miercuri, 19 octombrie 2016

COBRA: Actualizarea situației Pleiadiene – 17 oct.2016


  Pentru cei nemulțumiți de informațiile din actualizarea precedentă, poate vă găsiți nedumeririle și răspunsurile în această actualizare la obiect a lui Cobra. Poate problema este chiar în noi...


 Pleiadienii recâștigă teritoriu în interiorul sistemului nostru solar rapid și au recuperat deja situația ce este comparabilă cu situația din mai 2016. Flota Siriusiană și Andromedană nu au fost afectate atât de puternic de evenimentele din septembrie și începutul lunii octombrie și au fost în măsură să dețină pozițiile lor mai bine.
Fiecare eșec major este, prin urmare urmat de un mare salt înainte. Pleiadienii stabilesc deja o nouă membrană tahionică poziționată în jurul Pământului, la o anumită distanță în interiorul orbitei Lunii. Această membrană este structural similară cu ceea ce unii oameni numesc "bariera exterioară". Această nouă membrană va tăia capul caracatiței Yaldabaoth de la tentaculele sale și va accelera drastic procesul de curățare a Sistemului Solar.
Pleiadienii au început, de asemenea, să contacteze oameni non-încarnați din viața de apoi din planul astral superior.
Situația din planurile non-fizice a fost destul de dificilă, în intervalul de timp între 1996 și 2016. După marea evacuare a umanității non-fizice din august 1999, doar câteva miliarde de oameni non-fizici au rămas în planul eteric și astral din jurul Pământul și mai mulți Reptileni. Aceste hoarde Reptiliene au fost îndepărtate strat cu strat de-a lungul anilor de către Forțele Luminii până în 2015, când rasa umană a devenit din nou predominantă în planurile non-fizice din jurul Pământului.
Acum Pleiadienii retrezesc oamenii non-fizici și-i instruiesc, pentru a deveni ghizi spirituali pentru oamenii ce se încarnează din nou. Acest proces este de curățare, de asemenea a căii, pentru ca ființele angelice să locuiască din nou în planurile astral și eteric.

În continuare, Pleiadienii au început să dezactiveze parțial armele scalare cu plasmă instalate pe sateliții de pe orbita joasă a Pământului. Acest proces de dezmembrare a armelor scalare va continua. Situația cu biocipurile nu se îmbunătățește încă.
Există un anumit protocol de compensare a implanturilor care poate fi oarecum de succes în contracararea activității biocipurilor fizice într-un anumit grad, deoarece acestea sunt situate în aceleași locuri în organism ca implanturile cu plasmă: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html

Principalul factor care ține pe loc desfășurarea Evenimentului sunt încă bombele cu plasmă Toplet. Ele sunt încă răspândite de-a lungul tentaculelor plasmatice ale entității Yaldabaoth. Capul caracatiței din jurul Pământului este conectat la următoarele:
    1.Armele scalare cu plasmă de pe sateliții LEO prin tehnologia ultrasonică cu plasmă.
    2.Biochipurile fizice din interiorul umanității de la suprafață.
    3.Dispozitivele scalare plasmatice cu infrasunete din bazele subterane joase ale Chimera.

Pe măsură ce Pleiadienii au făcut aceste progrese în ultimele câteva zile, Chimera a incitat Lucrătorii și Luptătorii Luminii împotriva rasei Pleiadiene. Un astfel de exemplu sunt curentele "channeling-uri" ale unor entități numite "Stan-X" și "Sherr-On", care răspândesc dezinformare completă despre Pleiadieni și Mișcarea de Rezistență.

Nu lăsați ca acele lucruri să vă distragă atenția. Contactul energic Pleiadian cu cei mai treziți și puțin programați Lucrători și Luptători ai Luminii va crește. Pleiadienii sunt ființe de Iubire și Lumină fără nici-o agendă ascunsă negativă, ceea ce orice persoană care i-a cunoscut vreodată vă poate confirma din propria lor experiență.

Al doilea factor principal care frânează Evenimentul, este profunda stare de programare mentală a umanității de suprafață, care a ales calea cea mai lentă posibilă spre Eveniment. Acum, o mică minoritate de oameni este performantă și transportă încărcătura Eliberării pentru mulți, în timp ce marea majoritate este doar cu performanțe slabe se plâng și protestează. Mulți oameni mă întreabă ce să facă pentru a accelera Evenimentul. Răspunsul este foarte simplu: fiecare dintre voi s-a născut cu o misiune. Du-te înlăuntrul tău, descoperă care este aceasta și pune-o în aplicare. Toate misiunile noastre combinate vor crea Evenimentul.


Așa cum am spus de multe ori înainte, resetarea financiară nu se va întâmpla înainte de Eveniment.
Așa cum am mai spus, de asemenea, mai înainte, atât Trump cât și Hillary sunt marionete ale Cabalei: http://www.ascensionwithearth.com/2016/10/puppets-no-more-review-of-dark-nobility.html#more

Reacțiile și comentariile bananiere la recentele mele postări, au dovedit că o mare muncă de vindecare trebuie să fie făcută. Confruntându-mă cu aceste observații, atunci am întrebat de ce Rezistența ar trebui să continue postarea de informații pe blog-ul meu, și mi-au comunicat că "au nevoie de o voce a rațiunii și bunului-simț pe suprafața planetei, care poate ajuta la împânzirea adevărului".

Problema principală este frica, care tinde să întunece judecata oamenilor. Unii oameni au tendința de a nega frica și pretind că totul este perfect și noi toți suntem unu (mulțimea New Age) sau proiectează frica și vede pe toată lumea ca agent al Cabalei (mulțimea teoriei conspirației): http://sitsshow.blogspot.com/2016/10/Psychology-of-Truth-Sharing-and-Awakening-Others-with-a-Personal-Anecdote-Now-That-Youve-Awakened-How-Do-You-Awaken-Others.html

 Cheia adevăratului discernământ se află în:
1.     Cunoașteți-vă fricile și alte emoții suprimate și transformați-le prin sublimare. Există mai multe căi, modalități, abordări și tehnici de a transforma și vindeca emoțiile: http://ethericliberation.com/Home.html
2.     Educați-vă în elementele de bază ale științei, artei și toate celelalte domenii ale cunoașterii umane, astfel încât mintea să nu poată fi distrasă cu un total de prostii ce apar de multe ori în mass-media alternativă (cum ar fi de exemplu Nibiru lovește Pământul).
3.     Meditează sau găsește orice alt mod de a te conecta cu Sinele Superior.
4.     Eliberați-vă de prejudecată și nonsensul mass-mediei alternative, așa cum v-ați eliberat de prejudecată și nonsensul mass-mediei curente, oficiale și gândiți cu propriul cap.

Sunt aici răspunsuri bazate pe teamă la postarea meu despre Asgardia. Spun din nou aici, proiectul Asgardia NU este conectat la Cabală si NU racolează oameni pentru munca de sclav în spațiu și nici nu este al doilea exod de creiere. Este pur și simplu un proiect al unui grup de oameni de știință entuziaști care vrea să înceapă o civilizație separatistă. Cu toate că există factorul uman implicat cu toate emoțiile suprimate și prejudecățile intelectuale ale fondatorilor proiectului aruncate într-un amestec, proiectul are potențial și Pleiadienii au comunicat că-l vor sprijini și vor încerca să facă contactul atunci când este momentul potrivit.

În istoria omenirii au existat cu succes mai multe civilizații separatiste pozitive, printre care civilizația Greacă-VHA-Musuvs în secolul al 4-lea î.e.n: http://www.v-j-enterprises.com/mojave1.html

Civilizația separatistă Maya din secolul al 9-lea e.n., a fost un alt grup separatist pozitiv, așa cum a fost orașul subteran din America de Sud al lui Marconi din 1930: http://www.anomalies.net/tesla-marconi-and-the-secret-city-in-the-clouds/
http://www.bibliotecapleyades.net/tesla/esp_tesla_18.htm  și bineînțeles Organizația, precursoarea Mișcării de Rezistență din anii 1970.

Dacă Evenimentul are loc în câteva luni, proiectul Asgardia nu va avea nici un impact la nivel mondial, dar dacă Evenimentul are loc în câțiva ani de acum, s-ar putea foarte bine să devină declanșator pentru Spargerea Compresiei. Forțele Luminii sprijină toate liniile temporale pozitive, indiferent de durata lor în timp, deoarece toate acestea creează atracția magnetică care atrage momentul Spargerii Compresiei mai aproape.
Pleiadienii doresc omenirii să se ridice de pe sol și sprijină toate inițiativele spațiale publice cu potențial pozitiv. Deci, ei au sprijinit fetele Vril (acest proiect a fost ulterior deturnat de Chimera – a se citi pe blog despre Vril și societățile secrete naziste, n.b.), ei au sprijinit public programul NASA pentru a pune omul pe Lună, ca "nordicii", potrivit mărturiei lui William Tompkins: http://sitsshow.blogspot.si/2016/08/Cosmic-Disclosure-Season-5-Episode-11-SSP-Think-Tank-with-William-Tompkins-Summary-and-Analysis-Corey-Goode-and-David-Wilcock.html

Pleiadienii de asemenea, sprijină proiectul Asgardia și-l sprijină pe Elon Musk în viziunea sa de a crea un program public spațial pentru Marte. 


Proiectul lui Elon Musk este un alt proiect ce poate potența declanșarea Spargerii Compresiei.
Pleiadienii sprijină toate inițiativele spațiale pozitive, deoarece acestea fac foarte mult să ușureze Contactul. Atunci când Rezistența a trimis câteva dintre navele sale spațiale de pe planeta X spre exterior, dincolo de heliopauză pentru a contacta Pleiadienii, acel contact a dus la revoluție pe planeta X și eliberarea sa ulterioară. Atunci când echipa mea a făcut un mic pas spre Pleiadieni prin lansarea StratoProbe 1 dincolo de Văl, nava Pleiadiană a apărut, ca în această fotografie:


    Victorie Luminii!
   Sursa: http://2012portal.blogspot.ro/

11 comentarii:

 1. Acest individ se joaca dea soarecele si pisica cu cei care-l citesc...

  RăspundețiȘtergere
 2. Mda, mă lasă rece reptila asta ...daca si cu parca...azi...luna viitoare..peste câțiva ani...peste milenii.... etc

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu m'a convins că e adevăratul Cobra, tot diferit scrie, face reclamă;"Pleiadienii de asemenea, sprijină proiectul Asgardia", să fim serioşi, rachete cu combustibil fosil???, după căderea întunericului, vom călători prin puterea Conştiinţei oriunde vom dori, tot ce se va deplasa va fi prin energii magnetice, fără gram de toxine, nu ne ajunge cât am înghiţit?. Prin Lumină vom fi liberi!.

  RăspundețiȘtergere
 4. DA FARA A DESPICA FIRUL IN PATRU SEAMANA CU (CART CART HAIDI MARTI)IAR FOLOSIREA OCHIULUI LUI HORUS CA SI SIMBOL PTR.ASGARDIA E CURAT CABAAALA ,INFORMATII DESPRE HORUS SE GASESC IN SEDINTELE DE REGRESIE ALE LUI CALOGERO GRIFASI DACA NU S-A INTERVENIT DE CATRE CIZMELE ILUMINATILOR SI AICI ,NU MAI E CAT A FOST,1-10 ANI FATA DE ZECI DE MII ,E IMPORTANTA NOI CA ENTITATI SA NE RIDICAM IN LUMINA DIVINA SI ATUNCI TOTUL SE VA SCHIMBA,CU INFINTA CONSIDERATIE PENTRU MUNCA DEPUSA

  RăspundețiȘtergere
 5. Problema suntem NOI,suntem ostaticii intunecatilor si numai prin ridicarea constiintei individuale si planetare dejucam planurile acestora.
  E absurd ce spune Cobra,chimera e in corzi,toate civilizatiile avansate si Compania Cerului asista Gaia in ascensiunea ei.
  In rapoartele lui cobra e ceva militaresc,rece,abureala,nu transmite iubire,incredere,parca transmite incertitudine o forma de frica,ni se tot repeta ca intunecatii sunt tari si mari,cand ei sunt ca niste teroristi inaintea lichidarii lor.
  Eu cred ca in alpii elvetieni sunt catacombele lor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. https://www.youtube.com/watch?v=kINJeTNFbpg

  RăspundețiȘtergere
 9. SE LUCREAZA INCET DAR SIGUR FORTELE LUNINI SINT PE POZITIE DE INTERVENTIE TREBUE INLATURATA FRICA PRIN ORCE MIJLOACE PUBLICE-TELEVIZIUNE-RADIO CRESCIND CUNOASTEREA SE VA CREA ON CURENT DE OPINIE POZITIV CARE VA ACCELERA SCIMBAREA IN BINE A OMENIRI SE MERGE GREU PENTRU CA 70-80% NU CUNOSC ACESTE PROBLEME-ESTE MARE NEVOE DE INFORMATIE!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.