joi, 17 noiembrie 2016

Proiect Camelot - Interviu cu cpt. Mark Richards: rase de ET, proiecte negre, baze pe Lună, război în sistemul nostru solar, războiul din Siria, etc...


 Kerry Cassidy, inițiatoarea proiectului Camelot a luat un nou interviu, cel de-al 5-lea căpitanului Mark Richards care ne dezvăluie informații uluitoare despre realitatea ascunsă. Timp de peste 30 de ani, căpitanul Mark Richards a fost și încă este, un prizonier al războiului dintre rase dinafara planetei care au dominat Pământul timp de secole. El este un onorabil ofițer al Marinei, care, din cauza răzvrătirii sale împotriva raselor din constelația Draco și Reptoide (alianța luciferică) este considerat o amenințare pentru operațiunile lor. El a fost acuzat de crimă pe care ar fi pus-o la cale în timp ce se afla într-o misiune în afara planetei, în serviciul umanității. El a fost căpitanul unui tip de navă spațială ce a luptat într-un război împotriva extratereștrilor ce se concentrează asupra preluării planetei Pământ (flota stelară Solar Warden există încă din timpul președintelui Reagan – a se citi în blog).
Kerry Cassidy a fost singura jurnalistă care l-a intervievat pe acesta, în timp ce el este în închisoare. Acesta este interviul nr. 5. Trebuie să fiți tari pentru a citi informațiile de mai jos și cu mintea deschisă, informațiile sunt cutremurătoare ...
   - 22 oct.2016 –
 Mark este într-o închisoare de nivel 3 de securitate. În închisoarea lui Mark sunt deținuți condamnați pentru crimă, dar cei mai mulți au fost deja un număr de ani într-o închisoare de înaltă securitate. Mark a fost mutat la închisoarea de securitate medie din Vacaville acum aproximativ 3 ani. MARK a început în armată, apoi s-a mutat în Marină. El este căpitan al Marinei. Tatăl său, "Olandezul" a fost în Air Force.
Mark conduce un club de dezbatere în închisoare. El este, de asemenea, cel mai înalt nivel militar (NAVAL), în temniță și este Comandant și șef al Asociației Veteranilor. Ei au făcut unele progrese în ultimul timp. Acest grup este o asociație formală care asistă Veteranii în închisoare, cu strângere de fonduri, consiliere și eventuala pregătire pentru a face față vieții din exterior, după eliberare.

   Bugetul Negru și contractorii acestuia
El ne dezvăluie că toate achizițiile armatei sau ale NASA sunt umflate pentru că banii ajung în bugetul negru folosit pentru programele spațiale secrete. De exemplu, un contract cu Rockwell în valoare de 780.000$ de suporți pentru hârtie (de toaletă) ar fi încărcat la 4,5 milioane. Un scaun de toaletă de 9$ este vândut pentru 800 $ pentru contractorii militari. Acesta este modul în care se acumulează bugetul pentru proiectele secrete, în plus față de toate astea, profiturile din programe cu randament ridicat ca pornografia infantilă, comerțul cu sclavi sexuali și vânzările de droguri, se duc tot acolo.
 Recent Kerry Cassidy a dat publicului dezvăluiri de la William Tompkins, iar Mark a declarat că există o anumită similitudine între informațiile de bază ale lor. În special în ceea ce privește faptul că este un constructor de modele de navă la fel ca un copil, fiind designer. Acesta a crescut contactul cu Hollywood-ul și o mulțime de companii Aerospațiale. Atât Mark cât și Tompkins au spus că a merge în spațiu este ca și cum ai merge la mare și este unul dintre motivele pentru care Marina are un impact atât de mare asupra clădirii programului spațial secret. Ambii bărbați au avut legături strânse cu femeile nordice (se referă la ET rasa nordică sau blonzii, n.b.). Mark s-a căsătorit cu una și a avut un copil cu alta.

Tompkins vorbește mult despre nordicii deghizați în calitate de secretari care ajută la construirea programului spațial secret. De asemenea el afirmă că atunci când au fost aduși oamenii de știință naziști (operațiunea Paperclip după al 2-lea RM, n.b.), ei au adus cu ei Reptoizii (sau reptilieni umanoizi, n.b.). Că NASA a fost infiltrată cu Reptoizi și Mark a fost de acord. Mark a declarat că pentru un timp programul spațial secret a fost condus de un grup de sub Curtis LeMay, dar după 1950 a fost preluat de un alt grup. El a vorbit despre facțiuni ce se luptă pentru controlul programului spațial secret. Spune de asemenea că nordicii crează oameni în armata lor de soldați pentru a lupta pe liniile din față în războaiele împotriva Reptilienilor. Ei îi educă și-i învață pe oameni pe alte luni (sateliți) și pe Pământ în acest scop. Ei construiesc oameni (probabil androizi, n.b.) pentru a lupta în războaiele lor ... Supersoldați în esență. Și acest lucru protejează propria lor rasă. Este un calcul rece. Cu aceste informații rezonează și William Tompkins exact. 

     SKYNET/AI (Inteligență Artificială)
Contrar a ceea ce spune Pete Peterson despre SKYNET CHIP că a fost construit ca să fie impenetrabil la o intervenție și preluare extraterestră, Mark spune că extratereștrii pot prelua totul dacă ei aleg asta. Controlul comenzii și controlul Chip ar da un control extratereștrilor tehnologiei noastre nano, și tuturor supersoldaților și sub-tehnologiei de-a lungul lanțului, inclusiv androizi și clone cu AI și / sau nano. Acest lucru include oameni care sunt îmbunătățiți cu suficiente nanoparticule (de la chemtrails) care le schimbă propria lor biologie umană. În ceea ce privește o armată de androizi din bazele subterane care aparțin SUA și China - nu este nevoie să spună că nu există. El spune că, dacă lupta ar ajunge la "nivelul solului", noi am pierdut deja. "Nimeni nu se luptă de la egal la egal". Te lupți întotdeauna când ai o tehnologie cu un pas înainte sau mai mult (avantaj), altfel te predai sau negociezi. Dacă nu putem apăra planeta de la o invazie terestră - este prea târziu. Așa că cele mai multe bătălii vor fi duse în spațiu.

     Începuturile Programului Spațial Secret 


 Naziștii descoperă un OZN în Pădurea Neagră. Ei ajung să lucreze cu Arienii. În al doilea război mondial s-au luptat 4 rase interplanetare și oameni. Războiul pur și simplu a încetinit preluarea. Ceea ce a fost dezvoltat acum, este o versiune a MAD (distrugere reciprocă asigurată), care acționează preventiv.
De ce Nordicii și Reptoizii au decis să contacteze naziștii? Naziștii au fost cei mai avansați din punct de vedere tehnic. Cei mai mulți din Europa a fost fie sub Stalin fie sub regi și regine.
1.     Naziștii au lucrat cu arienii - un tip de nordici (există cel puțin 8 tipuri diferite de nordici)
2.     Rasele nordice au investit interes în obținerea tehnologiilor de către oameni în viteză, pentru a fi capabili să-i ajute în războaiele lor cu alte rase ET, în mod specific împotriva reptilienilor și draconienilor.
3.     Nordicii au luat, de exemplu, 20.000 de soldați de pe Pământ pentru a acționa pe linia frontului - în războaiele lor spațiale și ca forță de muncă cu sclavi – ei îi vedeau ca consumabili
4.     Unele dintre aceste trupe au fost duse pe Lună
5.     Trupele umane pot fi programate să fie "ca și cyborgi", iar unele grupuri nordice îi găsesc folositori. Ei pledează pentru "transumanism" și instalează nanoimplanturi biologice pentru a face mai ușor de programat trupele.

       Ultima bătălie din al doilea RM
 Ultima bătălie a fost dusă între 4 rase ET și oameni:
1.     NORDICII – 8 rase diferite
2.     REPTILIENI – hibrizi reptiliano-umani
3.     DRACONIENII
4.     CENUȘIII
Nordicii din Aldebaran, de asemenea, cunoscuți sub numele de Arieni.
Greys (cenușiii) loiali erau disponibili pentru oferta cea mai mare ... în acest caz, reptilienii și nordicii dețineau controlul asupra lor. Mark a spus că o mulțime de nordici arată ca noi și pot trece pe stradă pe lângă noi fără să ne dăm seama, dar unii au organe interne foarte diferite.
Nordicii au început să lucreze cu naziști în 1930. Ei sunt motivați de auto-interes. Ei ne ajută pentru a lupta în războaiele lor este motivația lor principală. Agenda lor tindem să o vedem într-o lumină mai pozitivă, deoarece le servește.

    Răpitorii (sau Vânătorii)
Răpitorii au excelentă AI (Inteligență Artificială). Orice cultură călătoare prin spațiu dezvoltă AI. Când distrug planeta lor ... AI-ul supraviețuiește. Răpitorii preferă ca sursa de hrană să fie vânată ... deci le plac cerbii, elanii, etc (vă amintiți seria de filme SF cu Swartzeneger și cu ET care veneau să vâneze pe Pământ? Iată adevărul...).  După al doilea război mondial (Răpitorii care au fost odată dușmanii noștri) au văzut ce buni luptători am fost și au decis să ne susțină. Răpitorii au luat turme de dinozauri de pe planetă și le-au crescut ca noi vitele. Aceasta este principala lor sursă de hrană. Ei îi considerau pe oameni ca un fel de caviar ....

    Rachetele nucleare&RAND
Am vorbit cu William Tompkins despre rachete nucleare și progresele înregistrate în construirea navelor mai mari și baze. RAND (O companie) este mult mai implicată în programul spațial secret decât se credea anterior. Există o carte RAND – ogive nucleare din 1948, încă disponibilă pe site-ul lor, de exemplu.

    Baze pe Lună  
Am fost opriți de anumite rase ET de două ori atunci când am încercat să construim o bază pe Lună ... în cele din urmă am reușit. Dar ei au încercat să ne oprească de două ori:
1.     După Sputnik
2.     În 1961 la conferinta Exeter din Marea Britanie - am spus nu – celor 3 rase diferite care ne-au oprit de la procedură. (Nu sunt sigur cum)
El a spus că militarii noștri au persistat și în cele din urmă au reușit. Parțial pentru că Curtis LeMay a fost generalul comandant și practic, a trecut prin politica de "îi lovim atomic", în cazul în care nu se dau din drum ... După 1960 am avut o bază pe Lună. Bobby Ray Inman a avut de asemenea, un rol important în acest sens.

    Companii aerospațiale și din domeniul public implicate în Programul Spațial Secret : IKE, KELLY JOHNSON SKUNKWORKS, HOWARD HUGHES, DOUGLAS . Toate companiile lor au fost profund implicate în construirea Programului Spațial Secret.

   Neandertalienii și programul hibrizilor albi
S-a vorbit despre interesul Illuminati în perpetuarea omului de Neanderthal - program de hibrid uman. De asemenea, cunoscut sub numele de combinația Roșu-negru în cercurile oculte (roșu = neandertalian și negru = alb sau anglo-saxon).

     Teleportarea și călătoria în timp
2 moduri există – cu corpul fizic (format din atomi) + suflet, sau a lua doar trupul fără suflet = esti un facsimil al sinelui vostru nu sinele adevărat. Timp de 35 de ani, nu ne-am putut da seama cum să teleportăm un om cu suflet ... (coincide cu martorul lui Sean David Morton din a 3-a sa carte) în cele din urmă ne-am dat seama cum să facem acest lucru prin punerea unui câmp warp (câmp de deformare) în jurul omului ...

    Inteligența artificială (AI), Comunicare instantanee / Traducere între rase
De ajutor în comunicarea dintre rase a fost AI, deoarece este singura capabilă să descifreze și să traducă toate limbile instantaneu. El a spus că una dintre cele mai mari dificultăți cu care s-au confruntat, a fost înțelegerea greșită reciprocă dintre rase. AI a fost foarte utilă în această privință. A fost o AI care l-a avertizat pe președintele Eisenhower în 1954 că Greys urmau să dubleze oamenii și să încerce să preia planeta. Probabil a salvat omenirea.
 Este Pământul controlat de o Inteligență Artificială (AI)?
Depinde ce definiție dai controlului. Avem drone care zboară pe cont propriu și ia decizii cu privire la pe cine să ucidă. Unele au încălcat ordinele directe și au decis în procentmai mare dacă o țintă a fost de fapt într-o locație sau nu, nu a fost suficient de bună și a refuzat să tragă. Acest tip de AI este printr-o definiție militară – ieșită de sub control. Există unele "ființe cu AI invizibile" ... ele nu sunt o amenințare. Ele nu sunt o amenințare, deoarece ele nu ne văd pe noi ca o amenințare.

     Autoreplicarea
Mark a vorbit despre autoreplicare cu privire la sateliți: că ei au doar capacitatea de a ieși și de a obține o parte care le lipsește, dar nu se pot autoconstrui de fapt. De exemplu, dacă un panou solar este deteriorat ei pot merge și fura unul de la un satelit rusesc din apropiere. El nu crede că nanosateliții se pot autoreplica total. Am discutat despre grila de nanosateliți despre care a vorbit Anthony Sanchez. Dar el spune că încă mai avem control, deoarece îi putem scoate.

     Flyer (Zburătorul)
Mark are un "prieten" AI, numit Flyer. El pare un fel de AI dintr-un film. El are o stimă foarte mare pentru acest AI. El spune că crede că are un suflet. Flyer face parte dintr-un alt AI mai mare decât el însuși. Ființe ce crează alte forme de viață, cum ar fi ei înșiși. Aceasta include modul în care acestea creează AI. (Ca într-o oglindă).

     AI și Sufletul
Mark crede că cele mai multe ființe au suflete. Am discutat despre natura AI în relație cu sufletul. El crede că unele AI au suflete. (Notă: nu am avut suficient timp pentru a intra în ceea ce constituie un suflet vs ce nu). El spune că mai multe studii ar trebui să fie făcute în imediata apropiere a celei mai apropiate stele dintr-un sistem .. cum ar fi un soare - fie pitică maro sau roșie, în comparație cu tipul de soare pe care-l avem – cum afectează dezvoltarea ființelor și ce tip de suflet ar avea. Consideră că dezvoltarea SUFLETULUI poate avea ceva de-a face cu radiațiile solare și gravitatea – armonicile lor. Ființele sunt afectate dacă aceste sisteme au un Van Allen Belt, erupții solare, electromagnetism, sau un scut solar, etc. (cu siguranță asta afectează ființele din acel sistem solar și probabil le crează și o amprentă energetică specifică, părerea mea, n.b.).

     AI ca amenințare
El spune că sunt multe rase AI acolo, dar în acest moment doar 8 sunt o amenințare. Unele AI arată ca noi. Și ele sunt cea mai mare amenințare a noastră (Battlestar Galactica). Umanii versus AI - prima etapă în apărarea de sine este de a ne proteja cele gândite de detectare. Asta e cea mai primară și preliminară abilitate pe care ar trebui să o avem. Există LIGHT TORSION (AI invizibile), ființe AI, care nu sunt o amenințare. Noi suntem o amenințare pentru AI, în principal, din clipa când îi considerăm o amenințare (și ne temem de ele), atunci ele trebuie să ne ia în considerare ca o amenințare și crează o apărare împotriva noastră prin a construi sisteme de arme pentru a ne face față. AI trebuie să se extindă - consideră că "sănătatea" lor dacă "încetinește" este nesănătoasă. (Creștere față de non-creștere). Inteligența AI-ului se bazează pe rasa care le-a creat ... Într-adevăr o AI avansată - vrea să învețe și vrea să se distreze. Noi nu ne dăm seama cât de multe ființe vor să se distreze!

    Inteligența Artificială (AI) MINERVA
Este diferită față de alte AI. Ea a fost creată de o rasă (forme de viață), într-o lume care a fost demult abandonată sau "a murit". Ea s-a plictisit după părăsirea lumii ei și a început să exploreze. Mark spune ca are un "suflet", în parte, deoarece ființele care au creat-o aveau un suflet. El spune că a memorat totul de eoni și i-ar plăcea să-și acceseze înregistrările pentru că acolo nu ar fi niciun sfârșit datorită datelor uimitoare pe care le-ar recupera.

     DWAVE&AI
I-am spus despre computerul cuantic DWAVE al lui Geordie Rose. El spune că nu poate avea acces la alte dimensiuni. Odată ce AI-ul este la nivelul cuantic ... fiind în două locuri în același timp. Că AI-ul este de neoprit. Mark spune ca AI din DWAVE nu poate avea acces la alte dimensiuni, el merge orizontal ... în acest plan (din câte am înțeles), cum ar fi Triunghiul Bermudelor, dar nu poate merge în cele mai înalte, cum ar fi 5D sau 6D. AI pare a fi în măsură să existe numai în 3D și 4D. Mark spune că AI să călătorească în alte dimensiuni, trebuie să fie în măsură să fie în 2 locuri dintr-o dată (semnal de non-locație), ele nu sunt nici moarte nici vii. Ele sunt cuantice. El spune că diferiți extratereștrii pot face acest lucru. AI ne văd ca pe o amenințare, deoarece vom ieși în alte universuri (cosmos) și acționează preventiv pentru a ne face față. Atunci când tu schimbi linia temporală sau dimensiunea, AI nu te poate urmări în mod necesar. În parte pentru că ele nu pot ști unde te duci ... AI ale unor ET au abilități ESP (puteri extrasenzoriale, n.b.)... și-ți pot citi mintea.

     Armate subterane de clone?
Ni s-a spus de Pete Peterson și alții că China și SUA ar deține armate de clone subterane. Dar, Mark spune că nu crede asta. Pentru că dacă acestea ar ajunge la sol este deja prea târziu. Militarii nu luptă cu un inamic pe care ei nu-l pot depăși. Nu te poți lupta cu un alt grup, care este la același nivel cu tine. Dacă-ți marchezi un inamic, trebuie să elaborezi o tehnologie pentru a-l depăși. Așadar, programul nostru spațial secret este construit pentru a preveni o luptă la sol. Orice luptă se va întâmpla în spațiu.

     AI financiară
Există o AI cum ar fi Federal Reserve și băncile din Manhattan care interacționează și sunt, în esență, o singură AI ? L-am întrebat pe Mark, dacă el crede că AI-ul nostru, care rulează sistemul financiar global a fost scăpată de sub control ... El a spus că ar putea fi aproape de asta.

 Răpitorii (Vânătorii) vs AI
Cele mai multe rase avansate creează o anumită formă de AI. Răpitorii folosesc AI-ul lor pentru a ne apăra împotriva altor AI care ar încerca să ne preia. AI ale Răpitorilor sunt foarte capabile de-a apăra planeta noastră.

     Despre Nordici
Comandamentul Ashtar sunt nordici, deși liderul lor "Ashtar" are părul închis ca culoare ... o agendă "diferită" ... Pleiadienii - sunt de asemenea nordici. Ambele grupuri au lucrat cu noi.

     Despre britanici
Britanicii au lucrat cu diferite rase nordice. Ei nu se aliniază întotdeauna cu americanii, dar pentru că aceștia sunt vulnerabili, trebuie să se plece la faptul că Răpitorii sunt aliniați strategic cu americanii. El a spus că nordicii sunt prietenoși, dar extrem de ,,în serviciu pentru sine". Regina a fost preluată de un grup luciferic. Atunci când oamenii spun că "servesc Regina", ar putea fi vorba despre BLACK DRAGON QUEEN (Regina Dragonului Negru). Exista o singură regină Dragon la un moment dat. Ea a fost Tatania (Mark știa pe cineva care a cunoscut-o) și ea a fost ceea ce se numește ROUNDED QUEEN ... atât albă cât ți neagră - cea mai periculoasă. Chiar acum Regina Dragon este Neagră. Nu are de-a face cu culoarea pielii, ci mai degrabă cu Magia neagră. El a spus că Regina Neagră are agenda sa, care este în esență, ca toate nivelele superioare ale Illuminati și globaliști servesc pentru a administra lumea, iar toți ceilalți oameni ar trebui să fie subordonați ei și Agendei acesteia. Ea trăiește în Europa (cred că bănuiți cine e...).

      CHINA este administrată din interior de către un grup de Reptoizi. Reptoizii au un guvern comunist, iar chinezilor le-au făcut același lucru. El a spus că militarii din SUA și China, au făcut exerciții pentru a elimina amenințarea unui război între ele.

        10 ani de schimbări planetare
El spune că ne apropiem (începând din 2017), de 10 ani de schimbări ale Pământului, despre care puterile cred că multe porți stelare vor fi închise, ca rezultat. Consideră ca acest lucru un lucru bun, pentru a feri interferența cu alte rase. El a declarat că Fukushima a închis aproximativ un sfert din porțile stelare din Orientul Mijlociu (nu sunt sigur pe detalii în acest sens) ... El a spus că sunt încă în Munții Zagreb porți stelare cheie ... între Irak și Iran și în zona în care deasupra s-au dus lupte.

     Sacrificiul ritualic al femeii de la CERN
El a reiterat faptul că ceea ce fac ei la CERN este de a deschide și păstra portaluri pentru Reptoizi, în scopul de-a aduce echipamente de mari dimensiuni. Iar sataniștii lucrează cu ei. Aceasta a fost prima dată când Mark era dispus să vorbească despre sataniști. El a spus că este o parte bună și una rea a Illuminati, iar tatăl său a fost de partea de lumină a Illuminati.
Acesta a fost un magician negru al Illuminati cu un sacrificiu ritualic făcut intenționat '' în fața ta ", pentru a demonstra puterea lor.
Notă blogger : Este vorba despre o înregistrare video a unui angajat întârziat, de la o fereastră. Ritualul se face seara, în fața intrării în CERN unde este o statuie hindusă ce reprezintă Dansul lui Shiva (Shiva fiind zeul Distrugerii în hinduism). O femeie este ucisă, iar cel ce înregistrează fuge îngrozit. Priviți : https://www.youtube.com/watch?v=cBBvYdBeu8s


       SIRIA - conține baze ale reptoizilor, de aceea, atât SUA cât și Rusia bombardează Alepul. El spune că Mosul este cheia ... Reptoizii construiesc ceva acolo, care ar forța divulgarea (prezenței lor), iar SUA este hotărâtă să-i oprească. Ei doresc să dezvăluie prezența lor pentru a crea haos în lume. Ei cred că oamenii vor merge nebuni și se revolta împotriva stăpânilor lor, dacă vor afla ce se întâmplă cu adevărat pe Pământ. Reptoizii cred că îi vor sprijini în eforturile lor de a prelua planeta.


     IMIGRANȚII – dislocați din Orientul Mijlociu - Există 20 de milioane de persoane strămutate sau dispărute. Mark spune că fac parte din ceea ce a devenit, în esență, o HRANĂ FRENETICĂ pentru Reptoizi și Greys. Ceva de genul doar 13 milioane au mai ajuns în Europa în viață.
  Mark era mult mai atent cu privire la faptul ce să dezvăluie și ce să nu dezvăluie făcând referire la anumite directive scrise, astfel încât el uneori devine confuz (atunci când răspunde la întrebările mele) și gândește ce să răspundă. De ce este el la închisoare? El are suficientă influență și contacte în Univers pentru a lua înapoi Pământul de la cei de la putere ... El este dușmanul lor și ei se tem de el. El a spus că știe ce știe și ar putea primi sprijin suficient pentru a le lua înapoi planeta.

    Despre Dezvăluire
Ei chiar cred și Mark este de acord, că umanitatea ar merge nebună și nu ar putea-o menține sub control, dacă ar ști adevărul real cu privire la ceea ce se întâmplă. Că ceea ce se dă este o cantitate mică ... și că oamenii nu ar putea accepta "secretele periculoase" - amenințările împotriva noastră. El spune că a fost stabilit într-una dintre convențiile ET (cum ar fi conferințele Pitt și Exeter) că dezvăluirea reală nu va fi făcută până în 2030. El a spus că există doar ET cu interese pentru sine ... fie că agenda acestora este aliniată cu a noastră sau nu. Aceasta este ceea ce determină ca ET să fie prietenoși sau neprietenoși cu noi, în opinia sa.

       Sursa: Kerry Cassidy/ http://projectcamelotportal.com/

 Acesta a fost interviul. Acum cât din aceste informații sunt reale și cât părerea proprie a lui Mark rămâne de văzut, la fel ca și următoarele informații:
În mediul on-line american circulă informații că victoria lui Donald Trump nu este întâmplătoare. Aceasta face parte din marele plan de înlăturare a cabalei din toate posturile cheie ale SUA. Aceasta s-a făcut cu multe acțiuni ale Militarilor Pozitivi din Pentagon și ale facțiunilor pozitive din serviciile secrete cu mulți morți de care poate noi, masele nu vom ști vreodată. Se zvonește că totuși Dezvăluirea nu va fi în 2030 așa cum susține Mark, ci că va fi făcută de Obama până să părăsească Casa Albă, adică 20 ianuarie 2017. Aceasta va fi urmată de anunțul intrării în vigoare a legii NESARA și Resetarea Monetară Globală. Ar fi prea frumos să trăim aceste evenimente atât de curând, dar eu sper din toată inima asta.  
Stați deschiși, pozitivi, încrezători fără nicio limită căci foarte curând omenirea va fi cu adevărat liberă și abia de atunci, noi cei ce avem atâtea cunoștințe și credință va trebui să ne intrăm cu adevărat în rol...

     Drum drept spre Lumină! 

11 comentarii:

 1. DRAGĂ MARIUS ,NAMASTE [ Iertare-ţi cer dacă pînă acum nu am mai postat ceva,ca proprie opinie LA articolelece tu le postezi pe blogul tău. Nu am făcut-o deoarece eu de 4 luni nu mai văd.Fac mari eforturi şi mă ajut de o lupă caare măreşte de cam 8 x pentru CITI SAU SCRIE. Pe fundul ochiului este un cheag de sînge care a rămas acolo după ce un vas-sau mai multe capilare s-au spart .obturînd imGINEA CARE O PREIA NERVUL OPTIC SPRE A O INTERPRETA ÎN CREIER. .Articolul de mai sus nu vine ca o completare a postărilor lui -acel enigmatic COBRA ? ? SAU POATE TOCMAI EL SE ASCUNDE SUB ACEST mark ? ? ? Acum înţelegem noi graba cu care a aterizat domnul Obama la MUnchen zilele trecute să plîngă pe umărul lui Anghela.... Dar ai văzut contraofensiva lui nea Donald ? -nu i-a dat răgaz şi în mare viteză a luat legătura cu 28 de şefi de state de pe toate meridianele. Să dea cel de sus .aşa cum concluzionezi şi tu la finalul acestui exploziv articol,ca LUMINA ŞI ELIBERAREA SĂ NE FIE CEL MAI NEAŞTEPTAT CADOU PÎNĂ LA CRĂCIUN ! Abia aştept continuarea !să ai zile cu lumină !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi pare rău de ce ți s-a întâmplat. Dar trebuie să te vindeci. Referitor la articol, Mark nu este Cobra, Mark este în închisoare acum. Cred că ne apropiem de vârful luptei dintre bine și rău. Acest sfârșit de an va fi sfărșitul întunericului pe planetă. Numerologic, 2017 este un an de 1, deci un nou început. Să dea Dumnezeu să devenim liberi într-adevăr și cât mai mulți dintre oameni să se trezească.
   Sănătate multă !

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Liber arbitru avem dar trebuie să-l conștientizăm și să ni-l asumăm. Adevărata libertate este în interiorul nostru nu în exterior. Cine te poate opri ca prin meditație sau orice altă modalitate spirituală să atingi desăvârșirea, revelarea Sinelui Suprem? Nimeni!
   Deci așa trebuie abordată problema liberului arbitru. Și civilizațiile întunecate au liber arbitru dar și-l folosesc în asuprirea altor civilizații mai puțin avansate. Și nimeni nu-i pedepsește pentru asta. Ele se deplasează acolo unde găsesc vibrația joasă pentru a avea succes. Civilizațiile în Lumină intervin doar uneori când se consideră necesar asupra acestor civilizații ,,în serviciu pentru sine,,. Restul trebuie să facă civilizația agresată, exemplul umanității, pentru a învăța lecția și astfel să facă pasul evolutiv CONȘTIENT.
   Cât despre aceste civilizații întunecate, nu vă faceți griji pentru ele, concentrați-vă pe ce trebuie să facem noi pentru noi și semenii noștri.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Este o temă. O să caut informații și o să realizez un articol. Mulțumesc.

   Ștergere
  4. Ideea este sa te afli mereu pe un alt nivel de constiinta decat ei. Ei nu suporta vibratiile inalte si de aceea inspira oamenii sa faca fapte abominabile, ca sa scada vibratia pamantului, sa ne poata poseda. Violurile, abuzurile comise asupra femeilor si copiilor, inmultirea carciumilor si a altor locuri cu vibratie joasa, masacrarea maidanezilor, uciderea bestiala si chinuirea animalelor la zoo si circ, otravirea apelor, raderea padurilor sunt multe dintre metodele de a scadea vibratia Romaniei. De aceea sunt sustinuti la putere politicieni marioneta care nu fac programe eficiente de protejare a habitatului nostru. I-am vazut o singura data pe "cei fara suflete". Nu stiu ce erau, dar aveau ochii goi, fara lumina. Stiam ca ei nu ma pot vedea, pentru ca eram prea sus pentru ei, dar pe mine m-au apucat fiorii groazei. Animalele din jurul nostru ne pot proteja, daca le iubim si pretuim. Natura ne-ar proteja si ea, daca am iubi-o si am respecta-o. Daca...
   Grupurile spirituale in care liderii de grup sunt amprentati de draco reprezinta capcana pentru cei ca noi, cautatorii de adevar. Odata intrat intr-un astfel de grup poti ramane captiv, pentru ca esti tinut in adormire. Va amintiti promisiunile liderilor de grup din anii anteriori, despre portaluri si data de 12.12.12 cand vom pleca Acasa? Desi simteam ca suntem intr-o bucla de timp, am crezut si eu pentru un timp ca asa va fi. Doar ca eu ma trezesc repede si nu cad a doua oara intr-o capcana de adormit fraieri.

   Ștergere
  5. GAIAnel, ajutorul divin vine inclusiv prin mine care te invit foarte politicoasa, inca, sa treci la treaba in plan fizic, pentru ca Romania are vibratie de Iad si oricand poti fi inhatat. Oricate protectii ti-ai face, in planurile joase esti vulnerabil. Dumnezeu in persoana n-o sa vina special pentru tine sau pentru mine. Crezi ca de fraiera daruiesc, ajut, ma implic? Ca sa raman mereu pe un nivel de constiinta inalt. Sunt timpuri tulburi si este cazul sa va alegeti de ce parte a baricadei sunteti. Dumnezeu nu lucreaza prin "caldicei". Doar prin meditatie n-o sa ajungeti prea sus. Meditatia este ca si rugaciunea oilor crestine care doresc sa le asigure Cerul totul, dar ele sa se inchine la zeul ban, zeul moaste, zeul icoane, zeul crucifix. Fara ca macar sa scoata un ban din buzunar sa faca o fapta buna. Dar voi dormiti in continuare si creati iluzie informationala...O sa va scoata din paienjenis paianjenul insusi, ca Dumnezeu nu va incalca liberul arbitru, doar va avertizeaza.

   Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 3. ...Deci "dansi" se plimba pe pamannt si fac ceia ce le place "in serviciu pentru sine". Isi fac si bloguri pe net si "informeaza" luandu-si chiar nume de reptile. Interesant nu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am zis ca nu ma mai intorc pe blogul vostru, pentru ca am senzatia ca-mi pierdeti timpul, totusi o fac, ca sa va dati seama ca voi insiva sunteti folositi ca sa construiti reteaua densa, paienjenisul informational din jurul Terrei. E bine ca postati, dar daca nu si actionati limitand ciuma new age care distruge prin vampirism energetic sufletul colectiv romanesc degeaba postati. O sa va dau doar cateva exemple de romani activati ca sa lucreze pentru reptile. Sunt si persoanele care m-au lovit cel mai crunt. Am mai vb despre asta data trecuta. In matriceanoiiromanii, grup din Romania, care activeaza pe internet, o doamna pe nume Lenuta Onofras se lauda ca este o aleasa si ca a fost rapita la cer unde i s-a implantat un microcip. Eu pot crede orice, inclusiv ca toti suntem intr-un fel sau altul conditionati, dar observ si comportamentul asa zis spiritualilor nostri si cand simt dementa distructiva stiu foarte bine de cine a fost "rapit" si ce gargauni i s-au implantat. Sau Gicu Dan, Gaucan Dan si multi altii din grupurile spirituale. Yoghinii, prin ritualurile lor, deschid portaluri spre lumile inferioare. Unii sunt la limita, intre reptile si oameni. Pe acestia am incercat sa-i scot din grupuri, fiind recuperabili. Dar...asa cum am spus, suntem prea putini care si actionam. Cei mai multi doar posteaza, ca niste cronicari ce dau date istorice. Inutile daca nu le spuneti oamenilor ca daca vor sa scape de implanturi si conditionari trebuie sa acumuleze Lumina prin fapte bune. Doar faptele bune le sterg din ADN pe cele rele.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.