vineri, 14 octombrie 2016

Noua Ordine Mondială dezvăluită – Interviu cu Aaron Russo (video)


 Aaron Russo, născut în februarie 1943 într-o familie de evrei sefarzi din New York, regizor de film, american care după o încercare de recrutare din partea lui Nicholas Rockefeller, unul dintre fiii maleficului David Rockefeller, cu care se împrietenise, cu prețul vieții a realizat acest interviu video pentru a expune umanității adevărul despre planurile diabolice de înrobire a lumii de către elita sionistă. 
Oare câte evidențe le trebuie unor oameni pentru a se trezi și pentru a vedea putregaiul de societate care ne este vehiculată de la cel mai de jos nivel până la cel mai înalt că este cea mai dreaptă și prosperă din istoria omenirii...?! 
Acesta a murit în august 2007 în urma unui cancer galopant. Este clar că elita l-a eliminat ca și pe Hugo Chavez și mulți alții pentru a le închide gura pentru totdeauna.
Interviul video este făcut de către Alex Jones, un luptător antisistem prin site-ul http://www.infowars.com/


  

2 comentarii:

 1. Excelent documentar, democraţia, aşa cum este explicată aici şi cum este de fapt, este întradevăr o mare înşelăciune, "DEMOCRAŢIE = NOUA ORDINE MONDIALĂ, DEMOCRAŢIE = SCLAVIE".
  Mă întreb; cum de sunt oamenii prostiţi aşa pe fată fără a realiza aceasta?, câte jerfe mai sunt necesare pentru a se elibera omenirea?.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pana scapa o Tomahoaca(sau 2,9,99) de pe vreun submarin/portavion american in cladirea RF.
  In acelasi timp trebuie distrus si sediul central al criminalei CIA-sigur exista o duzina de militari patrioti eroi treziti(razboinici ai Luminii) care ar face asta.
  Alta alternativa 2 meteoriti potriviti pentru distrugerea celor 2 sedii,nu cred ca se baga et benefici pana nu lovim noi primii in aceasta oculta.
  Trebuie sa se intample ceva care sa loveasca in criminalii astia ce conduc lumea spre pierzanie.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.