luni, 19 decembrie 2016

David Wilcock : Sfârșitul jocului - Dezvăluirea și înfrângerea definitivă a Cabalei


  Cabala, această creație pânză de păianjen ce învăluie planeta de milenii, este mai aproape de expunerea totală și înfrângere mai mult decât oricând înainte. Adevărul este sablat prin intermediul internetului printr-o investigație civilă, liberă, ce a condus la împrăștierea lui în masă.
Are Cabala în această finală "un as în mânecă", pentru a crea o distragere a atenției în masă de la acest adevăr? Ar putea mutarea lor finală să fie de fapt Dezvăluirea? Ce se întâmplă dacă această dezvăluire pre-planificată se dovedește a fi mult mai epică și surprinzătoare decât oricine și-ar fi putut eventual imagina? Pentru a putea configura această poveste, trebuie mai întâi să expunem exact cât de rapid Cabala se prabușește pe pământ în acest moment. Apoi vom vedea că nu au de ales, dar vor face cu siguranță mișcările Endgame finale.

Cele mai recente informații din cele mai profunde niveluri ale mușamalizării OZN, sunt dintre cele mai fascinante date pe care David le-a primit vreodată. Dacă se dovedesc a fi adevărate, noi suntem chiar la un pas de a experimenta cele mai importante evenimente din toată istoria noastră înregistrată pe pământ. Unele informații cosmice despre schimbarea lumii, foarte curând ar putea fi "aruncate" către noi de la un nivel "oficial" printr-un scenariu al "Dezvăluirii parțiale". Acest lucru ar putea include potențial descoperirea construcțiilor uimitoare, de înaltă tehnologie și orașele descoperite sub gheața din Antarctica. Imaginați-vă că v-ați trezi într-o zi și ați vedea ruine hiperfuturiste descoperite în Antarctica pe toate posturile oficiale mass-media, nu doar la "Străvechi Extratereștri". Imaginați-vă jurnaliști și oficiali militari care dezvăluie aceste descoperiri incredibile cu imagini video filmate în acea locație.

Un eveniment de o asemenea magnitudine ar putea distrage atenția publică mondială mai mult decât orice catastrofă stil 9/11. Elita puterii poate spera că o astfel de civilizație ce ar defini "jocul schimbării" ar putea face ca toate poveștile de știri precedente să fie irelevante și uitate. Lui Corey Goode i-a fost adus la cunoștință descoperirea de noi ruine în Antarctica în urmă cu aproximativ trei luni, și nici măcar nu a fost autorizat să spună ce se întâmplă. Abia în prezent a fost "autorizat" să elibereze aceste date critice, sensibile, publicului. Deoarece există o cantitate mare de informații a fi împărtășită, această actualizare este cu siguranță o lungă lectură. Pentru a putea configura aceste informații, este mai întâi important să stabilim "povestea din urmă" a evenimentelor curente prin care un astfel de eveniment de dezvăluire a fost făcut să apară.

Natura complet grotească a grupului ascuns, care a ascuns adevărul de noi atât de mult timp, este în cele din urmă expusă. Alegerile prezidențiale din 2016 a fost probabil cea mai controversată și urâtă bătălie politică din istoria Americii. Acest lucru a fost bine acoperit de aproape toată lumea de fiecare parte a spectrului politic. În ultimele momente, un grup misterios numit "Prop or Not", a apărut de nicăieri și a emis o listă de "false" site-uri de știri, chipurile sub control "rusesc". Mass-media a acționat ca și în cazul în care această "listă" a fost la fel de semnificativă ca și inventarea roții, a adoptat imediat ca fascist, termenul orwellian  de "știri false", în contrapondere cu produsele lor Realnews ™ (știri reale). Conform lui Glenn Greenwald, lista punctelor de dezinformare rusești include WikiLeaks și Drudge Report, precum și site-urile critice la adresa familiei Clinton, cum ar fi Truthout, Black Agenda Report, Truthdig și Naked Capitalism, precum și libertarieni, cum ar fi Antiwar.com și Ron Paul Institut.
Jurnaliștii defineau "Știri false" tot ce includea critici ale SUA, Barack Obama, Clinton, Uniunea Europeană, Angela Merkel, NATO, Ucraina, "evrei" aliați ai SUA, mass-media, democrația,"centru-dreapta sau centru-stânga", și moderații de toate culorile.

   Voi decideți ce este fals și ce nu
Noi suntem doar martori acum la o formă mai vizibilă a aceleiași mușamalizări ce a ascuns realitatea OZN de noi de peste 80 de ani. "Știri false" au fost socotite în mod constant toate observațiile OZN de către media sponsorizată de stat ce s-a angajat în operațiuni psihologice ("PsyOps") pentru a discredita martorii din interior de la bun început.


 Internetul a deschis o eră în care noi oamenii, putem ajunge să decidem ce fel de informații credem (este totuși subiectiv, pentru că fiecare crede funcție de percepțiile proprii, convingeri și șabloane mentale...trebuie să trecem de toate acestea și să avem o minte deschisă bazată pe un discernământ spiritual, n.b.). Dacă entități precum Facebook vor suprima orice link-uri care abat de la moarte Realnews ™ propaganda guvernamentală, atunci trebuie să evitați să fiți dependenți de această rețea care este controlată total de CIA, NSA, etc. Ca știri false sau manipulări au fost catalogate informațiile WikiLeaks legate de scandalul Pizzagate (articol publicat de curând, nu mai insist pe aceste dezvăluiri, n.b.).


          Alianța   
 David Wilcock a fost informat în 2009 de către Pete Peterson de existența unei organizații secrete numite ALIANȚA, care avea drept scop învingerea Cabalei/Noii Ordini Mondiale sau Illuminati. Corey Goode, de asemenea l-a informat despre existența ei la începutul lui 2015. Dar cele mai recente informații i-au fost oferite în 2016, înainte de campania pentru alegerile prezidențiale de către Dr. Steve Pieczenik, care este vocea oficială a Alianței. Acesta a făcut acuzații grave pe YouTube, care dacă se dovedesc că sunt adevărate, vor fi considerate ca cele mai importante din istoria americană. Dr. Pieczenik are un doctorat la Harvard și a fost asistentul lui Henry Kissinger. El a servit administrațiile prezidențiale ale lui Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan și George H.W. Bush (ăl bătrân, n.b.). 
Dr. Pieczenik anunța că el reprezintă o coaliție de persoane din FBI, CIA, serviciile secrete militare și alte 15 organisme de informații, care sunt angajate într-o contra-lovitură de stat, fără vărsare de sânge, împotriva administrației actuale și familiei Clinton, care au preluat sistemul judiciar și multe instituții ale statului. El declara că toate informațiile eliberate de WikiLeaks au fost puse la dispoziție de oameni din aceste structuri de informații. Ca și concluzie spunea: "Ne-am decis că trebuia făcut ceva pentru a salva Republica... " (oare în România când vor apare asemenea oameni...??!!, n.b.).

    Conexiunea cu Dezvăluirea
 În 2001, Steven Greer organiza la Clubul Național de Presă din Washington DC un briefing cu titlul Disclosure Project, cu mai mult de 40 de martori ai fenomenului OZN, în speranța de a se merge spre o recunoaștere formală a faptului că "nu suntem singuri în univers". Apoi a urmat șocul 9/11. Ce a urmat vedem în prezent cu toții...
Cabala fiind la un pas de înfrângerea totală, s-ar putea folosi tocmai de acest subiect, ca un ultim as din mânecă. În cazul unui eveniment ca Dezvăluirea Completă (nu parțială, n.b.), lumea va putea afla că răufăcătorii din povestea noastră cosmică sunt mult mai răi decât oamenii și-ar fi putut imagina vreodată. Răufăcătorii includ extratereștri extrem de negativi și agresivi, care au format parteneriate complexe cu grupuri ale Cabalei/NOM, aici pe pământ. 
Tortura, violul și crima creează această energie negativă cu care defapt aceste entități negative se hrănesc. În lumea interioară întunecată a Cabalei acestea se numesc "loosh". Aceste acte de tortură, mai ales asupra copiilor, fragmentează mintea și personalitatea, pentru ca apoi să poată fi programat să facă anumite acțiuni sub o barieră amnezică (amintiți-vă toate acțiunile așa-zișilor lunetiști care împușcau oameni și apoi se sinucideau, n.b.).
Alianța opune rezistență acestor forțe negative în mod organizat și conlucrează cu extratereștri pozitivi prin multe grupuri de lucru clasificate pe nivele. În acest context Alianța a lansat mai multe filme SF, printre care Captain America : The Winter Soldier și Civil War pentru a dezvălui oamenilor aspecte din aceste programe negre. 


    Revenind la Antarctica, establishmentul ar putea folosi descoperirile ruinelor high-tech avansate pentru a face o Dezvăluire Parțială a Programului Spațial Secret, în speranța de distragere a atenției oamenilor și actualizarea planurilor lor de dominație planetară, un fel de regrupare a forțelor.


 Adevărul a explodat pe internet și acesta face ca oamenii să conștientizeze tot mai mult că există o "elită negativă" ce deține acestă planetă, angajată în traficul de copii, printre alte crime atroce. Eforturile Cabalei de a distruge aceste informații sunt surprinzător de mari și asta demonstrează că sunt adevărate. Singurul mod în care putem să vindecăm planeta și civilizația noastră este de a conștientiza toate acestea, de a le face față și de a ne ocupa de ele individual și colectiv. Întregul subiect legat de OZN-uri, tehnologie avansată, civilizații antice a fost strict controlat de această elită negativă. O mare parte din aceste informații sunt deosebit de pozitive și înălțătoare – inclusiv ideea unei evoluții iminente în masă a omenirii, fenomen cunoscut ca Ascensiunea. Gândiți-vă, printr-un mic joc al imaginației unde ar fi fost omenirea în prezent dacă nu ar fi existat acest control și totul s-ar fi folosit în scopuri umanitare și pozitive....
 În tot acest joc al dezvăluirii, David spune că el și mulți alții au îndurat amenințări cu moartea, trădare, dificultăți financiare și abuzuri incredibil de toxice, ceea ce nu a fost deloc "distractiv". Acesta este un război spiritual nu doar unul fizic, Cabala este în joc cu forțe foarte reale, care sunt extrem de negative și pot influența totul în jurul nostru. Singurul mod în care ne putem proteja este de a fi iubitori, pozitivi și a cere sprijinul entităților angelice sau direct lui Dumnezeu Tatăl, pentru care nimic nu este imposibil (dar nu ca ființă slugarnică, neputincioasă, ci ca Războinic al Luminii).


       Grupurile 
În acestă luptă avem 5 grupuri distincte ce în prezent ne alimentează cu informații și ne solicită asistența. Fiecare dintre aceste grupuri luptă din greu pentru a elibera și transforma planeta și au suferit pierderi grele de-a lungul acestei lupte. Acestea sunt:

     1. Alianța Pământului – acesta este grupul Dr. Pieczenik despre care am amintit. Este un grup format din luptători curajoși din cele 15 organisme de informații americane și multe facțiuni internaționale.
     2. MIC - SSP (Complexul Militar Industrial din cadrul Programului Spațial Secret) – fac parte o serie de facțiuni care până nu demult credeau că sunt singurii deținători ai înaltei tehnologii. Acestea sunt pe cale de a fi dezvăluite public foarte curând.
     3. Alianța SSP – Acesta este un grup separatist din cadrul Programului Spațial Secret (SSP) care este mult mai avansat decât versiunea MIC. SSP este controlat de Cabala, dar acest grup cu siguranță NU.
     4. Alianța Pământului Interior (API) – Există mai multe civilizații ET umanoide care trăiesc în caverne uriașe în pământul interior. Fiecare tip rasial ce-l vedem la suprafața Pământului îl regăsim în aceste grupuri.
     5. Alianța Ființei Sferei – Este un grup de ET extrem de avansați care au fost denumiți Gardienii. Aceștia gestionează afacerile spirituale și fizice ale unor întregi sisteme solare.

Informațiile care vin din interiorul acestor grupuri este că, Cabala este pe punctul de înfrângere totală, pentru prima dată în istoria acestei planete. Alianța a devenit din ce în ce mai puternică. Cabala știe că sunt în afara timpului și s-au finalizat în mare parte negocierile despre modul în care se vor preda. În același timp nu vor să recunoască public toată "murdăria" dezvăluită de Alianța Pământului, ca urmare vor să dezvăluie doar o parte din adevăr. Acest lucru l-am putea numi Dezvăluirea Parțială, ceea ce nu este benefică pentru omenire, dorim Dezvăluirea Totală. Scuza că oamenii nu ar putea suporta adevărul este un nonsens în prezent. Toate cele 5 grupuri fac presiuni pe Dezvăluirea Totală, ceea ce ele o numesc Realitatea Temporală Optimă

 Planul Dezvăluirii Parțiale ar include admiterea unor greșeli și pedepsirea unor oameni de nivel mediu, precum și o resetare financiară globală benefică. Aspectul cosmic al planului pare să implice 3 aspecte cheie, poate în 3 etape:
     1.O dezvăluire oficială publică a SSP-MIC. Aceasta cuprinde două informații mari, existența triunghiurilor negre (nave propulsate prin antigravitație – a se citi articolul din blog cu acest subiect, n.b.) și capacitatea reală de a călători în interiorul sistemului solar.
     2.Dezvăluirea ruinelor high-tech recent excavate din Antarctica. Acest lucru ar dovedi că Atlantida a existat și a fost mult mai avansată decât noi ne-am imaginat.
     3.Revelarea unor ruine extrem de vechi – cca. 1,8 miliarde de ani – în interiorul Pământului și de-a lungul sistemului nostru solar, de multe ori realizate dintr-un aliaj transparent cristalin de aluminiu. 
Deși pare minunat și ar fi un mare salt înainte, acest lucru înseamnă doar o Dezvăluire Parțială care ar lăsa multe găuri în înțelegerea noastră ca civilizație. Un alt plan potențial ar fi dezvăluirea existenței unui singur grup ET cunoscut, așa-zișii Înalții Albi.  

 Cabala ar putea încerca să ne introducă în acest grup, explicând că ei au fost în jurul nostru de foarte mult timp și speră că ne pot face să urmăm o nouă religie mistică oferită de aceste ființe. Acest lucru cu siguranță nu ar fi în interesul umanității. Rapida escaladare a prăbușirii cercurilor de trafic de persoane, mai ales copii, la nivel înalt al elitei, aduc aceste probleme în prim plan imediat. Cabala aleargă în afara timpului - și ei știu asta. Timp de mulți ani în urmă, ei au planificat utilizarea unei dezvăluiri parțiale, pentru a distrage atenția și a inspira publicul, dacă natura deplină a crimelor lor urma să devină cunoscută.

     Toate detaliile au fost stabilite  
O mare parte a istoriei și a cercetării științifice sprijină aceste date, precum și versiunea Dezvăluirii complete, toate acestea au fost scrise în noua carte a lui David, "Misterele Ascensiunii", într-un efort de a ajuta grupurile Alianței.
Scenariul Dezvăluirii parțiale nu poate include orice viață activă ET care operează azi în jurul nostru. Linia MIC - SSP promovează ideea că în afară de vizitatorii antici, sau poate un ocazional "Grey" sau "Înalții Albi", suntem singuri în univers. MIC - SSP nu are tehnologia necesară pentru a călători în afara sistemului nostru solar, așa că am fi în continuare păstrați într-o cutie - doar o versiune puțin mai mare. SSP are o tehnologie mult mai avansată, care ar putea vindeca planeta noastră. Cabala ar putea totuși să urmărească în secret agenda lor de depopulare planetară printr-o dezvăluire parțială derulată pe o perioadă de 50 până la 100 de ani. Cabala trage speranțe de a se re-brandui pe sine ca "băieți buni" , acest scenariu al Dezvăluirii parțiale rulează acestă idee. Este ultima și singura lor șansă de a-și salva agenda lor.

 Voi continua această serie de articole pentru ca cititorii blogului să fie pregătiți în momentul Dezvăluirii.  

       Drum drept spre Lumină!

       Sursa: http://divinecosmos.com/

10 comentarii:

 1. Articolul original este mult mai lung !... Spui că vei continua şi aştept cu nerăbdare !...te felicit pentru munca depusă şi pentru serviciul pe care îl realizezi pentru noi !...Te rog , dacă este posibil, să traduci şi cartea lui David Wilcock pomenită mai sus : Misterele ascensiunii... Dacă nu o traduci tu, atunci anunţă-ne despre orice noutate provenită de la David...Aşteptăm de atît de mult timp anihilarea Răului pe această planetă, încît cei mai mulţi oameni nici nu mai cred că această extirpare va fi posibilă în actuala lor existenţă !...Articolele tale întreţin vie speranţa de mai bine la unii dintre noi !!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Partea a 2-a a articolului original este un interviu cu Corey Goode, ori voi publica multe interviuri cu el foarte curând. Referitor la Misterele Ascensiunii nu o am (cartea) și nu m-aș înhăma la așa traducere. trebuie să cunoști foarte bine lb.engleza ptr. astfel de traduceri, ori eu mă ajut și de google translate.
   Stai pe fază ptr. că vor urma articole super...
   Numai bine !

   Ștergere
 2. MESAJ UMANIST PĂMÂNTEAN către COSMOS
  (nanoeseu poetic - CAPODOPERĂ A UMANISMULUI COSMIC )

  Moto 1: ”Iubirea este soarele interior care ne luminează conștiința și ne încălzește sufletul.”

  Moto 2: ”Simțul rușinii este triumful rațiunii asupra instinctului.”

  LORDUL COSMIC

  Fiindcă sunt un gentilom,
  Obrazu-mi crapă de rușine,
  Când mă apropii de un om
  Și mă îndepărtez de mine!

  N.B. / Această reverență spirituală este făcută față de gestul exemplar al inventatorului ALFRED NOBEL, care a reușit să creeze cea mai prestigioasă emulație planetară (prin ”Testamentul Nobel”) în a promova cultura și umanismul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca cineva imi poate trimite cartea lui David,I voi traduce!

  RăspundețiȘtergere
 4. Luni 19 decembrie 2016-ziua în care am citit pe blogul tău prezentul articol. Azi,marţi 5 iunie 2018. de la acea dată s-au scurs fix 533 de zile. Nu sînt ne-răbdător ,în astfel de caz mai trebuie să te şi implici,să culegi info. şi din alt generator de surse,să ai o perspectivă de ansamblu la adevărata MEGA-imagine pentru a putea emite concluzii,şi acestea cam prea devreme. Anul acesta e un an DE FOC.Cu surle sîntem anunţaţi că totul se va termina ....cu bine. E uşor să fi spectator să mai ai şi tupeul să încerci a grăbi cumva desfăşurarea evenimentelor,ca şi cum i-ai spune lui Davit,Cobra,Coorey sau oricărui activist să termine odată cu cabalele şi să aducă marea eliberare pe pămînt. Dacă şi noi cei din România ne-am implica mai vioi şi determinat să venim măcar cu amplificarea informaţiilor de prim adevăr pe orice mijloc de comunicare pe care-l avem la dispoziţie ,tot ar fi un pas-mic ,e adevărat,dar e ceva faţă de doar a întreba cînd primim tehnologia avansată.Celor cărora le-am expediat astfel de materiale,credeam că vor fi o bombă de amplificare informaţională....daaar cruntă a fost deziluzia....... Nu-i nimic...VIAŢA MERGE ÎNAINTE , NU-I AŞA ?

  RăspundețiȘtergere
 5. "(oare în România când vor apare asemenea oameni...??!!", n.b.). Există în România noastră asemenea oameni Marius dar consideră că încă nu sînt create condiţiile de manifestare şi program cu care vor RE-SETA SOCIETATEA CIVILĂ. Eu,de ex. mă gîndesc la sistemul meritocratic ,care este promovat de către Laurenţiu Primo pe blogul dumnealui şi unde se zbate cam singur să conştientizeze românii. Şi mai sînt destui alţii cunoscut în aparaţiile M-media Tv. Dacă aş fi un om cu influenţă ,în primul rînd aş aduce CONSTITUŢIA LA O FORMĂ ŞI CLARITATE CU ARTICOLE BINE DEFINITE CA TOATĂ ACTIVITATEA ULTERIOARĂ SĂ FIE CUPRINSĂ ÎNTRUN CADRU OFICIAL,LEGAL.I-aş aduce sub o singură voce atît pe cei din armată-cadre superioare,generali ,generali în rezervă,colonei şi persoane civile din toate instituţiile care s-au dovedit a avea vederi şi idei total opuse actualului sistem. Aş creea un plan de activitate cu puncte şi termene clare, aş racola din toate mediile sociale oameni cu diverse profesii şi activităţi ,acţionînd ferm şi punctual în mod paşnic. Ştiu că vezi utopică viziunea mea,dar cumva ,cineva BINE INTENŢIONAT tre să pună piciorul în prag.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Așa este, dar cred că ,,se lucrează” intens asupra noastră, cu mass-media, arme energetice, etc. pentru ca românii să nu se trezească. Dar va veni și timpul acela când masa critică formată va influența și adormiții noștri, care acum sunt cât mai divizați, se ceartă între ei că țin cu diverse partide sau sunt slugile bine plătite ale corporațiilor care fură România.
   Am încredere și toate vor veni la timpul lor și aici, pe pământul binecuvântat al nostru..
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.