vineri, 25 noiembrie 2016

Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump


 Puțini știu adevărul despre Antarctica, deoarece este o întindere de pământ și gheață care a trecut neobservată de secole. Dar nu de către naziști ... Ei cunoșteau adevărul ...
Acest articol este o prezentare complexă a informațiilor existente despre Antarctica. Voi începe cu prezentarea informațiilor existente în prezent pentru ca apoi să ne întoarcem în trecut pentru a vă forma imaginea de ansamblu referitoare la acest subiect. În acest an Antarctica a fost vizitată de Obama în luna martie, fiind precedat de Patriarhul Kirill al Rusiei. Simultan cu vizita lui Obama la Polul Sud, directorul CIA, James Clapper, a făcut o călătorie secretă în Australia, o altă țară cu un interes greu vis-a-vis de Antarctica. Kirill a oferit o binecuvântare ciudată Antarcticii, numind pământul arid "ideal pentru natura umană", pentru că nu există arme acolo și niciun fel de experimente științifice. Oare în ce scop a fost această vizită?
   
Există mai multe expediții științifice care au fost desfășurate în Antarctica: acest lucru a fost confirmat într-un interviu cu amiralul Richard Byrd, care a spus că regiunea va deveni centru de cercetare științifică după cel de-al doilea RM. Ce a vrut să spună prin asta?
Se știe în prezent că o întreagă flotă de submarine naziste (vestitele U-Boat) de ultimă generație de la sfărșitul celui de-al doilea RM a dispărut fără urmă, împreună cu naziști de top care nu au fost găsiți niciodată. Se presupune că au avut o cale de evacuare prin Antarctica în afara Pământului. Naziștii au crezut că ar exista o civilizație în interiorul Pământului. Aceasta a fost credința vestitei ezoteriste Helena Blavatsky, care a influențat profund filozofia și esoterismul nazist. Există o mare varietate de dovezi care să sugereze că o teorie acum considerată falsă pentru majoritatea oamenilor, Pământul gol la interior, a avut un cult neobișnuit în Germania nazistă. 
Figuri de top germane și scriitori au sprijinit de asemenea, această idee inclusiv scriitorul Karl Neupert. Pământul nu e o piatră solidă, este în formă de glob ocular uman, având două portaluri de intrare la polii nord și sud și este gol la interior în centru. S-a presupus că în interiorul acestuia există un imperiu numit Agartha. Acest fapt este susținut de mulți scriitori precum Mircea Eliade și cercetători precum Nicholas Roerich.

Nu naziștii au creat conceptul de Pământ gol la interior. Ideea le-a precedat. Membrii chiar Illuminati, ca Edgar Allen Poe și Jules Verne au făcut aluzie în poezia și proza ​​lor la un astfel de loc, ce există adânc sub crustă. Sună a conspirație, dar naziștii au condus trei expediții în Antarctica, iar amiralul Richard Byrd, care a condus Operațiunea Highjump, sugerează că "bazele" au fost stabilite în Antarctica de către naziști. Făceau ei ceva acolo în adânc, a fost continentul o scăpare pentru ei? Vom vedea în continuare...


       Operațiunea Highjump
În 1947, amiralul Richard E. Byrd a condus 4000 de militari din SUA, Marea Britanie și Australia într-o invazie a Antarcticii numită "Operațiunea Highjump", crezând că vestitele submarine naziste, lideri de top și trupe militare s-ar ascunde acolo. Această operațiune nu poate fi negată. Dar ... acea parte a poveștii, care rareori se spune, cel puțin de o parte din cercurile "oficiale", este faptul că Byrd și forțele sale au întâmpinat o grea rezistență în aventura lor asupra Antarcticii de la "farfuriile zburătoare" și a trebuit să oprească invazia datorită pierderilor masive. Operațiunea Highjump care a fost, de fapt o invazie a Antarcticii, a constat din trei grupuri de luptă navale, care au plecat din Norfolk, VA, la 2 decembrie 1946. Ele au fost conduse de către nava de comandă a amiralului Richard E. Byrd, spărgătorul de gheață "Northwind," și a purtătorului de rachete "Pine Island," distrugătorul "Brownsen," portavionul "Phillipines Sea," submarinul american "Sennet", două nave de sprijin "Yankee" și "Merrick," și două tankuri cisternă "Canisted" și "Capacan," distrugătorul "Henderson" și o navă hidroavion "Currituck". O forță britanico-norvegiană și o forță rusă și cred că unele forțe australiene și canadiene au fost, de asemenea implicate.

Cine era inamicul care deținea aceste obiecte zburătoare? Germania a fost aparent învinsă și nu a existat nici o dovadă că un nou inamic este în curs de dezvoltare, Rusia nu a avut cu siguranță astfel de tehnologii superioare. Statele Unite erau doar la "vârsta rachetelor" și total dependente de tehnologia și expertiza capturată din Germania, la sfârșitul războiului (creierul nazist Wernher von Braun a dezvoltat mai târziu la NASA programul Apollo – acesta fiind fost discipol al lui Hermann Oberth, născut la Timișoara, n.b.). Nu a existat nici o altă amenințare cunoscută care ar putea motiva invazia Antarcticii de către Statele Unite. Aceste "obiecte zburătoare" puteau zbura de la pol la pol cu viteze incredibile. Desigur, incidentul Roswell urma să fie la știri în vara acelui an, dar ... a fost "în mod oficial" explicat și mușamalizat.

Zvonurile au început să circule că, deși Germania a fost învinsă, o selecție a personalului militar și oameni de știință a fost făcută, în timp ce trupele aliate măturau toată Europa continentală și și-au stabilit o bază în Antarctica, unde au continuat să dezvolte aeronave avansate bazate pe tehnologii extraterestre (a se citi articolul din blog despre societățile ezoterice Vrill și Thule, n.b.). Este interesant de remarcat faptul
că la sfârșitul războiului, aliații au stabilit că cca. 250.000 de germani lipseau la inventar, chiar și ținând cont de accidente și decese. Acest număr ar fi o bază destul de mare pentru o colonie, care să ofere gradul esențial de calificare, expertiză și forță de muncă pură pentru o bază industrială de orice fel, să nu mai vorbim de producție, chiar și după standardele de azi cu grad extrem de tehnologizare. Mulți cercetători ai fenomenului OZN erau conștienți de multitudinea de rapoarte privind observarea de "farfurii zburătoare" cu svastici sau cruci de fier pe ele, "extratereștri" ce vorbeau limba germană, etc. Cele mai multe erau despre răpiți care au fost luați în baze subterane cu embleme cu zvastică pe pereți, ca în cazul lui Alex Christopher ce a menționat că a fost răpit și a văzut "Reptiloizi" și "naziști", care lucrează împreună la bordul unei nave antigravitație sau în cadrul bazelor subterane.

La sfârșitul lui 1947, la numai câteva luni după celebrul incident din Roswell, secretarul de stat al Marinei James Forrestal a trimis un grup de lucru, inclusiv naval în Antarctica format din amiralul Nimitz, amiralul Krusen și amiralul Byrd, numit "operațiunea Highjump". Aceasta trebuia să fie oficial, o expediție pentru a găsi "depozite de cărbune" și alte resurse valoroase, dar ... faptele indică altfel ... În realitate au încercat a localiza o bază subterană imensă construită de germani, înainte, în timpul și imediat după al doilea război mondial, cu ajutorul entităților străine (ET), care au fost descrise ca fiind "arieni". Această bază pretinsă a fost localizată în Neuschwabenland, o zonă din Antarctica pe care Germania a explorat-o în mod susținut, înainte de izbucnirea celui de-al doilea război mondial ... De fapt, Germania a făcut un studiu foarte detaliat al Antarcticii și se bănuia că a fost construită o mică bază subterană acolo înainte de război.  Cert este că au existat o mulțime de dovezi, la momentul respectiv, spre a indica faptul că până în 1947, elemente ale marinei militare, sau marinei germane, erau încă foarte active în Atlanticul de Sud, care operau fie din America de Sud, fie din unele baze anterior nebănuite din Antarctica. Multe știri circulau la vremea aceea ...

De exemplu din 1947, un submarin U-Boat german a oprit o balenieră islandeză cu numele Juliana și comandantul său Hekla, în apele Antarcticii pentru a cumpăra ce aveau de vânzare. În schimbul bunurilor cumpărate de germani cu dolari americani, comandantul U-Boat i-a indicat comandantului balenierei zona unde poate găsi balene multe. Informația a fost exactă. Faptul că spre sfârșitul celui de-al doilea război mondial, 10 U-Boat, cu sediul în Oslofjord - Hamburg și Flensburg, au fost puse la dispoziție pentru a transporta câteva sute de ofițeri și oficiali germani în Argentina pentru a construi un nou Reich este larg acceptat. Acești ofițeri, cea mai mare parte implicați în proiecte "secrete", iar mulți dintre ei erau membri ai SS și Kriegsmarine, au căutat să scape de "răzbunarea" aliaților și să continue activitatea în străinătate. U-boat s-au umplut cu bagajele lor, documente și mai mult decât probabil lingouri de aur, pentru a finanța eforturile lor. Toate U-boat au plecat din porturile lor de origine, între 3 și 8 mai 1945. Ele au plecat spre Argentina, unde vor fi primiți de către regimul prietenos al lui Juan Peron și carismatica sa soție Eva Peron. Șapte din zece U-Boat au fost observate la granița germano-daneză, ce au pornit spre Argentina prin Kattegat si Skagerrak. Niciunul nu a mai fost văzut vreodată ... "în mod oficial" (sunt info că și Hitler a fugit în Argentina - a se citi articolul din blog – a trăit bine până pe la 74 de ani cu Eva Braun, n.b.).

A fost documentat faptul că trei dintre U-Boat au ajuns în Argentina ... Acestea au fost U-530 și U-977 care s-au predat Marinei argentiniene la Mar del Plata la începutul lunii iulie și august 1945, iar U-1238 a fost scufundat de către echipaj în apele Golfului San Matias, nordul Patagoniei. Șapte U-Boat sunt încă date dispărute ... iar ... arhivele Kriegsmarine, recent descoperite, indică faptul că un total de mai mult de patruzeci de U-Boat sunt complet dispărute ... toate care au fost în construcție cu întârziere, acestea probabil neputând fi detectate de tehnologia aliaților la acea vreme.
Povestea OZN-urilor naziste începe prin 1938 când două astfel de aeronave cu echipaj arian (umanoizi) aterizează forțat undeva în Alpii Bavarezi. Apoi tehnologia a fost copiată, astăzi numindu-se inginerie inversă, cea prin care americanii au creat flota stelară Solar Warden. Acești supraviețuitori, printre ei și Grey (Micii Cenușii) au conlucrat cu naziștii la construcția de astfel de aeronave. Se presupune că la bordul unui U-Boat cu direcția Argentina de după război se aflau și acești extratereștrii. Aceștia nu erau Cenușiii de la Roswell, ci o altă rasă, complet umanoidă și foarte avansată.

Operațiunea Highjump a fost filmată, iar mai apoi Hollywood a făcut un film cu numele "The Secret Land". După sosirea sa în Antarctica, forța navală a început o recunoaștere a continentului. Byrd a fost el însuși la bordul primului dintre avioanele care au decolat la 29 ianuarie 1947. Acesta a filmat și cartografiat continentul alb. Din relatările de mai târziu ale amiralului, reiese faptul că magnetometrele de la bordul avionului indicau anomalii deasupra polului, ceea ce indica faptul că este gol spre interior. Din constatările celorlalți, avionul a avut o întârziere de 3 ore, timp în care amiralul a fost interceptat de către arieni și naziști și condus în baza lor din interior.

Misiunea navelor aliaților ar fi trebuit să dureze între 6 și 8 luni, dar s-a sfârșit mult mai curând cu mulți morți. Este un fapt incontestabil faptul că grupul central al Operațiunii Highjump a fost evacuat de către spărgătorul de gheață Burton Island din Golful Balenelor la 22 februarie 1947, Grupul de Vest condus acasă la 1 martie 1947, iar Grupul de Est a plecat de asemenea la 4 martie, la doar opt săptămâni de la sosire. În cele din urmă, grupul de lucru a venit înapoi în Statele Unite cu date care apoi imediat, au devenit clasificate "top secret". Secretarul Marinei (de data aceasta, secretarul Apărării), James Forrestal care s-a retras din serviciul activ ... a început să "vorbească" .... nu numai despre Highjump, ci și despre alte lucruri, la fel de bine ... A fost pus în Bethesda Naval Hospital în secția de psihiatrie, unde a fost împiedicat să se vadă sau să discute cu cineva, inclusiv cu soția lui ... și ... după scurt timp a fost aruncat afară pe fereastră în timp ce încerca să se spânzure lângă pat.

 Întorcându-ne la această operațiune, există multe rapoarte ale piloților care au survolat continentul alb despre lucruri ciudate apărute, inclusiv OZN-uri "de nicăieri". În timp ce nu există dovezi concludente ale unei baze germane / extraterestre în Antarctica, este dincolo de orice îndoială că ceva foarte neobișnuit se întâmplă pe sau în jurul continentului înghețat. În general, se pare că probabilitatea ca o astfel de bază să fi existat ... și poate continua să existe și în ziua de azi, sunt destul de mari ...

Dovezile sunt acolo pentru a le vedea:
     1.Germanii au explorat o parte din Antarctica, chiar din ajunul războiului, când marea majoritate a activității lor a fost orientată spre reconstruirea economiei germane și a infrastructurii militare. Această activitate a început cu puțin timp înainte de recuperarea OZN-ului bavarez din 1938, dar a intrat într-un ritm imediat după aceea.
     2.A existat o activitate intensă în desfășurare cu nave și submarine în Atlanticul de Sud și în regiunile polare pe tot parcursul și după războiul încheiat aparent. Această activitate a continuat și în 1950 și continuă până în zilele noastre, cu ceea ce poate fi considerat doar observarea U-boat, și o incidență foarte mare de observare a OZN în Atlanticul de Sud și Polul Sud, inclusiv porțiunile sudice ale Americii de Sud.
     3. SUA au invadat literalmente continentul Antarctica, în sine, cu resurse considerabile navale. Grupul operativ a șchiopătat până acasă la doar câteva săptămâni mai târziu, iar presa sud-americană locală a scris despre o astfel de înfrângere. Acest lucru a coincis cu o creștere substanțială a activității OZN-urilor ... activitate care are loc în emisfera sudică, în special în America de Sud și în prezent.
     4. Amiralul Byrd a vorbit despre obiecte care ar putea zbura de la un pol la celălalt cu viteze incredibile având baze în Antarctica.
     5.Sute de mii de germani și un minim de patruzeci (40) de U-Boat lipsesc de la sfârșitul războiului. Documente și martori oculari dovedesc că cel puțin o parte a acestor ambarcațiuni au fost sesizate în America de Sud, la câteva luni după sfârșitul războiului din Europa.  
La scurt timp după întoarcerea sa, amiralul Byrd a ănceput să descrie OZN-uri și alte lucruri văzute în Antarctica. Evident că imediat a fost internat la psihiatrie și la sfârșitul anului 1947 a fost ucis, conform modalităților cunoscute de acțiune ale guvernului din umbră.
     Interviu cu amiralul Byrd : Acum revenind la prezent, continuând paragraful de început al articolului vă pun câteva întrebări pertinente, mai ales celor sceptici și celor care spun că teoria conspirației este doar o teorie nu un fapt, pe planeta noastră. Ce căuta Obama în Antarctica și înaintea lui, Kirill conducătorul bisericii ortodoxe Ruse? Mai recent ce căuta John Kerry în ziua alegerilor prezidențiale din SUA acolo? Ben Fulford spune că John Kerry s-a dus să ceară ajutorul...dar cui? Naziștilor din Antarctica, după ce a văzut că Hillary a pierdut? Tot el spune că a fost nu doar refuzat, dar i s-a interzis să mai calce acolo vreodată.


Tot el ne informează că în Illuminati sunt acum două facțiuni în luptă pentru supraviețuire: facțiunea nazistă sangvină genealogic, care vine din Babilon, reprezentată de grupul nazist Bush/Clinton/Rockefeller/Rothschild/Soros și familiile regale europene, care și ei sunt într-o luptă de culise (mă refer la Rockefeller/Rothschild) și gnosticii, cei mai moderni ce racolează supercreiere și-i fac să lucreze pentru ei. Deci Trump ar aparține acestei facțiuni. O mare parte dintre naziștii Babilon au fost văzuți în prezent în Antarctica. Este vorba de Rockefeller cu unul dintre fii, unul dintre Rothschild, etc. Ar pune la cale un război civil în SUA, înainte de învestirea lui Trump ca președinte.

Dar ultimele informații spun că Soros a fost lichidat de către Pălăriile Albe din Pentagon în aceste zile, iar până la sfârșitul anului sau cel târziu 20 ianuarie 2017 va fi anunțat președintele interimar al Noii Republici americane, pentru că Trump nu va avea sufragiile Electorilor pe 19 decembrie și se pare că acesta va fi senatorul Paul Ryan, cum am spus-o de câteva luni încoace.

Schimbări mari ne așteaptă, ultima luptă este cea mai aprigă, Illuminati mai au un as negru în mânecă: se pregătesc pentru a anunța omenirea de un steag fals : Atac Extraterestru și punerea în scenă a lui, pentru că au cu ce.... Fiți pe fază, fără frică, este ultima carte pe care o aruncă....apoi planeta este a noastră!!!

   traducere, adaptare și completări M.S. - administratorul blogului


   Victorie Luminii!
Adevărul despre Antarctica :

14 comentarii:

 1. Introduceți comentariul dvs...nu inteleg.....pe 19 decembrie ce e?....Trump nu a castigat deja cu electorii? a pierdut votul popular. Poti sa lamuresti ce e cu 19 decembrie?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru noi este mai greu de înțeles sistemul american de vot și eu m-am chinuit să-l înțeleg. Din sursele de informare așa reiese, că abia pe 19 dec. electorii validează definitiv voturile au mai dat și pe la știri câte ceva. Deci să așteptăm acea dată și vom vedea....dar după cum ne informează Ben Fulford se pare că nici TRump nu va fi președinte....
   Numai bine

   Ștergere
  2. Oare sa fie America locul unde doi se bat si al treilea castiga. Am citit si eu si intr-adevar 19 decembrie e o zi in care electortii se aduna sa valideze votul. Insa....daca nu Trump, daca nici Hillary....de ce acest Ryan?

   Ștergere
  3. George, de ceva timp se lucrează la așa-numita Restaurare a Republicii conform Constituției originare a SUA. SUA din 1863, cred, este Corporație a Vaticanului, înscrisă în registrul naval din Porto Rico. Această corporație este în faliment din sept.2015 când papa a făcut vizita în SUA și a semnat acest act.
   Acum veterani, judecători, militari patrioți din Pentagon, etc. vor institui Noua Republică. Purtătorul de cuvânt al Camerei Reprezentanților Paul Ryan a fost numit președinte interimar al Noii Republici, iar generalul Dunford, șeful Pentagonului vicepreședinte. Noua Republică a fost constituită în aceasta toamnă, undeva în SUA cu ritual. Acum a mai rămas anunțarea ei și numirile de care scriam.
   Apoi noi alegeri fără oamenii Cabalei care vor fi arestați.
   Mai caută articole în blog cu acest subiect, ptr. că am scris despre aceste lucruri..
   Numai bine !

   Ștergere
 2. Si daca stiinta aceasta despre lucruri greu credibile ne-a confirmat de "n" ori veridicitatea acestora si am avut sau avem dupa caz,fiecare perceptiile ce le putem avea de ce oare, trebuie sa nu putem avea cel mai mic acces la ele ? Cat timp va mai trece oare,sa invatam pe de rost ca papagalii despre asa ceva si sa privim doar ca la un spectacol ce nu se mai sfarseste ? Este cumplit ! Si la fel de dureros, ca absenta totala a constientizarii lor !

  RăspundețiȘtergere
 3. In aceasta,toamna ? Care,toamna ? Deja e cam gata si zapada este prin destule locuri...Sau,toamna o fi la ei,ce au clima diferita prin statele lor. Se screm pana ...se tem !

  RăspundețiȘtergere
 4. Trump va ramane presedinte, parerea mea....ceea ce nu e rau

  RăspundețiȘtergere
 5. ce e greu de inteles,marii magnati doresc siguranta pentru putere,control si bani,si cel ales trebuie sa le asigure timp si continuitate si lucrurile nu se vor schimba prea mult pe timpul mandatului,uitativa in urma cu 60 de ani,nu fac schimbari prea multe,doar pana la un anumit punct si dau satisfactie populatiei a ceea ce trebuie,ei coordoneaza tot teatrul si pro si contra,cam atat

  RăspundețiȘtergere
 6. am o intrebare ptr administratorul acestui blog,o sursa sau o informatie reda realitatea,dar se are grija sa mai apara si altele pe linga subiectul real,creierul le memoreaza si pe
  celelalte intr=o anumita masura si dupa o anumita perioada buna de timp ele se sterg din memorie,oare crezi ca ei nu stiu asta,problema noastra e tiparul de gandire,ptr mine ,da, e diferit,mostenesc genetic multe lucruri,dar voua va trebuiesc zeci de ani sa intelegeti ceva,cam atat, sterge acest lucru

  RăspundețiȘtergere
 7. Faptul ca dim armata germana lipsesc 250 mii de.... soladti imi mai da un atu sa cred ca armata germana nu era formata doar din din germani - pamanteni. Dupa stilul de lupta fara a riposta impotriva unor masive greseli ale lui Hitler si aproape nimeni nu a "miscat in front" tind sa cred ca parte dim armata erau niste roboti ET cu chip si trup uman(clone). Atunci cand armata germana nu a ma avut petrol pt. expansiune si aprovizionare numarul de morti socotiti de ET indestulator au fost si clonele retrase de pe campurile de lupta. Balanta RH- si RH+ a omenirii cred ca este stabilita prin razboaie bine planificate de catre ET.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pamntul este plat si infinit dincolo de asa zisa antarctica este apa multa si apoi alte discuri cu pol cetral , Nemtii au gasit o cale sa ajunga pe alte pamanturi nelocuiite de nimeni ci doar cu vegetatie . "toate cate s-au facut pentru voi le-am facut" zice Domnul . Situatia e mai complicata multi cred ca traim pe o bila uriasa ce se roteste aiurera intr-un spatiu infintit si nu e asa . Aceasta minciuna cu pamantul glob indeparteaza pe om de creiatie si creiator . Nu va spun sa ma credeti ci cercetati . Si va dau un pont de inceput . Eclipsele solare . Daca luna ar fi de 100 de mii de ori mai mica decat soarele chiar si la distanta data de ei nu ar putea acopri intreg discul solar nu ai putea avea o eclipsa toatla ci doar o semiumbra si atat . Daca pamantul s-ar roti cu i=umitoarea viteza de 1650 mkm pe ora am fi proectati in spatiu ce forta centriguga cu toata gravitatia lor . Daca ar fi vid dincolo de asa zisa atmosefera , tot aerul ar pleca in vidul cosmic . Facveti experiment cu spatiu vidatsi veti vedea ca si apa pleaca in vid de jos in sus impotriva asa zisei gravitatii . Linia orizontului la orce altitudine ai fi este merereu la nivelul ochilor si de la dreapta la stanga si invers panatul se vde mereu plat . Curburile ce le dau ei sunt efectul lentilei fishaye . Cercetati se va veti lamuri daca aveti mintea deschisa si nu sunteti indoctrinati . Acolo este capatul pamantului si dincolo este altceva ce noi nu stim . Dealtfel ei pazesc zona prin tratatul Antarctica si ai nevoie de aprobari speciale si mergi dor insiostit de armata pe unde iti indica ei daca incerci sa mergi de capul tau ristisa sa fii impuscat . Asa zisul continent Antarctica defapt e un inel de gheata inalt de circa 60-70 de m de jur imprejurul discului plan etei , intwentionat am separat cuvantul ca sa observat de ce numim Pamantul o plan eta adica un plan neted . formele de relief fiind irelevante la marimea discului planetei . Stiu ca multi o sa ma injure dar m-am obisunit stati linistiti .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu te înjură nimeni frate...! Este părerea ta, formată de promotorii pământului plat influențați de teoriile finanțate de elita ce conduce planeta. Am văzut și eu aceste video, sunt deschis la orice speculații, până să-mi formaz o părere despre un subiect.
   Dar aici esti într-o eroare totală. În primul rând încalcă geometria sacră, dacă ai studia-o puțin..., totul se supune ei în creație. Ori sfera este corpul geometric perfect ce reprezintă pe însuși Creatorul, de ce Luna este rotundă..??
   Mai așteaptă putin și vom face călătorii în spațiul cosmic, după ce vor fi eliberate tehnologiile antigravitaționale și ne vom convinge cum este pământul, sferă sau plat?
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Si cercul reprezinta Creiatorul . Si mai este ceva apa nu sta curba niciodata la suprafata . Cat despre calatoriile in cosmos uita de ele cosmosul e doar fantezia Iluminatailo ocultist .Teoria pamantului plat nu e lansata de elite ci de oameni simpliii dar cu creire si credinta in Dumnezeu . Cuvantul lui Dumnezeu spune ca pamantul este plat si are o tarie numita cer si oamenii de stiinta o numesc firmament . De altfem]l masonii iluminati sau cum se mai numesc ei defaimeaza toti teoria pamantului plat care dovedeste suprematia lui Dumnezeu si ei se inchina satanei .

   Ștergere
  3. Elita ce nconduce planeta min=te ca au ajuns pe luna pe Marte si ca avem sateliti in jurul globetei .

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.