sâmbătă, 3 septembrie 2016

Secretele apei


  Poate pentru mare parte dintre cei ce-mi citesc blogul, acest titlu pare puțin deplasat. Ce poate fi secret în existența acestui element, cel mai abundent de pe planetă și în același timp cel mai banal, apa?
Ar trebui să oprim capcanele minții și să pornim în gândire de la o simplă analogie. Suprafața planetei cuprinde aproximativ 70% apă, iar corpul uman de asemenea. Deci intrinsec, tot ceea ce se întâmplă cu apa de pe suprafața planetară noi resimțim toate acestea, fie că vrem sau nu, fie că conștientizăm acest lucru sau nu. În sufletul uman sălășluiește o putere miraculoasă. Ni se spune mereu că acțiunile noastre rezultă din gândurile pe care le avem. Acest principiu este, într-adevăr, demonstrat de felul în care apa formează cristale în funcție de tipul de influență la care este expusă.

Însă puterea de a influența acțiunea prin gânduri este, pe de altă parte, o sabie cu două tăișuri. Dacă oamenii doresc să vadă distrugerea lumii, atunci asta se va întâmpla (apropo de comentatorii cârcotași de pe blog sau cei cărora le place starea larvară din cadrul Matrix în care se află și nu cred în procesul de Ascensiune în care ne aflăm). Sunt oameni care plâng, oameni care-și ridică privirile deznădăjduiți, și oameni care-și ridică privirile în rugăciune. Trebuie să ne angajăm forța interioară pentru a ne putea păstra gândurile concentrate asupra binelui din jurul nostru și nu asupra forțelor distructive.
Ne aflăm într-un moment de răscruce în istoria umanității, când trebuie să redescoperim unele mari adevăruri pe care, într-un fel sau altul, le-am uitat. De fapt, se prea poate ca aceasta să fie ultima noastră șansă, și aceasta este lecția care încearcă să ne-o împărtășească cristalele de apă.

Cercetările dr. Masaru Emoto legate de cristale au început din dorința de a se apropia cât de puțin de înțelegerea universului, însă, cu timpul acestea au devenit un larg domeniu de studiu. El a observat efectele pe care zâmbetele senine ale oamenilor din întreaga lume, ca și exprimarea anumitor sentimente, le pot avea asupra formării unor cristale. Pe măsură ce acesta își continua dialogul cu apa, cristalele îl învățau multe lucruri: importanța de a trăi în acord cu ritmul vieții și cursul naturii, lăsând în urma noastră, generațiilor ce vor veni, o planetă frumoasă, iubirea și pacea.

Toate lucrurile care există în univers vibrează la o frecvență unică. Așadar, ceea ce emiteți în orice moment al vieții prin gânduri, vorbire, atitudini, aceea veți primi înapoi. Nu vă pedepsește nimeni pentru nimic, voi sunteți propriul creator al vieții proprii, conștient sau inconștient. Pornind de la această lege general valabilă în orice univers al Creației, Masaru Emoto a pornit la anumite experimente cu.....APA. Cu ajutorul unor subiecți cărora li s-a pus în față câte un pahar cu apă și cărora li s-a spus să emită diferite gânduri ca: iubire, recunoștință, pace, ură, tristețe, război, etc., Masaru Emoto a ajuns la concluzia că apa este un colector și mare păstrător de informație în stare pură. A pus asta în evidență prin congelarea apei supuse acestei emisii de sentimente a subiecților și vizualizarea cristalelor sub microscop. Și iată imagini : 


 Putem trage de aici concluzia că apa de pe suprafața planetei este un imens hardware ce înmagazinează toate gândurile și trăirile oamenilor de pe suprafața sa. Și atunci faceți analogia cu cine este vinovat de manifestările extreme ale apei (uragane, grindină, ploi torențiale, inundații, etc.)? Noi dăm vina pe natură dar noi suntem cei vinovați, datorită gândurilor noastre egoiste, materialiste și de natură negativă. Natura prin aceste manifestări doar restabilește echilibrul acestor energii la suprafața planetei, conform legii armoniei sau echilibrului.

Un exemplu potrivit pentru ilustrarea efectului cuvintelor asupra formării cristalelor din mostrele de apă este acesta: atunci când mostrei de apă i se adresează expresii de genul: ,,Trebuie să faci asta!,, sau ,,Proasto!,, sau ,,N-are niciun rost!,, nu se formează niciodată cristale frumoase, armonioase. În schimb folosind expresii ca : ,,Mulțumesc!,, ,,Frumos!,, ,,Te iubesc!,, cristalele iau o formă armonioasă. Ori corpul nostru fiind compus din 70% apă, efectul asupra noastră este pe măsură în viața de zi cu zi.

De la aceste evidențe expuse de dr.Masaru Emoto putem să extrapolăm toată existența pe această planetă, pentru că toată este impregnată de existența apei. Punând un pahar de apă în fața ta, înainte să-l bei și exprimând prin gând sau prin cuvinte un ,,Mulțumesc,, sau ,,Te iubesc pentru că exiști,, impregnăm apa cu vibrația acelei energii, iar ea se va răspândi în corpul nostru armonizând dezechilibrele avute, ridicându-ne nivelul de vibrație. 
Poate ați auzit de diferiți oameni credincioși cărora bolșevicii sau comuniștii în pușcării le dădeau să bea apă murdară pentru a se îmbolnăvi și muri, iar ei o beau și nu aveau nimic. Acum prin aceste cercetări se poate explica științific toate aceste ,,minuni,,. Prin emisia unor gânduri de iubire apa se purifica instantaneu, neavând niciun efect nociv asupra corpului lor după ce o beau.

La fel se poate face în agricultură, udând plantele cu apa impregnată de iubirea cultivatorului, plantele vor fi mai viguroase și vor da roade mai bogate.
 Atenție la cei ce locuiesc la bloc. Așa cum știm apa are memorie, ori cea care este furnizată prin sistemul centralizat prin mii și mii de conducte și coturi este o apă stresată, care a memorat toate trăirile și emoțiile tuturor locatarilor pe unde a trecut, iar noi dacă o bem ne încărcăm cu toate emoțiile și trăirile negative ale acestora. Deci trebuie purificată prin acest procedeu simplu.

  Pentru o mai profundă înțelegere vă propun vizionarea documentarului APA, precum și cărțile lui Masaru Emoto ,,Viața secretă a apei,, Mesajele ascunse din apă,, ,,Oracolul cristalelor de apă,, sau ,,Miracolul apei,,:


           Drum drept spre Lumină! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.