marți, 6 decembrie 2016

Așa cum elita masonică l-a omorât pe Ceaușescu, așa va fi omorât și poporul român ! Video care arată greșeala fatală a poporului român ! (VIDEO)


     FMI, BM și „Un grup mic de Bogați” au orchestrat Lovitura de stat din 1989 și distrugrea României după 1989 până în prezent!

Cu 1300 de fabrici și uzine, cu 7-8 milioane de angajați, cu bogățiile și poziția excelentă între ORIENT și OCCIDENT, cu datoria externă plătită, cu al treilea cel mai eficient serviciu de informații din lume, cu un sistem de învățământ extrem de performant și cu intenția lui CEAUȘESCU de a crea o bancă prin care să intermedieze comerțul cu petrol dinspre statele arabe către Occident, ROMÂNIA astăzi ar fi arătat altfel.
România era o mașină de făcut bani, de făcut valută forte și nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul străin evreu Petre Roman.
În 1989 a avut loc o Lovitură de Stat care să-l elimine din peisaj pe naționalistul Ceaușescu și care să distrugă economia României, economie ce făcea ravagii (prin competiție pe plan mondial) economiilor vestice și să distrugă în același timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulată în mâinile câtorva BOGATI, în timp ce restul populației reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”.
Video (sesizați cu atenție discursurile lui Ceaușescu, cât adevăr conțineau) :

      sursa: http://www.stiri-extreme.ro/ 

2 comentarii:

 1. Gata cu elita masonica, suntem pe cont propriu!
  Psd-ul a invins elita ...
  Halal de calul meu ca n-are bani la bangi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oare?? România este cel mai sclavizat stat din Europa, abia după ce nici urma cabaliștilor nu va mai exista pe planetă, abia atunci vom fi liberi....dar probabil și atunci conducătorii noștri își vor căuta cu disperare un alt stăpân..!!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.