marți, 29 noiembrie 2016

Bărbații în Negru (MIB) – legenda din spatele lor


   S-au inspirat trei filme și continuă să umple internetul cu povești despre MIB. De altfel filmele SF realizate la Hollywood, s-a demonstrat în timp că defapt cca. 50% din informațiile expuse au fost adevărate, făcând parte dintr-un program de Dezvăluire Ușoară a existenței ET și a tehnologiilor exotice. Bărbații în Negru apar aproape întotdeauna după anumite contacte ale oamenilor cu OZN-uri sau ființe ET. Sosirea lor pe scenă este de rău augur, iar misiunea lor pare să fie una de intimidare și amenințare. Cei care au văzut OZN-uri au raportat că după aceea MIB le-au efectuat o vizită cu cererea expresă de a nu vorbi despre acest subiect sau despre întâlnirea lor. Aceste cereri sunt uneori amenințări vagi, alteori apariția bruscă a MIB este atât de intimidantă încât niciun fel de amenințări nu mai sunt necesare.

    Cine sunt MIB?
Nimeni nu știe cu adevărat cine sunt acești oameni cu fața păstoasă. Unii dintre aceștia sunt descriși ca având un ten măsliniu, în timp ce unii se spune că sunt străini, asiatici sau nativi americani (indieni). De asemenea, unii raportează că sunt cheli, blonzi sau bruneți. În timp ce aparițiile lor fizice par să aibă o gamă largă, două lucruri care le au în comun sunt îmbrăcămintea lor și vehiculele de epocă negre. Men in Black sunt botezați în mod corespunzător. Acești vizitatori sunt îmbrăcați în costume negre, cămăși albe, cravate negre înguste, ochelari de soare negri și în cele mai multe cazuri poartă pălării negre trase peste ochi. Martorii au remarcat că bărbații sunt identici sau similari în atributele lor fizice. Acest lucru ar putea fi din cauza uniformei lor din costume negre. Potrivit martorilor, conduita MIB, manierismele și vorbirea sunt robotizate.

    Haine negre și mașini negre
În plus față de aspectul lor, există rapoarte din anii 1950 – 1970 în care Men in Black (MIB) apar în mașini negre. Acestea sunt vehicule de mare lux, cum ar fi Cadillac sau Lincoln. Câteva rapoarte descriu MIB care sosesc în elicoptere negre. Unele descriu vehiculele ca nemarcate (fără nr.de înmatriculare) iar alții descriu o anumită formă de însemn sau emblemă pe ușă. Ciudate lumini colorate sunt adesea observate în interioarele mașinilor iluminate.
Sunt acești bărbați agenți guvernamentali sau sunt agenți ai unei rase extraterestre nefaste? 

Potrivit unor probe OZN, primul incident raportat cu MIB a fost în 1953. Albert K. Bender, redactor al publicației OZN Space Review, a publicat un avertisment straniu în numărul din octombrie 1953. Bender, a avertizat colegii, anchetatori OZN "să fie foarte precauți". Bender a explicat că "... are informații care ar rezolva misterul OZN, dar nu le-a putut imprima deoarece i s-a ordonat să nu facă asta." Bender, mai târziu a fost intervievat cu privire la acest avertisment și a declarat că trei MIB l-au contactat și "i-au ordonat" să înceteze publicarea de informații despre OZN-uri. Bender a spus intervievatorului că a ascultat ordinul pentru că a fost "speriat de moarte" de către ei. Cu toate că a fost speriat de MIB, Bender a continuat să publice o carte: "Farfurii zburătoare și trei MIB".
Potrivit lui Gregory Myers în: "10 Povestiri înfiorătoare de întâlniri cu bărbați în negru", întâlnirea lui Bender cu MIB a avut loc în dormitorul său. Bender a raportat că a fost culcat pe patul lui și a suferit o "vrajă amețitoare". Acest lucru a fost atunci când a realizat că "mai multe forme întunecate", au început să apară în camera lui și s-au "materializat încet în bărbați în costume negre, cu pălării negre eclipsând ochii și fețele lor". Dacă acest lucru nu a fost suficient de uimitor, Bender a declarat că a văzut cum ochii intrușilor "se aprindeau într-o strălucire". Ei au comunicat cu el telepatic și i-a transmis să distrugă lucrarea lui și să oprească toate cercetările OZN.
Există mai multe povești cu MIB, iar majoritatea sunt foarte ciudate. MIB care acționează ciudat și nu ca tipicul uman. Acest lucru a condus la speculații că MIB sunt extratereștrii, roboți sau entități androide.

    O bizară vizită a MIB
Huffington Post spune povestea din 1976 a unui medic de familie din Maine, Dr. Herbert Hopkins. Necunoscut pentru oricine altcineva, dr Hopkins a fost și un cercetător al unui incident OZN și a primit un apel telefonic de la un presupus grup de cercetare a OZN, care mai târziu s-a dovedit a fi fals. Omul a cerut să vină imediat la casa medicului pentru a discuta despre cercetările sale. Stabilind de comun acord întâlnirea, Dr. Hopkins a închis telefonul și s-a dus să aprindă lumina de afară, atunci când a auzit o bătaie în ușă, iar când a deschis ușa acolo se afla un MIB. Doctorul a descris tipicul ca un om chel cu o față păstoasă îmbrăcat în negru, cu excepția cămășii albe. El a descris omul ca purtând ruj roșu pe buze, care în timpul conversației lor, MIB și-a pătat mănușa maro cu care-și mătura buzele. Doctorul a fost alarmat atunci când rujul șters de pe buze a relevat o anormală formă, erau ca o "fantă perfect drepte."
La sfârșitul conversației lor, MIB i-a cerut dr. Hopkins să pună o monedă în mâna lui. Străinul apoi a transformat moneda de 1 penny din cupru în argint, apoi a devenit albastră, apoi tot mai neclară și încet, moneda a fost "dematerializată". La sfârșitul acestui spectacol de magie, MIB i-a ordonat Dr. Hopkins să distrugă toate cercetările sale OZN.

     Aparițiile MIB
Dr. Hopkins a remarcat faptul că MIB a vorbit într-un mod robotizat monoton. El a descris modul în care discursul MIB a crescut lent iar când străinul a încercat să stea în picioare pentru a pleca, el era nesigur și slab. A mai spus că energia lui "rulează ... foarte scăzut ..." și a trebuit să plece. El a avut dificultăți la coborârea treptelor exterioare și a trebuit să se stabilizeze prin prinderea de balustradă. MIB nu a sosit sau a părăsit întâlnirea prin tipica mașină neagră. Dr. Hopkins a raportat că străinul pur și simplu a mers după colț și a dispărut într-o lumină strălucitoare.
Cercetătorii OZN și martorii oculari au raportat că acești vizitatori stranii le lasă sentimentul că sunt amenințați și speriați. Oricare dintre acești MIB par să-și îndeplinească cu ușurință misiunea lor de intimidare a martorilor sau cercetătorilor OZN și chiar dacă numai temporar, contribuie la oprirea răspândirii informațiilor OZN. 

Ei pot fi ai raselor ET ce vor controlul planetar și al omenirii sau poate unii dintre ei chiar ai ocultei mondiale care nu dorește Desecretizarea. Cum și în prezent marea masă de oameni nu crede în existența ET datorită manipulării educației și informațiilor științifice, cabala își menține bine programul de adormire a noastră vis-a-vis de acest subiect. Ori asul lor din mânecă pe care-l vor scoate la momentul oportun, datorită trezirii oamenilor ce vor realiza că nu suntem singuri în Univers, iar planeta noastră a fost vizitată din cele mai vechi timpuri de către civilizații ET, este un atac extraterestru asupra Pământului. Evident că este tot un steag fals, dar ei speră că omenirea aruncată într-o frică enormă să cedeze acestei presiuni și să fie de acord cu instaurarea Noii Ordini Mondiale sub conducerea dictatorială a acestor malefici.
  Fiți pozitivi și căutați informații pentru că acum există. Folosiți-le cu discernământ în evoluția voastră. Suntem aproape de înfrângerea definitivă a acestor malefici și tot adevărul va ieși la suprafață. Omenirea va ieși victorioasă!

     Drum drept spre Lumină!

  Sursa:  topsecretwriters.com    

3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Totuși există filmulețe,mai ales pe Y.T. care demonstrează clar existența ființelor din alte lumi.La cei care au publicat online filmulețele,nu au mai ajuns MiB-ii? Ori tehnologia smartphonurilor le-a permis să fie suficient de rapizi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aici este vorba de întâlniri de gr.III. Că a filmat cineva și a postat nu este relevant ptr. ei

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.