miercuri, 26 octombrie 2016

Ceea ce se întâmplă azi în vestul Europei


   Ceea ce se întamplă azi în vestul Europei, ceea ce e realitate azi în Germania, Suedia, Franța, Olanda, de fapt în mai toate țările dezvoltate din Europa, nu e de  neglijat. Cu siguranță țările bogate au încă resurse pt. a mușamaliza această distrugere financiară care ia amploare, dar aceasta este doar o chestiune de timp. Politicienii neoliberali, acest curent dezvoltat cu ajutorul unor mari concerne americane, va duce rapid la distrugerea Europei.

Sunt 16 motive serioase care trebuie luate în seamă :  
   1.Explozia populației din Africa...peste 4 miliarde  

   2. Războaie civile, războaie generate de religie, generate și finanțate de marile puteri care produc arme în prostie, ce nu doresc altceva decât profit imens (dealtfel, producția și vânzarea de armament mai menține în prezent economia SUA pe linia de plutire).

   3.Europa nu are o ARMATĂ care să apere granițele ei exterioare, vasele aflate în Mediterana nu fac altceva decât să culeagă sutele de mii de migranți și să-i transporte spre Europa....deci au ajuns un fel de transport maritim al emigranților, plătit cu bani europeni.

   4.Țările Africii au devenit și vor deveni tot mai instabile, la fel ca și cele din Orientul apropiat.

   5.Ajutoarele sociale primite de emigranții ajunși în Europa sunt de cca. 11,4 ori mai mari decât venitul unui african pe lună. Oare cine nu dorește să nu muncească și să primească bani pe degeaba, asistență socială, locuințe....deja se știe că peste 20 milioane emigranți așteaptă doar să aibă ocazia să treacă Mediterana.    

   6. Guvernele europene au ajuns până într-acolo cu "Prostia lor" încât îi tratează mai bine pe emigranți decât pe cetățenii lor...vezi Germania în primul rând dar și Suedia, Danemarca, Olanda....etc

   7.Nici un emigrant nu are de ce se teme că va fi trimis înapoi în țara de baștină.... populismul și idioțenia conducătorilor este atât de mare, încât pt. a nu-și pierde locul și poziția de OM BUN preferă să accepte acest joc murdar sub chipul UMANITARISMULUI, deși se știe că 25 de dolari pe lună, ar ajuta mai mult acești oameni să rămână în țările lor decât să li se ofere peste 500 de Euro pe lună în Europa.

   8. Chiar dacă Ruta Balcanică este închisă, vor încerca noi căi, Mediterana e mare, Italia e o altă cale...și Italia nu face nimic decât să-i culeagă din mare și să-i transporte mai departe. La fel ca și Grecia....motivul??? ele sunt țări prea sărace ca să poată suporta financiar milioanele de emigranți. Și să nu uităm, atât Italia dar mai ales Grecia sunt considerate de către Mai Marii de la Bruxelles, țări de mâna a doua chiar a treia. Pentru că în EU, mult visata Uniune Europeană, există țări de clasa 1 cum ar fi Germania, Franța, Anglia...țări de clasa a doua cum ar fi Spania, Polonia dar cele mai mult sunt țări de mâna a 3-a...vezi tot blocul EST fost comunist, sau Portugalia, Malta....Grecia și mai nou și Italia. 
Dezastrul acestor țări este de fapt produs de dependența de Banii Europeni, de banca centrală Europeană, o destrămare a Uniunii Europene ar însemna un colaps financiar imediat pt aceste țări mici, care de fapt au fost de mult distruse sistematic de Marile Puteri. Uniunea Europeană este de fapt cea mai mare minciună a secolului, un fel de Dictatură socialistă care a funcționat mult timp în Uniunea Sovietică. Comenzile venite de la Bruxelles au ajuns să hotărască hrana și modul de viață a 500 de milioane de oameni. Merkel, Junker, Holland ..o mână de uzurpatori împreună cu Banca Europeană și Banca Mondială.

   9. Naivitatea popoarelor din vestul Europei mai ales, care cred că situația lor financiară și libertatea câștigată în al doilea Război Mondial, se poate menține la infinit...să nu uităm că generația care a purtat războiul nu mai e, iar cei tineri nu cunosc decât Acest Bine al prezentului care înseamnă Telefoane mobile, Facebook ....lucruri pentru care nu au făcut de loc sacrificii. Părinții lor se simt datori să le pună totul la dispoziție pentru a nu mai suferi precum părinții lor în tinerețe....mă și întreb cum au reușit să supraviețuiască fără telefoane mobile și Facebook.

  10. Și mai există încă un motiv îngrijorător de fapt, acest sentiment puternic îndoctrinat mai ales în populația germană, sentimentul de vinovăție a ceea ce au făcut părinții sau bunicii lor....războaie Mondiale....da, nemților li s-a spălat creierul așa de perfect încât cei de acum se simt datori să facă bine, să răscumpere greșelile unui dictator care a purtat un război în care au murit cca. 50 milioane de oameni în întreaga lume (raportate în ambele tabere) ....și acum au ocazia....ajutăm milioane de emigranți să ne ocupe.......un al 3-lea război mondial nu va mai avea loc pentru că el a început și se desfășoară în "Pace"....și cu acceptul milioanelor de oameni "BUNI".

  11. Să nu uităm nici rolul așaziselor organizații neguvernamentale, de bună Caritate care de fapt pun mai departe paie pe foc și încurajează acest sistem de autodistrugere : vezi Open Society Foundation al lui SOROS, http://newobserveronline.com/soros-funding-nonwhite-invasionhungarian-mayor/ , sau American Jewish Organisation, http://newobserveronline.com/us-jews-want-muslimrefugees-but-not-in-israel/  sau nenumăratele Organizații Creștine din Europa și America și să nu uităm FACEBOOK și alte platforme, care deja au declarat "război" celor care nu încurajează această emigrație....nu ești de acord cu politica lor, ești rasist, ești neonazist, ești extremist de dreapta. (pentru că extremiștii de stânga sunt cei buni și ca atare sunt plătiți să restaureaze democrația)

  12. Nerespectarea legilor în țările Europene atunci când e vorba de atacurile la persoană, furturi, violuri comise de Emigranți...toate fiind mușamalizate ...deci încurajate deoarece fiecare emigrant știe că orice ar face, există o "Lege- dipoziție de sus" care îi scapă. Justiția care acuza o bătrână de 72 de ani la 3 ani închisoare pt. că e atât de săracă încât nu-și permite să plătească un bilet de tramvai când merge la doctor, această lege închide ochii când miile de azilanți fură, violează, se plimbă fără bani cu mijloacele de transport în comun și taximetre, fac comerț cu droguri etc..

  13.Marile Concerne încurajează o Europă fără granițe, pe motiv că ar avea pierderi de miliarde...așa încât o Europă fără granițe e profitabilă pentru ei, aduc miliarde beneficii, lucrurile produse ieftin în țările sărace europene se vând foarte bine, oamenii din țările sărace au iluzia că pot fi ajutați să aibă un loc de muncă pentru un salariu prin care pot doar supraviețui nu trăi, dar distrugerile provocate de migrație, întreținerea milioanelor de emigranți sunt de fapt miliarde plătite doar de cei care muncesc și plătesc impozite....Cei săraci devin tot mai săraci, cei bogați tot mai bogați. Între cele două clase nu mai e nimic. Pătura de mijloc aproape a dispărut. Concernele mari sunt scutite de impozite doar pt. că ele trebuie să investească și să creeze locuri de muncă. Iar în momentul când ele au pierderi aruncă în șomaj mii de oameni...vezi Mercedes, Volkswagen, Bosh, Nokia...etc. Să nu uităm și rolul Băncii Europene care a ajuns să dea marilor concerne, Credite fără dobândă. O inflație puternică în zona Euro, care e mascată pe moment și care va duce la cea mai mare criză financiară, o criză mondială (sau colapsul).

   14.  Coruptia din mass-media care a ajuns un instrument de propagandă pentru partidele de la putere, un mod de a spăla creierele milioanelor de oameni...pentru că o îndoctrinare nu se face de azi pe mâine, e nevoie de timp și mai ales de repetarea permanentă a Sloganelor...totul e minciună, minciună despre nr. emigranților, despre delictele comise, despre starea economiei, despre nr. de șomeri, despre tot.... să nu uităm nici propaganda făcută de vedetele de la Hoollywood, oameni de bună credință cu suflet mare, angajați în proiecte humanitare, (George Cloney, Angelina Jolie, Jew Law..) sau miliardarii care prin generozitate și donații de milioane, (vezi Zuckerberg, Soros, Bill Gates etc cu fundațiile lor) care încurajează ocuparea Europei de emigranți, în timp ce ei trăiesc în Cetăți bine apărate de servicii de siguranță.

  15.Fiecare emigrant care intră ilegal în Europa, în loc să fie condamnat pt trecere frauduloasă de frontiere (care nu exista de fapt), este primit cu brațele deschise și beneficiază de toate drepturile azilului....Ceea ce e deja știut este că 95% din emigranții ilegali nu au drept de azil și vin cu documente false.

   16. Dar cel mai important lucru este că Islamul are ca punct principal, islamizarea Europei, invadarea ei cu sute de milioane de muslimi și instalarea unui stat islamic, un fel de Califat unde domnește Sharia și religia principală e Islamul. Un plan demonic încurajat de politicienii corupți dar PROȘTI, pentru că prost trebuie sa fie cineva să creadă că într-o Europă ocupată de Islam acești politicieni vor mai putea avea puterea. Sigur, pentru o Merkel la 63 de ani, fără copii, e tot una dacă face concesii turcilor, dacă țara e ocupată de milioane de muslimi....ea știe că în următorii 10 ani încă mai poate rezista cu pensia ei sau....dipare ca și Honecker, în America Latină. 
"După mine potopul" e o vorbă din popor...astfel de oameni își au locul în spatele gratiilor indiferent că sunt închisori sau spitale de profil. 

Apropo, Merkel a declarat recent că nu renunță la planul ei (diabolic). Europa....va suferi o adevărată EXPLOZIE, ceva mai groaznică ca cea de la Hiroshima, un Tsunami mai uriaș ca dimensiune și durată  ca cel din Tailanda sau Japonia. Ceasul bombei deja a început să ticăie.....iar noi ne citim mai departe corespondența pe facebook, ne uităm la emisiunile de spălare a creierelor la televizor, ne necăjim dacă nu e totul așa perfect cum ne-am dori să fie, ne gândim în ce țară ne petrecem concediul...că Turcia nu mai e sigură, Grecia are probleme, Italia la fel, în Germania sau vestul Europei sunt prea mulți migranți și nu se știe......deci mai bine în Dubai, acolo e sigur, e frumos și doar și noi am pus o mână de ajutor să aibă ei ce au..... sau suntem invidioși pe vecinul care are o masină nouă și ne gândim cum să primim și noi un credit profitabil să fim și noi în rând cu lumea bună... Și în tot acest timp îi lăsăm pe politicienii aleși în mod democratic să hotărască ei în locul nostru, cum e mai bine pentru copiii și copiii copiilor noștri....

  Un articol foarte interesant  apărut în presa liberă germană - datele se referă în special la situația nemților dar cu repercusiuni asupra Europei. 

Pastorul evanghelic Jakob Tscharntke spunea: "Ceea ce noi trăim este doar un bulgăre de zăpadă....avalanșa însă urmează!!!!"
    Sursa: E-mail   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.