miercuri, 9 noiembrie 2016

Găsirea căii de ieșire în afara Matricei (Matrix)


Suntem ființe nemuritoare de lumină venite aici pentru a experimenta polaritatea și jocul întunericului. Acest lucru a fost uitat de mulți și am rămas implicați până la confundare cu jocul polarităților intense. Trebuie să conștientizăm mai clar, din interior natura realității noastre și cine suntem noi cu adevărat. Pe scurt, realitatea pe care o vedem, o gustăm, o atingem, o auzim și o simțim, este o matrice holografică creată în scopul de a experimenta realitatea fizică 3D.
În cadrul acestei realități cu care ne confruntăm există o polaritate extremă a întunericului și a luminii. Motivul pentru care polaritatea extremă există, este că Pământul se schimbă din această frecvență de vibrație joasă, într-o anumită frecvență de vibrație mai înaltă, iar pentru ca omenirea să urmeze acest exemplu, are nevoie de a se "trezi". Trezirea implică a pune totul sub semnul întrebării în această realitate și conștientizarea. Circumstanțele extreme îi împing pe oameni spre schimbare și spre a ieși din stagnare.
      Cine ești tu și de ce ești aici?
Trezirea, de asemenea implică și a știi cine ești și cum ai ajuns aici. Este foarte similar cu trezirea dintr-un vis. Atunci când știi cine ești și când îți dai seama că nu ești corpul tău și că niciodată nu vei muri, o libertate inefabilă te va cuprinde, care-ți va permite să ai o pace interioară intulburabilă, în timp ce realitatea din jurul nostru se prăbușește. Acest lucru ne aduce mai aproape de înțelegerea și amintirea a ceea ce trebuie să facem pentru a găsi ușa prin care să ieșim din Matrix. Sunteți aici pe Pământ, în acest moment, astfel încât vă puteți trezi și ieși din Matricea din care am făcut parte eoni de "timp", așa cum Pământul a servit ca portal din a treia dimensiune de polaritate extremă. A trebuit să vii aici mai întâi pentru a te întoarce acasă. Există chiar unele suflete care au părăsit lumile lor pașnice pentru a veni aici și a ajuta pe cei care au fost blocați un timp foarte lung, pentru a găsi ușa când aceasta este disponibilă.


      Cheia ieșirii din Matrix
Am servit întunericul (cea mai mare parte din ignoranță sau șmecherie) și am servit de asemenea, lumina în multe vieți. Am fost extrem de polar ca pendulul, balansându-mă în scopul de a-mi rectifica karma și să-mi extind experiența sufletului meu. Singurul lucru de care mă străduiesc în această viață, care îmi va permite să ies din această realitate este ECHILIBRUL. Echilibrul adevărat este atins atunci când puteți vedea toate punctele de vedere dintr-o perspectivă mai înaltă. Ați înțeles necesitatea întunericului pentru vampirismul energetic și ați înțeles de asemenea, nevoia de a servi lumina, de a proteja și a lupta pentru libertate.

Îți dai seama că, chiar și echipa de lumină poate deveni ușor dezechilibrată, și fiind un extrem "lucrător în lumină" pur și simplu atragi întunericul ca niște molii la o flacără, deoarece acesta este modul în care funcționează echilibrul. Pentru fiecare acțiune a acestuia există o reacție egală și opusă întotdeauna, exact ca prima lege a fizicii newtoniene. Când îți dai seama că în cele din urmă ești doar tu însuți în lupta extremă, în tot ce atragi ca polaritate opusă, atunci poți face un pas înapoi pentru a încerca să-ți dai seama cum te poți opri din această luptă. Aceasta nu înseamnă că te vei culca și lăsa întunericul să preia totul. De asemenea, aceasta nu înseamnă a sta în puterea luminii că vei câștiga în cele din urmă bătălia pentru pământ și omenire. Aceasta înseamnă să trageți aspectele întunecate și lumina din tine, acceptând că ai jucat acest joc pentru a experimenta tot ceea ce a avut de oferit.

      Punctul Zero
Echilibrul aduce energia punctului zero care deschide portalul pentru a ieși din această realitate. Unii îl numesc Ascensiune și unii îl numesc Înălțare. Acest portal există în interiorul vostru și este activat prin conectarea chakra-ei inimii cu sistemul endocrin. Pământul primește de asemenea, frecvențele aliniate cu activarea sau rearanjarea ADN-ului nostru latent. Numai tu poți activa portalul prin acceptare și fluidizarea acestor frecvențe. Odată ce este activat, nu mai poate fi influențat de polaritatea extremă din nou și va începe să atragă o realitate nouă, care este armonizată și echilibrată. Pur și simplu vă mutați spre o frecvență care este în rezonanță cu propria frecvență (interioară, schimbată deja).

Atunci când începeți deblocarea portalului, veți începe să deveniți observator a ceea ce se desfășoară în această realitate. Sunteți "în această realitate, nu ea însăși". Ați observat că voi sunteți creatorii realității voastre, pe baza contractelor și acordurilor încheiate înainte de încarnare, dar vedeți de asemenea, modul în care vă puteți schimba realitatea prin luarea unor decizii conștiente în momentul ACUM, care schimbă trecutul, precum și viitorul. Punctul zero este eliminarea vălului uitării și alinierea roților timpului, astfel încât este posibil să vedeți ieșirea și să vă mișcați spre ea.

        Ești un aspect al Sursei
Sursa a creat întunericul și lumina, ambele. Sursa a creat ființele care au preluat modelul organic al Pământului și modelul organic al corpului uman, ce permite experiența pe Pământul organic. Dacă ar fi fost un lucru interzis de făcut, conștiința Pământului nu ar fi permis asta, în primul rând. Dacă ar fi fost un astfel de lucru oribil, niciodată nu ne-am fi încarnat pe această planetă. Am făcut un pariu înainte de-a veni aici: să ne trezim la cine suntem și să ne dăm seama că suntem cu toții Ea. Când vom afla cum să oprim extremitatea din noi înșine și să trecem într-un echilibru armonios care cântă o vibrație nouă?

      Masculinul și Femininul în dezechilibru
Echilibrul de asemenea, lipsește între masculin și feminin. Încă de la ființa androgină, omul a fost împărțit într-un mascul și o femelă în scopuri de reproducere, iar de atunci a existat o luptă pentru dominare și control. În Orion regulile se impun de regina de sex feminin, iar pe Pământ regulile patriarhale s-au impus, în timp ce femininul a fost suprimat. Trebuie să fim atenți când aducem partea feminină din spate pe Pământ, pentru că nu este să conducă sau să domine bărbații. În prezent, există un număr dominant de programe de control asupra femeilor, care rulează peste tot pentru dominația masculină. Având în vedere că realitatea exterioară este o reflectare a interiorului, echilibrând aspectele masculin și feminin ale fiecăruia dintre noi vom ajuta să echilibrăm realitatea noastră.

    Haosul aduce schimbarea și transcendența
Așa cum se desfășoară acum alegerile din SUA, ca un festival Rock și circumstanțele vieții tale par să se schimbe și să se metamorfozeze acum mai rapid decât oricând, îți dai seama că viața în starea de veghe este doar un vis sau o matrice pe care tu ai vrut să o experimentezi. Realul TU este Suprasufletul care există în afara matricei. Această realizare aduce calm și echilibru în viața ta și-ți va permite să observi, mai degrabă decât să reacționezi și să interacționezi cu lupta. Cu această cunoaștere, îți păstrezi energia pentru tine, mai degrabă decât s-o oferi departe în interiorul matricei. Această energie te va propulsa, atunci când vei avea nevoie pentru a merge când ușa se va deschide. Nu te lăsa prins în distragerea a "uite-te aici". În schimb, să te concentrezi pe căutarea interioară și să te depărtezi de iluzie.

Pe măsură ce continuați să observați, flotând spre mai înalt și mai înalt, distanțându-vă de luptă, în pace, știind că aceasta vă permite să continuați să ajungeți la o înțelegere mai mare a ceea ce s-a întâmplat, ceea ce se întâmplă în prezent (și de ce) și ceea ce viitorul deține. Simt că viitorul meu are un loc în care polaritatea extremă nu mai există, pentru că nu mai este necesară. Aceasta va fi fost un instrument pentru propulsarea mea în afara matricei așa cum mă contopesc cu tot ce sunt și toate viețile pe care le-a avut suprasufletul meu.
Există un joc cu totul nou care ne așteaptă, iar punctul zero, prin echilibru este poarta stelară care va deschide ușa unei realități cu totul noi.

   Drum drept spre Lumină!

     Sursa: Michelle Walling - http://humansarefree.com/  

3 comentarii:

 1. Credeti ca e intamplare ce se intampla cu fostul imperiu roman?mai ales zona Romei(unde-i cuibul de viespi-vatican)
  Revine Iisus sa le intoarca si celalalt obraz,sa vada daca il crucifica iar dupa 2000 de ani si la ei acasa!
  Nu au respectat ultimatumul dat de Divinitate sa paraseasca planeta,acum o sa intre Lumina pe planeta cu maxim de intensitate si o sa faca ravagii printre intunecati si sustinatorii lor.
  Fiti centrati pe LUMINA si IUBIRE NECONDITIONATA si totul o sa fie frumos si eliberator.
  Namaste! Demascai Marius in continuare cu viteza LUMINII!toti care sunt de partea LUMINII sunt protejati.Acum e momentul evadarii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eşti grozav de hotărât, mergi mereuţ şi nu uita să ierţi, iar Cunoşterea ţi se va descoperi. Lumina este totul.

   Ștergere
  2. Si eu care credeam ca sunt nehotarat.
   wow! multumesc ptr. informatii pretioase prietene,dar fac numai ce vreau EU! de profesori nu duc lipsa aici in 3d,dar eu ii ascult decat pe cei din 5d in sus,ca asa vrea "constiinta" mea,e alegerea mea pentru ca sunt liber si protejat si nedestructibil,cum defapt suntem toti dar am uitat.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.