luni, 26 decembrie 2016

David Wilcock: Interviu cu Corey Goode despre Programul Spațial Secret - mesajul către omenire


 Începând cu articolul anterior al lui David Wilcock, voi publica mai multe interviuri ale lui David cu Corey Goode, dar nu numai, pentru a pregăti cititorii acestui blog pentru Dezvăluire. Îl consider cel mai important eveniment din istoria umanității și existând în prezent informații, ele trebuie să circule pentru ca oamenii să-și deschidă mintea, să se obișnuiască cu ideea existenței a nenumărate civilizații extraterestre cu diferite înfățișări și nivele de evoluție spirituală și tehnologică, astfel că atunci când aceasta va avea loc să fim pregătiți și să-i informăm și pe alții pentru a elimina frica. Să ne deschidem cu iubire și discernământ spiritual către aceste informații extraordinare...

   Despre Corey Goode
Identificat ca fiind posesor de empatie intuitivă de (IE), cu capacități pre-cognitive (premonitorii), Corey Goode a fost recrutat prin unul din programele MILAB, cu frageda vârstă de șase ani. Goode a fost antrenat și a servit în programul MILAB din 1976 până în 1986/87. La sfârșitul acestei perioade a fost desemnat pentru a da ajutor prin IE (Empatie Individuala) la un post rotativ, ca Delegat al Pamântului (împărtășit de către grupurile guvernului secret al Pamântului), într-un Consiliu Superior a unei Federații Extraterestre de “tip uman”. MILAB, este un termen care înseamnă sechestrul militar al unei persoane, pe care ei o îndoctrinează și antrenează pentru orice tip de programe de “operațiuni secrete” militare.
Capacitatea de empatie intuitivă a lui Goode, a avut un rol important în comunicarea cu ființe ne-terestre (numită “interfacing/interacțiune”), ca parte din unul dintre Programele Spațiale Secrete (SPP). Timp de 20 de ani de serviciu a avut experiențe și sarcini diferite, incluzând Programul de Interogatoriu, Intromisiune și Intercepție, atribuirea de ASSR “ISRV” – Auxiliar Specializat în Cercetări Spațiale, nave de Clasă Interstelare și multe altele. Toate acestea au avut loc într-un acord de “ 20 de ani și termen imprevizibil”, din 1986/87 până în 2007, cu convocarea de a lucra până în ziua de azi.
Goode lucrează în prezent în industria tehnologiei de comunicație și informatică, cu 20 de ani de experiență în hardware și software de virtualizare, siguranță fizică și informatică, supraveghere electronică, calcularea riscurilor și protecția executivă. A servit în Armata de Pază a Statului Texas (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). Timpul în Forțele Armate din Texas, nu era relaționat cu Serviciul în Programul Spațial Secret. În prezent Goode, își continuă munca sa de empatie intuitivă și este în contact fizic direct cu Blue Avians (al Alianței Ființelor Sferă – ființe umanoide cu chip de pasăre), care l-au ales ca delegatul lor și reprezentant pentru a interacționa cu multiplele Federații și Consilii Extraterestre, în legatură cu Consiliul Alianței al Programului Spațial Secret (SPP), pentru a transmite mesaje importante Omenirii. 
  David Wilcock: Este o istorie cu adevărat remarcabilă, deoarece eu am luat interviuri la zeci de informatori, timp de ani, având nivele de securitate uneori de 35 de ori mai înalte decât acelea ale președintelui Statelor Unite. Există 90% din această informație, pe care eu nu am dezvăluit-o încă. În primul rând, deoarece viața anumitor persoane ar fi în pericol. În al doilea rând, nu voiam să public lucruri care m-ar împiedica după aceea să pot să găsesc cine erau adevărații informatori. Corey a venit și nu numai că el era la curent cu acești 90%, însă avea de asemenea alte piese ale puzzle-lui pe care eu le căutam. Știam că existau multe lucruri pe care oamenii nu mi le spuneau. Și acum totul se leagă...
 Corey Goode: Ok, referitor la mine, acest lucru a început la vârsta de șase ani, atunci când am fost dus, la ceea ce era cunoscut ca fiind programul MILAB. Am fost identificat ca un Intuitiv Empatic.
 DW: Ce înseamnă asta în mod exact?
 CG: Un Intuitiv.
 DW: Tu ai o intuiție adâncă asupra lucrurilor care ar putea să aiba loc. Ca o capacitate de premoniție?
 CG: Da, capacitate de premoniție. Și a fi Empatic, înseamnă a avea o conexiune emoțională puternică cu alții din jurul vostru. Puteți simți ceea ce ei simt, și să vă conectați cu ei emoțional. Sunt o serie de competințe foarte căutate. Am fost antrenat și această capacitate a fost rafinată. Au fost îmbunătățite până în momentul când aveam aproximativ 12 sau 13 ani. Atunci, eu și câteva persoane, care primiseră antrenament ca și mine, am fost introduși într-un program unde eram ceea ce ei desemnau ca suport IE (suport Intuitiv Empatic), a Delegației Pamântului într-o super federație. Era o federație compusă dintr-un mare număr de federații extraterestre, care se întâlneau pentru a discuta despre Marea Experiență.
 DW: Ce era această Experiență? Ce făceau acești extratereștri?
 CG: Există un grup de 40 de extratereștri asemănători umanilor, și care practic, erau mereu prezenți, și uneori erau 60, care de asemenea erau prezenți. Existau 22 de programe genetice care aveau loc.
 DW: Ce este un program genetic?
 CG: Sunt programe al unui amestec genetic al lor, și de manipulare a geneticii noastre.

 DW: Acest lucru se întâmplă?
 CG: Da, are loc chiar acum. Era motivul acestor întâlniri. Reprezentanții Pamântului încercau să facă parte din această experiență de foarte mult timp. În sfârșit au obținut un loc; și ca Intuitivi Empatici, în timp ce noi stăteam acolo, nu știam ce se petrece, deoarece multe din cele ce aveau loc, erau vorbite într-un limbaj vechi extraterestru, care era foarte monoton, și pe care nu îl înțelegeam. Și mult din ceea ce avea loc, se făcea telepatic. Deci, noi stăteam acolo și ne-au dat un aparat, care era ca un fel de tăbliță de sticlă «inteligentă», care se asemăna cu un IPad, și care ne dădea acces la baza de date extraterestre. Ei ne spuneau să ne menținem mințile ocupate, uitându-ne la tot acest material, și aceasta de asemenea ne ajuta, datorită capacității noastre de Intuitivi Empatici, pentru a detecta pericolul sau minciuna.
 DW. Ce fel de informații puteați să accesați, privind la această tăbliță ?
 CG: Ei voiau ca noi să privim informațiile referitoare la cele 22 experiențe genetice care aveau loc. Însă noi aveam acces la tot felul de alte informații. Depinzând de fiecare dintre noi, fiecare avea interesul său. Și eu am văzut atâta … Era ca și cum ai fi retrăit în zilele facultății. Toate cărțile pe care le-ai citit, și informațiile pe care le-ai găsit … din cât din aceste informații îți aduci aminte, știi, ceva în acest gen? Era atâta informație.
 DW: Ai pus vreo întrebare fără răspuns, în care spunea numai “Nu știu”?
 CG: Nu. Vreau să spun că aveam acces la toată informația care era disponibilă. Puteai găsi lucruri la care delegația umană, știi, grupul nostru, nu avea acces. Însă, aproape toate informațiile erau la dispoziția noastră.
 DW: Cu ce se asemăna ecranul ? Era asemănător unui IPad ?
 CG: Era asemănător unei bucăți de plexiglas. Nu rămâneai surprins dacă îl vedeai. Dacă ei ar fi aruncat această tăbliță prin fereastră, și ai fi găsit-o pe un câmp, ai fi luat-o, însă nu ai fi remarcat nimic special. Ai fi luat-o în mână, însă ar fi trebuit să o activezi cu un component mental. Și atunci se activa în propria voastră limbă. Ați fi avut acces la baza de date, datorită minții voastre, și aparatul va arăta ceea ce doreați. Arătau texte, fotografii și video-uri.Video-urile și fotografiile erau reprezentări holografice, adică, ele ieșeau puțin din ecran. Nu vreau să spun că ieșeau cu adevărat din ecran, așa cum oamenii ar putea să se gândească. Însă aveau o adâncime holografică în trei dimensiuni, care rezultau într-un fel de vedere holografică.
 DW: Și încă îți puteai vedea mâna, dedesubtul sticlei ?
 CG: Nu.
 DW: Deci devenea mai întîi opac ?
 CG. Exact. Da, el devenea complet opac, sau negru, sau ceva în acest gen, înainte de a produce imagini și texte.
 DW: Aveau buffers sau firewall (inițiatori de acces)? Dacă puneai anumite întrebări, el nu autoriza?
 CG: Bine, așa cum am spus, foarte rar apărea un ecran albastru sau ceva asemănător, care îți arăta că nu aveai acces la aceste informații. Însă fundamental, era totul disponibil. Și aveam aceleași aparate în nava de cercetare, care ne dădea accesul la propia noastră bază de date.
 DW: Este deci o tehnologie comună în programul spațial?
 CG. Da, și ei au ecrane foarte mari, pe care le foloseau pentru conferințe și demonstrații.

 DW: Deci ai văzut multe informații pe aceste tăblițe, desigur. Au existat informații care v-au impresionat, care v-au șocat în mod semnificativ, în ciuda a tot ceea ce ai învățat deja în acel moment ?
 CG: A fost foarte interesant, deoarece există – informatia care a fost prezentată ca și cum ai fi revenit la analogia facultății. Existau 22 de lucrări finale completând unele cu altele, și fiecare dintre aceste programe de experimentare genetică, prezenta informatiile sale în acest fel. Până la un anumit punct, erau în competiție unii cu alții. Nu lucrau – nu făceau o muncă de cooperare.
 DW: Și implica extratereștri asemănători oamenilor?
 CG. Da.
 DW: Împletind ADN-ul lor cu al nostru? Acest gen de lucruri ?
 CG: Da. Și manipulând ADN-ul nostru. Exista de asemenea o componentă spirituală. Erau foarte implicați într-o parte a acestei experiențe. Ei nu făceau experiențe numai cu noi.
 DW: Aveau un obiectiv? De ce făceau acest lucru? Care era interesul lor?
 CG: Nu știu. Nu știu dacă făceau acest lucru numai pentru că puteau să-l facă. Sau dacă încercau să creeze un … Vreun tip de ființă superioară, însă mult din acest lucru nu … Știi, pentru, ce ar încerca ei să creeze … sau să amestece cea mai bună parte a geneticii lor, și după aceea să ne manipuleze precum și civilizația noastră, pur și simplu pentru ca să ne mențină submiși?
 DW: De cât timp crezi că acest program este în acțiune?
 CG: Cele 22 de programe diferite, au loc în perioade de timp diferite. Însă manipularea genetică a ceea ce noi suntem la ora actuală, a început cel puțin, acum 250.000 de ani.
 DW: Oh!
 CG: Însă aceste programe variază de la 5.000 de ani … au toate o durată diferită de timp.
 DW: Nu pare a fi ceva pe care guvernul nostru secret al Pamântului, sau guvernul ales voiau ca ei să facă. Am putea să-i oprim ?
 CG: Cred că nu. Vreau să spun, a fost ceva pe care l-am cerut recent pentru a obține un loc la reuniunea lor, pentru a face parte din discuție.
 DW: Deci, acești extratereștri de orientare negativă sau mai neutră, nu ar fi într-adevăr de tipul binevoitor?
 CG: Depinde de punctul de vedere. Totul este o chestiune de perspectivă. Gândindu-mă la toate grupurile, este greu de spus că acest grup este pozitiv, că acela este negativ, deoarece dupa ei, ei fac lucruri pozitive.

 DW: Pe site sau web, menționați ceva numit LOC. Puteți să ne spuneți ce este ?
 CG: Lunar Operation Command = Comandamentul Operațional Lunar (LOC), este o instalație pe fața ascunsă a Lunii, care este un fel de centru diplomatic neutru, la care toate programele spațiale diferite au acces. Anumite persoane care locuiesc și lucrează acolo însă, mai ales, este un loc de oprire și de aprovizionare. Persoanele sosesc mereu și pleacă în călătorii în sistemul nostru solar și mai departe de el, în direcția altor stații și altor baze, pentru a se reuni navelor care le sunt destinate.
 DW: Povestește-ne istoria ta prezentă, cum ai ieșit din casa ta și la urmă ai ajuns la această navă de cercetare acolo afară, în sistemul nostru solar. Doar un scurt rezumat de cum s-a întâmplat.
 CG: Am fost transportat de la casa mea în miezul nopții, cu ajutorul mijloacelor convenționale, la baza Forței Aeriene de la Carswell. Dedesubtul acestei baze, într-o zonă secretă, există un lift, care te transportă către un loc și mai adânc. Multe persoane cunosc sistemul de transport subteran al Statelor Unite.
 DW: Am ascultat informatorii numindu-l transportul special subteran.
 CG: Da, este un Sistem de transport special. Este ca un tren cu o singură șină, printr-un tub, și este ca un Maglev (trenul de levitație magnetică) în interiorul unui tub de vacuum. Am fost transportat de acolo către un alt loc, de unde am fost transportat la LOC, cu ajutorul unei tehnologii, pe care mulți o numesc tehnologia de tipul “Poartă Stelară”, sau tehnologia de portal. Am ajuns la LOC, sau Comandamentul Operațional Lunar. După aceea am fost pus în acest aparat asemănător cu o manta (raia - specie de pește oceanic).
 DW: Ca o raia în formă de diamant?
 CG: Da, ca o raia, sau o raia asemănătoare unei nave. După aceea am fost transportați către un loc mai îndepărtat de sistemul nostru solar.
 DW: Deci există un fel de tip de hangar la Comandamentul Operațiunilor Lunare. Ok, cât de mare este o navă manta în relație cu măsurile convenționale?
 CG: Poate să transporte 600 de persoane.
 DW: Oh, atunci este foarte mare.
 CG: Da, ne-a dus la destinația noastră.

 DW: Cât timp ai stat la LOC, înainte de a te îmbarca în nava manta?
 CG: Nu a durat prea mult. Exista – a fost unde am semnat hârtiile, chiar dacă eram prea tânar pentru a semna contracte. Și mi s-a explicat că eram în curs de a face un contract de 20 de ani. Ei îl numesc “the 20 and back=20 de ani și mereu când este necesar”.
 DW: Părea ceva futurist, de tipul “Star Trek, Next Generation”, cînd ai intrat? Cum ți se părea ?
 CG: Erau, mai ales, săli strâmte, și uși comune. Însă nu era cu nimic asemănător ușilor de la Star Trek, care produc un sunet șuierator. Nu era nimic special.
 DW: Deci dacă s-ar putea filma în interior, puteai cu ușurință să convingi pe cineva că era doar o clădire.
 CG: Oh da , complet.
 DW: Cum părea hangarul? Hangarul părea a fi ceva deosebit?
 CG: Hangarul era foarte asemănător cu o instalație navală, un amestec de instalație de hangare de submarine și de avíoane.
 DW: După ce ai intrat în nava raia, cât timp a durat zborul?
 CG: Poate 30 la 40 de minute.
 DW: Și ce s-a întâmplat după aceea?
 CG: Ceea ce s-a întâmplat a fost să văd nava de cercetare căreia trebuia să fiu atribuit pentru prima dată.
 DW: Cât timp ai rămas în această navă?
 CG: Am fost atribuit navei de cercetare pe o perioada de șase ani.
 DW: Și spuneai că timpul de servici era de 20 de ani?
 CG: Da.

 DW: A existat vreun motiv pentru care ei să te mențină în nava de cercetare doar timp de șase ani?
 CG: Setul de capacități intuitive era necesar de asemenea în alte programe, deci, am fost scalat pentru diferite programe în timpul restului celor 20 de ani.
 DW: Poți să ne dai un exemplu de unul din aceste programe?
 CG: Un exemplu ar fi programul de Interceptare și Interogatoriu al Intrușilor.
 DW: Ce înseamnă un intrus?
 CG: Cineva care intră în Sistemul Solar sau în atmosfera Pamântului, fără să fie invitat.
 DW: Și într-adevăr ai fi capabil să arestezi aceste persoane și să le pui întrebări?
 CG: Există o echipă care făcea parte din program, și care făcea acest lucru. Eu eram prezent în timpul interogatoriului în calitate de intuitiv empatic.
 DW: Și cum ai spus mai înainte, încercai să detectezi minciuni?
 CG: Da, până la un anumit punct. Când comunici cu aceste ființe, această operațiune se numește ca o interfață = Interacțiune. Uneori, era necesar a interacționa, alteori stăteam acolo doar pentru ca să-i citesc, să le citesc emoțiile, pentru a înțelege dacă erau adevărate acționând ca și cum aș fi fost un detector de minciună uman.
 DW: Și conștiința resultă în același fel pentru a putea analiza un extraterestru, și este la fel dacă el ar fi mai mult sau mai puțin uman?
 CG: Absolut.
 DW: Deci, ai lăsat programul după 20 de ani de serviciu.
 CG: Cu excepția unor servicii pe care ei le aveau ca să le fac, practic mi-am terminat contractul.

 DW: În pagina ta web, menționezi că există cinci facțiuni în cadrul Programului Spatial Secret (SSP). Poți să-mi detaliezi care sunt aceste cinci facțiuni, și puțin despre fiecare, și ce le diferențiază unele de altele?
 CG: Desigur. Voi începe cu cea mai veche, care este “Paznicul Solar”. A fost inițiată în decadele 70 și 80, în timpul lui SDI= ‘Inițiativa de Apărare Strategică’- cred că erau pentru acest lucru că ei erau pregătiți – mai ales înainte și după Reagan. Și după aceea avem ICC, Conglomeratul Corporativ Interplanetar, care este un ansamblu de corporații din toată lumea, care are reprezentanți într-un super Consiliu Administrativ, care controlează infrastructura Programului Spațial Secret, pe care o au acolo afară în Spațiu, și care este enormă. Avem Dark Fleet = Armata Neagră, care este o flotilă de nave foarte secretă, care lucrează în principal în exteriorul sistemului solar. Avem diferite programe spațiale secrete militare de ‘Operatiuni Negre’ pe care le reunim într-un grup. După aceea, avem încă acest grup al Ligii Națiunilor Galactice, care până la un anumit punct, a fost morcovul care a fost oferit tuturor națiunilor restante, cu scopul de a menține acest val de secretism referitor la ceea ce se petrecea în Spațiul exterior, dându-le un program spațial și dându-le o narativă ca “Există anumite amenințări, sau posibile invazii, hai să ne unim și să lucrăm împreună.” Și o instalație pe care am vizitat-o de multe ori, era foarte similară cu programul de TV, “Stargate Atlantis”, unde exista un adevărat mediu relaxat, persoanele circulau în salopete cu insigne ale diferitelor țări din lume. De asemenea se găsesc practic, afară din sistemul solar.
 DW: Ai menționat de mai multe ori termenul ‘alianță’, și cred că trebuie să existe vreo confuzie.
 CG. Există Alianța Pamântului. Are o agendă complet diferită. Agenda sa este de a crea un nou sistem financiar și de a dărâma Cabala, și mai au câteva lucruri în agendele lor. După ceea, există Alianța Spațiului, și este constituită în principal din aceia care au ieșit din facțiunea Paznicului Solar, și după aceea, din dezertorii altor programe spațiale secrete. Și acesti dezertori ai altor programe spațiale, au lăsat programele lor aducând navele, serviciile secrete, informația și s-au alăturat Alianței Programului Spațial Secret.
 DW: Care a fost secvența întâmplărilor care te-a motivat să fi un denunțător și te-a dus la ceea ce vedem acum ca fiind un impuls pentru Dezvăluire?
 CG: Am fost contactat de către un grup extraterestru provenit din densități ridicate, care acum a devenit cunoscut ca fiind ‘Blue Avians’ = Aviarii Albaștri (Păsările Albastre.)’
 DW: Ave înseamnă pasăre?
 CG; Da, pasăre.
 DW: Si cu ce se aseamănă ei?
 CG: Au 2,50 m înalțime. Par a fi păsări. Au o culoare care merge de la albastru la indigo, și au pene.
 DW: Vrei să spui că este foarte asemănător cu o pasăre, deci, spui că într-adevăr sunt păsări cu aripi?
 CG: Nu au aripi. Au o cutie toracică foarte asemănătoare acelei omenești, au brațe, coapse și picioare…
 DW: Deci sunt umanoizi. Este ca și cum ai vizualiza un cap de pasăre într-un corp omenesc?
 CG: Da, însă nu au un cioc lung așa cum mulți încearcă să-i reprezinte pe Internet. În realitate este un cioc moale și flexibil, și când vorbesc transmit un limbaj de semnale sau mișcări cu o mână. Atunci mișcă gura și comunică telepatic.
 DW: Atunci cine sunt Blue Avians? De unde vin? Au un program?
 CG: Blue Avians mi-au spus că ei și alte ființe cu care lucrează împreună, au sosit din a 6-a pîna la a 9-a densitate și ca…
 DW: Ce este o “densitate”?
 CG: Tot ceea ce ne înconjoară este făcut din materie, din energie. Gîndirea este complet făcuta din vibrație. Și vine de la o vibrație sau frecvență diferită.
 DW: Deci este ca și cum ar fi un alt plan de existență?
 CG: Corect.

 DW: Se gasește în altă parte a galaxiei sau a Universului, sau este în jurul nostru?
 CG: Nu se găseste în nicio planetă îndepărtată, aproape de centrul galaxiei, sau ceva în acest gen. Se găsește în jurul nostru. Este foarte aproape și foarte departe, în același timp.
 DW: Și care este programul lor? De ce se găsesc aici?
 CG: Sunt aici de câtva timp. Au observat – ne îndreptăm către o parte a galaxiei care este înalt energizată, care va schimba densitatea sistemului nostru solar, și al aglomeratului nostru de stele locale (este vorba de intrarea sistemului nostru solar în Centura Fotonică a galaxiei, n.b.).
 DW: Este ceva pe care ei l-au spus, sau este în Programul Spatial Secret, despre care avuseseși o probă palpabilă?
 CG. Aveam evidențe tangibile de acest lucru în Programul Spatial. A fost studiat cîtva timp, însa de asemenea a fost ceva pe care ei mi l-au spus.
 DW: Ok. Și dacă vom merge către o densitate diferită, ce spun Blue Avians că se va întâmpla cu viața omenească, așa cum o cunoaștem acum?
 CG: Că vom avea experiența unei transformări care ne va schimba, în principal la nível de conștiință.
 DW: Cum va fi? Vom deveni mai psihici, mai telepatici?
 CG: Da, vreau să spun, există multe teorii. Nu mi s-a spus că vom face acest lucru sau acel lucru. Am ascultat multe teorii diferite. Nu știu dacă se va petrece cu toți în același timp, sau dacă există persoane mai evoluate care vor începe să arate aceste semnale mai devreme. Nu am toate răspunsurile. Nu sunt un guru/Maestru. De fapt, nu am răspuns la toate.
 DW: Deci acești Blue Avians sunt în căutarea binelui nostru suprem, sau au vreun program ascuns? Cum știm că putem să ne încredem în ei?
 CG: Ei au o polaritate complet positivă. Din ceea ce înțeleg despre ființele din a șasea densitate, sau densitate superioară, nu sunt comandați de vreun program așa cum noi pretindem să proiectăm în ei. Deoarece, de acord cu felul nostru de a gândi din a treia și din a patra densitate, tot ceea ce facem este orientat de către un program. În special, cum să faci bani. Este cum le-ai induce persoanelor să facă sau să se gândească cum să gândim. Nu putem proiecta acest fel de a acționa și de a gândi asupra ființelor dintr-o densitate mai înaltă, și să le spunem ca să se comporte sau să gândeasca în același fel. Ei se găsesc aici, în sferele lor gigante, pentru a ajuta să încetinească acest tsunami de enorme valuri de energie, care sunt în curs de a intra în sistemul nostru solar și să le împrăștie pentru ca să nu avem prea multe dintr-o dată și să ne mai dea timp pentru a ne pregăti.
 DW: Dacă nu ar folosi aceste sfere, ce spun că s-ar întâmpla?
 CG: Multe persoane și-ar pierde mințile și ar exista mult haos.
 DW: Și atunci când menționezi aceste sfere, ce căutăm? Persoanele nu văd sferele în telescoapele lor.
 CG: Nu. Ele sunt dintr-o altă densitate de asemenea și mulți cred că sunt nave spațiale gigant. Sunt aproape sigur că după multe călătorii în aceste sfere, că sunt sfere la un nível gigant. Aceste mici ființe cunoscute ca orbs de asemenea sunt în aceste sfere gigant.
 DW: Ce sunt ființele orbs?
 CG: Sunt una din cele cinci rase de ființe ale Alianței Sferelor, și din acestea cinci, sunt rasa cu cea mai mare densitate.
 DW: Deci, ai avut într-adevăr întâlniri personale cu Blue Avians?
 CG. Da. Numele meu a fost menționat ca fiind alesul, ca delegat, pentru a face parte din comunicațiile între acest grup și Consiliul Alianței Programului Spațial Secret, și de asemenea pentru a începe să vorbesc în numele lor cu Consiliul aceste super federații vechi, în care am lucrat în adolescență, ca ajutor intuitiv empatic. Încercam să vorbesc în felul meu, și nu din poziția de delegat. Nu sunt un orator obișnuit să vorbesc în public. Am o voce slabă. Dădeam toate aceste scuze asupra motivului, de ce nu trebuia să fiu un delegat. Dădeam aceste scuze, după ce fusesem dus la una din sferele enorme care se găsesc în spațiul exterior, și l-am întâlnit pe acest Blue Avian, numit Raw-Tear-Eir. Și când încercam să vorbesc despre incapacitatea mea de a fi delegat, el s-a apropiat de mine, a pus mâna pe antebrațul meu și a început să vorbească telepatic cu mine, că trebuia să las la o parte toată negativitatea și să încetez să mai gândesc negativ. Și mâna lui era ca un praf blând pe pielea mea. A fost singura dată când m-au atins fizic. Și după aceea mi-a spus ce important era mesajul.

 DW: Care este mesajul lor?
 CG: Mesajul lor către Omenire este că – și acesta este fundamentul multor religii – trebuie să fim mai iubitori. Avem nevoie să ne iertăm și să iertăm altora, oprind în acest fel roata Karmei. În viața noastră zilnică, trebuie să ne centrăm eforturile noastre pentru a fi de un mai mare ajutor altora. Și avem nevoie să intensificăm ridicarea vibrațiilor noastre și a conștiinței.
 DW: Ei bine, vezi multe persoane facând comentarii agresive în articole, spunând că elita vrea să ne conducă către o religie únică. Cum putem să fim capabili să știm dacă nu este încă o operațiune psihică (PSY-OP) pentru a încerca să ne pună pe toți să mergem în sintonie cu unii controlori noi?
 CG: Bine, asta este ceea ce ei au spus, și ceea ce am pus în pagina mea web, este că nu ai nevoie să-ți schimbi credința sau religia ta. Poți să folosești … aceste credințe sunt dogmele tuturor marilor religii. Vreau să spun, într-adevar nu este nimic nou. Timpul este scurt. Este nevoie să o faci. Avem nevoie să ne concentrăm – dacă ești creștin, dacă ești musulman, dacă ești budist – poți să ramâi. Poți să ramâi în credința ta.
 DW: Deci nu încearcă să pozeze ca un nou Dumnezeu?
 CG: În nici un mod. Și unul din lucrurile pe care ei le-au forțat în capul meu, este că trebuie să fiu sigur că acest lucru nu va deveni un cult sau vreo religie. Nu cunosc această istorie, însă ei au încercat vizibil de trei ori în trecut. De fiecare dată mesajele lor au fost denaturate și ființele omenești le-au folosit pentru a controla și le-au transformat în culturi și religii.
 DW: Bine, este clar că deabea începem. Într-adevăr sunt informații fascinante, și la nível personal vreau să spun numai, că validează multe lucruri pe care le-am studiat de atâția ani și atât cât pot am făcut totul pentru a le sprijini cu dovezi științifice. Avem mult mai multe subiecte de vorbit. Deabea începem, însă mă simt cu adevărat fericit deaorece ai vrut să o faci și să te prezinți. Și te respect pentru îndrăzneală și curaj. Știu că ai doi copii. Ai renunțat la un servici de șase cifre pentru ca să faci acest lucru. Deci, este cu adevărat important că ai venit în fața publicului și apreciez acest lucru într-adevăr. Deci, mulțumesc Corey.
         Sursa: http://ro.spherebeingalliance.com/

2 comentarii:

  1. Deci ca la papusile rusesti ,o lume in alta lume .Uneori postarile tale ma fac sa ma revolt initial ,apoi imi dau seama ca trebuie sa -mi aduc aminte ce-am invatat din ezoterism si ceea ce par niste bajbaieli fara inteles capata inteles incet .

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.