marți, 1 noiembrie 2016

Vestitul clarvăzător Edgar Cayce spunea : ,,Rusia va fi speranța lumii"


  Edgar Cayce s-a născut în martie 1877, într-o familie de fermieri săraci din statul Kentucky și până la vârsta de șapte ani, nimic nu anunța capacitățile sale ieșite din comun. Abia după această vârstă, copilul începe să le povestească părinților săi despre viziunile ciudate pe care le avea și despre capacitatea sa de a intra în legătură cu persoane decedate de curând. Nimeni nu îi da atenție însă, iar părinții, preocupați mai mult de starea financiară precară a familiei, îl sfătuiesc pe acesta să citească Biblia, lucru pe care Edgar îl va face pentru tot restul vieții. 

În fapt, viitorul prezicător declara în repetate rânduri că obișnuia să citească Noul și Vechiul Testament odată pe an.
Mai târziu, nevoit să renunțe la serviciu din cauza unei afecțiuni care refuzase să treacă după mai multe luni de suferință, Cayce acceptă intervenția unui medic ambulant ale cărui tratamente se bazau pe hipnoză. Ceea ce a urmat avea să-i șocheze pe martorii evenimentului. Nu numai că tânărul vorbea normal în timpul stării de transă, dar și-a prezis singur tratamentul, acela de a  crește presiunea sanguină din zona gâtului și, mai mult, s-a autovindecat în văzul a zeci de persoane, după ce și-a concentrat nivelul sanguin din laringe până când pielea căpătase, conform martorilor oculari, culoare roșu-aprins. Știrea a făcut înconjurul țării și marile ziare ale vremii publicau informația pe prima pagină a edițiilor. Edgar Cayce devenise peste noapte un vizionar și un vindecător cu puteri miraculoase.

Fostul fermier intra în transă, ceea ce avea să-i aducă și numele de „Profetul adormit”, și prezicea tratamente celor care sufereau de boli grave, boli în fața cărora medicii se dăduseră, de cele mai multe ori, bătuți. Ajutat de o dactilografă, Cayce dicta în timpul hipnozei autoinduse remediile care puteau duce la înfrângerea bolilor. Și, nu numai că tratamentele sale funcționau dar, spre suprinderea medicilor, acestea erau în proporție de peste 90% naturiste. Nu mai puțin de 14.000 de copii ale rețetelor prescrise de Edgar au fost păstrate și se află și astăzi la Centrul Egdar Cayce din Virginia, deși se pare că aproape 7-8000 de manuscrise au dispărut fără urmă.

Dacă nimeni nu putea oferi o explicație pentru tratamentele acordate de vizionarul american, puținele preziceri pe care acesta le-a făcut în legatură cu viitorul au fost de-a dreptul șocante. Astfel, Cayce prezicea începerea celui de al doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, căderea comunismului, asasinarea președintelui J.F.Kennedy, independența Indiei și apariția statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar și întâmplări care merg mult mai departe în timp. Edgar Cayce anunța producerea în viitor a unui puternic cutremur, care va duce la scufundarea întregului stat California sub apele oceanului. De asemenea, vizionarul prezicea apariția unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum și izbucnirea unui al treilea Război Mondial, care ar urma să pornească din Orientul Mijlociu. 
De menționat că toate aceste preziceri au avut loc între anii 1925 și 1945. La 1 ianuarie 1945, Cayce făcea o ultimă declarație, cea prin care își anunța moartea. Două zile mai târziu, „Profetul adormit” se stingea din viață lănsând în urma sa zeci de volume cu însemnări și previziuni pe care le realizase în timpul vieții. Nici până astăzi, specialiștii nu au putut explica natura transelor și a viziunilor lui Edgar Cayce. Dată fiind natura tratamentelor și a profețiilor sale, multe dintre ele confirmate de timp, americanul este considerat astăzi, drept urmaș al lui Nostradamus.

Într-una din sesiunile sale autoinduse de transă, Cayce a prezis unele lucruri remarcabile despre Rusia. Astăzi, o mare parte din lume vede Rusia (cei care vor să vadă) și conducerea genială a lui Vladimir Putin, ca singura speranță de a opri răspândirea malignă și de moarte a sionismului mondial care aduce statele lumii în stadiul de sclavie sau distrugere. Să urmărim câteva extrase din prezicerile lui Cayce.

     Primul
În acest prim exemplu scurt, Cayce - în 1930 - a indicat "păcatele" națiunilor-cheie:    - America - a uitat "în Dumnezeu avem încredere"
              - Anglia - îngâmfare
              - Franța - poftă
              - China - izolaționism
              - India - internalizarea cunoașterii
              - Italia - disensiuni
El a spus: "Rusia va deveni baliza de speranță pentru întreaga lume."
Declarația despre "aroganța" Angliei (bancherii sioniști din City of London) este extraordinar de exactă. Uitați-vă doar la cucerirea sionistă a Europei, în cadrul UE. Afirmația despre America că a uitat sloganul ei :"în Dumnezeu avem încredere" este dincolo de orice dubiu mai exactă. În America Dumnezeu nu mai are loc, doar banul. Amintiți-vă că aceste declarații au fost făcute în anii 1930.

       Al doilea
Cayce a prezis începutul și sfârșitul primului și celui de-al doilea război mondial, precum și depresiunea economică din 1933. În 1920, el a avertizat mai întâi că o să vină conflicte rasiale în Statele Unite, iar în 1939 el a prezis moartea a doi președinti în birou; Președintele Franklin D. Roosevelt a murit în birou, în aprilie 1945. În noiembrie 1963, președintele John F. Kennedy a fost asasinat în Dallas, Texas, când tensiunile rasiale din Statele Unite au fost la cote maxime. În octombrie 1935, Cayce a vorbit despre războiul care vine în Europa. Austriecii și germanii mai întâi, iar mai târziu japonezii ar lua parte, și se știe.
 Citez: "Astfel, o forță nevăzută crește treptat, trebuie să rezulte într-o opoziție aproape directă cu nazismul, sau tema ariană. Acest lucru va produce treptat o creștere a animozităților. Și, dacă nu există interferențe în ceea ce mulți numesc forțe supranaturale și influențe - care sunt active în afacerile națiunilor și popoarelor - întreaga lume ... va fi incendiată de grupuri militariste și oameni care sunt în expansiunea puterii."

 Despre Rusia Cayce spunea: "...vine speranța lumii. Nu în ceea ce privește ceea ce este uneori numit comunism sau bolșevism - nu! Dar libertatea - libertatea! Că fiecare om va trăi pentru semenii săi. Principiul a fost născut acolo. Aceasta va dura ani de zile pentru a fi cristalizat; totuși din Rusia vine din nou speranța lumii. "
  Despre posibilitatea unui al treilea război mondial: "... va porni din Libia și Egipt, de la Ankara și din Siria, prin strâmtorile din jurul acelor zone deasupra Golfului Persic."

Mai târziu, când a fost întrebat în iunie 1943, dacă ar fi posibil să se acționeze în direcția stabilirii unei monede echitabile internaționale sau o stabilizare a nivelului de schimb internațional, atunci când războiul (al- II-lea) se va încheia, Cayce a răspuns că ar fi o lungă perioadă de timp, înainte ca acest lucru să se poată întâmpla. Într-adevar, a spus el, "Poate exista un alt război (WW III) doar pentru aceste condiții."

Și priviți în prezent imaginea de ansamblu: Alianța Estică (statele BRICS cu încă 180 de state) vor și acționează pentru detronarea dolarului și crearea unui nou sistem financiar echitabil pentru națiunile întregii planete bazat pe metale prețioase, iar SUA vrea cu înverșunare război mondial pentru a nu pierde supremația financiară a lumii, să distrugă întreaga planetă decât să piardă această supremație.

Cayce a fost inegalabil în viziunile sale, și se pare că președintele Putin și Rusia sunt în picioare în ceea ce privește încălcarea suveranității statelor de către "forța nevăzută" (sionismul mondial), care a preluat controlul total al Occidentului. Rusia este singurul obstacol (denumită în continuare "speranța lumii") pentru care cabala sionistă încearcă să forțeze un război cu implicarea directă a țărilor din Europa de Est, nefiind războiul lor și neavând nimic de câștigat din asta, ba dimpotrivă, aceste țări ar fi complet devastate la forța Rusiei. Totul este propagandă prin marionete cu față de analiști politici sau generali în rezervă (care în perioada lui Ceaușescu blamau occidentul, iar acum și-au schimbat fețele și blamează Rusia adorând elita sionistă care a sărăcit România). 

 Rusia acum spune că va răspunde "militar", la o astfel de desfășurare. Să sperăm că discernământul lui Putin va face diferența între război și pace. Suntem la marginea unei mari schimbări, aparent de-a lungul liniilor spațio-temporale "văzute" de către Cayce în urmă cu peste 60 de ani, în ultimul an al vieții sale.
A sosit ceasul alegerii conștiente a omenirii. Vrem război, distrugere, moarte și întoarcerea în evul mediu sau arestarea în masă a acestei elite psihopate și reclădirea din temelii a unei noi civilizații umane? Puneți-vă această întrebare în fiecare dimineață uitându-vă în ochii inocenți ai copiilor voștrii...

2 comentarii:

 1. Aşa zisele "Elite", aceste putregaiuri ale lumii şi-au băgat singuri capul în ştreang, forţând nota spre mondializare face trezirea umanităţii mai accelerată, strângând laţul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi ăsta defapt este și jocul divin. În masterplanul Creatorului acestui univers, ei sunt marionetele cu scopul trezirii oamenilor, iar haosul actual va duce la o trezire accelerată ce va duce foarte repede la schimbarea multvisată de toți cei treziți...
   Numai bine

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.