sâmbătă, 17 decembrie 2016

Mărturia unei Mari Preotese Illuminati

 O mărturie dintr-un interviu video al lui David Icke cu Arizona Wilder, Mare Preoteasă Illuminati. Ea relatează despre cum a asistat la schimbarea din forma umană în forma reptiliană a reginei mamă - Elisabeta a Marii Britanii și a prințului Charles și a multor lideri politici, precum Ronald Reagan, Gerald Ford, Guy de Rothschild, etc.
Relatează cu lux de amănunte despre asasinarea ritualică a prințesei Diana și a copilului nenăscut în urma căruia i s-a extras inclusiv sufletul.
Este o traducere și expunere a subtitrării mai bună.

20 de comentarii:

 1. E admirabil curajul acestei femei brave.Să sperăm că vor fi mulți care abandonează ignoranța.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumiri pentru traducere și prezentare. Să sperăm că va reuși să deschidă ochii și urechile multora.

  RăspundețiȘtergere
 3. Treziti-va fratilor si nu mai puneti botu' la toate idioteniile. Se urmareste acreditarea ideii ca nu dumnezeu este Creatorul lumii ci provenim din niste "soparle galactice". E o actiune indreptata impotriva bisericii, a crestinatatii, ca singura religie care propovaduieste moralitatea si care sta in coasta ocultei luciferice ce are ca agenda de lucru degradarea morala si spirituala a omenirii in vederea controlarii ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vad ca si tu pui botul la ..religie si esti spalat pe creier..lasandu-te controlat, manipulat de o religie care a preluat din paganism multe obiceiuri/ritualuri si perpetuandu-le pana in timpurile prezente

   Privind-o pe Arizona Wilder, ulterior a dezmintit cele declarate in interviu, afirmand ca a fost programata sa raspunda asa cum a raspuns,si nerecunoscand transformarea in reptilieni a personajelor despre care vorbeste.

   Cu alte cuvinte: este o impostoare..care fabuleaza...Cat despre calitatea de Mare Preoteasa..nici atat.Ar fi vrut ea!

   Ștergere
 4. Conteaza? Chiar conteaza daca sunt societati secrete care vor sa controleze lumea si au agende "negative"? Nu e firesc, ca asa ceva sa se petreaca? PLaneta a fost in intuneric pt multa vreme, ceea ce inseamna teren fertil pentru asemenea intamplari si comportamente. Puteti sa le spuneti, reptilieni, babuini, tehnocrati sau satane, chiar conteaza, la modul cel mai serios, chiar conteaza? E interesant cum majoritatea lucratorilor in lumina in momentul de fata joaca, cartea inocentei. Voi intotdeauna vedeti un "rau", un "asupritor" care iti pune tentaculele pe planeta, iar voi in demnitatea voastra simtiti nevoia sa scapati lumea de acest "asupritor"...Pai nu merge asa treaba...Schimbarea vine cu asumarea responsabilitatii si imputernicirea personala. Lasa'i sa controleze ei pe cine vor, hai sa ne concentram noi pe lumina, pe frumos, pe bun si pe a trimite lumina planetei, pe invatarea compasiunii si a fii un exemplu pozitiv in lume, iar cu cat mai multa lume incepe sa faca asta, cu atat mai rapid astfel de comportamente nevgative vor disparea de pe planeta. Lasa asupritorii stelari si concentreaza-te pe ce ai tu in interior, doar de acolo vine schimbarea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subscriu total la comentariul d-lui Tudor.Hai sa facem ceea ce tine de noi,de forta celor constienti si sa renuntam la raspandrea unor materiale care "darama" si nu construiesc!

   Ștergere
  2. Bravo ! . ! .
   http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/2016/06/schimbarea-incepe-cu-noi.html

   Ștergere
  3. Felicitări pentru comentariu,not n zece !

   Ștergere
 5. Pentru a putea merge mai departe trebuie să cunoaștem adevărul, oricât de crud ar fi el. Făcându-ne că nu vedem, ascunzând toate aceste crime ale cabalei sub preș nu evoluăm, așa cum unii tind să creadă. O sticlă plină de mocirlă, în care dorim să ținem apă de izvor, tot mocirlă va rezulta. Aceasta trebuie mai întâi aruncată, spălată, ptr. a turna apa de izvor....
  Aceste adevăruri trebuie aduse la suprafață și asumate, ptr. că acești psihopați au ajuns la putere cu acordul nostru, mai mult sau mai puțin conștient, deci cu toții suntem vinovați de puterea celor întunecați. Noi trebuie acum să-i dăm jos și să fie judecați ptr. aceste fapte, apoi...., să-i iertăm....
  Drum drept spre Lumină!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de acord cu tine Marius, trebuie sa cunoastem unde ne aflam ca sa vedem de unde pornim cu propria evolutie.

   Ștergere
 6. Se vede din miscarea ochilor ca minte...minte de stinge!!

  RăspundețiȘtergere
 7. un adevar ce noi nu vrem sa vedem

  RăspundețiȘtergere
 8. Răspunsuri
  1. Din pacate din citi comentatori au scris ,sinteti singurul care a auzit de Sitchin! Teoria lui e aproape identica cu a unui italian Mauro Biligni!

   Ștergere
 9. Trebuie ca totusi e ceva adevar in ce spune Doamna.....https://www.youtube.com/watch?v=mKvxeq7H2_E

  RăspundețiȘtergere
 10. Adevarul e unul singur: Iisus Hristos. Restul e can-can

  RăspundețiȘtergere
 11. Prostii,femeia este bolnava de schizofrenie! Se vede clar!

  RăspundețiȘtergere
 12. Daca nebuna asta ar fi spus ceva rea; ce se vrea secret, era de mlt decapitata lol

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.