miercuri, 14 decembrie 2016

Efectul Mandela – Dovada că liniile temporale colapsează


  Probabil ați mai auzit de acest termen. Efectul Mandela este o teorie care a fost enunțată de scriitoarea și consultantul paranormal Fiona Broome care afirmă că sunt amintirile false ce sunt de fapt, întrezărirea unor lumi paralele cu linii temporale diferite. Dar Efectul Mandela a fost numit ca atare de Fiona Broome, datorită convingerii comune că Nelson Mandela a murit în anul 1991, dar "oficial" a murit pe 5 decembrie 2013. Discrepanța i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă suntem pe o altă linie temporală sau trăiesc într-un univers paralel.

 Dacă veți căuta pe Google “Western Cape Branch of the South African Council for English Education, 1990 – South African literature (English)”, se specifică faptul că Nelson Mandela a murit în 23 iulie 1991.  

     Percepția noastră asupra timpului se schimbă
Terence McKenna a vorbit despre teoria Undei Temporale Zero, unde a afirmat că timpul este o spirală ce duce către singularitate, unde posibilitățile devin condensate într-o singură realitate. McKenna a remarcat aceste schimbări temporale a evenimentelor curente în oglindă cu evenimente din trecut într-un mod ciclic, care se repetă din nou și din nou, dar de fiecare dată pe un ciclu tot mai scurt până la îndeplinirea singularității. Mulți oameni au raportat că se confruntă cu erori în timp, unde timpul este inexplicabil în bucăți mari. De exemplu, ei pot face o anumită rutină zi de zi timp de mai mulți ani, dar timpul poate fi schimbat în mod drastic într-o anumită zi, în așa fel încât acest lucru era de neconceput.
Deci, am fost curios cât timp a fost între data din 11 ianuarie 2012 și 21 decembrie 2012, așa că m-am dus on-line și am găsit acest lucru:


După ce am văzut 11 luni și 11 zile, am gândit: "Care sunt șansele ca acesta să fie un scenariu de tip 11:11? " Aparent, cotele sunt de 100%. Am calculat apoi ce dată va fi peste 11 luni și 11 zile de la data de 4 decembrie 2015, astfel încât data viitoare este 15 noiembrie 2016. Această dată pare să aibă un fel de importanță în ceea ce privește fuziunea liniilor temporale.

    Timpul se accelerează
În plus, mulți oameni au experimentat sentimentul că timpul accelerează, că trece mai repede. Ian Lungold, în conferințele sale explica faptul că acest lucru este real, timpul se accelerează pentru că creația accelerează. Cu alte cuvinte mai multe lucruri se întâmplă în mai puțin timp. "Atunci când mai mult este posibil să se întâmple în orice moment", declara Lungold, "există mai multe rezultate posibile, care deschid ușa lucrurilor numite miracole."    Deci ce înseamnă asta?
Foarte multe persoane vorbesc despre modul în care ne aflăm în prezent, adică pe o linie temporală ascensională pozitivă, astfel încât ceea ce vedem este faptul că aceste linii temporale converg în cel mai bun rezultat probabil pentru omenire. De fiecare dată când o linie temporală converge, creează o anomalie temporală, care ar putea include senzația că timpul accelerează, o eroare temporală, sau ceva de-a lungul liniilor Efectului Mandela. Atunci când milioane de oameni experimentează acest lucru, așa cum suntem martori în prezent, atunci știm că ceva uimitor vine să dea roade. Totul, inclusiv materia solidă vibrează din ce în ce mai repede, astfel încât la un moment dat se face saltul cuantic în dimensiunea superioară.

Din această cauză nu mai sunt în prezent valabile profețiile biblice sau cele ale lui Noastradamus referitor la apocalipsă, distrugerea planetei și civilizației umane. Fiți foarte conștienți unde plasați gândurile și intențiile voastre, deoarece fiecare gând și intenție afectează linia temporală și rezultatul în cel mai înalt grad, probabil la fiecare milisecundă! Iar ceea ce emiteți primiți rapid înapoi, nu se mai crează karma, dimpotrivă toate acestea se întâmplă pentru a fi "curățată" întreaga karmă a omenirii pentru a putea face saltul dimensional "curați".
  Fiți deschiși și pozitivi pentru că tot ce se întâmplă este spre binele nostru și nu mai credeți scenariile negative.

   Drum drept spre Lumină


  Gregg Prescott / http://in5d.com/  

2 comentarii:

  1. Întradevăr, totul se schimbă, este foarte important să apreciem doar partea pozitivă în toate interacţiunile pe care le avem şi să evităm a ne implica în orice este de natură negativă, să nu ne fie teamă de nimic, va fi o (re)Naştere cum n-a mai existat niciodată.
    Vin Sărbătorile, deci să fim voioşi şi bucuroşi, iar tot ce dăruim, aceea primim.
    Si Lumina ne va elibera.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.