joi, 13 octombrie 2016

Camere de gazare în Oregon - SUA și baze secrete subterane. Legătura extraterestră


 Până în prezent oamenii au auzit pentru prima oară de camere de gazare din poveștile despre lagărele de concentrare naziste, în care ar fi fost exterminați 6 milioane de evrei și care se demonstrează pe zi ce trece că este cu adevărat o poveste inventată de aliați (pentru că au fost învingători) după cel de-al doilea Război Mondial. Dar iată că ideologia eugeniei care a fost propagată de sioniști începând cu anii 1920 și-a făcut loc atât în societatea comunistă, care a fost tot un proiect sionist condus de evreii khazari, cât și-n societatea așa-zis democratică, dar care ascunde mari rădăcini naziste datorită Operațiunii Paperclip de după război, prin care cca. 11.000 de naziști de top din toate domeniile au fost racolați, duși în SUA, schimbată identitatea și puși la treabă, fiecare în domeniul său malefic. Dar pentru a înțelege câtuși de puțin istoria ascunsă și acțiunile actuale ale cabalei trebuie să vedem o imagine de ansamblu creată din mici bucăți de adevăr ieșite la iveală ici, colo.

  În prezent, obsesia cea mare a guvernului corporatist antiamerican este controlul armelor de foc. Asta, după cum putem vedea pe TV la știri, se face conform principiului de care nu se dezic, problemă-reacție-soluție. Prin nenumărate operațiuni steag fals, în care "nebuni singuratici" deschid focul asupra oamenilor nevinovați fără niciun motiv anume, după care se sinucid sau sunt împușcați de poliție, ei își ating încet, încet scopul, datorită cererilor disperate ale populației, nu? Ce va urma controlului armelor de foc? 
Coșciuge din plastic care-și așteaptă clienții într-un lagăr FEMA
Desigur că știți că există tabere FEMA și închisori private în așteptarea patrioților și constituționaliștilor care se vor opune atât acestui proiect cât și celor care sunt împotriva instaurării Noii Ordini Mondiale și sunt destui... Dar câți americani sunt conștienți de camerele de gazare subterane ale Noii Ordini Mondiale în America?
Acestea, de asemenea, fac parte din ansamblul agendei lui Soros pentru controlul populației. Nu sunt suficiente programele finanțate de Soros pentru avort, vaccinare, eutanasiere și homosexualitate pentru a reduce populația lumii până la 2,5 miliarde, de la 7 miliarde. La acestea se adaugă camerele subterane de gazare din Oregon, calibrate pentru a extermina 84.000 patrioți și constituționaliști și familiile lor pe zi. Iar atunci când 2,5 miliarde sau mai puțin din populația mondială este atinsă, Bestia - sistemul informatic subteran din Bruxelles, Belgia - este apoi activat. Acesta este configurat doar pentru 2,5 miliarde de conturi și nu mai mult. 
Aceasta se bazează pe constatările seculare ale Clubului de la Roma care afirmă că Pământul poate susține doar 2,5 miliarde de locuitori umani. Cu toate acestea, pe Ghidul de Piatră din Georgia vom vedea idealul luciferic de 500 de milioane pentru populația la nivel mondial (http://burebista2012.blogspot.ro/2014/10/ghidul-din-piatra-din-georgia-dovada-ca.html). 

Dar să trecem dincolo de aceste evidențe și să luăm în considerare faptele dovedite. 
Să urmăm informații confirmate care se ocupă cu mecanismele de genocid acum, în loc să urmărim controlul armelor de foc! Un veteran creștin, profesionist, curajos, unul dintre cei mai buni de pe Coasta de Vest, este Phil, al cărui tată a fost un misionar dedicat. Un prieten personal cu un caracter impecabil, Phil m-a chemat când a observat următoarele:
 În Oregon, există acum două încăperi subterane de gazare construite de către Rockford Corporation - sub o niciodată făcută publică "joint venture" - pentru 1 miliard de dolari! Prima cameră de gazare subterană este situată, călătorind la Mist, Oregon, cu joncțiunea Hwy 202 & 47, apoi călătoriți la nord-vest 11 jumătate de milă, apoi 1,3 mile vest pe Hwy 202 la un drum de acces privat, la 10 sau 12 picioare dați de un agent de pază printre niște copaci. Îmbrăcat în civil, la poartă Phil e înregistrat. Agentul de pază poartă pantaloni negri, o cămașă albă, și este înarmat cu o armă automată complet (nu semi). Odată intrat în interiorul gardului, agenții de pază te conduc o dată la fiecare treizeci de secunde la un lucrător al camerelor de gazare, pentru un control de securitate. Campusul are cca. 150 de paznici înarmați cu arme automate. Acești paznici sunt "setați" la tăcere strictă și poartă un triunghi ca însemn pe braț. 

Vehiculele din apropiere sunt de culoare albastru închis, aproape negru, cu plăcuțe de înmatriculare de Connecticut și New Jersey. Această instalație are "6 sau 7 nivele subterane, plus o cameră uriașă!" Această structură este "120 × 140 sau 150 și 40 sau 60 de picioare adâncime în subteran." La vest de această cameră de gazare sunt unele dintre cele mai bogate sonde de gaze naturale din Statele Unite. O facilitate duplicat amenințătoare este ascunsă în Goat Mountain, Oregon. Ambele facilități sunt la 50 de mile distanță egală de Portland. Un maxim de 85.000 de persoane pe zi pot fi ucise în aceste instalații subterane. Bunkerul subteran din apropierea Fairbanks, Alaska, sunt "adevărate bănci" unde o mare parte din bogăția lor (a elitei) este stocată, un agent al Rothschild a dezvăluit aceasta.
Phil a remarcat arboretul dens care acoperă camera de gazare subterană. Ei au fost atât de atenți cu modul în care au lucrat la restaurarea solului, până la ultimul fir de iarbă. Inginerul continuă: "Există o țeavă de gaz subterană de 24 inch, cu sisteme de chingi în interior și o alta de 8 inch, conductă specializată cu cablu de fibră optică în centrul ei. Totul se ascunde în interiorul liniei de gaz. Rockford Corporation spune că este aproape imposibil de detectat."

Camera de gazare subterană din Goat Mountain dispune de elicoptere negre nemarcate care zboară după 10:30 ora Pacificului în fiecare noapte (acestea au fost raportate în toate cazurile de contact sau răpiri ET, n.b.). Zona de aterizare conține lumini de aterizare în infraroșu. Goat Mountain nu există pe multe hărți din SUA. Treizeci de autobuze albe pictate cu sigla ONU au fost fotografiate că ies în afara instalației Goat Mountain. Este raportată o bază adâncă subterană în Oregon, ale milițiilor statale formată din "unități de comando de elită" care urmăresc îndeaproape camerele de gazare. Un fost ofițer de informații militare al Armatei SUA raporta despre milițiile din Oregon: "Mulți din Garda Națională Oregon sunt vânduți la NOM (Noii Ordini Mondiale) și nu pot fi de încredere."
Scepticii și propagandiștii profesioniști pot spune: "Ești cu adevărat paranoic să crezi că o societate de conducte de gaz pune un compresor în subteran într-o cameră de gaz la 40-60 de picioare adâncime concepută pentru a ucide 85.000 de patrioți loiali pe zi." La care Phil, inginer veteran și rezident ar răspunde: "un joint-venture de un miliard de dolari și 150 de gardieni înarmați cu arme automate, cu angajați reduși la tăcere complet, nu este un simplu compresor în  subteran." De ce NOM ar pune camera în subteran? Pentru că este mai ușor de administrat atunci când este mai retrasă. Secretul este principala preocupare și corespunde cu eliminarea corpurilor.

Rockford Corp are unele operațiuni în Phoenix. Ei au întrerupt operațiunea Beach Grove, deoarece prea mulți oameni au aflat despre intenția lor. Goat Mountaine s-ar potrivi cu Guvernul Satanic construit de reptilieni prin BLACK OPS la fel de ciudat așa cum apare. Un observator perspicace ar comenta: "The Rockford Corporation este o corporație controlată de Iluminați. Aceasta raportează direct către Star Wars City în Colorado Springs, sediul central al Comandamentului de Informații al Spațiului. Star Wars City, la rândul său, raportează direct președintelui ale cărui două aripi, MAJI (fostă MAJESTIC-12), raportează și NRO, (Organizația Națională de Recunoaștere) care menține profunde implicari în toate aspectele legate de Forme de Viață Extraterestră (ALF), cât și de probleme dinafara planetei. Sediul central actual este situat în subteran în cadrul Cheyenne Mountain (acesta este fostul sediu al Comandamentului strategic nuclear american din timpul războiului rece despre care au spus oficial că l-au părăsit, dar defapt, se pare că l-au îmbunătățit și reactivat, n.b.). 

Dacã informațiile referitoare la această facilitate sunt corecte (și sunt), Rockford ar fi cu siguranță un jucător major al bugetului negru, și prin urmare, numele său adaugă credibilitate textului.
"Goat Mountain continuă să facă obiectul unor rapoarte în curs de desfășurare cu privire la activitatea neobișnuită aeriană și la sol. Numele, Goat Mountain (Muntele Capră), este extrem de corelativ cu simbolismul Iluminaților precum și inscripțiile triunghiulare purtate de forțele de securitate, și, prin urmare, necesită o anumită elaborare. "

 Capra reprezintă pentagrama satanică, care, în timpul ritualului este folosită pentru a chema alte entități demoniace dimensionale. Pentagrama este, de asemenea, cunoscută sub numele de Capra lui Mendes, sau Baphomet (nu uitați că Pentagonul, clădire în formă de pentagon este sediul Departamentului Apărării al SUA, n.b.). Capul de capră, de asemenea, se referă la sistemul Draco, casa culturii reptiliene, și temple masive construite în trecut intenționat și statui simbol au subliniat în mod direct, pe față afiliația față de acest sistem stelar. În esență, simbolismul se referă la crearea vibrației necesare aducerii satanei pentru a permite împărăția asupra Pământului. Banderolele cu triunghi văzute pe brațele personalului militar, reprezintă un simbol cheie pentru Iluminați și semnifică puterea și stăpânirea lor asupra maselor, împreună cu ochiul atotvăzător, așa cum vedeți pe bancnota de 1 dolar.

Aceste simboluri - triunghi purtate de un anumit personal militar au fost integrate în cadrul altor rapoarte, prin martori și presupuși răpiți, întotdeauna în locații extrem de sigure și la distanță. S-4, Montauk, și Dulce, sunt trei enclave majore ET/ NOM în care au fost identificate, printre altele, aceste simboluri la nivel mondial. Banderole cu acest simbol, spun mai multe surse, sunt purtate numai de către personalul Delta Force / NRO. Aceste persoane au fost crescute prin centrele de control ale minții Mountauk de la o vârstă foarte fragedă, iar cei care supraviețuiesc, devin activiștii loiali NOM. Sarcinile lor, inclusiv recuperările de OZN-uri prăbușite și securitatea bazelor supersecrete, s-ar potrivi în mod clar cu textul referitor la facilitatea Goat Mountain.

Elicopterele negre menționate mai sus, sunt subiectul multor altor scenarii, cum ar fi mutilări de animale, răpiri a unor oameni de către OZN-uri după care apar să șteargă urmele și martorii, eventual, și sunt construite de către Teledyne Ryan Aeronautical Inc. Aceasta este, de asemenea, o entitate corporativă majoră a Iluminaților. Această firmă apare cap de afiș a organigramei U.S. Space Counter Intelligence, cu relații de raportare către Boeing și alți producători din industria aerospațială, cum ar fi McDonell, Ford, si Lockheed Martin. Din nou, așa cum a fost cazul Rockford, relația de raportare finală este cu Star Wars City, în Colorado Springs și de acolo la președinte, MAJI și NRO (trebuie să specific aici ceea ce susține Steven Greer în cartea sa că nivelul de secretizare până la care are acces președintele SUA este 13 și el urcă până la 33 sau mai sus, n.b.). 

Elicopterele negre nemarcate continuă să fie asociate cu activități supersecrete. Prin urmare, observarea de la Goat Mountain ar fi normală. Caracteristicile operaționale unice ale elicopterelor coincid cu multe rapoarte de observare civile, deși, au fost identificate în mod greșit, în multe cazuri. Iată de ce:
Elicopterele (tip XH -75D) utilizează un propulsor electromagnetic gravitational. Acest lucru permite ambarcațiunii să creeze un câmp de forță fotonic de 360 de grade în jurul său, întinzându-se la aproximativ 50 de picioare. Prin modificarea răspunsurilor gravitaționale, frecvențele de vibrație din jurul ambarcațiunii devin distorsionate rezultând un câmp pulsatoriu, un arc colorat, ce redă un anumit grad de invizibilitate fiind adesea identificat în mod greșit ca un OZN. În esență, elicopterul a schimbat realitatea, ca să spunem așa, adăugând confuzie apariției sale și oferind aeronavei, potrivit sursei citate, protecție de până la 82% mai mare față de orice atac. Echipajul este de șapte, împreună cu două (2) RPV și (1) dronă HALE. (Aceste două dispozitive sunt sonde controlate de la distanță concepute ca relee de informații).

  Notă blogger 

Aceste baze ultrasecrete, de obicei sunt controlate de către umani împreună cu anumite rase ET cu care se conlucrează în acea bază pe diverse proiecte, clonare de ființe hibride, supertehnologii genetice, nanotehnologii, etc. Aceste activități se desfășoară în SUA de prin anii 1950, conform relatărilor și asta urmare a conlucrării naziștilor cu anumite rase ET de prin anii 1920, deci istoria este lungă deja... Asta s-a realizat în schimbul tehnologiei, toată explozia tehnologică din ultimii 50 de ani se datorează acestui schimb și nu geniului umanității cum suntem setați să credem (CIP-urile, fibra optică, telefonia mobilă și în general tehnologia digitală, etc.). 

Răpirile de care tot fac atâta caz ufologii, au fost cca. 70% reale până prin anii 1970, apoi toate au fost steag fals ca de obicei. Cabala are cele mai mari baze subterane în care au creat clone gen "micii cenușii" în Australia și Marea Britanie. Cu acestea și cu aeronave cu propulsie antigravitațională au creat aceste "răpiri" pentru a crea un sindrom, prin mediatizare și literatură beletristică specială, că ET ne vor răul și fac experimente pe noi. Asta pentru ca oricărui uman care ar avea contact cu o ființă ET, să-i perceapă prin frică și teroare. Astfel, scăzându-i vibrația, contactul cu o ființă benevolentă nu mai poate avea loc. Ăsta a fost tot secretul pentru așazisele răpiri ET. Pentru ca noi să nu putem contacta civilizațiile pozitive din galaxie.

Cât despre lagărele FEMA, se știe că sunt deja activate, cu personal și toată logistica pentru a-și primi americanii. Odată cu prăbușirea dolarului va fi "zarvă" mare iar americanii nu-s români. Se vor mobiliza și vor ieși în stradă cu arme și va fi măcel. Cabala asta și dorește, odată în interior va declara Legea Marțială și cine-i revoluționar și vrea restaurarea Constituției originale va fi închis în aceste lagăre. Apoi în plan extern declanșarea unui război total, nimicitor, începând cu un atac asupra Rusiei și apoi a Chinei, pentru că știu că au pierdut controlul planetei și atunci vorba românului: "Mor eu da-i iau și pe ei cu mine... "

Civilizațiile benefice sunt aici și chiar foarte multe pentru a ne ajuta, dar trebuie să facem și noi ceva și mai ales să le cerem ajutorul. Doar puparea moaștelor și a icoanelor nu cred că ne ajută prea mult...  

        Martor din baza subterană Dulce dezvăluie: 


         Sursa : http://ipatriot.com/  

3 comentarii:

 1. BRAVO
  Multumesc
  Te sustin
  Cred si constientizez in eliberarea planetara
  NAMASTE

  RăspundețiȘtergere
 2. E oribil pînă unde poate ajunge disprețul față de ființele umane.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dragii mei,
  Este necesar sa stiti,ca ceea ce vor asa zisii Iluminati sa realizeze,prin intermediul masonilor,este fara indoiala o mare greseala si cu siguranta ca,tocmai datorita acestei greseli imense,in cele din urma,planurile lor satanice,oir fi cu siguranta zadarnicite...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.