luni, 10 octombrie 2016

Cinci megacrime ce va trebui să le explicați generațiilor viitoare în acord cu acceptarea inacțiunii fiecăruia din prezent


 Acest articol este un mesaj al conștiinței planetare către fiecare suflet ce trăiește liniștit și-n ignoranță (sau nu) pe suprafața acestei planete... Azi dimineață te-ai uitat în oglindă? Ești sigur(ă) ce-ai văzut?...
Imaginați-vă viața voastră în viitor. O puteți face? Sunt sigur că nu, deoarece la haosul și schimbările rapide ale prezentului nu mai poate fi făcută nici-o predicție. Poate că, după noua ordine mondială viitorul este complet operațional din 2030 încolo. Atunci, probabil că este deja prea târziu. Omenirea a devenit o masă de sclavi pentru totdeauna.
Imaginați-vă un mare procent din omenire care acum părăsește acest plan prin moarte. Miliarde au cedat la diferite boli legate de toxine și substanțe toxice, realizând acum că ar fi putut fi evitate cu ușurință. Specia umană, își dă seama acum, că a devenit victima propriei ei corupții, lăcomii, politicilor aberante și jocurilor mentale. Specia a devenit atât de blocată în paradigmele ei predeterminate, încât de suficient timp oamenii au început să se gândească doar la propria lor existență ca fiind cumva separată de restul lumii, prea mulți dintre ei murind astfel, într-un fel sau altul.

"Războiul împotriva terorii" (pornit după operațiunea steag fals 9/11), care nu pare să se încheie, s-a dovedit a fi instrumentul perfect pentru a raționaliza un război permanent împotriva tuturor, oriunde, peste tot și oricând. Specia umană, în esență, s-a sinucis. Toate astea, în timp ce un segment minuscul al planetei cunoscut sub numele de globaliștii, elita financiară sau Iluminații care operează sub masca și interesul statelor naționale, au dansat de-a lungul unui scenariu pe care l-au creat cu mulți ani înainte.

Supraviețuitorii din viitor probabil vor spune: ,, Vă spun povestea a cum au avut de gând Illuminati să-i omoare pe toți pentru a cuceri lumea. Generațiile care au trăit în acea perioadă, în ansamblul ei au ignorat avertismentele. Căutătorii adevărului, revoluționari, jurnaliști independenți și entități alternative de știri au avertizat ani de zile cu privire la controlul de sus în jos al informației, a corupției și multor altor conspirații în curs de desfășurare, dar automulțumirea generală a speciei nu a permis luarea unor măsuri rapide suficient de importante pentru a opri această agendă."

Acum înainte de a ști, este prea târziu. Războaiele, bolile, decesele, agenda de depopulare au ajuns în cele din urmă să dea roade. Oamenii care suferă nemăsurat și inimaginabil, pentru mintea medie, nu sunt văzuți de ceilalți datorită setării minții lor. Cei mai mulți oameni în viață care au supraviețuit în acest sistem al noii ordini mondiale sunt supuși în mod constant la semnale wireless care oferă știri și divertisment ... și controlul asupra a ceea ce văd și aud. Așa că, dacă o persoană nu vede suferința, atunci acea persoană crede că nu se întâmplă.

Și acolo ești tu, în viitor, văzând toate acestea. Te trezești și ești înconjurat de copii ai viitorului. În viitor, unii dintre aceștia pot fi copiii voștri, unii pot fi vecini, cunoscuți, prieteni îndepărtați și chiar străini. Copiii mici vor să știe ceva și se uită la tine cu întrebarea lor cea mai importantă: Cum s-a întâmplat asta? Vă căutați un răspuns și înainte să-l exprimați, copiii unul câte unul vă pun întrebări specifice. Copiii înrobiți pun întrebări la care sperăm că le poți răspunde...

Apoi te gândești întrebându-te, ce vei spune acestor copii ai viitorului pentru a le explica, care a fost rolul tău în prevenirea acestor probleme foarte importante la care generațiile viitorului vor cere răspunsuri. Pe viitor, vei avea un răspuns pentru aceste probleme-cheie care au pecetluit distrugerea omenirii? Când va veni timpul, vei fi capabil să răspunzi generațiilor viitoare și spune cu încredere că ai făcut parte dintre cei care au încercat oprirea aceste evenimente? Ce evenimente sunt astea?
Iată o mică listă pentru tine la care să te gândești acum la ceea ce vei spune în viitor, pentru care permiți următoarelor infracțiuni să aibă loc, în timp ce omenirea nu a făcut nimic cu privire la aceasta, atunci când a avut ocazia să le oprească.

        1.Peste un deceniu de geoinginerie și manipularea vremii în fața ta

În viitorul îndepărtat, după ce ADN-ul umanității va fi permanent contaminat de respirația particulelor de metal aerosolizate, ce vei spune că ai făcut pentru a opri chemtrails, pulverizarea chimică din aer și împrăștierea zilnică de aerosoli din metale grele de dimensiuni nanometrice în atmosferă? Vei fi capabil să le spui generațiilor viitoare că ai făcut tot ce ai putut pentru a opri chemtrails și chembomb (bombele chimice) cu care au fost însămânțați artificial norii pentru a manipula vremea? Atunci când pH-ul sistemului nu mai este sustenabil vieții, când echilibrul ecosistemului este distrus, când substanțele nutritive ale pământului și oceanelor sunt pe deplin contaminate iar condițiile meteorologice și schimbările climatice extreme sunt în curs de desfășurare și distrug esența planetei noastre din cauza crimelor geoingineriei - ce vei spune despre rolul tău în stoparea acestora?
Vei arăta spre exterior spre clima schimbată în timp ce ai ignorat ani și ani operațiunile la nivel mondial de pulverizare în fața ta de particule din metale grele periculoase pe cer, care s-au dus direct în pământ, ocean și în plămâni și care au compromis esența și vitalitatea omenirii și a planetei?
  Chemtrail cowboy :     2.O generație fără justiția crimei din 9/11

 După mai mult de un deceniu de războaie absolut ilegale, tortură, crime de război și revelare a munți de dovezi care implică o listă foarte lungă de criminali politici, ale atacurilor teroriste globaliste din 11.09.2001, ce vei spune copiilor viitorului când te vor întreba cum ai permis generației tale ca criminalii care au orchestrat acest eveniment să ajungă atât de departe cu minciuna atât de mulți ani? Vrei să ai un bun răspuns? Vei fi capabil să spui că ai făcut tot ce ai putut pentru a opri mușamalizarea, a expune minciunile și căutarea adevăratei dreptăți? Când copiii viitorului vor citi despre copleșitoarele dovezi care explică fiecare detaliu al atacurilor teroriste globaliste din 9/11, iar când vor auzi despre modul în care aceste probe au fost disponibile în mod liber, la vedere pentru omenire tot timpul, ce le vei spune pentru a explica modul în care nu a fost niciodată făcută dreptate?

      3. Contaminarea genetică deschisă (OMG) a aprovizionării cu alimente a tuturor speciilor

 Și când generațiile viitoare vor afla că, mai ales în America, oamenii erau convinși că Monsanto a plătit pentru propaganda că este "sigur" să mănânci alimente modificate genetic în fiecare zi și au ignorat creșterea simultană a cancerului și multor altor boli printre bărbați, femei, adulți și chiar copii? Cum vei ieși din asta? Vorbim de un program în masă de prostie progresivă și ignoranță, că speciile au decis să accepte hipnotic suicidul, să-și otrăvească propriul lor ADN prin otrăvire cu alimente, astfel încât un mic grup de oameni care reprezintă mai multe corporații mari să poată profita de resursa alimentară a planetei. Ai povestea gata? Pentru că generațiile viitoare vor dori să știe dacă ai aruncat-o sub autobuz și ai permis conștient să mănânci otravă dovedită, fără a le spune ce ai mâncat. Te vei disocia de această prostie în masă? Vei fi capabil să arăți ce ai făcut pentru ca să se oprească asta?

      4. Tone de vaccinuri "dantelate" cu toxine injectate direct în nou-născuți ... nici-o responsabilitate, nici-o dovadă de siguranță, nici-o problemă!

 Vorbind de contaminarea ADN-ului rasei umane, o femeie însărcinată și copilul ei sunt una dintre cele mai uimitoare lucruri cu care omenirea se va întâlni vreodată. Este începutul unei noi vieți și puterea naturii la locul de muncă. Miracolul vieții este miracolul suprem a tot ce există. Prin urmare, contestată de cei din viitor, ce vei spune când vei fi întrebat ce ai făcut pentru a opri otrăvirea oamenilor nou-născuți printr-o listă lungă de injecții chimice obligatorii, nici una nefiind dovedită în mod convingător că oferă condiții de siguranță speciei? Acest proces de injectare a forțat ca o listă lungă de vaccinuri chimice nesigure, dovedite saturate cu enorme cantități de toxine mortale, să fie administrate nou-născuților umani și se poate dovedi a fi crimă împotriva umanității. Cum vei explica că mamele mergeau conștient și benevol cu copiii lor la vaccinare?
Vă puteți imagina întrebările unei generații viitoare? Cum poate fi permis oricărei companii să creeze compuși chimici (în scop de profit) care sunt injectați direct în nou-nascuți, în același timp nefiind trase la răspundere pentru pagubele produse din cauza lor (vezi autismul, etc.)? Acest lucru poate suna ca o scenă dintr-un thriller monstruos, dar nu e. În acest caz, care a fost logica? Cine a avut grijă de siguranța nou-născuților nevinovați? Cum poate fi, că nici unul dintre aceste vaccinuri chimice nu au fost dovedite sigure pentru om, dar li s-a permis injectarea lor direct în copiii nevinovați la o astfel de rată la nivel global și cu acordul și încurajarea propriilor guverne? Vei fi capabil să-i spui cuiva în viitor, ce ai făcut pentru a opri această nebunie a injecțiilor chimice obligatorii? Nebunia acestui lucru este mai rea decât credem...

      5. Alegerea nepractică a tiraniei de sus în jos peste auto/micile guvernări

 Nu crezi că generațiile viitoare își vor da seama că a fost o alegere a noastră de-a lungul timpului de a fi controlați de o grămadă de idioți, cu o anumită platformă politică globală? Unii vor întreba cu siguranță - cum rămâne cu libertatea și auto-guvernarea? Sau despre un fel de versiune de guvernare la nivel mic? Gândiți-vă la modul în care conceptul inutil și învechit de guvernare de sus în jos, va suna cuiva în viitor! De ce i se permite cuiva de foarte sus, cuiva complet deconectat de cine ești tu și cine sunt vecinii tăi, să vă controleze complet viața, mijloacele de trai și interesele dumneavoastră personale? Acest lucru ar putea fi "WTF" (pe românește "ce mama dracului!? ") momentul din viața fiecăruia, la un moment dat în viitor.
Cei mai mulți dintre noi nu cred în acest mod, dar imaginați-vă dacă ar trebui să explicați cuiva în viitor, de ce ai stat degeaba și nu ai făcut nimic cu o bizară dictatură de sus în jos ce căuta să controleze omenirea la nivel global. Gândiți-vă la modul în care acest lucru este ineficient în orice fel de înfățișare și formă. Având în vedere modul în care oamenii sunt incredibili, ce s-ar putea crea pur și simplu cu micro-guverne, compacte și eficiente; sau cu modele de guvernare de sine pentru a trăi o viață fericită sănătoasă și prosperă, unde ei să-și poată exercita propriile alegeri? Este ca și cum descoperind energia curată, regenerabilă, care poate alimenta lumea gratuit și pentru totdeauna, noi optăm pentru a merge înapoi în timp pentru a folosi produse petro-chimice, creatoare de poluare și benzină scumpă din nou. Cine ar alege asta? Același lucru cu libertatea și stăpânii propriului tărâm.

Închide ochii și ia în considerare cu adevărat aceste subiecte și argumente și... vezi ce poți face pentru a schimba lumea! Începeți cu oricare dintre aceste chestiuni și asigurați-vă că vă puteți apăra acțiunile din prezent, într-o zi în viitor. Amintiți-vă că viitorul este inevitabil. Acesta va fi aici, cu sau fără tine și-l creem acum, în fiecare moment. Globaliștii au planificat viitorul lor. Tu l-ai planificat pe al tău ?!

       Drum drept spre Lumină!

  HAARP, Chemtrails - Cum te transformă ele (în lb. engleză):Un comentariu:

  1. nu iubim adevarul si rezultatele i-si spun cuvintul,
    Insusi Mintuitorul spunea ,,descoperiti adevarul si ve-ti fi liberi"
    Multumiri minorantei constiente!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.