vineri, 7 octombrie 2016

Un film cu mesaj - ,,Ieșire violentă – Jos cu președintele,, (subt.RO)


 Sunt mare amator de film. De mic mi-au plăcut, mai ales cele cu puternice mesaje de trezire care te fac să pătrunzi în acea lume virtuală pe timpul vizionării. În aceste zile am vizionat un film american în care multe adevăruri se spun despre actuala putere torționară, malefică, care stăpânește lumea cu minciunile și propaganda ei.
Mă dezic de la bun început de violență și schimbarea actualei paradigme prin așa ceva. Exclus! Dar producătorii filmului au transmis un mesaj...

Actorul principal s-a hotărât să-și ducă propriul război cu întregul sistem (nu este o soluție pentru că nu am avea nicio șansă) și are un anumit succes. Concluzia este: prin sacrificiul său oamenii s-au trezit pentru a se opune?! Dar nu prin violență și crime asupra celor mai bogați oameni de pe planetă, cum sugerează finalul filmului.
      Iată câteva mesaje explicite ale actorului principal :

,,Amintiri fericite din copilărie, părinți mândri, planuri de viitor ,,fiul meu va conduce lumea", nu există nicio limită, totul este posibil, dar nu este! Părinții creează speranță și încredere, contrar a ceea ce cunosc. Copilul va înainta în vârstă și se va mulțumi cu tot mai puțin, el va fi sărac sau aproape sărac și vom fi mândri dacă intră în clasa de mijloc. El lucrează, își face o familie și, în cele din urmă nu se întâmplă nimic. S-a terminat totul înainte de-a începe... "

,,Totul a rămas la fel. Grupurile de interese încă conduc la Washington, bogații se îmbogățesc și săracii sunt tot mai săraci, sănătatea și mediul sunt în continuare distruse violate de elita de afaceri și de cei ce iau pământul cu forța. Cele mai multe dintre problemele lumii, sunt rezultatul direct al politicii SUA. Credeți că această țară este cea mai bună din lume? N-a fost niciodată! Europeni săraci, criminali, scursuri sociale, s-au urcat pe-o navă plini de boli și au venit să făurească America, unde au furat pământul, ucigând băștinașii și au cultivat pământul cu sclavi răpiți din Africa.
Azi 24% din oameni consideră SUA, cea mai mare amenințare la adresa păcii mondiale, urmată de China cu 6% și Rusia cu 2%. Credeți sau nu dar opinia mondială este mai puternică decât propaganda imperialistă americană. "

,,Acum am un fiu, numele lui e Billy. La fel ca majoritatea părinților, cred că fiul meu este capabil să conducă lumea. Îl voi învăța că totul e posibil, dar în realitate asta e o minciună. Părinții sunt naivi, trezesc speranța în copiii lor pentru că și ei au avut asemenea speranțe. Adevărul este că fiul meu va urma calea majorității, doar ca membru al unei clase de mijloc pe cale de dispariție. S-o spunem pe șleau...el va fi sărac dacă nu va face parte dintre cei 1%. Va trebui să treacă prin viață lucrând până la bătrânețe, va munci pe brânci, în zadar, pentru a-și întreține familia, încercând să obțină ceva pentru a lăsa copiilor săi pentru viitor. Până la sfârșitul trudei sale va cheltui tot ce-a câștigat și la un moment dat corpul său va ceda. Asigurările de sănătate nu vor fi suficiente, iar apoi mintea îi va ceda și va muri."

,,În jurul meu am văzut atât de multă lăcomie, egoism, izolare, că am vrut să strâng totul în mine, astfel încât nimeni să nu poată uita. Ceea ce am făcut ar trebui să fie pentru oameni ca o privire în oglindă, care să-i forțeze să se schimbe. Îmi doresc o lume în care să trăim în pace, fără războaie, fără arme, fără violență, dar asta nu se poate întâmpla."

,,America a fost construită de gunoaie și încă e guvernată de gunoaie. Dar America este cea mai puternică superputere militară din lume, supertehnologizată cu ajutorul geniilor din Silicon Valley și cu un avans masiv în tehnologia informatică. Totul în efortul de a neutraliza și cuceri mai multe națiuni sărace și a le înrobi, distrugând companiile locale și exploatând resursele interne. Tot acest lucru se face cu ajutorul religiei, forța ce ne divide și care controlează mâna justiției, indiferent că ești creștin, musulman, evreu, patriot, scientolog sau adept al oricărei ideologii la care se poate gândi cineva, dacă nu poți face diferența între ceea ce e bine și ce e greșit, în contextul timpului și al locului, ești un idiot blestemat."

,,Nu spun că nu există religii sau ideologii care au sens și sunt utile, orice nemernic poate fi derutat de filozofii și se întâmplă. Nietzsche a fost neînțeles și conexat cu naziștii. El a spus: ...pe vârful muntelui înțelepciunii ești izolat și e rece, dar dacă urci până acolo nu există recompensă mai mare. "

,,Toate aceste vedete pop sunt maimuțe și marionete. Ele spală creierul oamenilor și-i țin departe de vârful muntelui. Toate aceste filme de la Hollywood sunt propagandă, care în final sunt pentru glorificarea militarilor și a industriei de armament, sunt făcute pentru bani. Jennifer Aniston, Jay-Z, Tom Cruize, Michael Bay, locuiesc în vile pe vârful dealului și nu au nicio idee ce înseamnă să mai fi om. Ei sunt o hologramă pe care o venerezi. "   

 Bineînțeles că finalul filmului trebuie să aibă și mesajul negativ care instigă la violență și crime, adică, după sacrificiul suprem al lui Bill, mii de americani asasinează congresmeni, senatori și liderii marilor concerne...

Acest scenariu este binecunoscut deacum. Acesta face parte din planul cabalei de a instaura legea marțială în SUA pentru a instaura o dictatură militaro-fascistă, acesta în concordanță cu provocările pe plan mondial pentru a declanșa al treilea război mondial, singura lor scăpare din fața colapsului economico-financiar iminent și prin acesta pierderea forewer a puterii financiare asupra planetei.

Referitor la această chestiune, Rusia a luat foarte în serios provocările SUA și între 4 și 7 octombrie a inițiat exerciții de evacuare în buncăre subterane a 40 milioane de ruși (da, ați citit bine 40 de milioane) din marile orașe începând cu Moscova, în timp ce conducătorii noștri viteji ar fi falimentari și la un cutremur de 6-7 grade. 
Rusia se pregătește de un atac nuclear masiv din partea NATO. Asta pe lângă faptul că din 1 septembrie flota, flota aeriană, comandamentul nuclear strategic și trupele speciale sunt în alarmă de luptă, cam cum ni s-a dat nouă militarilor în decembrie 1989.
Iar mass-media de subcultură umple monitoarele cu Kim Kardashian care a fost prăduită de bijuterii de 10 milioane de euro la Paris..., asta în timp ce generalii noștri țin discursuri despre amenințările Rusiei pe la toate televiziunile și ce membru și integrați suntem noi în NATO și UE. 
Fiți atenți pentru că nici nu bănuiți în ce ne bagă NATO. Vom fi victimele din prima linie, dacă va fi, dar să sperăm că nu...

   Vizionare plăcută (dacă apar reclame la început închideți-le până rulează filmul) : 

Un comentariu:

  1. cine a avut curajul sa spuna adevarul?
    acest film nu se facea fara aprobare
    poate chiar de ei

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.