vineri, 11 noiembrie 2016

O matrice nouă oferă o nouă hologramă pentru Pământ


 O matrice este un sistem grilă, care furnizează lumina necesară pentru a avea o reprezentare fizică a conștiinței în forma unui corp uman (pentru cei nefamiliarizați cu termenul MATRIX, citiți articolele de la categoria MATRIX din blog).
Matricea de pe Pământ a fost deturnată de către cei care ne-au dominat și controlat de milenii, prin tehnologie energetică vibrațională și modificări ale șablonului corpului uman. Noua matrice la care ne acordăm acum, ne permite să menținem un corp fizic uman plin cu lumină așa cum ne ridicăm în conștiință în prezent. Făuritorii Grilei din jurul planetei au construit o grilă nouă ce este deja implementată, în timp ce matricea veche se dizolvă încet. Cei care sunt pe calea ascensiunii, toți au fost "tunați" treptat în noua grilă sau matrice.
Toată creația are un șablon de lumină, sunet și modele geometrice. Noua matrice poate fi un șablon original al Pământului sau poate fi de fapt o copie a șablonului cu unele îmbunătățiri notabile. Noua matrice are o mai bună "protecție", care nu va permite ca aceasta să mai fie piratată. A fost dezvăluit faptul că, atunci când a fost creată matricea veche, un detaliu foarte mic a fost lăsat pe dinafară, iar grupul care a creat aceasta nu a realizat acest lucru. Ei au folosit modelul pentru crearea unei planete, l-a lăsat să crească și să evolueze, în timp ce s-au concentrat pe alte proiecte.  
Într-o zi și-au dat seama că proiectul lor a fost deturnat. A fost nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a vedea modul în care acesta a fost preluat, deoarece aceștia au putut vedea că oamenii au fost interfața cu programul, prin voința lor liberă. În calitate de programatori, de asemenea, ei sunt capabili să se uite în "viitor" pentru a vedea rezultatele posibile ale co-creerii prin voință liberă (a oamenilor) cu matricea lor originală. Ei s-au alarmat când aproape fiecare probabilitate se încheia cu distrugerea creației lor.

Programatorii matricei originale au investigat prin trimiterea de încarnări în matrice, care raportau ceea ce se întâmpla în timpul liniar. Ei au descoperit că magia neagră a fost folosită pentru a influența deciziile oamenilor prin programare subliminală și frică. De asemenea, au descoperit că modificările aduse corpului fizic uman, au ținut omul de la a progresa ca specie și au fost orientate mai mult spre sclavie. O buclă a reîncarnărilor a avut loc (samsara în spiritualitatea orientală, n.b.) iar oamenii nu-și mai puteau aminti viețile lor "trecute" și toate acestea au fost deconectate între ele și Sursă. Unii dintre acești programatori originali sunt acum încarnați ca Lucrători ai Grilei Planetare și Lucrători ai Luminii. Scopul lor este să se trezească și să-și mărească frecvența lor de vibrație în afara vechii matrice. 
În acest sens, ei ajută la crearea noii matrice, la care toată omenirea se poate "acorda" (vibrațional) în mod colectiv. Din moment ce toți oamenii sunt conectați, atunci când unul face această "ascensiune", el construiește o punte de urmat pentru ceilalți. Mulți "lucrători ai grilei" își finalizează sarcinile, fără să realizeze totalitatea pentru care ei sunt aici și fac ceea ce fac. Ei poartă codurile noii matrice în interiorul lor și pot primi impulsul de a călători sau de a trăi într-o anumită regiune a lumii. Oriunde se duc, ei lasă impregnate codurile lor energetice sau amprenta. Energiile transmise către planetă prin alinierea cu Centrul Galactic activează aceste coduri. Oamenii treziți fac decizia conștientă să vibreze în frecvența iubirii în loc de frică.
Cei mai conștienți "lucrători ai grilei", prin intenție focalizată fac, ca toate codurile să fie conectate pe întreaga planetă. ADN-ul din corpul nostru poartă codurile originale a tot ce-am fost vreodată și tot ce vom fi. Acestea sunt întoarse înapoi și prin frecvență, astfel încât organismul se va regla în noua matrice. Vechiul program se va prăbuși și se va dizolva în curând, după cum arată realitatea noastră CHIAR ACUM! S-a spus că ceea ce facem noi nu a mai fost făcut până acum. Trecerea de la o hologramă la alta în timp ce stăm în corpul uman a fost testat în software-ul de programare predictivă și s-a dovedit a fi realizabil. 
   Priviți o hologramă într-o sală de sport cât pare de reală. Și asta doar la nivelul tehnologic din prezent :De fiecare dată când programatorii au vrut să facă o schimbare în trecut, au urmat regulile care permit unui ciclu să se încheie și au decis ce cataclism ar fi cel mai bun pentru a extermina populația umană, păstrând în același timp cele mai bune specimene pentru a face noile modificări. De data aceasta, ne vom înălța în formă umană și în cele din urmă vom decide să ne păstrăm sau să ne metamorfozăm într-o formă de lumină corpul nostru (sau să folosim o combinație a celor două). Dacă v-ați pierdut recent abilitățile psihice, aceasta se datorează faptului că frecvența matricei s-a schimbat la noua grilă. Tot ce trebuie să faceți este să intenționați să vă "acordați" la noua matrice și să faceți modificările necesare în viața voastră pentru a rămâne în această frecvență.
Majoritatea oamenilor experimentează "simptomele ascensiunii" fizic, în timp ce se "acordează" la noua matrice. 
Acestea includ febră, frisoane, vertij, urticarie, palpitații cardiace, precum și multe alte simptome unice și bizare pentru care medicii nu au niciun răspuns. Mulți dintre noi s-au conectat la noua matrice la un nivel de conștiință mai înalt și ne conectăm la noua grilă în timpul somnului. Atunci când ne trezim dimineața, vom aduce aceste coduri geometrice în această realitate. Corpul fizic, acum prins bine la corpul spiritual, se schimbă la nivel celular. Acest lucru se întâmplă treptat de mai mulți ani, dar din cauza activității accelerate a piraților, ascensiunea s-a accelerat. Împământarea la frecvența planetei este cel mai important lucru în acest moment în transformarea noastră. Conectarea cu Sinele vostru superior și acordarea cu sinele voastre multidimensionale este, de asemenea, o parte a muncii conștiente cu grila și cu Lumina.

Alchimia este necesară pentru a crește frecvența alimentelor noastre și apei, astfel încât corpul nostru să poată sta la o frecvență mai mare. Informația este esențială pentru a menține expansiunea conștiinței, iar intenția și imaginația sunt instrumente pentru crearea noii matrice. "Acordarea" în noua frecvență ne va permite să experimentăm o nouă proiecție holografică a realității. În cele din urmă, vom fi capabili să venim și să plecăm din corpul fizic în lumină și înapoi în corpul fizic. Vom fi capabili să manifestăm ceea ce avem nevoie în fizicalitate și să demanifestăm la voință, inclusiv deșeuri și o parte din vechea matrice, care nu ne mai servește, cum ar fi liniile electrice și betonul. Energia liberă va susține cerințele noastre vitale și călătoria va deveni mult mai ușoară. Războiul se va sfârși, iar construcția monetară va fi un lucru al trecutului. În cele din urmă noul om va avea abilități supraomenești așa cum s-a descris din cele mai vechi timpuri. Cât de curând putem realiza acest lucru în mod individual și apoi în colectiv ca UNU!

       Drum drept spre Lumină!

   Sursa: Michelle Walling / http://humansarefree.com/

  Conferința cu Michelle Walling cu această temă aici: 8 comentarii:

 1. Si toate acestea se vor intampla peste 10 mii de ani :)

  RăspundețiȘtergere
 2. In curand se vor intampla toate acestea...

  RăspundețiȘtergere
 3. D-le Marius Sumedrea,am citit cu interes articolul.Nu sînt deloc inițiat în tehnicile de acordare vibrațională.Dar înțeleg prin logica mea,slabă ce-i drept,și prin atmosfera cotidiană în schimbare că...pentru toți oamenii,tot ce știm și cunoaștem,poate lua o turnură atît de dramatică(nu mă refer la sensul rău)încît lumea din jurul nostru nu va mai semăna cu ceea ce este în prezent,dar totuși ni se va părea extrem de familiară.Vă rog doar să-mi spuneți dacă este așa.Dacă nu,corectați-mă. Mulțunesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În primul rând nu sunt maestru spiritual și și eu sunt pe valul creșterii spirituale sau mai bine zis al trezirii a ceea ce suntem cu adevărat. Punctul meu de vedere este că da, ai sesizat corect diferențele, realitatea în care trăim este una falsă, creată de entități despre care doar de câțiva ani au început să apară informații.
   Tot ce este important în acest proces de trezire este să ne bazăm pe simțământul interior, pe intuiție, toți îl avem, acea voce interioară care ne ghidează negreșit în aceste timpuri de mari schimbări. Dacă întrebi orice om simplu din jurul tău îți va confirma că ceva mare, important trebuie să se întâmple, dar nimeni nu știe ce.
   În ADN-ul nostru este totul codificat iar toți cei netreziți vor fi după EVENIMENT. Referitor la acesta caută în blog informații la categoria COBRA. Din acel moment, odată cu impulsul de energie divină din inima galaxiei care va dura cca. 13 min. marea masă de oameni se vor trezi, își vor aminti de toate viețile trăite vreodată aici sau pe altă planetă precum și misiunea fiecăruia pentru care am venit aici. Vor fi activate cheile din ADN prin care toate ființele de pe planetă vor face un salt evolutiv cu întreaga planetă.
   Odată cu toate astea vor fi dezvăluite toate adevărurile umanității: Originea noastră extraterestră, adevărul despre contactul cu alte civilizații, și adevărata noastră istorie antică. Stai deschis la inimă și minte, fără frică pentru că totul se desfășoară după un masterplan divin și acesta întotdeauna are succes. Suntem ultima planetă din această galaxie care va fi eliberată...
   Hrană cât mai naturală, gândire pozitivă, încredere în sine pentru că suntem ființe nemuritoare indestructibile și suverane, meditații sau rugăciuni din postura unei ființe suverane nu obediente și totul va fi bine
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 4. Ba se întâmplă, chiar acum. Ceva mai multă prezenţă în ACUM şi restul vine de la sine :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Este un amalgam,ceva in amestec. Dar,nici sa zaboveasca asa. Este, tot o stagnare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sub presiunea întunericului, părând a fi voinţa noastră, ne creem şi întreţinem, prin (falsul) Liber Arbitru, acestă hologramă. Când vom nega aceasta, iar ţelul nostru va fi Lumina şi voia lui Dumnezeu, atunci ne vom elibera şi vom putea rupe vălul şi aduce Lumină şi celor din jurul nostru.
   Recomand; "Un Curs de Miracole", audio sau text; http://portalspiritual.com/audio/audiobook-curs-de-miracole-introducere/

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.