duminică, 25 septembrie 2016

Meditația pentru Ascensiune


   Cobra a inițiat la nivel planetar mobilizarea pentru Meditația Ascensiunii, pentru realizarea schimbărilor în conștiința planetară astfel încât aceste schimbări să se materializeze în realitatea noastră. În fiecare duminică la ora 19.00 ora României oameni de pe intreg cuprinsul planetei meditează la unison. Este demonstrat faptul că meditația la unison a unei mari mase de oameni are efect imediat asupra realității.


  INSTRUCŢIUNI pentru Meditaţia ASCENSIUNII :

   1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştienţă.

   2. Exprimaţi-vă câ mai clar intenţia de a folosi această Meditaţie ca pe un instrument alAccelerării Procesului Ascensiunii Planetare şi a Umanităţii.

   3. Vizualizaţi un Pilon de Lumină care emană din Soarele Central Galactic, care trece prin toate Punctele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin corpul vostru, spre Centrul Pământului.
Vizualizaţi un alt Pilon de Lumină care se ridică din Centrul Planetei, apoi prin corpul vostru în sus, spre Cercătre toate Fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din întreaga Galaxie Lactee.
Acum vă aflaţi în doi Piloni de Lumină, prin care Lumina curge în ambele sensuri, în jos şi în sus, simultan.
Păstraţi activi aceşti doi Piloni de Lumină, timp de câteva minute.

  4. Acum vizualizaţi această Lumină ca un Vortex-Curcubeu, care se extinde peste întreaga Planetă şi apoi prin întregul Sistem Solar şi care elimină tot întunericul şi toată Anomalia, dizolvă Matricea şi aduce Fericire, Pace şi Iubire pentru toate Fiinţele din interiorul Sistemului nostru Solar.

   5. Vizualizaţi Dezvăluirea Completă şi eliberarea masivă a informaţiilor, prin mass-media oficială, despre prezenţa extra-terestră şi Programele Spaţiale Secrete.
   Vizualizaţi crearea unui Nou Sistem Financiar, echitabil pentru toţi.
   Vizualizaţi Primul Contact cu rasele benevolente de E.T.
   Vizualizaţi cum EVENIMENTUL are loc şi, în final, Eliberează Planeta Pământ.


        Victorie Luminii ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.