vineri, 9 decembrie 2016

Pizzagate (Scandalul PIZZA) – pedofilie, trafic de copii și crime la cel mai înalt nivel în SUA


  Înainte de-a vă expune crudul și sinistrul adevăr despre subiectul ce urmează, doresc să vă împărtășesc câteva gânduri personale despre tot acest lucru. Aceasta este partea din apocalipsă, care nu înseamnă distrugerea omenirii și planetei, cum ni s-a implantat prin mass-media până acum, ci DEZVĂLUIREA (nu este vorba despre Dezvăluirea privind ET, ci deconspirarea celor mai abominabile fapte din istoria modernă a omenirii) și un nou început. Adevărul de multe ori este foarte crud, dar aceasta este o parte a procesului de vindecare a omenirii pentru a putea merge mai departe spre epoca de aur. 

Trebuie să privim adevărul în față cât de crud este și să pornim spre vindecare. Tot ceea ce a fost ascuns pare să vină la vedere acum. Noi, ca un întreg trebuie să ne confruntăm cu această parte a tranziției, astfel încât în cele din urmă să putem merge mai departe spre pace, iubire, compasiune. Nu este ușor. Multor cititori ai blogului li se trezesc resentimente de ură și răzbunare împotriva acestei elite satanice care a asuprit planeta de câteva mii de ani. Recunosc și eu cu vreo 8-10 ani în urmă aveam aceleași sentimente dar azi știu că dacă trăim aceste sentimente negative greșim. Astfel, le facem lor jocul și ne închidem într-un cerc vicios din care nu putem ieși, ce scade și frecvența vibrațională a câmpului conștiinței globale. Trebuie să luăm la cunoștință despre adevărurile tulburătoare ce ies la suprafață acum în mod detașat și să-i iertăm, lăsând ca Dumnezeu să se ocupe de ei.... Trebuie să conștientizăm faptul că ei au jucat un rol negativ în această lume 3D și....l-au jucat foarte bine! Iar asta a ajutat la trezirea noastră.

 Acest scandal denumit Pizzagate (și o să vedeți de ce) care umple media alternativă în prezent se referă la denunțuri și mail-uri ale elitei, la cele mai înalte niveluri despre existența unui cerc de pedofilie, trafic de copii și femei, ritualuri satanice cu sacrificii de copii, inclusiv canibalism. Multe din informații au fost scoase la suprafață de către Julian Assange, creatorul WikiLeaks dar și din multe mărturii al celor ce au participat la aceste acțiuni satanice. Pe subiectul pedofiliei și traficului de copii, vânătoarea de copii (ca distracție), în care sunt implicate familiile regale europene și Vaticanul am publicat materiale scrise de reverentul Kevin Annett la categoria cu același nume din blog.

Iată ce spunea o sursă din CIA care cunoaște bine acest subiect, publicat pe blogul lui Benjamin Fulford : "Este timpul pentru așa-zisul scandal Pizzagate , despre cercurile subterane globale de pedofilie a fi expuse. Aceasta s-a întâmplat în secret de pe la sfârșitul anilor '50, începutul anilor '60 în America, în industria de divertisment. Cel mai probabil înainte, e la fel de bine ... motivul principal pentru care Walt Disney a construit Disneyland, terminat în 1955, a fost de a avea o locație centrală pentru prietenii săi apropiați, ca aceștia să vină să ridice copii pentru "distracție". 
Frank Sinatra, Bob Hope, chiar și Șah al Iranului au făcut vizite în acest loc de joacă fantezist al copiilor, ca să se bucure mai mult decât de o plimbare în parc. Walt Disney a fost un pedofil binecunoscut în cercul lui de prieteni. Știi cât de mulți copii sunt dispăruți în fiecare an la Disneyland, Disney World, Disneyland Paris și Tokio? Aceasta face parte dintr-un cartel global de trafic de copii. Apoi a fost Clubul Mickey Mouse, după celebrul serial TV care a început în 1955, cu celebrul Mouseketeers. Aceasta este o poveste cu totul diferită în sine ". 

În același context, un martor declara despre George Bush Sr., că în timpul când era directorul CIA (apoi l-a urmat pe Reagan la președinție) și venea în Washington DC (în interes de serviciu, sediul CIA fiind în Langley/Virginia), se caza la același hotel și avea pretenția să-l aștepte în cameră 2 băieței.
 Iată o statistică din 12 state americane din 2015 referitoare la dispariția de copii (stânga nr.populației, dreapta nr.disparițiilor) : 


Scandalul s-a pornit de la descoperirea email-urilor lui Hillary Clinton, cele peste 650.000, acesta fiind defapt vârful aisbergului (despre care am postat un articol luna trecută). Șeful FBI James Comey, a trimis un raport Congresului, prin care se stipula că nu este nimic compromițător și Hillary nu este pusă sub anchetă, ceea ce media coruptă s-a grăbit să anunțe. Dar adevărul este cu totul altul. Probabil că șefului FBI i-a fost amenințată familia, fiind prins între două grupuri oculte și de-asta a avut acea poziție. După 6 noiembrie WikiLeaks a postat un link cu trimitere la un fișier numit DNC2Leak pe Twitter ce nu s-a mai văzut în mass-media. A urmat un atac info al site-ului WikiLeaks, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii ani. Aceasta a fost o acțiune clară de a opri acel fișier de la publicare. WikiLeaks a dezvăluit mai mult de 5 milioane de fișiere care au fost interceptate de o firmă de informații la nivel mondial numită Stratfor. Stratfor a fost numită o umbră a CIA, cu legături strânse cu Hillary Clinton.

Wayne Madsen, expert în informații susține că serverul privat a lui Hillary a fost vârful unui aisberg uriaș, că scandalul e-mail-urilor ei a fost doar începutul descoperirii unei operațiuni criminale internaționale imense cu mai multe entități. Au fost de asemenea dezvăluite e-mail-urile lui John Podesta (șeful campaniei prezidențiale a lui Hillary), din care rezultau cuvinte codificate ce le foloseau, precum: "pizza" sau "documente fierbinți". 
De asemenea într-un schimb de mail-uri între doi directori de top ai Stratfor, ei folosesc: "Pregătește-te pentru hot-dogul din Chicago vineri" sau "Dacă vom obține aceleași "chelnerițe" sunt pentru!" Conversația continuă: "...cred că Obama a cheltuit aproximativ 65.000 de dolari din banii contribuabililor să zboare de la pizza / hot-dog din Chicago pentru o petrecere privată la Casa Albă nu cu mult timp în urmă". Cuvinte cheie similare au fost găsite în dosarele lui Podesta: pizza, hot-dog, paste și brânză, acestea sunt cuvinte recurente care apar și nu au nicio legătură cu contextul textului. Există dovezi convingătoare că aceste cuvinte ar putea fi un cod al traficului de copii. 

Codurile erau astfel : hotdog = băiat , pizza = fată , brânză = fetiță , pasta = băiețel , înghețată = bărbat prostituat, nuci = persoană de culoare, map = material seminal, sauce = orgie.  

Termenul "pizza" pare a fi codul unui partener sexual, mai ales dacă acesta este minor și apare în mail-urile lui Podesta de 149 de ori. Nuci apare de 47 de ori, hotdog de 73 de ori, brânză de 83 de ori, paste de 78 de ori, sos de 41 de ori, înghețată de 84 de ori. De asemenea mai apar coduri ca "milkshake", "cartofi prăjiți", "legume", "pere", "avocado", etc. Ori nu credeți că aceste elite se întâlneau să inventeze noi rețete de pizza...

Nicicând, decând a apărut internetul nu a fost un subiect atât de puternic și rapid mediatizat (pe internet) ca acest scandal oribil al elitelor. Începând cu 1 Decembrie este cel mai viral subiect și asta arată că elita este tot mai amplu deconspirată chiar de cei din interior, care s-au săturat de excesele lor satanice, minciunile și mușamalizarea mass-mediei oficiale, există acum mii de videoclipuri care expun Pizzagate, este uimitor!
Ceva foarte rău se întâmplă. Este o operațiune internațională de trafic între elite. Ei lasă secretele lor la vedere. Din informațiile vehiculate de Stratfor, este un alt e-mail în care oficialii discută citând, chelnerițe fierbinți într-o limbă extrem de sexualizată. Într-un paragraf citat al unui oficial Stratfor se spunea: "Cineva vorbește cu el despre recrutarea de femei din Europa de Est pentru muncă sexuală". Oficialul Stratfor face referire la aceste femei, ca și chelnerițe și discută despre cât de mult au de gând să plătească pentru ele. Acest lucru sună ca în limbajul traficului sexual uman. Termenul "chelneriță" este folosit pentru a se referi la un sclav de sex feminin. Este binecunoscut printre organizațiile de recrutare de forță de muncă din Europa de Est că femeile sunt recrutate în vest de multe ori cu o promisiune de locuri de muncă ca și chelnerițe. Este Stratfor o firmă de informații la nivel mondial sau este o rețea de trafic la nivel mondial? Și de ce au asemenea legături strânse cu Hillary Clinton si Fundația Clinton?

Într-un e-mail ciudat al oficialilor Stratfor se sugerează fără îndoială că Hillary Clinton i-a ucis pe Vince Foster și Ron Brown. Acești ofițeri de informații discutau despre metoda de asasinat specifică lui Hillary, prin care Ron Brown a murit într-un accident de avion. De asemenea, ei susțin că Brown a fost citat ca "neconvenabil de vorbăreț". Acest lucru sugerează că Brown a avut ceva de spus despre Hillary, dar a fost ucis înainte de a putea vorbi. Acest lucru a fost probabil situația și cu Foster, despre care mulți au crezut că a fost gata să prezinte scurgeri de înregistrări extrem de penale care se leagă de Whitewater
Donald Trump a încercat să menționeze de Vince Foster în urmă cu câteva luni, iar acest lucru i-a adus o furtună de critici împotriva lui. Cele mai rele au venit de la Megan Kelly de la Fox News. Megan Kelly afirmă: "Vince Foster a lucrat cu Clinton. El a lucrat pentru Clinton. El a ajutat-o să devină un partener  la firma de avocatură Rose. Ei au fost prieteni și apoi s-a sinucis lăsând în urmă o văduvă și trei copii. Am auzit acest zvon înainte de asta că e cumva responsabilă pentru moartea lui sau chiar ea l-a ucis"

Ambii (și mulți alții, cca. 46) au fost uciși pentru că au vrut să expună această corupție la scară largă ce o implică pe Hillary. De Bill nu mai poate fi vorba, nu mai apucă Anul Nou, este într-o clinică datorită problemelor la inimă după 4 operații, dar chiar dacă moare anunțul nu va fi făcut. Îl vor congela și-l vor anunța când vor, la fel ca pe Mandela al Africii de Sud. Mass-media a refuzat să recunoască moartea lor, precum și legătura clară cu Hillary. Poate că și ei trăiesc în frică față de Clinton, pentru că știu ce se întâmplă cu cei care fac scurgeri de dovezi confidențiale legate de Bill sau Hillary. Potrivit lui John Podesta, cei care fac scurgeri trebuie să fie un exemplu. În orice caz, DNC2 ne oferă o privire asupra adevărului. Comunitatea de informații știa cine era în spatele morții lui Vince Foster, ca și a lui Seth Rich și ei nu sunt singurii. Alții au murit încercând să o expună pe Hillary, de exemplu Dr. Molly McCauley, unul dintre cei mai importanți experți din lume în exopolitică și energetică, cu legături cu DNC și Fundația Clinton, care a fost ucisă cu doar două zile înainte ca Seth Rich să moară la 10 iulie, 2016. Acest document Wikileaks ar putea stabili o legătură lipsă între moartea lui McCauley și campania lui Clinton.

John Podesta transmite mesaje codificate
În ea, John Podesta discută despre inteligență extraterestră care vine dintr-un univers paralel. El discută despre ceva ce se numește energia punctului zero, fiind adusă pe pământ și discută despre război în spațiu. Acestea sunt subiecte despre care Dr. McCauley ar fi fost expertă. Cu doar câteva zile înainte ca ea să fie ucisă, Max Spires un cercetător britanic considerat o autoritate asupra vieții extraterestre, a fost ucis în Varșovia. Nu există dovezi că Spires se temea pentru viața lui. Unii oameni cred că Spires intenționa să divulge informații confidențiale despre Hillary Clinton și John Podesta și cunoștințele lor despre viața extraterestră. Familia lui Spires cu toate acestea, au susținut că informațiile sale secrete nu erau despre extratereștri, ci despre un cerc internațional de magie neagră. S-a descoperit mai târziu că John și Tony Podesta practicau în mod activ magia neagră. 
Mass-media a încercat să o protejeze pe Hillary declarând că Marina Abramovic este un artist, dar artista este mult mai mult decât asta. 
Aceasta este ințiată la nivel înalt într-o lume a magiei negre oculte. Priviți :Ar putea fi întâmplător faptul că lipsesc 33.000 de e-mailuri ale lui Hillary, ce nu au fost doar despre Benghazi, ci despre un sindicat al crimei implicat în crimă, trafic și pedofilie? Unii ar putea crede că acest lucru este o noțiune ridicolă, dar amintesc ceea ce a afirmat Wayne Madsen: serverul lui Hillary este vârful unui aisberg, unul care merge foarte adânc într-un abis. Există mii de oameni implicați în acest sens. Dacă o persoană se duce în jos are potențialul de-a aduce în jos pe toate celelalte.
Este aceasta surpriza alegerilor pe care Julian Assange ne-a promis-o? El a dezvăluit lumii dovezi atât de multe, încât noi oamenii mai putem continua să le ignorăm?


 Ben Fulford în ultima sa actualizare pomenește despre acest scandal. El spune că i-au fost trimise documente, materiale video și fotografii cu ritualurile satanice ce le practică acești paranoici obsedați, neumani, căci oamenii nu ar face așa ceva. Câteva ore după publicarea actualizării, Ben Fulford a afișat o fotografie de la un festin canibalic ce apoi a fost retrasă. Eu o dețin dar nu o public pentru că mulți s-ar șoca sau nu ar mai dormi noaptea cum am pățit și eu. Este vorba de o masă în jurul căreia stau copii legați cu frânghii pe scaune cu spătar, iar pe masă într-o tavă, ca un curcan la cuptor de Ziua Recunoștinței, un copil decapitat și copt cu o furculiță înfiptă. Este oribil și acum când scriu îmi tremură mâinile.....   

 Priviți ce tort servesc sataniștii:Toate aceste fapte ies la iveală și deja s-au început arestările. Sunt forțe organizate puse în mișcare la această oră, care îi urmăresc și-i arestează, dar arestările importante se vor efectua după 20 ianuarie. În paralel cu toate astea, după cum vedeți una câte una, conducerile aservite cabalei încep să se prăbușească, vezi Italia zilele trecute. Mai rămân cele importante din Europa, respectiv Germania și Franța și ceva prin Asia (Corea de Sud este deja pe valul schimbării). 
Se vehiculează ideea că elita ar pregăti un anunț bombă în media, pentru a distrage atenția omenirii de la aceste dezvăluiri despre adevărata lor natură : satanică. Se pare că s-au descoperit lucruri extraordinare recent în Antarctica, o piramidă mai mare decât cea din Egipt și multe dovezi extraterestre. Probabil pregătesc o Dezvăluire forțată pentru a șoca omenirea, dar poate îndeplinesc fără să știe un plan divin... Oricum și eu cred că doar un șoc major va trezi marea masă adormită care alimentează energetic Matricea, care deja este în descompunere...

  Până la anul totul se va schimba și toți cei vinovați vor plăti.

      Drum drept spre Lumină!

Surse : http://stateofthenation2012.com/ și http://www.theeventchronicle.com/ 

  Scandalul Pizzagate – video :


  

4 comentarii:

 1. Deci bolovanul a luat-o la vale și nu mai poate fi oprit. Corect?

  RăspundețiȘtergere
 2. https://www.youtube.com/watch?v=AhUqD285boM
  https://www.youtube.com/watch?v=pA65Upo_AEM
  Incotro?

  RăspundețiȘtergere
 3. Acestia nu sunt nici macar animale cu atat mai mult oameni cu siguranta nu pot fi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.