vineri, 16 decembrie 2016

Ce este organizația teroristă Stat Islamic (ISIS) – Adevărul ezoteric


   Vedem că în ultimii ani multe posturi de știri alocă tot mai mult timp știrilor negative referitoare mai ales la organizația teroristă Stat Islamic sau ISIS. Din informațiile care circulă în media alternativă reiese faptul că această organizație a fost creată de către MOSSAD și CIA sub instruirea directă a CIA și cu  implicarea mai multor state precum Qatar, Arabia Saudită, Turcia. Poate că din acest punct putem pune întrebarea: De ce?

Cunoscând logica modului de operare al cabaliștilor ce luptă din răsputeri pentru a întrona Noua Ordine Mondială, putem răspunde astfel. După crearea, finanțarea și instruirea Al-Qaeda tot de către CIA, din anii 1988 și compromiterea acelei false lupte împotriva terorismului, vehiculată de către George Bush Jr., trebuia un alt motiv pentru invadarea țărilor și un instrument oficial prin care cabaliștii să execute nenumărate operațiuni steag fals, pentru a menține occidentul într-o continuă stare de panică și nesiguranță. În prezent s-a demonstrat că toate așa-zisele acțiuni teroriste din ultimii ani au fost defapt operațiuni steag fals ale serviciilor secrete, prin intermediul unor fanatici islamiști, dându-se vina pe Statul Islamic.

Inițial această organizație a pornit cu mercenari (ofițerii lor fiind instruiți și plătiți de către CIA), care au creat haos și teroare în țările care nu se supuneau cerințelor corporative petroliere ale SUA (vezi Libia, Egipt, Siria). Apoi s-a transformat rapid într-o masivă psy-ops (operațiune psihologică) comandată direct de unele dintre primele familii Illuminati. Conflictul din Siria a trecut sub radar, deoarece a fost cea mai mare parte a conținutului. A început să scape de sub control în 2015, când o facțiune negativă dinafara planetei a început implantarea resturilor ISIS cu implanturi eterice care le-au cauzat electro-șocuri programând tortura în mod constant.

Blackwater / Academi este o corporație din perioada Bush, care a început cu intenția de a produce gărzi de corp. Ea a evoluat într-un grup armat personal de securitate, din care cea mai mare parte a operat în Irak, în timp ce conflictul era pe terminate. Blackwater a fost pe prima pagină a ziarelor în 2007, când o mână de persoane înarmate au deschis focul într-un oraș aglomerat din Irak omorând mulți oameni: http://www.npr.org/2015/04/13/399414385/ex-blackwater-guards-face-sentencing-in-2007-shooting-case .

Războiul din Siria a început ca un protest civil moderat, pașnic în 2011, împotriva regimului Assad. Protestele au devenit violente și au dus la o revoltă armată, personalul Blackwater intrând în Siria pentru a forma mercenari cunoscuți sub numele de ISIS. Facțiuni Illuminati au creat o psy-op în următorii câțiva ani citând ISIS ca Stat Islamic, care a fost menit să ajute la formarea unui stat recunoscut de către alte țări. Falsitatea este că ISIS nu au fost vreodată competenți, echipați sau instruiți suficient pentru a lupta împotriva armatei siriene. 
Conflictul din Siria a fost un război proxy în sensul că ISIS a fost alimentată de alte țări (citate mai sus), în scopul de a destabiliza regiunea. Instrumentele care au transformat ISIS într-o facțiune exopolitică a venit mai întâi pe Pământ în 2007, când o fracțiune ET negativă a adus un implant care a făcut ființele umane mult mai sensibile la sadism. Pe măsură ce conflictul din Siria tindea să se stingă, membrii ISIS au început să fie implantați cu dispozitivul eteric, care le provoca voința de a nu vrea să se oprească niciodată din luptă și prădare.

Întotdeauna a existat o facțiune Draco cu tehnologia de a-și schimba înfățișarea, în adâncimea bazelor militare subterane de sub Siria. Membrii ISIS au fost în contact cu această facțiune pe tot parcursul șederii lor în Siria. Această facțiune Draco i-a învățat arta magiei negre și înșelăciunea, în măsura în care practic, ISIS a devenit o facțiune Draco care operează pe suprafața planetei. Dracos îi poseda în mod deschis și le dădea ordine. Membrii ISIS nu au fost departe de a fi modificați genetic pentru a deveni Dracos. Războiul a devenit fără precedent pentru țările cheie în septembrie 2014, când ISIS a fost practic distrusă doar pentru a fi resuscitată de o facțiune exopolitică (dinafara planetei). Apoi, după intervenția directă a Rusiei, totul a luat altă turnură. Sunt facțiuni negative , ET care au existat în baze de sub Siria încă din timpul Atlantidei. Aceste facțiuni au avut o mare influență în acțiunile și deciziile luate de către toate grupurile implicate în conflict.   

Pentru a controla planeta, Dracos (rase ET din constelația Draco – Dragonul) au folosit o tehnologie de a-și schimba înfățișarea, în scopul de a consolida puterea asupra elitei conducătoare. De-a lungul istoriei, principalele familii Illuminati nu au putut fi suficient de sociopate și sadice pentru a controla populația Pământului. În scopul de a contracara ca aceste facțiuni să se ucidă între ei, Dracos au venit pe Pământ în forma lor schimbată pentru a-și consolida puterea asupra guvernelor și organizațiilor militare ale planetei. 
Un exemplu în acest sens ar fi cu ani înainte de al doilea război mondial, Dracos (cu înfățișarea schimbată) au venit la suprafață din baze militare subterane adânci sub formă de facțiuni Illuminati, în vederea stabilirii condițiilor care să ducă la unul dintre războaiele cele mai devastatoare din istoria omenirii. Fizica de pe orbită permite cuiva să-și schimbe forma complet în orice îi trece cuiva prin cap. De exemplu, dacă ar fi să fii așezat într-o stație spațială pe orbită, fără un anumit tip de tehnologie care imită fizica suprafeței Pământului, te-ai putea schimba în orice formă ai gândi. Dacă ați vedea o broască cu ochii minții, atunci ai deveni o broască.


 Dracos folosesc pur și simplu o centură, împreună cu o altă tehnologie ce o dețin și imaginea din mintea lor, în scopul de a trăi pe suprafață cu o înfățișare schimbată ca o ființă umană. Centura creează fizica pe orbită în câmpul lor de torsiune sau aură. Ei sunt de multe ori Marele Maestru Illuminati și conduc ritualuri epice în această formă.

De exemplu, recent Lady Gaga dezvăluia staff-ului ei și asociaților că: "Prințul Charles nu este uman, el este un hibrid ce-și schimbă înfățișarea între uman și reptilian". 
Dezvăluia că acest lucru l-a făcut în fața ei de trei ori, pentru a-i transmite un avertisment ca să "joace" după regulile "lor". Această dezvăluire vine să confirme ceea ce Arizona Wilder afirma prin 2005 într-un interviu al lui David Icke, că regina Elisabeta a Marii Britanii și Prințul Charles nu sunt umani și că-și schimbă înfățișarea în anumite condiții (a se viziona interviul de la sfârșitul articolului). Deci această tehnică sau abilitate este reală și la alte rase nu numai la cei din Draco.  

Criza exopolitică care implică ISIS a influențat lumea în mare măsură, prin crearea unei culturi a sadismului. O mare parte din populație e sadică datorită influenței ISIS pe internet, precum și implanturilor care au fost plasate în interiorul corpului eteric de către Federația Draco. Actele de viol și violență provoacă deformarea corpului eteric. Acest lucru are repercusiuni asupra vieții viitoare, deoarece corpul eteric este transportat după moarte. De asemenea, contactul sexual cauzează corpurilor eterice ale ambelor părți, deoarece acestea fuzionează, fie că este vorba de comun acord sau viol. Acest lucru duce adesea la inundarea energiilor reciproc în câmpul auric la o rată crescută.
Problema ISIS din Siria s-a transformat într-o problemă exopolitică devastatoare, atunci când grupurile de Archoni au început implantarea teroriștilor ISIS ce le-a provocat starea de a-și pierde complet mintea. Acest lucru a dus la acțiuni sadice la scară masivă (acum vă explicați sadismul teroriștilor ISIS?). Situația a devenit cea mai rea atunci când elementele ISIS au început să se infiltreze în țările occidentale. Acest lucru conduce la un scenariu de tip apocalipsă zombie, cu milioane și milioane de oameni care primesc implanturi ISIS. Acest lucru duce la o intervenție directă a unor facțiuni binevoitoare dinafara planetei, cu intenția de a pune în carantină implanturile ISIS. Întregul sistem solar a fost amenințat din cauza tehnologiei care există în tunelurile subterane. Dracos au jucat în afara situației. Ideea a fost aceea de a transforma pe toată lumea de pe planetă în ființe Înalții Albi (o rasă de ET) prin modificarea genetică. Acest proces a fost inversat de atunci.

O mare parte a planetei a devenit un accident din cauza implanturilor ISIS. Situația este încă inversată. Problema acum sunt vechile facțiuni separatiste care există în tunelurile subterane. Aceste facțiuni țin ostatică planeta cu facilități de unde scalare. Undele scalare cauzează ca totul să apară întunecat. Ele pot determina pe oameni să devină perceptibil disociați la ce-i înafară și a uita lucruri. Valurile scalare au un efect psihedelic asupra conștiinței și pot provoca Pământul și soarele să moară literalmente, ceea ce ar duce la moartea tuturor. 
Valurile scalare sunt motivul fundamental pentru care Dracos și Illuminati sunt capabili de a avea o influență așa mare asupra planetei.
Vortexul Zeiței (Mama Divină ISIS) de sub Siria este defapt o tehnologie pe bază de cristal din timpul Atlantidei. Aceasta face ca regiunea să fie un amplificator și purificator al câmpului conștiinței planetare și din această cauză rasele negative ET îi acordă atât interes. Războiul din Siria a devenit rapid o sărbătoare pentru Dracos pentru că ei s-au desfătat din atrocitățile care au fost comise. Acesta a fost mult mai grav decât oricine își poate imagina, iar consecințele sunt încă resimțite. Mulți oameni au crezut că conflictul a fost pur și simplu un război civil între două facțiuni politice, dar aproape a degenerat într-un război regional, pe scară largă, care ar fi putut cuprinde întreg Orientul Mijlociu degenerând în al treilea RM – cum și-ar fi dorit facțiunea Bush/Clinton/Soros.

În scopul de a termina intervenția lor, trebuie să cunoaștem adevărul, să-l conștientizăm și se ne dezvoltăm abilitățile potențiale infinite cu care am fost înzestrați de Creator, astfel încât Sistemul Sclavagist din Orion să nu poată avea loc din nou pe această planetă. Nu suntem singuri în tot acest proces. Grupuri mari de civilizații binevoitoare și-au scăzut vibrația și acum intervin sau sunt în curs de intervenție directă în sistemul nostru solar și-n acest colț de galaxie, care este ultima redută ce va fi eliberată de sub ocupația draco-reptiliană.
  Fiți încrezători căci victoria este a noastră!

     Drum drept spre Lumină!


   Interviul cu fosta Mare Preoteasă Illuminati - Arizona Wilder :


Revelațiile unei mari Preotese from Paulica Fara Frica on Vimeo.

7 comentarii:

 1. Ma gandesc "distinsul" presedinte al romanilor o fi ceva lighioana si el? se pare ca da...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu cred că e dar, îmi aduc aminte că chiar imediat după ce investire a fost plecat, scurt, o zi,în us, pentru a-şi exprima recunoştinţa pentru sprijinul primit şi a primi directive şi posibil, un implant, pentru a fi ascultător şi supus, că-ci de atunci şi-a pierdut tot elanul de a face cele promise. Ar trebui să-şi revină, implanturile au fost dezactivate recent.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Desigur, se vede in aceste zile cum isi revine ca vrea din nou sa-si faca un alt "guvern al meu".

   Ștergere
 3. Indiferent ce fiinta/demon s-ar ascunde in trupul "Sasului alcoolist" cum il alint eu pe fb,este prea mult,este exagerat cum s-a prezentat pana acum aceasta caricatura de asa-zis "presedinte"si in mod firesc va exista o forma de ceva ,sa-l determine sa se indrepte in alt sens,sa iasa din decor complet si ireversibil. Si aceasta,nu va intarzia a se produce oricate manevre oculte s-ar face, de catre orice fiinta ce-l dirijeaza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa ai gura aurita Cosi, pentruca daca se nimereste sa-l vad pe ecrane mi se face rau la stomac.

   Ștergere
 4. Nu-mi place să fac comentarii despre liderii politici din simplul fapt că...majoritatea cititorilor blogului îmi cunoașteți dinainte părerea, eu sunt împotriva sistemului per general. Dar special la această ființă ce ocupă funcția de președinte datorită românilor de bunăcredință, este depășit... După mine, datorită lipsei de reacție a poporului, transformările se vor manifesta de sus în jos, adică după realizarea schimbărilor la nivel planetar, vor ajunge însfârșit și-n România și datorită presiunilor externe se vor face și la noi. Altfel nu văd nicio posibilitate...
  Drum drept spre Lumină!

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.youtube.com/watch?v=u-1FFqa21qU/https://www.youtube.com/watch?v=GyUJwcnY9gs

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.