar industrial. Potențialul de creștere a puterii dezastruoase deplasate există și va persista." Video : http://www.youtube.com/ watch?v=8y06NSBBRtY   


De atunci, am asistat la creșterea și manifestarea, în secret, în spatele ușilor închise și în sălile Guvernului a unui cancer atât de extins încât, în acest moment, va fi o provocare masivă pentru a-l elimina, să nu mai vorbim a-l descrie în toate aspectele sale, astfel încât să poată fi demontate și / sau redirecționat pentru a servi oamenii, mai degrabă decât de a-i controla și de a-i folosi pentru propriul său scop. Odată ce rădăcinile și originea acestei "caracatițe" sau cancer ce ștrangulează și deține guvernului nostru (și, fără îndoială guvernele lumii) este expusă, atunci prefigurarea de a ne ocupa de ea devine o adevărată provocare. Despre acest lucru se specifică în cel mai recent Raport al Pălăriilor Albe. Dovezile sunt pe masă ... Ce facem cu ele depinde de noi.

       De ce-ul din spatele Proiectelor Negre
Cu toate că este esențial a descrie apariția și istoria din spatele creării acestei civilizații necinstite de călătorie în spațiu, de asemenea, cunoscută sub numele de Guvernul Secret sau Programul Spațial Secret, aceasta a fost deja acoperită de mai mulți autori de-a lungul anilor și cuprinde oamenide știință ce depășește cu mult limitele acestui raport. Cititorul este încurajat să urmeze acea parte a traseului (o listă parțială a materialelor video și a materialului sursă ce este listat în partea de jos a acestui raport). Cu toate acestea, în sensul prezentului raport, ne vom concentra pe DE CE.
Întrebarea de ce Programul Spațial Secret a fost creat și continuă să fie secret își are locul. Iar răspunsul a fost abordat de-a lungul anilor în cărți de diverși autori, ce conturează starea guvernului SUA care a condus până la și după al doilea război mondial și de ce au ajuns la concluzia că REGULA SECRETIZĂRII a fost metoda preferată de control de către acest grup. 
Sufiții spun, că este vorba despre un grup sau un guvern care, chiar înainte de al doilea război mondial a fost pe deplin investit în filozofia nazistă și descendența sangvină în măsura în care există o mulțime de dovezi (vezi Jim Marrs, Joseph Farrell și mai mulți) că naziștii și ascensiunea lui Hitler a fost finanțată cel puțin parțial, de către familia Bush. Ceea ce a devenit clar este faptul că structura guvernului SUA a devenit infiltrată la fiecare nivel, chiar înainte de al doilea război mondial și că membrii familiei Bush și în special Bush Sr. a crescut în poziții de putere, mai întâi ca șef al CIA și apoi în calitate de președinte. Acest "cabalist" a coalizat în ceea ce acum este cunoscut sub numele de "Bush Cabal" (Cabala Bush sau facțiunea nazistă a cabalei, n.t.).

Apariția Cabalei Bush și infiltrarea și preluarea complexului militar industrial al SUA de către naziști este din nou bine documentată. Guvernul din Umbră sau Secret a crescut în salturi, deoarece după al doilea război mondial principala rațiune de a exista a devenit Programul Spațial Secret. Acest program a implicat Proiecte Negre care au utilizat recent inventatele tehnologii achiziționate cu ajutorul diverselor tratate și relații de-a lungul timpului, cu diverse rase ET, cât și cu "rase" de ființe de pe sau dinafara planetei. Aceasta este lumea, vom încerca să o descriem: lumea PROIECTELOR NEGRE, de ce PUREHEART a fost creată și în cele din urmă unde sunt canalizați banii prin PUREHEART ...
În esență, s-ar părea, că finanțarea acestei societăți separatiste sau civilizații a devenit preocuparea principală a conducătorilor, în mod specific în America, în frunte cu Bush Cabal. Acest lucru, așa cum vom vedea, este de mare importanță pentru tine cititorule, precum și celor care "servesc" această Cabală. 


      Agenda din spatele Proiectelor Negre
 O listă cu ceea ce această civilizație (clică) necinstită vrea să realizeze:
     1.Controlul și gestionarea în secret a Statelor Unite și în cele din urmă a lumii.
     2. Controlul și gestionarea Sistemului Solar și dincolo de aceasta. Aceasta include teraformarea planetelor, inclusiv sateliți, de exemplu, Jupiter și Saturn. Precum și stabilirea de baze pe Lună și Marte, centrul de comandă și control pe Phobos și apariția Solar Warden (a se vedea articolul din blog, n.b.), flota cu deplină operativitate în spatiul interstelar. Aceasta include ofițeri non-tereștri și transferuri navă-navă de echipamente și trupe. (A se vedea interviul lui Gary McKinnon http://projectcamelot.org/gary_mckinnon.html pentru mai multe pe această temă).
     3. Crearea unei "Master Race"(Rase Supreme) sau Omenirea 2.0, care va merge apoi să conducă planete și va călători spre stelele. Acest lucru implică, nanotehnologie, bioluminiscență, implanturi robotice și o serie de alte tehnologii ... toate menite să creeze în final "supraomul".
     4. Dominația asupra altor civilizații îndepărtate din spațiu, capacitatea de a fi  "socotiți o forță" indiferent de nivelul de dezvoltare al prietenilor sau dușmanilor dacă i-am întâlni "acolo" sau care vizitează Pământul nostru. Inclusiv a celor care locuiesc în Pământul interior sau rase care pur și simplu trăiesc ascunse în baze submarine și baze subterane în interiorul Pământului inter sau intra Dimensional.
     5. Re-teraformarea Pământului și eventuala reducere a populației de suprafață până la aproximativ 500 de milioane (vedeți ghidul din piatră masonic din Georgia/SUA).
     6. Utilizarea și achiziționarea de tehnologii pentru a menține avantajul și puterea lor în toate. Acest lucru se referă la cei mai mulți parametrii de bază ai MO (modus operandi) pentru crearea și menținerea Programului Spațial Secret.

       Proiectele Negre pe scurt

1.MK ULTRA – Controlul mental al umanității, incluzând dar nu limitat la:
     A.Microunde, Unde scalare, EMP (Impulsuri electromagnetice de putere)
     B.Programarea (mentală) prin TV, radio, internet și mass-media
     C.Programarea prin educație, instituții religioase, etc.
     D.Muzică și alte forme de artă
     E.CIA și NSA să folosească electronica, hipnoza, drogurile, lingvistica neurală, etc.
     F.Mâncarea (aditivii) și atmosfera alterată (chemtrails)
     G.Drone și supravegherea totală

2.ORAȘE ȘI BAZE SUBTERANE – pentru a fi folosite în viitor sau în prezent în caz de:
     A. Iarnă nucleară sau precipitații radioactive
     B. Superfurtuni solare CME, EMP solare
     C. Laboratoare pentru a explora utilizările și descoperirea de noi tehnologii, de a-i găzdui și stoca pe cei care lucrează pe descoperirile de tehnologii și pentru a stoca (ascunde) tehnologii și produse de "popor" și alte guverne rivale și rase ET
        D. Schimbări ale Pământului: pregătirea și folosirea ca adăpost la apariția de schimbări majore ale Pământului care implică cutremure, ploi de meteoriți, tsunami, vulcani, vânt cu viteză mare, furtuni electromagnetice etc.
        E. Pregătirea și adăpostul în timpul deplasărilor polilor (magnetice) sau schimbării polilor, ca scenariul Day after Tomorrow
        F. Planetoizi/meteoriți sau evenimente de nivel extins (este vorba de sosirea planetei Nibiru de care se știe)
        G. Ca un loc de a găzdui toate proiectele negre
        H. Pentru a găzdui crea sau construi: Armatele de SUPER SOLDATI (atât umanI, cât și non-umanI, roboți androizi etc.
        I. Pentru a stabili un secret militar
        J. Pentru a construi arme și nave spațiale pentru utilizare în călătoria în spațiu și războaie cu diverse rase ET neprietenoase care ne vizitează sau care au reședința aici, atât terestră cât și subacvatică, pe suprafața pământului sau în subteran.
        K. Pentru experimentarea pe oameni inclusiv, dar fără a se limita la răpiri ale MIB care lucrează în complicitate cu ET Grey. Creșterea de părți ale corpului uman și fluidelor pentru a "hrăni" rase reptiliene de extratereștri sau bazate pe rase de reptilieni, cum ar fi unii Greys (https://www.createspace.com/3864588 ) și multe altele.

 3. RĂZBOI: construcția de arme pentru război în spațiu, Starwars, război biologic, rețelele de sateliți, nanotehnologie, rețele de nanosateliți operați de către o AI (Inteligență Artificială) care implică SKYNET (o AI centralizată, eventual, cunoscută sub numele de MAMA), pentru utilizare în toate cele menționate mai sus, cu alte cuvinte, de control al minții, RĂZBOI METEO, RĂZBOAIE CU invadarea unor RASE ET ostile atât umane, (care pot arăta uman sau nu) sau care pot temporar prelua un corp uman pentru utilizare, etc.

 4. Cercetări științifice în toate cele de mai sus.
Dintr-un raport emis de Bill Cooper cu privire la o persoană care l-a contactat. ... "El mi-a arătat o carte de identitate militară de la Fort Carson și o alta cu un design de verificare ciudat pe ea. A spus că a avut un acces Super Top Secret și a lucrat ca asistent de laborator în sud-vestul Colorado asociat cu Grupul Delta din Fort Carson. El a fost martor la experimentarea criogeniei care merge mai departe cu ființe umane. Această experimentare a fost realizată de către cele 2 rase ET (cu care se lucrează) și un grup de informații Super Secret. Unii militari de rang înalt și personalul științific fi fost puși la temperaturi criogenice printr-un proces de drenaj al sângelui lor și pomparea unui amestec chimic în sistemul circulator pentru a preveni distrugerea celulelor în timpul perioadelor de congelare și decongelare.
Acei ET erau singurii care cunoșteau formula amestecului și procesul de dezghețare treptată. Ei în prima fază ar fi refuzat să dezvăluie formula și procesul de dezghețare echipei științifice și ar fi amenințat că vor părăsi personalul de mai sus, lăsând "pacienții" în acea stare criogenică pentru totdeauna, cu excepția cazului în care oamenii de știință ar coopera asupra unor anumite probleme. Detalii aici: http://projectcamelotportal.com/2012/10/01/dulce-protocols-highly-recommended/  

 5. CONSTRUCȚIA de nave spațiale mari (locuibile) ... bazată pe tehnologia ET care nu sunt disponibile în sectorul public. Unele dintre aceste nave sunt identificate și numite OZN-uri, dar ele sunt de fapt "ale noastre", spre deosebire de navele raselor ET care ne vizitează.

 6. CĂLĂTORIA ÎN TIMP - modificarea liniilor temporale pentru omenire, călătoria de pe o planetă la alta sau călătoria interdimensională. Care se ocupă cu rase din alte galaxii ... și mai mult. De exemplu Programul Spațial Secret despre Marte și "Jump Room" ("Camera de Salt" - a se vedea articolele din blog de la categoria Baze pe Marte) prin care se intră în 4D a lui Marte. Ei intră printr-un portal de pe suprafața planetei Marte, care îi duce pe un Marte cu iarbă verde, etc., terraformat si primitor pentru oameni, potrivit unui martor angajat în continuare de "ei".

 7. VIZUALIZAREA ȘI PREZICEREA VIITORULUI - în scopul de a se pregăti și / sau a-l modifica

 8. LONGEVITATE & GENETICĂ: remedii pentru cancer și alte boli, prelungirea vieții și toate căile posibile de consolidare genetică umană precum și crearea de noi specii complet (Jurassic Park) etc. Baza Dulce să lucreze cu anumite rase de Greys pentru a crea un hibrid Grey-uman ce va repopula Pământul (după schimbările Pământului) și alte proiecte genetice de re-inginerie a genomului uman pentru a construi o rasă mai bună, mai avansată a oamenilor (Humanity 2.0).

 9. PROGRAMUL SUPERSOLDATUL - formarea copiilor și a tinerilor, bărbați și femei, să fie spioni și agenți secreți precum și soldați pentru a zbura cu nave și a lupta cu rase ostile de pe planetă și dinafara ei, pe care ei le desemnează ca "inamice", precum și ca poliție pentru mase. (A se vedea mai multe interviuri Camelot, inclusiv Duncan O'Finioan, Aaron McCollum, John Robey (Torchwood este real) ... si multe altele.

 10. RECUPERAREA ȘI TRANSFERUL SUFLETULUI : Luarea sufletelor din corpurile fizice și punerea lor în stază și apoi în noi organisme pentru a servi "mașinii" secretului de stat. Clonele, androizii, etc., folosind tehnologia Grey (aceasta este deja folosită, Bush Sr., Hillary Clinton sunt clone, n.b.).

 11. TERRAFORMAREA PĂMÂNTULUI PTR. NOI SPECII - Există dovezi substanțiale că programul Chemtrails face parte dintr-un efort continuu de a schimba atmosfera. Acest lucru include crearea în mod intenționat de evenimente, cum ar fi FUKUSHIMA. Astfel de evenimente orchestrate implică o eliberare de radiații, care ar putea afecta semnificativ cantitatea de cancer din populație în anii care vor veni, precum și deversarea de petrol în GOLFURI pentru crearea unui mediu cu mai mult metan ce este favorabil pentru anumite rase de Greys și Reptileni. Creșterea numărului de copii cu autism este un asemenea caz. Există dovezi că expunerea la radiații a părinților, conduce la o incidență crescută a autismului la copii (ca și programele obligatorii de vaccinare, n.b.). Autismul este apreciatat în special de Programul Spațial Secret deoarece testul copiilor autiști relevă că au o predispoziție mai mare la precogniție (abilitatea de a vedea în viitor și prezice evenimente).

    Ascunse la vedere - O notă privind secretul
 De asemenea, este util să se înțeleagă, de asemenea, că proiectele negre, de asemenea, există și sunt desfășurate la suprafața solului, la vedere (ascunse la vedere), în plus față de a fi în subteran. Ele pot fi găsite în corporații cu nume bine cunoscute, cum ar fi BOEING, (industria de apărare), WESTINGHOUSE, MERCK, MONSANTO și nenumărate altele, inclusiv NASA, JPL și grupuri de reflecție, cum ar fi Tavistock din Marea Britanie și RAND în S.U.A.
Multe proiecte de mai sus sunt acoperite de cele din domeniul public în cadrul companiilor și sunt operate cu ajutorul "straturilor de ceapă" concept care le ascunde de ochii indiscreți. Hadron Super Collider (Acceleratorul de Particule) este un astfel de proiect. Scopul convențional al acestui experiment este o acoperire pentru călătoria masivă în timp, operațiune vizând liniile temporale. Găsirea "particulei lui Dumnezeu", este, de asemenea, extrem de semnificativă și pe larg înțeleasă greșit și ignorată. Conform unei surse, această nouă găsire permite omenirii să creeze de fapt, materie și chiar lumi, adică holograme cu mult dincolo de ceea ce este în prezent conceptualizat sau visat. Aceste lucruri arată amploarea și complexitatea terenului cu care avem de-a face atunci când ne uităm la BLACK  PROJECT/ SECRET SPACE PROGRAM.

     Controlorii și viitorul Pământului
Nici unul dintre cele de mai sus, ca parte a Proiectelor Negre, găuri negre, nu este în sfera de competență sau controlul "guvernului de suprafață", sau ales oficial. Prin urmare, este evident că oamenii nu au nici un cuvânt de spus în modul în care banii sunt aduși din droguri (http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/last_circle/0.htm) sau prin intermediul unor organizații de fațadă, cum ar fi PUREHEART și multele sale filiale sau prin alte metode clandestine. De exemplu, traficul de oameni sau de arme, sunt folosite de asemenea în aceleași scopuri.

 Psihologia celor care se ocupă cu ambele lumi, provine dintr-o "civilizație avansată" pentru a face față "oilor", sau "consumatorilor inutili" rezultând cert în atitudini de aroganță supremă și chiar milă. Impactul asupra familiilor și a societății de suprafață poate fi imaginat doar la acest punct .. Ca urmare, de-a lungul anilor, această organizație, această lume ascunsă a devenit, în esență, o CIVILIZAȚIE care se alimentează dinafara lumii de suprafață și nu este responsabilă pentru ea. Și, în unele cazuri, este foarte probabil ca membrii acestui grup necinstit să nu interacționeze nici chiar cu guvernul de suprafață. Prin urmare, nici o lege, doar propriile lor legi nu salvează pe nimeni de stăpâni, fie ei umani sau non-umani.

Ceea ce este important din perspectiva de a sesiza ceea ce se întâmplă, este de a înțelege că tot ceea ce funcționează deasupra solului este în cele din urmă condus de și în serviciul și supravegheat de un grup care creează și construiește o lume de care, în cele mai multe cazuri, voi și familiile voastre nu veți beneficia sau veți participa. De fapt, așa cum devine evident, CIVILIZAŢIA RĂUFĂCĂTOARE decide viitorul tău, fără a-ți cere consultarea. Ei iau decizii care privesc viața în fiecare zi și nu aveți nici un vot și nici un cuvânt de spus. Aceștia au planuri care implică sănătatea și bunăstarea fiecărui om de pe planetă și sunt linii genealogice care decid pe Pământ care vor trăi și care vor muri.

     Project Talent – Copiii dvs. sunt la risc
 Într-un sens, este vorba despre o Civilizatie Răufăcătoare, care trăiește în afara noastră. Ei vă ia copiii de la o vârstă fragedă, îi urmăresc prin școală și plasează oportunitățile la îndemâna lor ca să-i atragă în serviciul secretului guvernamental al proiectelor negre, dar numai dacă găsesc că au un talent unic și abilități sau provin din liniile genealogice pe care le doresc.

     Cunoașterea este doar începutul
Acest lucru este acolo unde banii merg. Ai putea vedea acest grup Răufăcător versus civilizația de suprafață a Pământului, ca un parazit ce se alimentează de pe gazdă. La ce moment gazda recunoaște că este drenată și odată ce recunoaște acest lucru ce vrea să facă? Dacă faci parte din elita conducătoare de la suprafața Pământului și începi să recunoști că ești parte a desfășurării acestor planuri, trebuie să întreprinzi acțiuni pentru a schimba toate aceste lucruri. De exemplu să sufli mai departe că ai făcut parte din această conspirație și a dezvălui public tot ceea ce știi. Conștientizarea problemei este primul pas. A decide ce să faci cu noile cunoștințe găsite, odată ce ai verificat pentru tine că sunt reale, este un altul. În mâinile tale este viitorul nostru, cel puțin în momentul de față este în mod intrinsec legat de cei care lucrează în cadrul proiectelor negre. Noi împărtășim acest Pământ cu acest grup și ei au devenit conducătorii noștri. Ei folosesc și abuzează de oamenii planetei pentru a le servi agendei lor. Întrebarea este, ce intenționați să faceți referitor la asta?


7 comentarii:

 1. Păi, majoritatea, cei afoni şi cei cu un "Eu" nemăsurabil, vor spune că eşti diliu, clica globaliştilor şi tembelii gen irod, vor mai adăuga căteva adjective în dosarul stufos cu evidenţe, dar mai sunt destui oameni care înţeleg că această "anomalie", aceşti paraziţi chiar există, sunt mulţi nehotărâţi care încă adună date, unora le e frică de păcatele care chiar nu există, sunt inventate de culte pentru a ne ţine în ignoranţă, dar mai sunt şi cei care ştiu că în momentul când oamenii, prin simpla lor negare a actualei realităţi, toată această structură clădită prin minciună, frică şi crimă, acest eşafod, va fi al lor.
  Creatorul a dăruit tuturor fiinţelor acea fărâmă de lumină, acea scânteie pe care nu o poate stinge sau lua nimeni, iar omului i-a dăruit Conştiinţa care poate fi activată în orice moment al vieţii lor şi-atunci... Drum drept spre Lumină.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai bine să fiu diliu și tîmpit decît ignorant și orb.

   Ștergere
  2. Acceptând iertarea ta şi a tuturor celor ce consideri că ţi-au greşit, în deplină conştiinţă de cauză, este eliberarea ta şi a lumii întregi.
   În aceasta constă esenţa eliberării umanităţii, din mrejele întunericului.

   Ștergere
 2. Cînd citești un asemenea articol,nu poți simți decît un dispreț profund,față de lepădăturile astea cu pretenții de dumnezei.Dar nu-i nimic.Unde e un Cezar,întotdeauna se va găsi un Brutus.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumos detaliat.....din pacate imi scapa numele eroului legendar care a taiat capul HYDREI....PARCA ASA SE NUMEA CIUDATENIA ACEEA CARE AVEA MULTE CAPETE.....CARE SE REGENERAU INSTANT....ACEL EROU LIPSESTE.....ADEVARUL ESTE CA SUNTEM LIPSITII TOTAL DE PUTERE ....CEL CARE NEA CREEAT SIGUR A FOST CIOBAN:))))....SAU MAI BN SPUS:nea RECREAT......OMUL ARE CAPCITATII MARI DOAR CA NU A FOST EDUCAT IN ACEASTA DIRECTIE.....AI SPUS BINE ....SUFERIM DE SINDROMUL DUMNEZEU.....DE PARCA AM FII COPII DIAVOLULUI.....TRAIM TIMPURII URATE.....VIITORUL COPIILOR NOSTRI ESTE INCERT SI SUMBRU....ORICUM MA BUCUR NESPUS CA INCA MAI SUNT OAMENII CARORA LE PASA....

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumos.....ma bucur ca exista oamenii ca tine.....din pacate ....nu avem fortza necesara ptr a schimba aceste "CIVILIZATII"......cel mai dureros este cand ne privim copii....."CABALA".....aceasta mistica indeletnicire....pe care o detin EVREI.....SI PERIOADA RELATIV SCURTA DE TIMP.....TESLA...PREZENT....SALTUL ACESTA ENORM PTR O LUME CARE ACUM O SUTA DE ANII...ERA INCA UMANA....ESTE DE SPERIAT.....SI PARTEA CEA MAI URATA ESTE CA ABSOLUT TOT ESTE SPRE RAUL OAMENILOR SI A PLANETEI.....EU CRED CA AU DESCOPERIT DEJA CUM SA ISI PRELUNGEASCA ACEASTA "CIVILIZIATIE"....ALTFEL NU SE EXPLICA ATATA RAUTATE.....IAR NOII E ADEVARAT NI SA IMPLEMENTAT SINDROMUL DUMNEZEU DE LA CREEARE....SIGUR CEL CARE NEA CREAT A FOST OIER:)))'.....putin haz de necaz....

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.