vineri, 21 octombrie 2016

Memoria apei – Johann Grander (video cu subt.RO)

Johann Grander

Fără apă curată murim. Ideal ar fi să fie plină de minerale benefice, nu de pesticide, hormoni, chimicale, clor şi alţi poluanţi. O persoană care face de ceva vreme experimente asupra apei este naturalistul austriac Johann Grander. El perfecţionează de ani buni sisteme de revitalizare a apei, scopul său fiind acela de a readuce apa potabilă la starea ei primordială. Eforturile lui se bazează pe ideea că apa este înzestrată cu memorie. Ea poate capta frecvențe, transmiţând informaţii altor ape. Adepţii teoriei apei lui Grander susţin că atunci când apa încărcată energetic, numită „apă informată”, venită din străfundurile munţilor Austriei, este pusă în apropierea apei obişnuite, de la robinet, structura moleculară şi cristalină a apei obişnuite se modifică. Apa de la robinet devine asemeni apei pure de izvor. Grander spune că moleculele de apă comunică între ele atunci când sunt așezate la distanţă mică. Revitalizarea ei se face cu ajutorul unor dispozitive umplute cu apă informată, aflată în tuburi închise, pe lângă care trece apa ce urmează a fi tratată prin expunere la câmpul emis de apa informată.

 Apa informată stă la baza aplicaţiilor tehnologiei Grander. Acest lucru are implicaţii profunde. Dacă sistemul funcţionează, aşa cum pare, după spusele susţinătorilor lui Grander – care includ Ministerul Austriac al Educaţiei, Ştiinţei şi Culturii şi Academia Rusă de Ştiinţe Naturale – în natură apar transformări pozitive, prin transferul simpatetic de informaţii la nivel molecular.
Calităţile pe care i le atribuie Grander apei sunt semnificative. El susţine că este mai gustoasă şi mai sănătoasă, ca urmare a modificării structurii sale microbiologice. Te simţi mai bine atunci când o bei sau te speli cu ea. Hrana spălată şi gătită cu această apă are un gust mai proaspăt şi este mai aromată. Plantele udate cu această apă cresc mai repede şi au flori mai colorate. Când speli, e nevoie de o cantitate mai mică de detergent, iar animalele sunt atrase de această apă. Acolo unde e utilizată, e nevoie de mai puţine chimicale.

La bazinele publice s-a redus cu o treime cantitatea de clor, deoarece apa inhibă apariţia bacteriilor şi depunerea calcarului, se folosește mai puţină energie electrică pentru încălzirea ei, iar înotătorii spun că este mai caldă şi mai delicată cu pielea lor. Când este folosită în fermele pomicole, recoltele cresc cu 40% şi fructele devin mai dulci şi mai cărnoase. În fine, apa revitalizată se întoarce în natură, având astfel efecte benefice asupra mediului. Ea regenerează heleşteiele şi lacurile, ducând la dispariţia algelor, care apar atunci când apa este contaminată.


   Sursa: http://www.almeea.ro/

Top Secret - Wasser (RO) Memoria apei de frumoasaverde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.