marți, 4 octombrie 2016

Holocaustul este o minciună - asta susțin mulți istorici și cercetători!


 Și aceasta face parte din marile minciuni ale istoriei cu care elita cabalistă continuă să ne spele creierul de la terminarea celui de-al doilea război mondial. Cine își permite să investigheze asta este imediat etichetat ca "antisemit" și băgat la pușcărie! Liderii evrei încalcă orice fel de libertate de exprimare!
În articol vedeți și cele 65 de teze antiholocaust enunțate de istoricul negaționist David Irving pentru care a făcut pușcărie, fiind într-un final eliberat, deoarece s-a produs un scandal uriaș internațional pe baza libertăților de exprimare. Mulți activiști ai libertății de exprimare au sărit în apărarea sa.
IATĂ CELE 65 DE ARGUMENTE ALE PROFESORULUI DE ISTORIE
DAVID IRVING (NEGAȚIONIST AL HOLOCAUSTULUI) CARE A
FOST ARESTAT ÎN 2006 PENTRU LIBERTATEA DE EXPRIMARE CU PRIVIRE LA HOLOCAUST, DAR APOI ELIBERAT PENTRU CĂ LIDERII EVREI S-AU SPERIAT FĂCÂND ASTA.
"Iată așadar, argumentele profesorului englez David Irving adresate adepților teoriei holocaustului: 65 de întrebări și răspunsuri despre “Holocaust” – O perspectivă revizionistă :

     1.Ce dovezi există că naziştii au ucis şase milioane de evrei ?
 Nici una ! Nu există decât mărturii post-belice, majoritatea ale unor
“supraviețuitori” individuali. Aceste mărturii sunt contradictorii, şi foarte puţine pretind că au luat cunoştinţă despre “gazări”. Nu există documente ale epocii, nici probe materiale care să ateste: grămezi de cenuşă, crematorii capabile să ardă milioane de cadavre, “săpun uman”, sau statistici demografice credibile.

2.Ce dovezi există că naziştii nu au ucis şase milioane de evrei ?
 Probe juridice amănunţite, probe demografice, analitice şi comparative demonstrează imposibilitatea unei asemenea cifre. Mult-trâmbiţata cifră de
“şase milioane” este o exagerare iresponsabilă.

    3.A declarat în scris Simon Wiesenthal că “nu a existat nici un lagăr de exterminare pe pământ german” ?
 Da. Faimosul « vânător de nazişti » a scris acest lucru în Stars and Stripes, 24 ianuarie, 1993. El a pretins atunci că “gazarea” evreilor a avut loc doar în Polonia.

    4.Dacă Dachau era în Germania, şi până şi Wiesenthal a spus că acesta nu era un lagăr de exterminare, de ce atât de mulţi veterani americani spun că Dachau era un lagăr de exterminare ?
 După ce Aliaţii au cucerit Dachau, mai mulţi soldaţi americani au fost lăsaţi în lagăr şi li s-a arătat o încapere presupusă a fi o “cameră de gazare”. Mass-media a continuat să susţină, fals , dar pe scară largă, că Dachau a fost un lagăr al “gazării”.

    5.Dar lagărul de la Auschwitz ? Există vreo dovadă potrivit căreia camerele de gazare au fost folosite pentru uciderea oamenilor?
 Nu. Auschwitz, capturat de sovietici, a fost modificat după război, iar una dintre încăperi a fost reconstruită pentru a arăta ca o “cameră de gazare”. Potrivit celui mai mare specialist american în proiectarea şi construcţia camerelor de gazare, Fred Leuchter, cel care a examinat presupusele instalaţii de gazare de la Auschwitz: ,,este o absurditate să pretinzi că au fost, sau ar fi putut fi folosite pentru execuţii în masă.”

    6.Dacă Auschwitz nu a fost un “lagăr al morţii”, care a fost adevăratul său scop ?
 A fost un centru de detenţie şi parte a unui complex manufacturier pe scară largă. Aici se producea combustibil sintetic iar deţinuţii erau folosiţi ca forţă de muncă.

    7.Cine a înfiinţat primele lagăre de concentrare ?
 În timpul Războiului Burilor (1899-1902), britanicii au pus la punct ceea ce ei numeau “lagăre de concentrare” în Africa de Sud pentru a-i interna pe femeile şi copiii afrikaaner. Circa 30.000 dintre ei au murit în aceste “gropi ale iadului” care erau la fel de teribile precum lagărele de concentrare germane din al II-lea Război Mondial.

    8.Cum difereau lagărele de concentrare germane de lagărele americane de “relocare” în care cetăţenii americani de origine japoneză au fost internaţi în timpul celui de-al II-lea Război Mondial ?
 Singura diferenţă constă în faptul că germanii internau persoane pe motivul unei reale sau suspectate ameninţări la adresa efortului de război, în timp ce administraţia lui Roosevelt interna în lagăre doar pe motivul rasei.

    9.De ce i-a internat statul german pe evrei în lagăre ?
 Evreii au fost consideraţi ca o ameninţare la adresa securităţii naţionale (evreii întreţineau subversiunea comunistă). În orice caz, toţi cei care erau suspectaţi ca elemente de risc pentru siguranţa naţionala – nu doar evreii – erau pasibili de internare în lagăre.

    10.Ce măsuri ostile a luat evreimea mondială împotriva Germaniei, încă din1933?
 În martie 1933, organizaţiile evreieşti internaţionale au declarat boicot internaţional asupra mărfurilor germane.

    11.Au declarat evreii din toată lumea război Germaniei ?
 Da. Presa din întreaga lume a consemnat acest lucru. Daily Express din 24 martie 1933, de exemplu, titra pe prima pagină “Judea Declares War on Germany”.
         12.Acest lucru se întâmpla înainte sau după toată povestea cu “lagărele morţii” ? Cu mulţi ani înainte. Toată povestea cu “lagărele morţii” a început în anii 1941-1942.

    13.Care a fost primul stat care a practicat bombardarea în masă a civililor?  Marea Britanie – în 11 mai 1940.

    14.Câte camere de gazare pentru execuţii existau la Auschwitz? Nici una .

    15.Câţi evrei trăiau în zonele care au intrat sub control german în timpul războiului ?
 Nu am putut regăsi cifra exactă, apărută într-un almanah evreiesc publicat în SUA în anul 1943.
   Conform Almanahului din 1933 până în 1947 numărul evreilor din Europa a crescut...
Iată :

     16.Dacă evreii din Europa nu au fost exterminaţi de nazişti, ce s-a întâmplat, totuşi cu ei ?
 După război, în Europa continuau să trăiască milioane de evrei. Sute de mii (probabil pâna la cifra de un milion şi jumătate) au murit de diverse cauze în timpul războiului. Alţii au emigrat în Palestina, în Statele Unite sau în alte ţări. Totuşi, mai mulţi evrei au părăsit Europa după război.

    17.Câţi evrei au fugit sau au fost evacuaţi în Uniunea Sovietică?
 Mai mult de două milioane în 1941-1942, iar astfel aceştia nu s-au aflat niciodată sub control german.

    18.Câţi evrei au emigrat din Europa în preajma războiului, sustrăgându-se astfel persecuţiilor germane ?
Circa un milion (cifra în care nu sunt incluşi cei absorbiţi de Uniunea Sovietică).

    19.Dacă Auschwitz nu a fost un lagăr de exterminare, de ce comandantul acestuia, Rudolf Hess a depus mărturie că s-au exterminat evrei aici ?
 Deoarece, după cum s-a demonstrat mai târziu, fusese torturat de Poliţia Militară britanică.

    20.Există probe care să ateste faptul că americanii, britanicii şi sovieticii torturau sistematic prizonierii germani pentru a obţine “mărturii” care urmau să fie folosite în procesul de la Nurnberg ?
 Da. Tortura a fost folosită în mod sistematic pentru obţinerea unor “probe” frauduloase în cadrul infamantului proces de la Nurnberg, precum şi în alte procese ale aşa-ziselor “crime de război”.

    21.Ce beneficii aduce astăzi evreilor povestea Holocaustului ?
 Asigură protecţia evreilor ca grup împotriva oricărei critici. Ca un fel de religie laică, asigură o legătură emoţională între evrei şi liderii lor. E o unealtă puternică a campaniilor evreieşti de colectare de fonduri, şi e folosită pentru a justifica ajutorul american către Israel.

    22.Care este beneficiul statului Israel ?
 Justifică miliardele de dolari pe care Germania le-a plătit ca “daune” Israelului şi supravieţuitorilor individuali.

    23.Cum este folosită povestea Holocaustului de mulţi oameni ai bisericii creştine?
 Holocaustul este amintit pentru a justifica definiţia evreilor din vechiul Testament, ca un sacru şi etern persecutat “popor ales”.

    24.Care este beneficiul comuniştilor ?
 Se distrage atenţia de la propaganda sovietică şi de la atrocităţile comise înainte, în timpul, şi după razboi.

    25.Care este beneficiul Marii Britanii ? Cam acelaşi cu al sovieticilor.

    26.Există vreo probă că Hitler a ordonat exterminarea în masă a evreilor? Nu.

    27.Ce tip de gaz era folosit în lagarele de concentrare?
 Gaz hidrocianic din “Zyklon B”, un pesticid comercial care era folosit pe scară largă în întreaga Europă.

    28.Pentru ce scopuri era fabricat “ZyklonB”?
 Acesta era un pesticid cu care se afumau hainele şi încăperile pentru a ucide ploşniţele purtătoare de tifos.

    29.Era acest produs eficient pentru exterminarea în masă ?
 Nu. Dacă naziştii ar fi dorit să utilizeze gaze otrăvitoare pentru exterminare,erau disponibile produse mult mai eficiente. Zyklon B este un produs cu acţiune lentă.

    30.Cât timp durează ventilarea unui spaţiu în care s-a folosit Zyklon B?
 În mod normal, circa 20 de ore. Întreaga procedură este foarte complicată şi periculoasă. Trebuie utilizate măşti de gaze şi folosit un personal specializat.

    31.Höss, comandantul de la Auschwitz spunea că oamenii lui intrau în
“camerele de gazare” pentru a scoate cadavrele, la doar zece minute după ce victimele mureau. Cum se poate explica asta ? 
 Nu se poate explica. Dacă ar fi făcut asta, ar fi avut aceeaşi soartă ca şi victimele “gazării”.

    32.Höss a mai declarat în “mărturia” sa că oamenii săi evacuau cadavrele din “camerele de gazare” la zece minute după moartea lor, în timp ce fumau. Gazul hidrocianic nu este exploziv? 
 Da. Mărturia lui Höss este, evident,falsă.

    33.Care erau procedurile prin care se presupune ca naziştii exterminau evreii? 
 Poveştile variază de la turnarea canistrelor de gaz în încăperi aglomerate prin găurile din tavan sau prin duşuri, până la “camere de aburi” sau “maşini de electrocutare”. Se presupune că au fost ucişi milioane de oameni astfel…

    34.Cum era posibil ca un program de exterminare în masă să fie ţinut secret faţă de cei programaţi la exterminare? 
 Nu putea fi ţinut secret. Adevărul este că nu au existat gazări în masă. Povestea exterminaţionistă îşi are originea în propaganda de război.

    35.Dacă evreii programaţi să fie executaţi cunoşteau ce soartă le era rezervată, de ce nu au opus rezistenţă ?
 N-au opus rezistenţă deoarece nu credeau că există vreo intenţie de a fi ucişi.

    36.Cam câţi evrei au murit în lagărele de concentrare ?
 Estimări competente dau cifre între 300.000 şi 500.000.

    37.Cum au murit aceştia ?
 Mulţi dintre ei au murit din cauza epidemiei de tifos care a răvăşit Europa în timpul războiului, precum şi de foame şi lipsa asistenţei medicale în ultimele luni ale conflictului, când practic toate drumurile şi căile de acces au fost bombardate de Aliaţi.

    38.Ce este tifosul?
 Această boală apare de regulă atunci când mulţi oameni sunt strânşi laolaltă în condiţii sanitare precare. Tifosul este purtat de păduchi care infestează părul şi hainele. În mod ironic, dacă germanii ar fi folosit mai mult Zyklon B, ar fi putut supravieţui mai mulţi evrei…

    39.Care e diferenţa dintre şase milioane şi 300 de mii de evrei morţi în cel de al II-lea Război Mondial ?  5.700.000

    40.Unii supravieţuitori evrei ai “lagărelor de exterminare” susţin că au văzut cu ochii lor cum cadavrele erau îndesate în cuptoare şi arse. Cât combustibil e necesar pentru aşa ceva ?
 Mult mai mult decât ar fi putut să-şi permită germanii, mai ales în condiţiile crizei de combustibil din timpul războiului.

    41.Pot fi arse cadavrele în cuptoare ?
 Nu. Este imposibil ca nişte trupuri umane sa fie consumate de flăcări în această manieră din cauza lipsei de oxigen.

    42.Istoricii Holocaustului pretind că naziştii puteau arde complet cadavrele în circa zece minute. Cât durează incinerarea unui cadavru, conform specialiştilor ?  Aproximativ o oră şi jumătate, altfel oasele mai mari ramân intacte.

    43.De ce lagărele germane dispuneau de crematorii ? Pentru a rezolva eficient şi igienic problema cadavrelor celor care mureau.

    44.Presupunând că toate crematoriile din toate lagărele din teritoriile controlate de germani ar fi lucrat la 100% din capacitatea lor, care ar fi numărul maxim de cadavre care ar fi putut fi incinerate în întreaga perioadă în care crematoriile au funcţionat ?  Circa 430.600

    45.Cuptoarele crematoriilor pot fi folosite 24 de ore din 24 ?
 Nu. 12 ore ar fi o estimare generoasă. Cuptoarele trebuie curăţate temeinic,în mod regulat, atunci când sunt folosite intensiv.

    46.Câtă cenuşă rămâne dintr-un trup incinerat ? Cam câtă ar umple o cutie de pantofi.

    47.Dacă într-adevar au fost incinerate de către nazişti şase milioane de cadavre, ce s-a întâmplat cu atâta cenuşă ?
 Asta ramâne să fie “explicat”. Şase milioane de cadavre ar fi produs tone de cenuşă, cu toate acestea nu există dovezi că ar fi existat depozite
vreundeva…

    48.Fotografiile aeriene de recunoaştere luate de către Aliaţi la Auschwitz (exact în perioada în care se presupune că se atinsese apogeul activităţii “camerelor de gazare” şi al crematoriilor) prezintă dovezi ale exterminării ?
 Nu. De fapt în fotografii nu se vede nici fumul care se presupune că ar fi învăluit lagărul, nici cuptoare deschise în care ar fi fost arse cadavre, nici munți de cărbune pentru cuptoare.

    49.Care era de fapt esenţa “legilor de la Nurnberg” din 1935 ?
 Interziceau căsătoria şi relaţiile sexuale dintre germani şi evrei, ceva similar legilor existente astăzi în Israel.

    50.Există precedente americane pentru “legile de la Nurnberg”?
  Cu ani înaintea celui de-al III-lea Reich majoritatea statelor americane au adoptat legi care interziceau căsătoria între persoanele de rase diferite.

    51.Ce a raportat Crucea Roşie Internaţională în legatură cu chestiunea Holocaustului ?
 Un raport oficial asupra vizitei unei delegaţii CRI la Auschwitz în septembrie 1944 releva faptul că deţinuţilor le era permis să primească pachete şi că zvonurile privind “camerele de gazare” nu erau verificabile.

    52.Care era rolul Vaticanului în perioada în care se presupune că şase milioane de evrei erau exterminaţi ?
 Dacă ar fi existat un program de exterminare, Vaticanul ar fi fost în măsura să o ştie. Dar pentru că nu a fost vorba de aşa ceva, Vaticanul nu avea motiv să protesteze şi nu a făcut-o.

    53.Ce dovezi există că Hitler ştia despre un program de exterminare a evreilor în plină derulare ?  Nici una !

    54.Au colaborat naziştii şi sioniştii ?
 În 1933, guvernul hitlerist a semnat cu sioniştii un pact care permitea evreilor din Germania să emigreze în Palestina, luându-şi şi o mare parte din avere cu ei.

    55.Cum a murit Anne Frank ?
 După ce a supravieţuit internării la Auschwitz, ea a murit de tifos în lagărul de la Bergen-Belsen, la doar câteva săptămâni de la terminarea războiului.

    56.Jurnalul Annei Frank este original ?
 Probele aduse de Dr. Robert Faurisson demonstrează că acest jurnal este o mistificare.

    57.Dar ce se întâmplă cu cunoscutele fotografii sau filme făcute după eliberarea lagărelor, arătând grămezi de cadavre emaciate? Sunt ele trucate ?  
Fotografiile pot fi trucate, dar e mult mai simplu să le adaugi anumite comentarii… Grămezile de cadavre emaciate nu înseamnă automat că aceşti oameni fuseseră gazaţi sau înfometaţi deliberat. De fapt, au fost victime ale tragicelor epidemii şi a lipsei de hrană care devastau lagărele spre sfârşitul războiului.

    58.Care este originea termenului de “genocid”?
 O carte publicată în 1944 de către Raphael Lemkin, un evreu polonez.

    59.Filme precum “Lista lui Schindler” sau “Aripile războiului” pot fi considerate documentare ?
 Nu. Asemenea filme sunt dramatizări de ficţiune foarte vag inspirate de istorie. Din păcate, prea mulţi oameni le acceptă ca pe nişte reprezentări istorice fidele.

    60.Câte cărţi care resping anumite aspecte ale poveştii standard despre Holocaust au fost publicate ?
  Duzini ! Unele sunt în curs de apariţie.

    61.Ce s-a întâmplat atunci când Institutul de Revizuire a Istoriei a oferit 50.000 de dolari oricui poate dovedi că au fost gazaţi evrei la Auschwitz ?
 Nici o probă nu a fost depusă pentru revendicarea recompensei, dar Institutul a fost acţionat în justiţie de fostul deţinut la Auschwitz, Mel Mermerstein, care a cerut 17 milioane de dolari daune deoarece recompensa oferită l-a făcut să-şi piardă somnul iar afacerile sale au avut de suferit din cauza acestei “negări defăimătoare a unor fapte stabilite”.

    62.Ce s-a întâmplat cu istoricii revizionişti care au pus la îndoială povestea Holocaustului ?
 Au fost subiectul unor campanii calomnioase, şi-au pierdut poziţiile academice, au fost supuşi unor violenţe fizice.  

    63.A avut de suferit Institutul de Revizuire a Istoriei ca urmare a eforturilor sale de a lupta pentru libertatea de expresie şi libertatea academică ?
 IHR a fost ţinta a trei atentate cu bombe, şi a fost complet distrus în 4 iulie 1984, într-un atac criminal. Au fost primite numeroase ameninţări telefonice cu moartea. Mass-media manifestă ostilitate faţă de IHR.

    64.De ce se face atât de puţină publicitate vederilor revizioniste ?
 Deoarece Establishment-ul nu doreşte nici o luare în discuţie a diverselor aspecte ale poveştii Holocaustului.

    65.De unde pot obţine mai multe informaţii despre “faţa nevazută” a legendei Holocaustului, precum şi despre alte aspecte ale revizionismului istoric în privinţa celui de-al II-lea Război Mondial ?
 The Institute for Historical Review, PO Box2739, Newport Beach, CA 92659, oferă o gamă variată de cărţi, casete şi videocasete pe teme istorice semnificative.” 

  Iată explicațiile unui așazis martor al Holocaustului. Recunoaște că a mințit și că totul există doar în imaginația lui, iar înregistrările video și fotografiile expuse din acele vremuri sunt false sau falsificate premeditat : 


2 comentarii:

  1. Mai exista o motivatie, sa se treaca cu vederea crimele sovieticilor, Katyn, Holodomor si raptul Europei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este. O camera de gazare trebuie sa fie perfect etanșă și presupune instalații tehnice complexe. Cum sa evacueze gazul mortal în incinta câmpului? Ar fi murit tot ce mișcă acolo, inclusiv germanii.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.