joi, 1 septembrie 2016

Noul Generator Magrav independent hibrid – schema electrică și detalii constructive


 Iată că după expunerile mele pe blog de acum doi ani în urmă, a sosit momentul adevărului. Până acum numeroși cititori ai acestor informații, despre tehnologia Keshe au fost sceptici, obtuzi și cârcotași referitor la veridicitatea informațiilor sau la funcționarea ei. Dar iată că încrederea acordată de mine sau mai bine zis rezonanța cu aceste informații mă aduce în punctul prezent de prezentare a unui generator ieftin, care cu puțină știință și concentrare se poate construi de oricine. Astfel, așa cum spunea și dl. Keshe, din acest moment suntem LIBERI. Cu acest generator independent, care în scurt timp va fi și upgradat, ne putem produce oriunde energie pe care o putem transforma în orice altă formă de energie fără să mai fim dependenți de sistem, în mod gratuit și pentru cca. 100 sau 200 de ani cât poate acesta funcționa încontinuu.

A venit momentul ca planurile acestui generator magrav independent să fie publicate online de către fundaţia Keshe, totul la liber şi extrem de simplu constructiv, astfel încât oricine cu minime cunoştinţe de electrotehnică şi ceva experienţe în domeniul ştiinţelor plasmatice, să şi-l poată construi. În acest articol, o să public cum trebuie construit acest generator magrav independent, de ce anume să ţineți cont, care este marele secret al acestui generator magrav hibrid şi de ce elemente cheie să ţineți cont dacă veți vrea să-l construiți.
Aceste explicaţii vor avea şi suport video, ele sunt de fapt explicaţiile d-lui Keshe prezentate în câteva conferinţe internaţionale, şi care au fost sintetizate şi traduse de-o colegă din echipa Keshe România, Kate Tiss, îi mulţumim cu această ocazie pentru munca colosală pe care a depus-o la sintetizarea şi traducerea acestor materiale! Videoclipurile cu informaţiile constructive şi explicative ce-o să le găsiți mai jos, sunt bucăţi din câteva conferinţe internaţionale cheie, numărul 131132 şi 133. Vă recomand să le urmăriți pe toate, mai ales dacă cunoaşteți puţină engleză. Dar chiar şi acestea traduse, sunt suficiente dacă vreți să înţelegeți în linii mari cum funcţionează generatorul magrav şi cum se poate construi.
Începem prin a clarifica o treabă, generatoarele plasmatice magrav nu sunt sistemele magrav care vin conectate la retea, generatoarele sunt sisteme independente care generează energie electrică utilizabilă și energie plasmatică, în mod continuu pentru câteva sute de ani.

Deci, avem aici un sistem magrav energie modificat, ne referim la condensatorii plasmatici care sunt diferiţi şi trebuiesc minim 4 optim 8-12 condensatori. De asemenea, gans-urile sunt aşezate atât pe bobine cât şi în sferele de plastic, într-un mod mai specific: setul de bobine + sfere de jos – gans de CO2, setul de bobine + sfere din mijloc – gans de CuO2 iar setul de bobine de deasupra + sfere – gans de CH3.
Revenim la generator care e alcătuit din componente pasive şi active. Avem un sistem de pornire (un sistem gen electromotor asemănător celor ale maşinilor ca şi funcţie), acesta are funcţia de-a porni tot sistemul şi de-a stimula plasma să se formeze, de-a declanşa curgerea plasmei mai exact, dar această sarcină le revine mai concret celor 2 compresoare care sunt părţi active şi care au rolul de-a crea acea buclă de cerere energetică, (dezechilibrul energetic – mai multe detalii în filmuleţe) iar magravul va suplimenta acea cerinţă de energie în mod continuu către acea cerere şi consumatori. Sistemul de pornire la această versiune de generator magrav hybrid, este alcătuit dintr-un motor DC (curent continuu) care este cuplat c-o pompă submersibilă sau de acvariu, rolul acestora este de-a obţine o tensiune de 220 V, 50 Hz curent magnetic, da, ai citit bine, pentru a stimula tot ansamblul să pornească/declanşarea plasmei are nevoie de-un curent care să aibă şi-o componentă magnetică, lucru ce un generator de semnal sau un invertor nu-l oferă. Acest ansamblu se poate înlocui cu-n generator sau motor monofazic AC (curent alternativ) care să fie rotit c-o bormaşină până se ajunge la valorile de mai sus.
          Este Esenţială Componenta Magnetică A Curentului De Pornire!
De asemenea, echipa de dezvoltare Keshe lucrează la miniaturizarea acestor generatoare hibride magrav, urmărindu-se înlocuirea cu sisteme electronice a tuturor acestor sisteme active; până atunci însă, avem acest sistem foarte simplu constructiv, odată ce-ai înţeles cum funcţionează!
Dl. Keshe explică un amănunt extrem de esenţial la acest gen de sistem de pornire, anume că combinaţia/curgerea curentului DC din baterie (probabil că se referă la faptul că transferul se face prin intermediul lucrului mecanic de la motorul DC la pompa submersibilă) la bobinele pompei AC, prin interacţiunea celor tipuri de tensiuni DC şi AC, se creează o curgere specific plasmatică: magnetică şi gravitaţională, care se “potriveşte/însumează/suprapune” cu curgerea plasmatică din sistemul magrav. De asemenea, dl. Keshe mai explică de ce unul din compresoarele frigo, trebuie să aibe un condensator care să întârzie puţin/să le desincronizeze funcţionarea celor 2 motoare, astfel încât să se formeze acea “pompare-sugere” care permit câmpurilor plasmatice din sistemul magrav să fie eliberate.
O altă observaţie extrem, da extrem! de esenţială şi care o să le dea cu virgulă inginerilor care nu sunt obişnuiţi cu fizica plasmatică, sunt conexiunile celor 2 compresoare! Mai concret, este vorba de faptul că cele 2 compresoare trebuiesc conectate în anti-fază unul cu celălalt. Adică, conexiunea + de la primul motor împreună cu conexiunea – de la motorul 2 şi la fel şi pentru celelalte conexiuni rămase. Practic, în această configuraţie, se va forma acea buclă de cerere energetică infinită, acea împingere-tragere sau pompare-sugere, care va stimula formarea şi eliberarea plasmei! Vezi imaginea de mai sus. Dl. Keshe a insistat mult pe acest aspect important, deoarece din punct de vedere electric, acest gen de conexiuni nu au cum să funcţioneze! El ne-a atras atenţia că în această configuraţie, avem o configuraţie plasmatică şi nu o configuraţie clasică de curgere de vibraţii de electroni!
Conexiunea În Buclă A Celor 2 Compresoare Şi Condensatorul, Sunt Cheia Funcţionarii Generatorului Plasmatic Magrav Hibrid!
Generatorul magrav se mai poate conecta şi între 2 frigidere, sau lăzi frigo sau unităţi de aer condiţionat! 
Practic, aşa cum am spus într-un articolul Noile Unități Magrav Generator, s-a descoperit că compresoarele frigiderelor au o caracteristică foarte importantă în condiţionarea sistemelor magrav! Se pare că 2 frigidere sau compresoare frigo, sunt cheia pentru a face aceste sisteme magrav independente! Dl. Keshe ne mai explică că, noul model de condensatori sunt o copie a frunzelor întâlnite în natură. Practic, o frunză de copac este alcătuită din nano-straturi faţă-verso iar între aceste feţe se formează curgerea plasmatică a energiei.
De aceea dl. Keshe insistă să dăm mare importantă construirii noilor condensatori plasmatici şi să ţinem cont de felul în care lucrează natura şi s-o modelăm. Aceste modele noi de condensatori plasmatici, pot genera până la 1,5 kW de energie în ansamblul generatorului. Douglas, în videoclipul acesta, a reuşit o performanţă de 4 kW de energie cu doar 3 condensatori plasmatici. De aici, dl. Keshe ne explică că, odată pus în functione acest generator magrav plasmatic independent, acesta va funcţiona la infinit condiționat fiind doar de rodajul pieselor în timp (în principal compresoarele) ! Și din nou important,  trebuie legat la împământare (este specificat în schema prezentată și în filmulețe).
Acest gen de generator plasmatic magrav, ne oferă o condiţie universală de conversie plasmatică în orice materie sau nevoie/cerere! Dl. Keshe ne explică că, având în vedere că curentul va fi unul de natură plasmatică, vom putea să ne manifestăm intenţia şi să creem orice dorim cu acel curent plasmatic. Este suficient să mai dezvoltăm o priză în paralel, o priză care să fie destinată pentru aplicaţii plasmatice, şi vom putea să devenim adevăraţi demiurgi care vom putea materializa orice metale, materiale sau dacă vom vrea să coacem un cozonac în 1 minut sau să ne vindecăm în câteva minute de o boală incurabilă sau să folosim plasma pentru sistemele de zbor, posibilităţile sunt infinite!
Așa se explică de ce Douglas nu se electrocuta când atingea cu mâinile goale firele sistemului magrav în timp ce acesta este în funcțiune!
Dacă v-a plăcut acest material, vă rog să distribuiți acest articol peste tot… pe facebook, pe grupuri de facebook, pe bloguri, trimite linkul videoclipurilor la prieteni etc. să afle cât mai multe persoane de aceste rezultate şi să trecem la acţiune, să începem să ni le construim cu toţii şi să ne eliberam în masă de caracatițele energiei şi-a petrolului! Să-i vedem pe toți în FALIMENT!
De asemenea, bobine și condensatori gata făcute și nanoînvelite + cele 3 gansuri necesare construcției, găsești aici! 
Succes la meștereală și dacă aveți nelămuriri discutați între voi și mai revedeți explicațiile d-lui Keshe din videoclipuri. Recomand ca videoclipurile explicative să fie downloadate pt. că nu se știe cât timp vor fi găsite pe youtube... cabala nu stă degeaba.. 
  Prezentare Generator hibrid de Douglas :

Funcționare Generator Magrav Independent – Explicații Keshe (partea 1): 


  partea a 2-a : partea a 3-a : 


    
        Sursa: http://magrav.ro/ 

2 comentarii:

  1. Ion Pana , str. Principala nr. 20 , satul Merisani , com. Dobrotesti jud. Teleorma , RO. TF. 0785702321 , Un MIRACOL , vreau sa-mi trimiteti si mie un MAGRAV cu puterea de 5 KW. CU STIMA!...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.